Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Meggyes Tamás Pio atya reinkarnációja?

2010.11.10. 12:28 Spejbl

BÁR NEM PROFILUNk, DE...

Döbbenetes dolgok történtek ma a parlamentben. Meggyes Tamás képviselő, aki a gonosz szocialista ügyeskedések miatt nem tudott szavazni az Alkotmánybíróság hatókörét csökkentő szavazás során, a szavazást követően látványosan ismét bejött a terembe mégegyszer.

Vélhetően az ördög műve, hogy megbolondultak a szavazógépek, illetve paranormális tevékenység keretein belül a parlament honlapja nem Lázár amputáló tervezetének győzelmét, hanem az LMP-s Schifferét hozta ki győztesnek.

Bár a sátáni erők mozgolódása látványosan megerősödött mostanában a FIDESZ ellenében végül 66,5%-os szavazati aránnyal mégis meg lett a csonkításhoz szükséges 2/3 (ami szintén csodát jelent).

Most már biztos, hogy égi hatalmak egyengetik hazánk sorsát, a hányatatott sorsú esztergomi érsek expolgármester pedig az égből származó erőkkel ruháztatott fel.

Ki tudja legközelebb talán holtakat támaszt fel, netán ő is olvasni fog a gyónók gondolataiban, rustya pofával megáldott (ez aztán a képzavar!) démonokat távolít el, vagy stigmák jelennek meg rajta, mint Pio atyán, aki bilokáció terén a Római Katolikus Egyház fenegyereke, s akinek - különös egybeesés! - 1968-os halál előtt mindössze egy esztendővel született.

Tétényi Éva polgármesternőnek ideje átgondolni, kivel áll szemben, a helyében simán megtenném Meggyest a város vallási vezetőjének, esetleg kinevezném kapásból mindenszenteknek.

 

Szólj hozzá!

Címkék: retro fidesz magyarország vallás botrány parlament alkotmánybíróság csoda meggyes katolicizmus táltos aktuálpolitika meggyes tamás künde mária országa pio

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása