Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Schmitt nem plagizálhatott, az ilyesmi túl komplex lenne a számára

2012.01.14. 07:30 Spejbl

Biztos forrásból megtudtuk, a Schmitt Pál doktori disszertációjával kapcsolatos plágium vádja teljességgel és minden kétséget kizáróan hamis. 

ÁLHÍR

 

Az SP01-es protokoll robot kifejlesztésében résztvevő Boris Kristovsky, egykori szovjet programozó és kutató elmondta, annak idején ő is tagja volt annak a csapatnak, akik egy titkos, csillagvárosi laboratóriumban kifejlesztették (a) Schmittet. Az informatikai veterán állítása szerint a plágium elkövetése olyan komplex műveletek sokaságát igényli, melyekre az emberszabású droid gyárilag telepített szoftverei nem teszik alkalmassá.

- Már azon is csodálkozunk, hogy megtanult beszélni, sőt, még a betűvetéssel is próbálkozott, több-kevesebb sikerrül, de az, hogy lenyúlja valakinek a dolgozatát? Ilyesmire az önök elnöke nem lenne képes, a szó szoros értelmében! Kristovsky szerint annak is nagyobb a lehetősége, hogy erdei állatok hozták létre Schmitt doktori disszertációját, mint az, hogy ő maga írjon egyet vagy lefordítson és kisajátítson egy már meglévőt. Schmitt mosolyogni és bólogatni tud, de többet nem igen! - zárta a beszélgetést Kristovsky, aki annak azért örült, hogy úgy látszik, legalább köztársasági elnöknek képes megtenni mindent, amit elvárnak tőle.

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, mindnyájunkról szólna a politika, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: Az amerikai fiú a fészbukon 


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként. Mostantól pedig Politikai Ateista is Az amerikai fiú csapatában! Írásait keressétek a Sorok között c. rovatban!

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország plágium álhír schmitt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása