Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Jobbik-szimpatizáns rendőrkutyák is tiltakoznak a hétvégi jogsértések ellen

2012.07.10. 12:45 Spejbl

Egy neve elhallgatását kérő rendőrkutya, elárulta blogunk munkatársainak, hogy a hétvégi melegfelvonulás során az ellentüntetőkkel szemben valóban aránytalanul jártak el a Pride-ot biztosító rendőrök. A kutya-őrmester állítása szerint mindenki bátran elhiheti a kiszivárgott videofelvételen látottakat, melyek kétségtelenül igazolják Zagyva úrék az üggyel kapcsolatos azon állítását, miszerint a békés demonstráló négylábú támadójával szembeni magatartása teljesen jogos volt. ÁLHÍR

- Azok az igaz magyar emberek csak együtt akartak lenni, élvezni a nyarat és egymás társaságát, megosztani egymással verseiket, gondolataikat. Olyan barátságos pannon urak és hölgyek váltak az erőszak áldozatává ártatlanul, akik még hisznek a szeretet erejében és a légynek sem ártanának. Ezeknek az embereknek mégis szembesülniük kellett a kirekesztéssel, a gyűlölettel, sőt, a gyurcsányi brutalitással! Hát hol vannak ilyenkor az alapvető jogok? Hol maradnak a jogvédők? Velünk bárki bármit megtehet? - vakkantotta keserűen a Jobbik-szimpatizáns altiszt. 

Az őrmester kifejtette, hogy az a bizonyos kutyarugdosás valóban jogos önvédelem volt. A felvételen látható, kifejezetten balhés rendőrkutya, állítólag igen kiterjedt alvilági kapcsolatokkal rendelkezik, külföldi (azaz nem magyar) füvet használ, ráadásul a kennelben megdöbbentően szabados életet él és még a turult is megtépné, ha úgy hozza kedve. Nevezett eb már a demonstráció elejétől kifejezetten gúnyos pillantásokkal, ám sikertelenül próbálta ingerelni a pacifista jobbikos tömeget, majd idegen nyelven az ellentüntetők felmenőit és hazáját (egy német juhászról van szó), később pedig azt a fiatal vállalkozót kezdte indokolatlanul becsmérelni, akivel konfliktusba is keveredett.

Az anonimitásához ragaszkodó négylábú elmagyarázta, az ilyen balhék előtt Samu (már a neve is sokatmondó) egy apró gombot megnyomva bekapcsolja a fejébe épített izraeli cipőmágnest, ami arra hivatott, hogy a harci szájkosárhoz vonzza a gyanútlan áldozat lábát, ha pedig ez megtörténik, onnantól nincs kegyelem. Mint megtudtuk a harci szájkosár hétköznapi társával ellentétben nem a harapás megakadályozását szolgálja, hanem azt, hogy minél nagyobb kárt tegyen az áldozatban, hiszen, amint viselője harapni próbál, szétnyílik és 2-es acéltüskékkel egészíti ki a gyilkolásra kiképzett kutya fogsorát. Az ilyen eszközök beszerzését kétségtelenül külföldi zsidó pénzemberek és/vagy  meleg jogi aktivisták finanszírozzák a háttérből. A gyanútlan demonstráló egyedül azért nem veszítette el a lábát, mert Samu előző este is illegális tudatmódosítókkal lazított, ami nagyban csökkentette támadása hatékonyságát.

Az őrmester végül hosszasan ecsetelte, mennyire szomorú, hogy jóérzésű, békeszerető, finom embereket ér jogtalan sérelem Budapest utcán, hogy 2012-ben még megtörténhet, hogy valakit csak azért bántanak, mert más, mint a többiek. Az pedig, hogy a Jobbik szélsőséges, kirekesztő és agresszív lenne, egyszerűen hazugság! Sőt, a világ velejéig romlott, kész szerencse, hogy az ő fényességük legalább világít a sötétben! Reméli, újra lehet majd legálisan Magyar Gárda, mert nélkülük nehezen képzelhető el egy szebb jövő. A fenti magyarázat kapcsán pedig aligha hihető, hogy valaki ne jöjjön rá, hogy a hétvégén megint ádáz és méltatlan támadás érte az igaz agyarságot.

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: az amerikai fiú a fészbukon

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

127 komment · 2 trackback

Címkék: jobbik 2012 állatkínzás gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr74639550

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pofánrúgnád-e Zagyva György Gyulát? 2012.07.10. 17:48:18

A jobbikos képviselő “jogos védelmi helyzetnek” nevezte, hogy a melegfelvonulás ellen tüntető egyik “férfi” tiszta erejéből fejberúgott egy pórázon és szájkosárral vezetett rendőrkutyát. (Képek lentebb, video a poszt végén.) Meg...

Trackback: Felrakták az ajándék Alaptörvényt a diákok a Vaterára 2012.07.10. 17:47:16

Beárazta a piac Hoffmann Rózsi ajándékát: akár 1000 forintért is hozzá lehet jutni az Alaptörvény díszkiadásához a licitportálon. A piac ítélete pedig úgy szól, hogy a díszkiadásért a Vaterán 1000 és 6500 forint közötti összeget szeretnének kapni az el...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandras01 2012.07.10. 18:12:06

@AczélGyuribácsi: azt hiszem, elég lenne neki egy db. rohattmocskosliberálkommuista eb is.
persze szájkosár nélkül...

Zagyas 2012.07.10. 18:13:13

@Anti Anyag: Leszakad a pofám, hogy itt "kétezerhatozol", miközben azt a balhét pont a hozzád hasonló fasisztoid barmok robbantották ki.

delano 2012.07.10. 18:22:06

@Anti Anyag: Akinek egy szerencsétlen, védtelen (szájkosár volt rajta!) állat fejberugásáról is 2006 és a liberálisok, vagy úgy általában politika jut eszébe, és nem az, hogy ezt a undorító mocskos férget agyonverné puszta kézzel, az nagyon súlyosan beteg. Tuti, h pszichológusra van szükséged, de lehet, h már az is kevés. Kissé ijesztő, h ilyen elmebetegek szabadon kimehetnek az utcára.
Nekem mindössze annyi a vágyam, h ezzel a rugdosódó köcsöggel zárjanak össze egy negyedórára, h éreztethessem vele milyen kapni egy fejrugást.

aritus 2012.07.10. 18:31:45

@valójábannemberci: azért megnéznék egy pride-ot, amit palesztín területen tartanának. Nagyon együtt éreznek szegény elnyomott palesztínokkal, csak ez fordítva már nem igaz, sőt.

LenaLondon 2012.07.10. 18:32:13

Szegény kutya. Egyértelmű, hogy szándékosan cukkolták mindegyiket.
Pont most kellett volna a Jobbikos vezetőségnek felállnia, és kijelenteni, hogy ez egy faszkalap volt. De ők is faszarcok, hogy jogos önvédelemnek mondják. Pfejj...

Wagem 2012.07.10. 18:33:08

Akkor ez egy "haveri kutya"nem??
De miért nem a fartúrókra uszították??
Így hát nem is kell csodálkozni.

Démonmac1 2012.07.10. 18:35:57

Meglepő módon még az ellentüntetők között is volt aki felháborodott (még ha nem is tartom őket értelmes emberi lényeknek) megleptek ezzel.

Wagem 2012.07.10. 18:36:57

@delano: Húúú..te ilyen nagyon jó vagy??

aritus 2012.07.10. 18:37:17

@Démonmac1: mer aki a virágot (kutyát) szereti, rossz ember nem lehet?

Démonmac1 2012.07.10. 18:38:00

Állatkínzásért nem jelentette még fel senki?

Démonmac1 2012.07.10. 18:41:12

@aritus: ezt a hasonlatot a szélsőjobbra (vagy a szélsőbalra) nem használnám.

Stabilo 2012.07.10. 18:48:42

Én ott helyben engedtem volna rá, vagy három rendőrkutyát az állatjára.
Ettől függetlenül tényleg nem értem, hogy ennek most mi köze van a Jobbikhoz???

Wagem 2012.07.10. 18:52:22

@Démonmac1: Az az állat kínzás,h. ezeknek a szerencsétlen páráknak 40-fokos hőségben buzeránsokat kellett védeni.

Melee 2012.07.10. 18:54:42

A Jobbik szerint a faszi önvédelemből rúgta meg a szájkosaras kutyát.
index.hu/belfold/2012/07/09/a_jobbik_szerint_jogos_onvedelem_volt_a_rendorkutya_fejberugasa/
Kb. mintha egy megkötözött kezű embernek kent volna le egy sallert önvédelemből.

LenaLondon 2012.07.10. 18:57:54

@Wegam: Nem kéne ott lenniük a kutyáknak és védeniük a vonulókat, hogyha egyesek nem rajtuk akarnák levezetni a kisebbségi érzésüket, meg a frusztrációjukat.

Wagem 2012.07.10. 19:04:19

@LenaLondon: Ezt én is látom,csak pont fordítva..
Mi homofóbok miért nem tartunk minden évben "provokatív"felvonulásokat??
Miért kerül az adófizetők pénzébe pár száz majom,aki ki akarja mutatni hogy más??
Ott a Hortobágy.
Jól el lennének egymás között,és még kutyák sem kellenének.
Van ott is elég szürke marha.. :-)

LenaLondon 2012.07.10. 19:06:19

@Wegam: Mert ha a homofóbok nem basztatnák őket, ha egyenrangú emberként kezelnék őket, akkor nem kéne vonulniuk.

Dolgozz azon, hogy elfogadd őket.

pástétom 2012.07.10. 19:13:41

@Anti Anyag: "Nahát, hogy el vagyok szörnyedve. Megrúgtak egy kutyát.

2006 októberében te hol voltál?"

Az a kutya senkinek sem ártott. Ellentétben a kukaborogató, kődobáló, tévészékház-és autófelgyújtó károkozó fajtáddal.

átlátó 2012.07.10. 19:14:38

Engem kifejezetten zavar, ha kutyat rugdalnak akkor, amikor ember fogja a poraz veget.
Függetlenül mindentöl.

2012.07.10. 19:15:44

@Anti Anyag: ott a pont.

A liberráltak akkor lennének a legboldogabbak, ha egy buzit rúgnak fejbe. Mehetne egyből a Brüsszelig hallatszó vonyítás. Egy kutya nem olyan nagy szenzáció, bár mint látható, az agyhalott libsi söpredék legalja erre is rárepült, mint gyöngytyúk a takonyra.

mahet 2012.07.10. 19:16:07

Nem értem miért ilyen bonyolult, ha a rendőr azt mondja neked, hogy menj el akkor elmész - ez nem opcionális, elhúzol a francba és kész.

Ha rátámadsz egy rendőrre (vagy rendőrkutyára) akkor mondjuk 10 év letöltendőről kellene indulni.

delano 2012.07.10. 19:16:23

@Wegam: "Húúú..te ilyen nagyon jó vagy??" Nem, de az állatkínzás kiborít

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2012.07.10. 19:23:57

Ez a csávesz nem, jobbikos... szerintem még csak magyarnak sem magyar...

Ez a gyerek szerintem LMP-és...

2012.07.10. 19:28:17

@mahet: "Ha rátámadsz egy rendőrre (vagy rendőrkutyára) akkor mondjuk 10 év letöltendőről kellene indulni."

A liberrált jogvédők megvétóznának egy ilyen javaslatot, mivel a drágalátos cignybűnözőik egyből mehetnének életfogytiglanra. Ugyanis a cigányok naponta támadnak rendőrre illetve közfeladatot ellátó személyekre.

milyen szép a Vértes, ó 2012.07.10. 19:31:26

@imperial:

Ja, a magadfajta félállatnak kutyák, 'a zasszony', bÚzik ésatöbbi rugdosása nem nagy szenzáció, mi több, szerves része az életnek -- attól még van, akit zavar, ez van.

Wagem 2012.07.10. 19:37:59

@LenaLondon: Tévedsz..ez álságos magamutogatás.
Részemről ott teszik farba egymást a saját helyükön,ahol csak akarják.
De ne hencegjenek ezzel pl.nyilvános helyen.

Wagem 2012.07.10. 19:40:06

@delano: És mit szólnak az LMP-S DK-S kutyák??Vagy itt létrejött a nagykoalíció??

Wagem 2012.07.10. 19:42:09

@delano: Az engem is.
De sajnos az állat kínzás nem itt kezdődik.
Naponta olvasok eseteket,amiért ölni tudnék.
Itt arról van szó,hogy az erőszak szervezet emberre uszított vadállatokat.
Csoda ha az ember védekezik??

nandras01 2012.07.10. 19:42:49

@Schindler Pistája:
kedves schindler pistája!
mindig öröm számomra találkozni olyan kedves, szimpatikus és finom úriemberekkel, amilyen pl. te is vagy.
kérlek, örvendeztess meg gyakrabban polgári neveltetésed gyöngyszemeivel...

nandras01 2012.07.10. 19:45:06

@Wegam:
"Itt arról van szó,hogy az erőszak szervezet emberre uszított vadállatokat.
Csoda ha az ember védekezik??"
megnézted a felvételt?
baromira nem uszították senkire sem a kutyát.
az az emberformájú fehérjehalmaz cukkolta, majd rúgta fejbe- pontosabban torkon.

Exminden 2012.07.10. 20:03:01

@labove: az LMBT külön megköszönte a profi biztosítást

Wagem 2012.07.10. 20:14:01

@Schindler Pistája: Éppen??Naa és megy??
Kb. hányan lehetünk??

kennyking 2012.07.10. 20:28:38

És amikor a liberált hülyegyerek macskákat fojtott vízbe és erről művészfilmet kreált? Akkor is hörögtek a libsi barmok? Nem emlékszem.Ettől függetlenül kutyát ( és bármilyen más állatot) bántalmazni gigabunkóság.Én személy szerint letöltendő börtönt adnék, ha liberált, ha nem az illető.Sajnos kis hazánkban még mindig nagyon lájtosan itélik meg a bíróságok az állatkínzást.

tapasz13 2012.07.10. 20:39:39

@anonymand: Ráadásul a Zagyva Gyulának kimondottan jól állna a szájkosár.Öltözteti, fotogénebb lenne tőle.Olyan igazi "vérmagyar"
A kutya is hibázott- gyereket meg hülyét az okos nagy kutya kikerüli.

wilike 2012.07.10. 20:51:06

Borzasztó egyszerű lenne az igazságszolgáltatás mindkettőjüknek, egyszerűen összezárnám őket egy szobában csak potom negyed órácskára. De az esélyegyenlőség jegyében előbb a kutyáról levenném a szájkosarat, a csávóról pedig a bakancsát... :o)

anonymand 2012.07.10. 21:03:30

@nandras01:

Tisztelt nandras01!

Mélységesen elítéllek.
Ilyen unintelligens módon reagálni egy hozzászólásra, felháborít.
Civilizált ember így nem viselkedik!
Azt, hogy "te", illet volna "Te" formában...

Tisztelettel:
anonymand

lyken 2012.07.10. 21:40:32

Mi lenne, ha a kutyáról levennénk a szájkosarat és bezárnánk őket egy arénába 5 percre? Csak a revans kedvéért.
Jobbiknak meg gratulálok. Látszik kik alkotják a támogatóik velejét.

nandras01 2012.07.10. 21:49:34

@anonymand:
tisztelt anonymand úr/hölgy!

önnek teljes mértékben igaza van. azonban kérem méltóztassék azt a nem elvetendő tényt is figyelembe venni, hogy én - eléggé el nem ítélhető módon - következetesen kicsiny bötvekkel vetem képernyőre a gondolataimat, függetlenül attól, hogy az illető egyébként is megérdemelné-é a nagybetűk mellőzését, avagy sem.

tisztelettel:
nandras01

cukifalatka (törölt) 2012.07.10. 22:17:25

Nem történt semmi komoly rendbontás a melegfelvonuláson, kb. semmi sajtója nem lett volna az eseménynek, unalomba fulladt, ezért kellett egy hír, amivel lehetőleg a Jobbikot lehet lejáratni.
Na most ez is megvolt, lehet ujjongani.
A Fidesznél meg örülnek, hogy nem a gazdasági válság, Matolcsi, az új adók, a nemzetközi megítélésünk, a sosem látott mértékű munkanélküliség és a fiatalok tömeges külföldre menekülése a téma.

Kellett több tízmillióért rendőri biztosítás. Hogy lehetőleg balhét is generáljanak még egy rakás kutyát is kivittek. Ment az erődemonstráció, mint a TEK is teszi mostanában, hadd érezze a polgár, hogy itt a rendőrség az úr, a Fidesznek valami eszelős vonzalma van az egyenruha iránt.

Elárulom, hogy egy rokonom hetente több kutyát is megöl, de nem kell hörögni, mert hivatásos vadász és a vadak védelmében teszi. A kutya csak a budapesti puhányok szemében isten, többet költötök rájuk, mint az emberekre, kinyalják a seggét, szaratják mindenhova. A Budapest belvárosi értelmiség, akik itt hörögnek, hogy egy kutyát bántott valaki, azok jobb, ha megbarátkoznak azzal, hogy az is csak egy állat, nem kell fetisizálni, babusgatni.

Amúgy meg nem tudom ki találta ki, hogy a kutyát megrúgó pasi jobbikos... nyilván a liberális média, azoknak meg lehet hinni, hogyne. Látta valaki a párttagsági igazolványát?
Amíg nem, addig mindez rágalmazás.

A Jobbik olyan jól áll a közvélemény kutatásokban, hogy már minden eszközzel le kell járatni? Ennyire még nincsenek a nyakunkon a választások.

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2012.07.10. 22:20:02

1., a cikk írója mindenféleképpen sittre megy... vagy 5-8 évre.. különösen védett személyes adatok birtoklása miatt, és nyilvánosságra hozatala miatt, hogy aki megrúgta a kutyát, az jobbikos volt és magyar...

2., vagy ha ez nem igaz... mert tételezzük fel, hogy egy dávidcsillagos statiszta volt... akivel előre megbeszélték a belügyesek hogy rúgja meg a kutyát majd lefilmezik...

Akkor meg nagy nyilvánosság előtt elkövetett jó hiszeműsséggel való visszaélésért, közösség vagy személy ellen elkövetett lázítás izgatásért, valamint becsületsértésért, közbotrány okozásáért és stb...

Szóval nem lennék a cikkírók helyében!

cukifalatka (törölt) 2012.07.10. 22:22:05

@LenaLondon: A heterok sem vonulnak, a szexuális beállítottság ugyanis nem érdem.
Még Zagyva György is azt nyilatkozta, hogy őt nem érdekli, hogy ki kivel dug a hálószobája magányában, de azt ne reklámozza nyilvánosan.
Én annak se örülnék, ha a heterok vonulnának a szexualitásukat mutogatva.
Senki nem nyomja el a melegeket, senki nem tiltja nekik, hogy egymással szexeljenek, élettársi kapcsolatot is köthetnek, mindenben egyenjogúak a heterokkal.
Akkor ki is balhézik itt feleslegesen?

Amúgy meg ha valaki rendezvénybiztosítást kér a rendőrségtől, azt elég keményen meg kellene fizettetni a szervezőkkel. Focimeccsre sem ingyen mennek.

Malachi 2012.07.10. 22:57:11

@Con Storm: énszerintem úgy volt, hogy egy ürgebőrbe varrt buzi román LMP-s rúgott egy ortodox zsidó kutyát, de csak mint a pankrációban, hogy igazából el se találta, csak a tömeg szórakoztatására csinálták az egész hercehurcát.

semmiképp nem az történt, ami a felvételen látható, miszerint egy tetves, buta, öngyűlölő, komplexusos vadállat megrúgott egy pórázon tartott szájkosaras kutyát.

na, éppen az ilyen magadfajta szánalomra sem méltó idióták miatt nem kerül majd ki a gyökér jobbik soha a büdös életben a 10% bűvköréből. mert lehet, hogy sokuk nem vadbarom, de ha 10-re jut 1 olyan fasztarisznya, mint te, akkor már fújhatják az egészet. és ez az arány a jelek szerint sokkal rosszabb azért.

2012.07.10. 23:22:03

@Mojzes Pál: Te melyik videot nezted? A kutya kurvara ossze volt zavarodva, korbefordult a sajat tengelye korul. Egy kutya nem igy tamad.
Viszont a kemenymagyar fele lepett, tamado mozdulattal.

2012.07.10. 23:26:21

A börtönviseltek 2/3-a meg fideszes! (ugye, ha az ország 2/3-a, akkor a börtönviseltek 2/3-a is)

Amint feljebb olvasható volt, sok hülye van minden táborban. Itt max a helyzet kezelésének módja nem megfelelő. Az is lehet, hogy az emberke egy beépített lmp-s provokátor, de az aljanép megtalálható szdsz-mszp-dk-fidesz-lmp-mdf és a többi pártok berkeiben is.

2012.07.10. 23:32:01

@Con Storm:" A bunkó. A Jobbikosok fejbe rúgtak egy kutyát
www.eszakhirnok.hu/index.php?...kutyat... - Translate this page
2 órával ezelőtt – Zagyva szerint éppen ezt a kutyát akarta gazdája ráuszítani és ő maga látta azt is, hogy a kutyát később fejbe rúgó tüntető ellen is hergelték."

Az a Zagyva Gyula veletlenul nem Jobbikos kepviselo?

rocky_ramone 2012.07.10. 23:41:21

@Anti Anyag: Tudod, ez a kutya nem gyújtogatott, nem molotov-koktélozott, meg tört össze parkoló autókat megannyi félkegyelmű fasz társaságában. Így hát a párhuzamod, hogy úgy mondjam, sántít.

Cerberus üvölt Viktor fülébe 2012.07.11. 00:10:05

@cukifalatka: A melegek nem balhéztak.

Csak a náci csürhe.

futás csicskák! 2012.07.11. 00:15:18

nemtom mérkell a köcsögöket basztatni igenis kell a koterba meg a sittre buzi mer kiket kurna a bebukot csoresz
gádzsikat nem lehet bevinni ezér kell a sok köcsög odabentre

Kandabula 2012.07.11. 00:26:44

@belekotty: igen. És? Egy szájkosaras kutyát cukkolni, aztán belerúgni? Bizonyára férfias cselekedet. Szerintem pedig nyálas, nyavalyás, sunyi, beszari dolog. Egy köpet a fickó!

T1GRIS 2012.07.11. 01:28:05

@cukifalatka: "Nem történt semmi komoly rendbontás a melegfelvonuláson, kb. semmi sajtója nem lett volna az eseménynek, unalomba fulladt, ezért kellett egy hír, amivel lehetőleg a Jobbikot lehet lejáratni."

Kábé valóban ennyi a lényeg. Már csak arra kellene valami jó összeesküvés-elméletet összerakni, hogy a rohadt komcsiliberális-zsidóbuzik hogyan tudtak két ennyire prominens jobbikost - Zagyva György Gyulát és Gaudi-Nagy Tamást - beszervezni és a maguk oldalára állítani? Ugyanis a hír egy csenevész kis petárda pukkanása helyett éppen azért tudott egy bomba erejével szólni, mert a két említett parlamenti képviselő védelmébe vette az esetet. De vajon mi késztette őket arra, hogy ők is elkezdjék a zsidó média szekerét tolni, és így kiszolgáltassák a Jobbikot a közvélemény csámcsogásának...?

Az lesz még a szép, ha erre válaszul a Jobbik parlamenti frakciója nem határolódik el Zagyváék véleményétől, ugyanis ettől az már a Jobbik hivatalos állásfoglalásává erősödik, és akkor a liberális férgek gyakorlatilag joggal azonosíthatnának minden egyes Jobbik-szimpatizánst egy gyáva kutyarugdosóval, illetve az őt mosdatókkal-pártolókkal - amit nyilván nem is mulasztanának el megtenni, majd még sokszor, sok helyütt felemlegetni.
De akkor most ki kivel van tulajdonképpen?

anonymand 2012.07.11. 04:49:59

@cukifalatka:

Te édes!

"Nem történt semmi komoly rendbontás a melegfelvonuláson, kb. semmi sajtója nem lett volna az eseménynek,"... - igazad van. Nem történt rendbontás, mert a felvonulók és a nemtetszésüket nyilvánítók között ott voltak a rendőrök. Abban is igazad van, hogy nem lett volna sajtója, ha a felvonulást ellenzők messze elkerülik az eseményt.

..."unalomba fulladt,"... - volna, ez is igaz.

"Kellett több tízmillióért rendőri biztosítás." - kellett. Már megint igazad van.
"Hogy lehetőleg balhét is generáljanak még egy rakás kutyát is kivittek." - ez azért necces. Ha tényleg balhét akartak, miért volt szájkosár a kutyákon?

Mellesleg, ha válszolsz nyuszikám, nekem ne mondd azt, hogy pipikém....

anonymand

röhögő 2012.07.11. 06:27:20

@cukifalatka: "Nem történt semmi komoly rendbontás a melegfelvonuláson, kb. semmi sajtója nem lett volna az eseménynek, unalomba fulladt, ezért kellett egy hír, amivel lehetőleg a Jobbikot lehet lejáratni." - Ha nem vennéd észre, magukat járatják le. Elmebeteg hülyék, mint ez a kutyát rúgó barom, mindenütt vannak. A Jobbiknak kellett volna elsőként elítélni ezt.

DjZoNe · http://djz.hu/blog/ 2012.07.11. 07:01:53

@röhögő: rendben, akkor nézd már meg az előzményeket is kispofám:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ri2hcqiYGvI

Az epilepsziás rohamot kapott srác miatt senki sem kezdett hőbörögni, mert persze az "gaz náci", csak egy rendőr kutyáért.

6.Lenin az idióta zempléni láncfűrészes · https://szeka.blog.hu/2023/01/15/ideje_hogy_tisztan_lassunk_az_egyetemi_alapitvanyi_kuratoriumok_ugy 2012.07.11. 07:21:24

A köcsög jobbikosok minek mentek oda balhézni? Rájuk kellett volna ereszteni a kutyákat szájkosár nélkül. Egyszer jövünk össze nyilvánosan a városban, akkor sem tudnak ezek a köcsög nácik minket békén hagyni?

Koky_ 2012.07.11. 07:21:35

@Anti Anyag: Mi a fasznak megy oda az általad féltett "ember"? Hát hisztizni, tombolni. Akkor mit félted?? Te jó ég! A kutya a szenvedő alanya a történetnek, meg a rendőrök, akik akaratukon kívül kellett, hogy homokat, és szaros vandálokat nézzenek közvetlen közelről!

6.Lenin az idióta zempléni láncfűrészes · https://szeka.blog.hu/2023/01/15/ideje_hogy_tisztan_lassunk_az_egyetemi_alapitvanyi_kuratoriumok_ugy 2012.07.11. 07:25:23

@cukifalatka: "Hogy lehetőleg balhét is generáljanak még egy rakás kutyát is kivittek." - Te fasz! Olvasd el a rendőrségi törvényt. A kutya törvényes rendőrségi eszköz, főképp tömeg oszlatásra.

Koky_ 2012.07.11. 07:25:27

@nandras01: Teljesen jól beszéltél. Úgyis csak azt a pár szót érti meg a majom. A többi már túl bonyolult az elméjéhez.

DjZoNe · http://djz.hu/blog/ 2012.07.11. 07:33:44

@Aszteroida-bányász mеtal énekes: nem hiszem, a srác vármegyés, és nem jobbikos.

6.Lenin az idióta zempléni láncfűrészes · https://szeka.blog.hu/2023/01/15/ideje_hogy_tisztan_lassunk_az_egyetemi_alapitvanyi_kuratoriumok_ugy 2012.07.11. 07:38:49

@DjZoNe: A vármegyések ilyen epilepsziás erős gyerekek akik balhézni járnak? Mellesleg mi köze a kutyás esethez? A srác ha hülye, hogy epilepsziásan balhézik, akkor így járt, ott dögöljön meg. A kutyát meg vitte a vezényelt gazdája.

DjZoNe · http://djz.hu/blog/ 2012.07.11. 07:42:14

@Aszteroida-bányász mеtal énekes: meg is érkeztünk az alap problémához. A kutyáért sírni kell, egy emberért nem.

vérplüss (törölt) 2012.07.11. 08:13:45

Sajnos sutyerák idióták mindig lesznek,voltak és itt teremnek!Nem szeretnék egy olyan közösséggel szimpatizálni,akik a kedvenceimet,a kutyákat rugdossák szájon!Persze ez egy dolog,a másik dolog,hogy van itt egy olyan métely,akiket egyszerűen fogalmazva el kell tüntetni,kutyáktól/macskáktól függetlenül!Van itt egy mocskos zsidó lobby,ami nem ismer sem Istent,sem embert,de ezt már megszoktuk!Pénzelték már ők Hitler seregét és Bush katonáit!Bin Laden először CIA ügynök volt(ők képezték ki),majd hirtelen terroristává avanzsált,mert útban volt!Ki itt az igazi terrorista?Ki itt az elnyomó,mocskos parazita?Terroristának nevezzük azokat,akik harcolnak a földjükért és megmentőknek nevezzük azokat,akik terroristák?Milyen kibaszott világban élünk mi?Izraelben gyerekeket vernek meg azért,hogy "köpjenek"?Milyen kibaszott világban élünk mi?Ami a zsidóknak érdekük,azért maximálisan kiállunk,a többi pedig leves?Milyen kibaszott világban élünk?Hol a picsában maradt a józan ész?????

belekotty 2012.07.11. 08:54:50

@Kandabula: Honnan olvastad ki hogy én az ellenkezőjét gondolom?

belekotty 2012.07.11. 08:57:55

@vérplüss: Tehát mindennek a zsidók az okai. Értem.

anonymand 2012.07.11. 09:00:45

@vérplüss:

vérplüss!

