Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Orbáni módszerekkel egy szebb jövőért!

2012.10.18. 13:00 Paul.White

láz.jpgKétségtelen, hogy sokan elerőtlenedtek a hazáért vívott szabadságharcban, sokakat elbizonytalanított a rágalmazó és hazug propaganda, amivel Miniszterelnök Úr és istenáldotta szakértőcsapatának munkáját próbálták lejáratni az idegenszívű senkik. De ne féljetek, akadnak még testvérek szép számmal, akik Pannónia bástyáin őrzik az igazságot! Közel már a hajnal, mikor mindenki elismeri, hogy Viktorék az igazi királyok, hogy mindent jól csináltak, még azt is, amit nem! Milliók zengik majd nevét szent áhítattal, Magyarország partjait pedig három óceán és számtalan tenger mossa majd, mert annyira jól nyomja a FIDESZ-KDNP, hogy mindenki hozzánk akar majd csatlakozni. Ezért is lesznek milliók a Békemeneten, ezért is nem tudta megbuktatni az ármánykodó Brüsszel kormányunkat. Hogy te nem így gondolod? Nos, annak is megvan az oka, de minek is magyaráznám neked, te bolsi kutya, te bérolvasó, hogy miben és miért is tévedsz!

Bizony, bármennyire meghökkentő, van, aki ezt még komolyan is gondolja. VÉLEMÉNY

550551_282971365154370_1532563810_n.jpg

 

Bizony nincs más esély, mint Orbáni módszerekkel küzdeni a szebb jövőért! Mert Európában ugye már mindenki "minket" utánoz. Persze tagadják a rohadékok, pedig rájöttek rég, hogy egyedül Viktorék tudják a tutit. (A gazdasági elemzéseknek ne higgyetek, csak összezavarják a fejeteket, ráadásul "tudjuk", hogy kik írják, kiknek a megrendelésére!)

Erről az egészről valamiért egy örökzöld egyik sora ugrik be: Álomország tengerpartján... Érdemes figyelmesen hallgatni a dal szövegét, meglehetősen tanulságos...

Az viszont kész öröm, hogy vannak még olyan tiszta tekintetű, tiszta lelkű emberek, mint Bayer, akik nem félnek kimondani az igazságot! (Az OPNI 2007-es bezárása sajnos minden szempontból rettenetesen nagy hiba volt. Ez nem kétséges.)

INDEX:  Meg akarták buktatni Orbán Viktort Brüsszelből

"Útonállóhoz hasonlította az Európai Uniót Bayer Zsolt, az október 23-ra tervezett újabb Békemenet egyik főszervezője, olyan útonállóhoz, aki megzsarolta a Magyar Köztársaság kormányát."

"A januári Békemenet megmentette Orbán Viktor miniszterelnököt, akit kormányával együtt meg akart buktatni a baloldali érzelmű Európai Unió. A menet szervezői szerint azért fontos, hogy október 23-án újra megjelenjenek az utcákon a kormány támogatói, mert az ország zsarolói miatt meghozott, de valójában a zsarolókat sújtó Matolcsy-csomagra ismét háború lesz a válasz."

47883_285364451581952_1692217672_n.jpg

Azon gondolkodtam, a  Békemenet újabb epizódján vajon nagyjából mennyi szimpatizánsra számítanak a józan szervezők? Bencsik úr? Patak(I)y Attila? Bayer Zsolt? A többiek? Hányan lesznek, akik boldogan kiállnak az unortodoxia, az egy igaz kormány mellett? Kalkulációik szerint, úgy gondolom, nagyjából 445,5 millióan. De kérdem én, hol marad az EU lakosságának maradék 10 százaléka? Ők talán még mindig nem értik a lényeget, mikor már mindenki más tudja? Vagy tovább harcolnak a fénylő igazság ellen, mert a lelküket eladták az ördögnek? Álomország tengerpartján...

Tetszett a cikk? Csatlakozz hozzánk a fészbukon! Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne, akkor klikk Gojko képére:

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

3 komment · 1 trackback

Címkék: fidesz magyarország kdnp európa 2012 mágikus realizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr144856138

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Békemenetek országa 2012.10.18. 15:59:49

Aki lemaradt, még nem maradt ki - október 23-án bárki nyugodtan csatlakozhat akár a Milla és Szolidaritás, akár a III. kormánypárti tüntetéshez, vagy más szóval "békemenethez", de Jobbik is beszáll a programkínálatba, központi ünnepi nagygyűlését ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laci0011 2012.10.18. 16:02:26

A legeklatánsabb példa a fityusz suinvonalára,skiccplagi doktorija,ott bemutatták,szellemileg és morálisan mekkorák....

NIPREDIL 2012.10.18. 18:55:15

Az egyik fiam azért jön haza Szegedről,ahol tanul, hogy ott legyen a Szabadsajtó úton 23-án. Jön a szomszéd, sok barát és kolléga is. Mind kezdünk bepöccenni.

dr. jenőke (jenőke) 2012.10.18. 23:53:02

"A Békemenet újabb epizódján vajon nagyjából mennyi szimpatizánsra számítanak a józan szervezők?"

Nézzük csak:
- a fiuk a bányában dolgoznak...
- a tanárok konyakot rendelnek, várják, hogy jöjjön a pincér...
- a merengő értelmiség romkocsmázik...
- Csiperke Rozália horkol, a királyfi meg ott tépelődik mellette...
- a falióra megállt, nem megy sehova...
[...]
Viszont a hét törpe elment, így most Hófehérke is pihen (de már bugyiban)...

Ennyi jutott eszembe.
süti beállítások módosítása