Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Szerelmed, Fehéroroszország

2012.11.19. 09:45 Herkules Irma

no brakes.jpgHa a FIDESZ-KDNP eddigi tevékenységét bárki bírálni merte idáig, soha nem önvizsgálat következett a kormány részéről, hanem a kritikák asztalról történő lesöprése, ami jól megmutatta, hogy a kormányzatnak még véletlenül sem fordul meg a fejében, hogy létezhet más valóság is azon kívül, ami abban a spirituális útvesztőben van, aminek középpontja OV, legalábbis Kerényi mester szerint. 

Bármilyen kritika érkezett idáig, arra alapvetően két kormányzati válasz létezett:

1. Ha belföldről szólt a bírálat, akkor annak egyértelműen az irigység, a féltékenység, a rosszhiszeműség volt az oka, mert fáj, hogy sikeres(!) a kormányzat, tehát jöhetett némi idegenszívűzés meg hazaárulózás megfűszerezve elmút nyóc évvel meg kommunistázással. Oszt jó napot. (Annak demonstrálására pedig, hogy bizony a civilek is a jó kormány mellett állnak, a békemenetelő civil hazafiak már közpénzből készített politikai plakátokkal matricázzák a BKV járműveit.)

2. Ha külföldről érkezett bírálat, akkor Magyarország elnyomása, a világot irányító bankok fondorlatai álltak a háttérben, ami ellen békemenetleni kell, közpénzből éltetni az államot... Magyarországot pedig mind jobban elzárni a külvilágtól. Tökön rúgni mindenkit, akit lehet, majd elvtelenül tapogatózni, eddig eredménytelenül, a kelet zsebében, némi pénzért. 

A FIDESZ-KDNP az elmúlt héten nem várt támogatást kapott Fehéroroszország diktátorától, aki örömmel üdvözölte a hasonló szemléletet. Nem anyázott, nem rázta az öklét, csak jelezte, fiúk, mi pajtik vagyunk.  Hát meg van a FIDESZ-KDNP első igazi diplomáciai sikere: Fehéroroszország nyitni kíván hazánk felé!

"Magyarországgal és Franciaországgal erősíteni fogjuk a kapcsolatainkat. Az ott élő emberek a saját tapasztalataik alapján már jobban megértik Fehéroroszországot is" - mondta..."

(forrás: http://index.hu/kulfold/2012/11/17/lukasenka_magyarorszagnak_elege_lett_a_demokraciabol/)

311104_294835330634640_638825157_n.jpg"A demokráciát mutató elnök azonban nem rejtette véka alá, hogy ő is szívesen tekint a szavazásra színjátékként. A választásokat értékelő hétfői nemzetközi sajtótájékoztatóján az egészet egy valóságshow-hoz hasonlította: "Minden feltételt megteremtettünk, hogy a jelöltek őszintén harcolhassanak a hatalomért, és megnyerhessék a szavazók szívét. Az egész olyan átlátható volt, hogy az emberek nem is tudták eldönteni, választásban vagy valóságshow-ban vesznek-e részt" - mondta. Azt ugyan nem tette hozzá, de a show-nak ő volt egy személyben a rendezője és győztese is: ez EBESZ megfigyelőinek jelentése szerint ugyanis a választási bizottságok egyértelműen Lukasenko kezében voltak, aki végül elsöprő, közel 80 százalékos eredménnyel nyerte meg negyedik elnökválasztását (győzelméről itt olvashat részletesen)."

Így zajlottak a 2010-es választások Fehéroroszországban. 

(http://www.origo.hu/nagyvilag/20101221-feherorosz-elnokvalasztas-hattere-valosagshow-t-rendezett-a-valasztasbol-lukasenko.html)
"Giró-Szász András kormányszóvivő viccnek nevezte Aljakszandr Lukasenka fehérorosz kormányfő szavait, miszerint a magyaroknak "elegük lett a demokráciából és a piacgazdaságból, és kijózanodtak".
csajka.jpg

Hát igen... ilyen viccesek ezek a posztkomcsi diktátorok, ha Magyarországról van szó. András, ez rohadtul nem a humorról szól. Nem vetted még észre, hogy rajtatok kívül senki nem nevet?
 
(P.W. és Herkules Irma)
 

Csatlakozz hozzánk a fészbukon, ha tetszett a cikk, ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne.

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

2 komment

Címkék: orbán fidesz magyarország kdnp lukasenka

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr184914119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. jenőke (jenőke) 2012.11.19. 11:33:52

És ez?

Карпатские страсти
Премьер-министр Венгрии Виктор Орбан, которого называют «дунайским Чавесом», пытается переписать под себя конституцию, а в Румынии экономический кризис вывел людей на улицы.

n-europe.eu/article/2012/02/01/%E2%80%9Ckarpatskie_strasti%E2%80%9D_v_es

Magyarul: az úgynevezett "Duna Chavez"
süti beállítások módosítása