Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Zsiga Marcellt lemondatná a FIDESZ?

2012.02.21. 10:02 Herkules Irma

Mint a kormánypárt egyik prominensétől megtudtuk, már a FIDESZ-nek is egyre kellemetlenebb az elhúzódó Zsiga-ügy. - Marcell komoly hibát követett el, amikor azt mondta, hogy 47.000Ft-ból is meg lehet élni, hiszen a hivatalos álláspontunk az, hogy minden a létfenntartáshoz szükséges költséget összeszámolva, valójában 21.900Ft-ból is meg lehet élni, tehát a 47.000Ft már tartalmaz mintegy 25.100 forintnyi megtakarítási lehetőséget is. ÁLHÍR

Az, hogy pártunk csak annyi pénzt ad az embereknek, ami a megélhetésükhöz elegendő, nagyban rombolja a FIDESZ imázsát, miszerint mindent megtesz és mindent megad az embereknek, amire szükségük van.

Ráadásul Zsiga lassan már többet szerepel a tévében, a rádióban és az újságokban, mint mi összesen, pedig nem néz ki olyan jól, mint például Deutsch Tomi. De amikor szólunk neki, hogy hogy áll a haja, mindig azt mondja, hogy nincs pénze fodrászra, mert minden fillérjét jótékony célokra fordítja. Zsiga információink szerint ma is egy gyufásskatulyában lakik családjával, vasárnaponként - mivel a kormány sosem látott mértékű útfelújítási programja is elkezdődött - forró aszfaltot esznek, száját mégsem hagyja el soha egyetlen panaszos szó sem.                                                          

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre bontás helyett építkezés kezdődne, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: Az amerikai fiú a fészbukon

Tetszett a bejegyzés? Ajánld ismerőseidnek!


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

Mostantól Politikai Ateista is Az amerikai fiú csapatában! Írásait keressétek a Sorok között c. rovatban!

FONTOS: Ha esetleg van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország zsiga marcell 47000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása