Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

A magyar Don Quijote /jó adag iróniával fűszerezve fogyasztandó!/

2012.11.29. 07:35 Paul.White

don-quixote.jpegHétvégi szabad asszociációs gyakorlat. Természetesen azonnal elhatárolódom magamtól!

(Négy perces videóval "tisztelgünk" OV, a magyar Don Quijote előtt, aki mert nagyot álmodni, mekkora szívás, hogy ezt több millió másik ember bánja...)

VIDEÓ ROVAT

 

 

 

 

 

 




Csatlakozz hozzánk a fészbukon, ha tetszett a cikk, ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne.

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

2 komment

Címkék: orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr894932362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Putyilov gyári melós 2012.11.29. 09:48:09

Orbán talált egy régi svádájú sztálinista Sancho Pansát, akitől tanulni akar:

"Igyekszünk megfigyelni, hogy az albánok a válság idején miképpen képesek a gazdasági növekedésüket fenntartani" - tette hozzá a magyar kormányfő, megismételve meggyőződését, amely szerint azon országoké a jövő, amelyek képesek csökkenteni az államadósságukat, és megindítani, illetve fenntartani gazdasági növekedésüket."
hvg.hu/vilag/20121128_Orban_Albania_es_Magyarorszag

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.11.29. 10:28:55

Nem látom a videót technikai okokból, de ezt az ötletet már régen elsütötték:

www.youtube.com/watch?v=JGE84mIls-s
süti beállítások módosítása