Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Szandikáról készít filmet a Walt Disney Pictures

2011.03.17. 12:42 Spejbl

Korábban menekülni akart a ValóVilág villájából, de a kiszavazás után már lelki társával, Sanyi úrral kiabált. Szandika életét jól illusztrálják ezek a rettentő hullámhegyek és -völgyek. Most azonban egész élete megváltozhat. A magyar szülők gyermekeként született amerikai sztárporducer és sztárrendező Ron Clements ugyanis, akinek nevéhez fűződik a Walt Disney Pictures 2010-ben Oscar-díjra jelölt Hercegnő és a béka című alkotása, a Herkules, A kis hableány és az Aladdin (nem a Bud Spencer-féle változat) is, nagy lehetőségeket lát az ifjú tehetségben.

Szövegek a VV jótékonysági hét tiszteletére

Elmondása szerint régóta nagy rajongója volt már a műsornak, s bár csúnya dolog, de nagyon szurkolt, hogy kiessen kedvence, mert így korábban kezdhetik az animációs film forgatókönyvének megírását, ezért is küldött a cég 7 millió szavazatot Bécinek, aki így végül visszatérhetett a játékba. Ron elárulta azt is, hogy a lány vonzó egyénisége mellett az sem elhanyagolható tény, hogy a 3D-s alkotásokhoz kifejezetten jó, hogy a lány kizárólag mesterségesen gömbölyű felületekkel rendelkezik, így biztos, hogy Szandika értékeinek és a legújabb 3D technológiáknak köszönhetően valami igazán maradandót tud alkotni a stáb. Szandikát is megkérdeztük, mit szól a felkéréshez, ő elmondta, leginkább a Szilaj folytatásának szeretne részese lenne, mert a lovak érzéseit tudja átérezni a legjobban, de összességében mindegy, milyen produkció születik, mindenképp egy régi álma fog teljesülni azzal, ha színésznőként dolgozzon, a rajzfilmek világa pedig különösen nagy kihívást jelent számára, hiszen ki ne szeretne megismerkedni például Donald Kacsával. Bár saját animálásától kicsit azért fél.

Az előzetes információk alapján eddig több variáció is felmerült a készülő produkció témájával kapcsolatosan vélhetően magányos gumilabdák kalandjairól vagy huncut harcsákról szól majd, de szóba került, a  WDP és a BBC közös produkciójaként egy, a tini nindzsa teknőcök életét új szemszögből vizsgáló, felnőtteknek szánt történelmi film megalkotása is.

Valóságshow-sztárok Magyarországi Szakszervezetének (VSzMSz) elnöksége egyelőre nem kommentálta a hírt.

 


 

Ez gonosz szöveg volt, hamu és zsákruha: ezt érdemlem!




Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus és retro meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos, kádári, vidéki Magyarország. 

most meg bulvár, ValóVilág (VV) vagy Big Brother (BB) rosseb, érzelmek, könnyek, rajzfilm-sztárok magyarul... ÁLHÍR 

Szólj hozzá!

Címkék: szilikon álhír walt disney valóságshow való világ szilaj szandika

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása