Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Vonulj fel a kormányért, most díjat is nyerhetsz vele!

2012.12.22. 10:52 Herkules Irma

békemenetatis.jpgKitüntették a Békemenetet. "A díjat a Fidesz alapítványa (melynek kuratóriumi elnöke Balog Zoltán miniszter) minden évben annak adja, aki a legtöbbet tette a polgári közösségek erősítéséért." (Index) Az egész éves fáradhatatlan munkáért jár a kormánypárt civil szervezetének kitüntetése, hogyan is lehetne másképp? A jó szervezésről, a kitartó menetelésről nem feledkezik meg Gyed Moroz! Pontosabban, ha ő meg is feledkezne, magyarországi - saját bevallásuk szerint antikommunista, szerintünk az anti eléggé felesleges - örökösei biztosan nem fognak.  Vélemény

Inkább ünnepséget szerveznek, hiszen aki értük dolgozik, az a nemzetért dolgozik! Mindez persze egyáltalán nem kínos, sőt! Hisz tudjuk, a Békemenet a demokrácia győzelme, a Békemenet a magyarság, a nemzet győzelme. Bayertől Atison keresztül Bencsikig ér a szabadság, a szeretet forradalmárainak névsora.

"Az indoklásban Kövér László elmondta, a Békemenet a rendszerváltozás történetének egyik legnagyobb pillanata, mely megvédte a szuverenitását, a demokráciát és a magyar kormányt akkor, amikor az forradalmi lépésekre kényszerült, és szembekerült a múlt erőivel. Kövér szerint a Békemenet jelentősége a Nagy Imre-újratemetéshez mérhető, és ha 1994-ben rendezték volna meg a menetet, “ma nem itt tartanánk”." forrás: Index

Bizony, mert ahogy azt Kövér kartárstól megtudhatja az ember, a Békemenet az egyik legfontosabb dolog, ami a rendszerváltozás óta történt. Én mindössze annyit fűznék hozzá, hogy a Békemenet és a kapcsolódó önseggnyalás pontosan azt fejezi ki, ami a legfélelmetesebb a jelenlegi kormány működésében. (És nem troll kollégák, ez nem azt jelenti, hogy visszasírnánk az MSZP-t, bármennyire is jó és egyszerű lenne ennyivel lerendeznetek a dolgot.) 

Szerintünk botrány bemocskolni, hatalmi célokra felhasználni '56 emlékét vagy épp a rendszerváltozáshoz hasonlítani a kormánypropagandát, még akkor is, ha sok polgártársat tudtak beetetni ezzel. Botrány, hogy a hatalom által megteremtett, civilnek nevezett megmozdulással emlegetik egy napon ezeket. Ráadásul kitüntetni önmagunkat még az év végén sem túlzottan ízléses dolog.

Ha pedig bárki azt állítaná, hogy szimpla fikázásról van szó, akkor azért javasolnánk a videó utolsó szereplőjének, galamblelkű Bayer Zsoltnak a válaszát, mikor azt kérdezték tőle, hogy lesz-e harmadik felvonulás Békemenet fronton:

- Majdnem biztos vagyok benne, hogy lesz. Méghozzá szerintem már januárban. Megnézzük majd szilveszter után, hogy áll a helyzet, mik a belpolitikai állapotok. És ahhoz mérten meglátjuk, hogy egyáltalán szükség van-e rá. Ha igen, akkor elkezdjük szervezni, az már viszonylag gördülékenyen megy, biztos, hogy egy hét alatt meg tudjuk oldani.

Szép volt fiúk! Gratulálunk!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg és csatlakozz Az amerikai fiúhoz a facebookon! Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

59 komment

Címkék: kitüntetés békemenet

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr474977078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ShanklyGates 2012.12.22. 13:43:03

off: Hogy lehet ilyen tré módon szöveget tördelni? Vagy direkt akar egy punk fanzine-re hajazni? Mert akkor viszont nem elég rossz.

Dinkainka 2012.12.22. 13:53:04

Mellékesen két kitüntetett is elaludt a díjátadón.
Bár az is lehet, hogy csukott szemmel, horkolást imitálva imádkozott.

Le_Penseur 2012.12.22. 14:00:31

Volt olyan rendszer nálunk, amikor a nyaloncokat kitüntették, a haverokat, rokonokat pénzelték, a bírálókat ellehetetlenítették. A kormány folyamatosan hazudott az ország helyzetéről. Győzelmi jelentéseket hallhattunk, bár az ország egyre lejjebb csúszott. Rajtunk kívül mindenki hibás volt: a kapitalisták, a karvalytőke, az imperialisták, a halódó nyugat. A válság természetesen mindig kintről gyűrűzött be. A parlament csak dísznek volt. Érdemi vita nem zajlott, hiszen a kormánypárt mindig pontosan tudta, hogy mi a helyes döntés, mi a helyes irány.

Szerencsére ennek vége! (Vagy mégsem?)

hogyne,persze,igazad van! 2012.12.22. 16:48:33

lehet nyavalyogni, ok nyertek meg a valasztast!Savanyu a szolo, mi?
Nem baj, majd akkor mekkoro hanyas lesz ha megint ok nyernek..haha

halavány 2012.12.22. 16:51:18

Miért van ennyi funkcionálisan analfabéta blogger? Most komolyan?

""A díjat a Fidesz alapítványa ... adja, aki a legtöbbet tette a polgári közösségek erősítéséért." "Az egész éves fáradhatatlan munkáért jár az ÁLLAMI KITÜNTETÉS"

Ennyire nem tudsz olvasni, vagy ennyire hülyének nézed az olvasókat. Egy párt alapítványa mióta állami szerv? Alapfogalmakkal nem vagyunk tisztában??

hogyne,persze,igazad van! 2012.12.22. 16:54:42

@halavány: mert ugy nem hatasos!
Reg nem arrol van szo, hogy objektiven, ervekkel alatamasztja az elmeletet, hanem frocsog.Alaptalanul igazsagtalanul, egyoldaluan.Ezeknek az embereknek az b.ssza a csoret, hogy nam az altaluk kedvezmenyezett oldal nyerte a valasztasokat, es nem tudjak elfogadni, hogy a tarsadalom szavazott, es nem arra akire o..

TBone 2012.12.22. 16:58:01

Nagyon szomorú, hogy akik részt vettek Békemeneten, tényleg azt gondolják, hogy ezzel ők mennyit segítettek az országnak, és nem veszik észre, hogy csak egy ügyes kommunikációs trükk áldozatai lettek.
Az a rengeteg pénz amit az idén elköltött a kormány "civil" szerveződéseken keresztül, pont olyan területektől vonta el, ahol tényleg tudtak volna segíteni.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.12.22. 17:01:53

@halavány: @hogyne,persze,igazad van!:

Igen, a Fidesz pártalapítványának semmi köze az államhoz, tök független, nem is kap adóforintokat, csak adományokból él...

:DDD

Ostoba birkák.

Tudjátok, papíron tömjénzsóti is doktor...

dr.Hüppögő Balneológus 2012.12.22. 17:02:27

Még nem tökéletes, Ceausescu elvtárs sokkal nagyobb békegyűléseket szervezett, kedves neje, pedig sokkal több kitüntetést kapott.
Húzzatok bele elvtársak, ne legyetek másodikok!
ORBÁNVIKTOR - BÉKE!

halavány 2012.12.22. 17:08:08

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ja értem tehát a Népszabadság állami lap. Ugyanis az MSZP pártalapítványa tulajdonolja jelentős részben.

Ha legközelebb olvasok valamit a Népszabadságban a magyar állam hivatalos véleményének tekintem.

Te tényleg ennyire hülye vagy, mondd csak?

hogyne,persze,igazad van! 2012.12.22. 17:10:09

@halavány: szerintem igen, legalabbis innen ugy tunik..

HomicideWatch (törölt) 2012.12.22. 17:13:00

Hajrá kedves ellenzék, a lehetőség adott. Azt mondjátok Mo-on MINDENKI elégedetlen, MINDEN rosszabb lett, akkor miért nem tudtok legalább fele annyit embert mozgósítani mint a szemét fidesz? Miért van már lassan 10% alatt az mszp támogatottsága?

Tessék jönni-menni ést tüntetni a békemenet ellen, hajrá!

hogyne,persze,igazad van! 2012.12.22. 17:15:27

@HomicideWatch: az nem jo, nem tudjak elogani mi tortent, es inkabb hanyunk!
Majd legkozelebb megint pofara esnek, akkor meg megint hanynak ,enyi.El kell fogadni azt, amit a tobbseg dontott!Vagy engedelmeskedni a vezireteknek:"el lehet menni"!hahahaha

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.12.22. 17:21:02

@halavány:

Miért, az Mszp van hatalmon?

Ne fárasszál már, persze, hogy a Népszabi félig-meddig a maszop szócsöve, vagy ezt először hallod?

A blogger tényleg pontatlanul fogalmazott, de ez a "semmi köze az államhoz" duma azért itt és most Orbánisztánban egy kicsit gáz, nem gondolod? Balog Zoltánnak sincs semmi köze az államhoz LOL.

@hogyne,persze,igazad van!:

Nem tudom, melyikünk tetteti magát komplett hülyének...

hogyne,persze,igazad van! 2012.12.22. 17:22:55

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: en nem tettetem magam, tenyleg hulye vagyok!Te annak orulj, hogy ilyen remek ember lettel..DDDD

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.12.22. 17:23:19

@HomicideWatch:

Röhögni rajtatok lehet, hogy kinézek. Ritkán látni ennyi balfaszt együtt.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.12.22. 17:25:50

@hogyne,persze,igazad van!:

Még megváltozhatsz, csak elhatározás kérdése. :D

Gyere le a cuccról, húzd ki a fejed Viktorka seggéből, és próbálkozz meg pár olyan könyvvel is, amiben nincsenek képek.

hogyne,persze,igazad van! 2012.12.22. 17:27:07

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: sajnos el kell keseritselek, nem szeretem Viktorkat, nem is szavaztam ra!:)
meg tudsz nekem bocsajtani?

Az index is elesett 2012.12.22. 17:51:53

Üsd a fideszeseket, ahol éred, és a stefániát se hagyd ki.

Mária 2012.12.22. 17:54:59

Mennyi közpénz jár egy ilyen kitüntetés mellé?

ex-dr. vuk 2012.12.22. 18:14:48

@halavány: pont annyira nem-allami az az alapitvany mint a bekemenet maga.. semennyire. lol

te tenyleg direkt nem erted, hogy ez az egesz mi?

christophe 2012.12.22. 18:17:16

@Le_Penseur: Mègsem...Mon chère Penseur :-)))

wanekus 2012.12.22. 18:21:30

@Mária: A kitüntetéssel adott kp a legkevesebb, de amit a Disznófejű Nagyúr (a Széles Gé) kap a mi adóforintjainkból, na az a nagy ZS.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2012.12.22. 18:23:44

@HomicideWatch: Hagyjuk már ezt az emeszpézést, meg azt, hogy aki nem ért egyet a mostani kormány legújabb agymenésével, az csak szoci lehet.

Inkább azt az 50 százalék körüli bizonytalan és/vagy nem szavazót kéne megkérdezni, hogy közülük hányan húznák be az X-et az "egyformán menjen az MSZP és a Fidesz is a picsába" lehetőségre, ha lenne olyan a szavazócetlin.

dr. jenőke (jenőke) 2012.12.22. 18:28:15

@dr.Hüppögő Balneológus:
Lássuk be, hogy van mit behozni a Fidesznek. Törik is magukat minden téren.

images.uncyc.org/hu/8/85/Brezsnyev.jpg

wilson77 2012.12.22. 18:38:21

Nagyjából a diáktüntetések megkezdte óta lehet tudni biztosan, hogy lesz harmadik békemenet.

Az persze nagyon is reális és fontos kérdés, hogy az ellenzék márciuson és októberen kívül miért nem képes összehozni egy valamirevaló tömeget.

Ennek leginkább két okát látom:
1. bénák.
2. nem vagyunk annyian.

Igen, ezzel kapcsolatban azt is gondolom, hogy a közvélemény-kutatások hellyel-közzel reálisak.
Sajnos.

-wilson

antianti 2012.12.22. 18:41:39

emlékszem, amikor 1989 előtt általános iskolában alá kellett írni egy "békehajót" jelképező óriásplakátot a kiválasztottaknak.
arra is emlékszem, amikor a nyári táborban a legkiválóbb úttörő díjat véletlenül a tanácselnök lánya kapta.

Most még egy szép emlékkel örvendeztetett meg a jelenlegi, tevékenységében totál szoci (vagy inkább nemzeti szoci?)kormány, 20 év múlva erre is ugyanígy emlékszem majd :-)

golyóstroll 2012.12.22. 18:46:56

@hogyne,persze,igazad van!: @halavány:

Nem tartod szánalmasnak, hogy önmagadnak válaszolsz?
:)))

A két nick ugyanaz!!

golyóstroll 2012.12.22. 18:49:44

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez most a módi: ” nem vagyok fideszes, de"

Így nem olyan feltűnő.
Fejlődik az agitprop osztály.. :)

Mindfield 2012.12.22. 18:57:24

"Inkább ünnepséget szerveznek, hiszen aki értük dolgozik, az a nemzetért dolgozik! "

www.youtube.com/watch?v=YhGDnO6JcuQ

sárkányfő 2012.12.22. 19:00:11

Ez az "önseggnyalás" találó kifejezés.

Javaslom adjuk oda nekik a:
"Pozsgay Imre - vérkommunistából vérfideszes köpönyegforgató" emlékérmet is.

De kamerák előtt, nyilvánosan, mert látni akarom milyen képet vágnak hozzá :)

agatsu 2012.12.22. 19:19:55

Ez az a békement, aminek két prominens tagja kritikán aluli szinten üzengetett egymásnak, ki merre nyaralt? :D
Gyengébbek kedvéért Bencsik -Széles ...tessék meggugglizni...:D

agatsu 2012.12.22. 19:24:46

@sárkányfő: Javaslom a díjat a következő kuratórium adja át: Martonyi,Pintér,Hoffman, Járai,Stumpf

flamer 2012.12.22. 19:25:20

@HomicideWatch: Az van, hogy Magyarországon a politikusokon meg az ócska ribancaikon (ezt nyugodtan vedd magadra) kívül van még nem egészen tízmillió másik ember is. Biztos könnyű erről elfeledkezni a pártirodában, de hát az van, hogy az ország javarésze nincs ott sem a fideszes, sem az MSZP-s húsosfazéknál, ők csak megkapják azt a sok szart, amit a gazdáid kifőznek.
Most menj szépen azt szopd le az első szembejövő pártfunkcit, hátha kapsz érte év végén valami kis bónuszt.

NDG 2012.12.22. 19:50:25

Már össze volt csomagolva a hátizsák, de a videó után odakészítettem az ajtóhoz. Meg elkezdtem a kanadai haverokat hívni, hogy megyek.

Ennyi rosszarcú, áporodott, korlátolt idiótát egy rövidfilmben nehéz összehozni. Mi bajuk van ezeknek ?

sárkányfő 2012.12.22. 19:54:02

@agatsu: jó ötlet, még Schmitt is odaférhet.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2012.12.22. 20:52:18

@halavány: Ugyan már, mindenki tudja, hogy a díjat a fidesz adta az alapítványon keresztül a legnagyobb nyaloncoknak. Sajnos te egyelőre még nem tartozol közéjük, de dolgozz rajta derekasan, hátha egyszer. Addigra lehet, hogy megalapítják a direkt erre a célra létrehozott "Arany ánusz" díjat is.

Amúgy a fidesz megteheti, hogy díjat oszt a nyaloncainak. Megtette az mszp-is. De ettől még gyomorforgató ez a sok beszáradt komcsi a videón. Sajnálatos, hogy a fidesz az ilyen húzásaival tönkre teszi azt is, ami jót alkotott.

komplikato 2012.12.22. 21:58:35

@pocakos focista: " Sajnos te egyelőre még nem tartozol közéjük, ..."

Meglepődnél rajta lenne a szép csoportfotón? :D

Celtic 2012.12.22. 22:19:05

Ezek a fejek...Mintha az MSZMP XV. kongresszusat latnam. Teesz-elnokok meg vadaszati tarsasagok fejei :(

Szűtté mamá? Szűjjé! 2012.12.22. 22:29:50

Kár, hogy Pataky Attilát ezúttal nem kérdezték. Előadhatta volna a legutóbbi lázálmát a szíriuszi magyarokról. Ez a teljes csapat szinvonala, csak a zacis ki is mondja.

.net 2012.12.22. 22:39:58

@halavány:

Nyuszóka, ahhoz képest hogy ennek a kitüntetésnek semmi de semmi köze szerinted a fideszhez meg a zállamhoz.
Az országgyűlés elnöke ott vigyorog a csoportképen.

.net 2012.12.22. 22:44:36

Ja amúgy meg nem értem hogy ezzel a békemenettel mi is a baj?
A Fidesz megígérte hogy összegyűjtik a komcsikat.
Összegyűjtötték....
Vagy nem erre gondoltatok???

:-)

2012.12.22. 23:24:32

Ha valaki tájékozódni akar a magyar politikában, olvssa el az itteni beírásokat. Láthatja, hogy a balliberális oldalt támogatók közönséges, tanulatlan, mosdatlan szájú emberek és ilyen az az oldal, ahova tartoznak.

Én voltam az alső Békemeneten és nagyon jól éreztem magam. Kultúrált magyar embereket láttam magam körül, míg a csekély létszámú ellenzéki rendezvényeket hangoskodó, viselkedni nem tudó csőcselék alkotja.

Be kéne már látniuk, hogy lejárt az idejük és csendben magukba zárkózni, esetleg megpróbálkozhatnának művelni magukat!

horgi1 2012.12.22. 23:51:00

Olyan ideges leszek ennek a kormánynak a korrupt, szemellenzős,pofátlan politikájától, hogy úgy gondolja csak az magyar aki vele van. A többi meg fizesse ezt a saját jutalmazgatást.
Piti és buta az egész rendszer, mint MEGALKOTÓI.

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.12.23. 00:29:03

Mi meg akartuk dönteni a kommunista rendszert. De akkor otthon kussoltatok, csürhéztetk.

www.youtube.com/watch?v=CVv-1FsMefU

Most akkor mi nem tetszik, itt vannak? Még mindig. Megérdemlitek őket.

Yoss 2012.12.23. 01:17:10

@pocakos focista: Miért? Volt olyan is? Nekem nem rémlik. Sőt, igazából azt kell mondjam, hogy a rendszerváltás óta sem volt itt értelmes kormány egy se. Mind a saját zsebét tömte és baromira leszarta a népet, meg az ország boldogulását. Talán csak a Bajnai rövid országlása volt kivétel, de az meg túl rövid volt ahhoz, hogy komoly eredményeket érjen el.

Yoss 2012.12.23. 01:23:42

@Lindalinda: Nem hiszem el, hogy ennyire ostoba, retardált emberek létezhetnek. Te tényleg nem látod, hogy az, ami itt most épül, az kisértetiesen hasonlít a Putyin rendszerére?? Akkor sem esett le a garas, amikor a Lukasenko kijelentette, hogy: "Űgy tűnik a magyaroknak elegük lett a demokráciából" Itt most nem az a fő probléma, hogy jobb, vagy baloldal van hatalmon, hanem az, hogy diktatúra épül. Sajnos, mire ez neked is lejön majd, addigra kész is lesz. Nem sok kell már, megvoltak a visszamenőleges hatályú törvények, a belső földosztás, a választási rendszer saját képre szabása, saját elit elhelyezése minden fontos poszton, államosítás a gazdaságilag fontos cégeknél, a saját embereiknek a hatalmi idejüknél jóval hosszabb időre történő bebetonozása (9 éves megbízatások, kétharmados törvénnyel, stb.) Ezek kellenek nektek, hát tessék. Lesznek még meglepik, örüljetek neki.

getva 2012.12.23. 07:16:03

szerintem a Házelnök elvtárs megérdemli, hogy szó szerint idézzük, nem ám csak ilyen hányaveti módon.
a videón 3:07-nél:

"Öhh… a békemenet a… a… kormá… ööö.. -nyért a kormány… nem is a kormányért, ööö a közös céljainkért, tehát amit a polgári Magyarország ööö… eee … szóegyüttes kifejez, tehát azokért az értékekért ööö.. ezekért a célokért ööö.. zajlott."

Jaffar 2012.12.23. 07:25:28

@Yoss: Ne etesd a fizetett trollt!!!

nemsirunk 2012.12.23. 08:01:38

Hasonlítsuk össze az 1957-es kommunista nagygyűlést a birkamenetekkel. Kísértetiesen hasonlóak a módszerek, a célok, a stílus, de még a jelmondatok is.

"Legyen ott minden kommunista, és hozzon magával még egy embert!"

magyarnarancs.hu/belpol/az_1957-es_majus_elseje_felvonulok_kertek-67037

Szűtté mamá? Szűjjé! 2012.12.23. 08:13:23

@Yoss: Nézd, ez gusztus dolga. Pl: az "egykulcsost" pl igazságosnak tartom és jól is jártam vele. A dohányzás szabályainak szigorítása is jó.Aztán vannak olyanok, amikhez hozzá kellett nyúlni, csak a megoldás buta, vagy túl hirtelen (segélyezési téma, rokkantnyugdíj, tandíj kértdése). És persze volt nagyon sok kevésbé jó, de a legrosszabb a "stílus". A szocik is loptak, de csendesebben, nem vérlázító módon. Nem azzal az arckifejezéssel, hogy "és, mit tudsz tenni bammeg". Hát majd 2014-ben el tudok menni választani cimbora.

brumeszkosz 2012.12.23. 08:53:06

@halavány:

Csak a mi adóforintjainkból jutalmazzák egymást te kertén!!!

Ezt a dolgozza fel az a mosott agyad!!!

brumeszkosz 2012.12.23. 08:57:12

@Yoss:
Lindalinda- nak azért tetszik ez mert agyatlan, annyi van neki, hogy jelezze a kaka - pisit, de ezt sem tudja már mindig.

malanya 2012.12.23. 09:28:10

Magyarország egy mocsár. Az volt a két világháború közt is, az volt Rákosiék, Kádárék alatt, a rendszerváltáskor kijött egy-két szebb hang is ebből a buzos mocsárból, de ez csak néhány hónapig tartott, azután visszaalakult minden mocsárrá. Mindez azért alakult igy, mert az értelmes emberek elmenekülnek és maradnak a seggek. Seggnyalók. Seggfejek. Seggarcok. És seggek csak seggként tudnak viselkedni. Ezért Mo egy mély, bűzös mocsár és az is marad, mert több millió segg ezt szereti, aki boldog szeretne lenni és kilóg a sorból, az elmenekül. A seggek pedig dagonyáznak és boldogan röfögnek, többszáz éve...

Vitéz László 2012.12.23. 09:35:07

nagyon szánalmas a fides mafia, bűnözők...
remélem a kubatovlistát pontosan vezetik, hogy
mindenkit egyesével le tuggyunk majd vadászni !

bűnszervezet, köztörvényes bűnözőkkel.
kifosztyák és letaszíttyák az országot !

tomwar 2012.12.23. 09:36:19

@Lindalinda: Egy kivetelevel minden ellenzeki megmozdulason ott voltam, te nyilvan nem.
Csendben menni a temetesi meneten szokas...
De hidd el, ha fold ala kerul valamelyik a mar nem fiatal, es nem demorata mai vezetok kozul, az nepunnepely lesz!

Amugy az un Bekemenet miert is volt? Csapataink harcban alltak?

Lencsés István 2012.12.23. 10:02:27

A saját seggünket nem lehet nyalni , tehát megint hazudsz te amerikai anonim akinek köze nincs azokhoz a jó dolgokhoz ami itthon MAGYARORSZÁG - on zajlik .
süti beállítások módosítása