Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Szakszervezetbe tömörülnének a magyar valóságshow-sztárok

2011.03.16. 11:50 Spejbl

Én nem kérdőjelezem meg, hogy a valóságshowk sztárjai felelősek a társadalomért, amelyből vétettek! Soha nem szabad elfelejteniük, hogy valaha ők is ugyanolyan lúzer senkik voltak, mint, azok akik ma nézik őket! Fontos, hogy jó példájukkal mutassák meg országuk minden lakosának, hogy miként lehet boldog, kiegyensúlyozott és tartalmas életet élni! - jelentette ki a ValóVilág 3-ból megismert Indián, alias Serbán György pornószínész a valóságshow sztárok érdekképviseletére létrehozott Valóságshow-sztárok Magyarországi Szakszervezetének (VSzMSz) első hivatalos, március 15-ei sajtótájékoztatóján. A szóvivő elmondta, hogy pontosan fontos társadalmi szerepe miatt illeti meg különleges bánásmód a showban szereplő művészek mindegyikét. Botrányos ugyanis, hogy belőlük él a sajtó, miközben karrierjük sokszor bizonytalan a műsorok befejezése után, éppen ezért szeretnének az államtól kiharcolni némi életjáradékot, korkedvezményes nyugdíj-lehetőséget, apai ágon örökölhető adómentességet, illetve havi fix fellépési számot a show lezárását követő 10 évre az adott tévécsatornától, természetesen a bevételek 100%-át jótékonysági célokra használnák fel.

Szövegek a VV jótékonysági hét tiszteletére

 

A Big Brother-rajongók közt csak "a talján bika"-ként emlegetett Renato - aki azzal írta be magát a magyar televíziózás történetébe, hogy az ő nyilvános szexelését láthatta elsőként egyenesben a tisztelt közönség - felszólalásában kifejtette, felháborítja és megrémiszti, hogy napjainkban hülye kornyikálós műsorok sztárocskái ugyanannyit nyerhetnek, mint azok, akiknek élete, művészete nyitott könyv/újság a közönség előtt. Renato szerint minimum 2 autót, egy éven keresztül havi 2 millió Forintot és 2 lakást kellene kapnia a győztesnek, a többieknek pedig egyet-egyet. Így hogyan várhatják el tőlük, hogy életüket áldozzák fel hazájuk felemelkedéséért?

A nemzeti ünnep tiszteletére hatalmas kokárdának öltözött Oki (Pintér Zoltán), aki karrierje csúcsán, a ValóVilág 1-et követően részegen csapolhatta a sört a Művészetek Völgyében, valamint az Omen zenekar frontembereként a színpadon is bizonyíthatott, elmondta, nagyon sajnálja, hogy nem tett még többet Magyarországért, valamint tagadta, hogy az azonos nevű Oki Systems nyomtatókat gyártó és értékesítő japán cég fizetett volna neki milliárdokat, hogy tűnjön el a színről, mert termékeiket miatta nem vásárolja senki. Ezt pedig most jóvá szeretné tenni a többi valóságshow-sztárral összefogva.

A BB-ház egykori komlói bugyiárusa és exrendőre Pongó elmondta, igazi öröm volt számára mikor a többi híresség megkereste, hogy fogjanak össze, az pedig talán még an mikor megtudta, hogy a Való Villában jótékonysági hét veszi kezdetét. Elismerése jeléül, mostantól minden bizonyíthatóan szegény magyarnak 5% kedvezményt ad majd a szezonális tangák árából, hogy bebizonyítsa nemcsak maguknak akarnak pénzt, hanem valódi szerethető és követendő példát akarnak nyújtani mindenki számára! Az akció a készleterejéig fog tartani.

Hogy a régi és mai valóságshow-sztárok közti egységet bizonyítsák a sajtótájékoztató szünetében VV Olivér mesélt az életről, Szilikon Szandi pedig elszavalta kedvenc költőjétől, Grecsó Krisztiántól annak Húsz című versét, melynek zárósorai igazán megérintették a közönséget: "Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derűl!"

A program zárásaként az Eddie Murphy-t is megszédítő "Nagy Ő" Anikó és az újabb sikeres elvonón túleső egykori valóságshow-győztes BB Évi együtt énekelték el a Petőfi Sándor gatyában táncol kezdetű népdalt.


Egy a helyszínen tartózkodó, neve elhallgatását kérő korábbi minisztériumi vezető kérdésünkre elmondta, valóban nem ésszerűtlenek Serbán művész úr és a szakszervezet prominenseinek felvetései, sőt, igazából úgy tudja, már kidolgozás alatt áll egy joganyag ezeknek a viszonyoknak a rendezésére, valamint a ValóVilág Jótékonysági Program finanszírozására az állam EU-s forrásokból a TÁMOP (Társadalmi Megújulás Operatív Program) 5.1-en keresztül 1,2 milliárd Forinttal támogatja a műsort, annak készítőit és szereplőit, ám ez mind nagyon kevés, az államtól jogosan várhatnának lényegesen többet a magyar polgárok. 

"Mindnyájan hisszük: a könnyek, az őszinte szavak tényleg társadalmunk felemelkedésének eszközeik. Mind gazdaságunkra, mind gazdag kultúránkra termékenyen hatnak ezek a fiatalok, én csak támogatni, bíztatni tudom őket! Csinálják végig, amit elkezdtek! Hiszen eredményes működésükkel új alapokra helyezhetik a szociális ellátórendszer egészét. Ki kell állnunk magukért, hogy másokért is kiállhassunk!Gombiék sorsa mindenkit érdekel!"



Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus és retro meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos, kádári, vidéki Magyarország.

...most meg ValóVilág (VV) és Big Brother (BB) jótékonyság, érzelmek, könnyek és őszinte jószándék... ÁLHÍR

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország álhír big brother való világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása