Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Elő a lóvét a dunyhából: Magyarország eladó az eBay-en

2012.09.01. 14:20 Herkules Irma

Akinek van némi megtakarítása gondolja át, még 9 nap és 10 óra van vissza az aukció lezárultáig! Az ugyan kérdés, hogy az országot irányító szoftvereket és a politikai elitet meg kell-e tartania majd az új tulajdonosnak, hiszen ez sokat ronthat hazánk értékén. Jelenleg 80.300 USD-nál tartunk. (Természetesen jogos a kérdés milyen jogcímen bocsátja valaki áruba Magyarországot, illetve a bevétellel mit fog majd kezdeni. Amennyiben politikusoknak szeretne öregek otthonát nyitni, akkor az én licitemre biztosan nem számíthat.) ÉRDEKES

ebay.jpg

A képre kattintva rögtön az eBay Magyarország-aukciójára evezhettek.

Ti megvennétek? Ha igen, mit kezdenétek vele? Megtartanátok? Esetleg kedves ajándék lenne belőle? Kíváncsian várjuk a véleményeteket!

(Reméljük, nem 2 milliárd eurónyi állampapír a vétel ár, amiért cserébe az ország mellé ajándékba egy baltás gyilkos is jár. Az eBay egyébként furcsa választás, a kormány biztosan jobban örült volna, ha a Vaterán vagy a Teszveszen, netán stílusosan az Apródon kerül értékesítésre, lényegesen hazafiasabb lett volna, annyi szent.)

Schmitt disszertációja és a gazdagon illusztrált új alkotmányra már lehetett licitálni korábban is, országunkra eddig még nem. A végén derül majd ki, hogy postai úton is működik-e az átvétel vagy csak személyesen.

Köszönjük mindezt szeretett vezéreinknek!

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: az amerikai fiú a fészbukon

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

21 komment · 1 trackback

Címkék: magyarország eBay

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr924745766

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Emberkereskedelem ára 2012.09.01. 15:45:25

Az F.MPSZ-KDNP kormány az erkölcs és az etikaoktatás csúcspontjait verdesi tetteivel.  Persze ez csak egy szarkasztikus kijelentés. Ezek akarnak a gyerekeinknek bármit is tanítani? Na ne! Sokan javasolják, hogy a következő hatalomváltásnál Orbán Viktor...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Whoo 2012.09.01. 14:53:49

woww.. Poszt 14.20-kor

HVG cikk 14.27-kor. Szép munka volt!

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.09.01. 15:46:15

Emberkereskedelem ára
2012.09.01. 14:25 IGe

Az F.MPSZ-KDNP kormány az erkölcs és az etikaoktatás csúcspontjait verdesi tetteivel. Persze ez csak egy szarkasztikus kijelentés. Ezek akarnak a gyerekeinknek bármit is tanítani? Na ne! Sokan javasolják, hogy a következő hatalomváltásnál Orbán Viktort adjuk ki Örményországnak igazságtételre. Persze előtte hazánkban sem árt elítélni. Mert aki az emberekkel kereskedik, annak a haza eladása sem jelent problémát. Íme a netes társadalom visszhangja:

vilagnezet.blog.hu/2012/09/01/emberkereskedelem_ara

Makkasz 2012.09.01. 15:48:52

Mondja már meg valai, miért gondoljátok, hogy Magyaországnak bármilyen előnye, vagy ígért előnye van a fogolykiadásból?

Gondolkozzatok el, azeri ígéretet már realizálni kellett kiadás előtt, hiszen semmilyen eszközöd nincs arra, hogy a másik fél betartsa a megállapodás rá vonatkozó részét.

Hol az az előny???? Mi az???

Felejtsétek el ezt a legendát.
Amit tudunk, Orbán tárgyalása után (nem előbb, tehát a nemzetközi egyezményeknek ehhez vajmi kevés köze van) engedtük ki a baltást.

Herkules Irma 2012.09.01. 15:49:02

@Mindfield: a kérdést rossz helyen tetted fel! Attól kellene megkérdezned, aki feltöltötte az eBayre, ahonnan egyébként ezekben a pillanatokban el is távolították már, így maradt a lementett oldalkép.

pneumónia 2012.09.01. 16:24:07

@Mindfield: Ilyenek az önálló gondolkodásra képtelen droidok, én csak ATV visszhangnak hívom őket :)

sanyix 2012.09.01. 16:26:41

@Makkasz: magyarországnak semmi előnye. Viktornak és haverjainak sok vastag boríték.

zipe moha 2012.09.01. 16:36:07

..az e.bay máris törölte a licitet...valószínúleg rászóltak offshorból, hogy már el van adva

Herkules Irma 2012.09.01. 16:36:40

@M_R: lehet, hogy volt valami fixáras opció?

rush4you 2012.09.01. 16:51:06

én rákérdeztem az illetőnél, eredetileg OV brigádját akarta feltenni.

babakék 2012.09.01. 16:56:03

Egy-egy fideszes agyhalott(by Kolláth:)) kommentjét olvasva, nem tudom, ki a nagyobb idióta? Ezek a bégető birkák,akiket a gazda(orbán) pulikutyái(fidesz-és kormánytagok9 terlegetnek és ők mennek gondolkodás nélkül; vagy maga a szotyolaköpködő falusigyerek akoltulajdonos, aki nem gubában, hanem piros-kék csíkos ingben, sűrű, elmebetegekre jellemző nyelvmozdulatokkal, lógó sörhassal tartja szemmel a nyáját?

pcomment 2012.09.01. 17:19:32

@IGe: ezzel a megszállottsággal én pszichológushoz fordulnék!

f_o_x 2012.09.01. 17:28:08

nem kéne még ingyen se!

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.09.01. 17:29:40

@pcomment:

"Orbán mintha nem szeretné viselni a felelősséget tetteiért. Selmeczi közölte, hogy a Fidesz "lezártnak tekinti az azeri kiadatás ügyét". Ehhez képest az Orbán facebook-oldalára tömegesen érkező kommentek mégse maradhattak, mert letiltották az üzenőfali bejegyzések lehetőségét (most Orbán másról szóló bejegyzéseihez érkezik kommentben a kritika). A facebook-oldal google által tárolt változatban is látszik, hogy a leggyakoribb hozzászólás a "Szégyellje magát Magyarország" ("Shame on you Hungary") volt. Félázsiai vezérünknek azonban nem tetszett ez a kritika: úgy tűnik, a hozzászólások tiltásával "zárta le" igazán a kérdést." forrás egyenlito.blog.hu/2012/09/01/letiltottak_a_kommenteket_orban_uzenofalan

lógós versenyszférás és állami dolgozó adócsaló 2012.09.01. 17:37:25

Haha nagyon jó!

De szerintem vegyünk fel még hitelt, még még sokat, adjuk el az országot úgy.

Ja, hogy már eladtuk? És a nép élvezte, különösen a liberálisok és az értelmiség? Afene. Akkor már nem lehet eladni az Ebályon.

Whoo 2012.09.01. 17:55:52

@lógós versenyszférás és állami dolgozó adócsaló: Tudsz olyan mondatot mondani, amiben nincs libsizés, meg elmúltnyolcév?

Ehhez a témáhozz épp semmi köze a régieknek, ezt a szart a fidesz magának keverte barátom a kifinomult diplomáciai érzékével. Hétfőn szíria (azis a komcsik hibája), pénteken Örményország. Persze, ha elfogynak az észérvek (vagy ha nem is voltak egyáltalán), akkor mindenre megoldás az elmúttnyócév szerinted. Két és fél éve ezt játsszátok. Annyira szánalmas, hogy nem vagytok semmi többre képesek.

lógós versenyszférás és állami dolgozó adócsaló 2012.09.01. 17:58:12

@Whoo: az országot végzetesen eladósították a volt kormányok (fidesz is benne van)

épp hogy az folyik most a szélsőliberális médiában, hogy ezt elkenjék

és sikerülni is fog nekik, hiszen az eladósításban a nép is felelős, így örülni fognak ha valaki elhiteti velük hogy nem történt semmi baj

aztán mikor majd a Balatont eladják egy francia cégnek mondjuk, akkor lesnek

Whoo 2012.09.01. 18:04:24

@lógós versenyszférás és állami dolgozó adócsaló: Az adósságállománnyal illetve a múlt hibáival szerintem mindenki tisztában van hellyel-közzel. A gond csak az, hogy ez a poszt itt rohadtul nem erről szól, hanem arról, hogy ezek a diplomatazsenik akkora szart kevertek egy belengetett állampapírvásárlásért cserébe, hogy még az sem kizárt, hogy fegyveres konfliktus lesz belőle. Arról nem is beszélve, hogy szerintem egy deka állampapírt nem vesznek majd tőlünk. Szimplán palira vették a magyar kormányt. Mert ezek olyan szellemi szinten vannak, hogy így be lehet őket szívatni. Erről szól ez a poszt szerintem, nem elmúttakárhányévről

zipe moha 2012.09.01. 20:04:27

@Whoo@lógós versenyszférás és állami dolgozó adócsaló
.....alapdolgokban ennyi lecke után illene egyetérteni..nem 2 év...nem 8 év....22 év óta folyik az átverés az itt kommentelők mindannyian annak a demosnak a tagjai akik fizetik a zenészeket
süti beállítások módosítása