Tényleg.
Milyen világban?
Milyen világ az, ahol a szeretet nevében népeket irtanak ki?
Milyen világ az, ahol a szeretet nevében fegyvereket áldanak meg?
Milyen világ az, ahol a krisztusi szegénység arany úrfelmutatókban, kelyhekben, gyertyatartókban, stb. testesül meg?
Milyen világ az, ahol a felebaráti szeretet nem vonatkozik a más bőrszínnel születettekre?
Milyen világ?

anonymand

belekotty 2012.07.11. 09:12:50

@anonymand: Túl elvont kérdéseket teszel fel neki. Így kérdezd! - "Utálod a zsidókat köcsög?" Ezt érteni fogja.

vérplüss (törölt) 2012.07.11. 09:16:29

@anonymand:

Milyen világ az,ahol gyerekek írják rá a bombákra "kedves" üzenetüket?
Milyen világ az,ahol háborús bűnösöket keresünk,de senkinek nem jut eszébe,hogy a mostani,a jelenlegi háborús bűnösöket kellene felelősségre vonni,de legalább gátat emelni ténykedésüknek?
Milyen világ az,ahol milliók élnek abból,hogy felhasználják nagyszüleik szenvedéseit és pénzé teszik nyomorúságuk,ráadásul vitatkoznak az összegen(Velencei kalmár)?
Milyen világ az,ahol egy leleplezett csaló (Wiesel) mondhatja el magát a legnagyobb szenvedőnek?
Milyen kibaszott világ az,ahol csak az egyik kérhet magyarázatot,a többi meg kussol,mert ez a most a politikailag korrekt rendszer?
Mi ez,ha nem az őrület?Milyen világ az,ahol a zsidók teljes mértékben kisajátíthatják maguknak a háború borzalmait és ezért még pénzt is kérnek?Érdekes világ ez....az bizonyos...

vérplüss (törölt) 2012.07.11. 09:24:22

@belekotty:

Érdekes ez az elvont dolog,mert ha olvastad az "ember" második kérdését,akkor már csodálkozhatsz is,hiszen pontosan erről beszéltem,mikor a gyerkőcök bombákra írják rá kedves üzenetüket!Na nem gond,mert Te is csak egy fafejű zsidó vagy....

anonymand 2012.07.11. 09:29:25

@belekotty:

Tisztelt belekotty!

Tévedsz!
Nem értette, nem érti, nem fogja érteni.
Nem a szürkeállomány, a vörös köd dominál.

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: lásd válaszát...

vérplüss (törölt) 2012.07.11. 09:33:19

-Apa, mi az a globalizáció?
-A globalizáció? Hát az a folyamat, aminek következtében eltüntetjük a határokat, elpusztítjuk a nemzeti identitás, és egy globális gazdasági, politikai hatalmat építünk ki a világon, melyet a nemzetközi zsidóság irányít.
-De nem útálnak minket ezért?
-Dehogynem fiam, dehogynem. Az viszont antiszemitizmus, és büntetik.

anonymand 2012.07.11. 09:36:10

@vérplüss:

vérplüss!

"Milyen világ az,ahol milliók élnek abból,hogy felhasználják nagyszüleik szenvedéseit és pénzé teszik nyomorúságuk,ráadásul vitatkoznak az összegen(Velencei kalmár)?" - milyen világ az, ahol milliókat tettek előbb földönfutókká (mert a vagyont azt gondosan elvették tőlük), majd küldtek a halálba, s ezek után még az elbitorolt javak egy töredékét (vagy nagyrészét) jóvátételként elvárják?
Tényleg, milyen?
És neked ez a legnagyobb gondod.
Milyen a te világod?

anonymand

vérplüss (törölt) 2012.07.11. 09:42:30

@anonymand:

Kik vették el azt a vagyont,Te fafejű?Vajon kik voltak azok,akik itt a "coccializmus" nevében lerabolták az embereket?Hmmm?Rosenfeld Mátyás és társai?Ejnye... Ráadásul ezekben az elrabolt javakban sütkéreznek mai napig. Elmehettek tőlünk a picsába.Nem kell a vagyonotok,nem kell semmi tőletek,csak húzzatok a picsába,húzzatok oda,ahol szívesen látják a fajtátokat.Ja,nincs ilyen ország?Akkor irány a sivatag,az őshaza...

belekotty 2012.07.11. 10:09:03

@vérplüss: "útálnak" - Neked mi az anyanyelved? Mert nem magyar, az biztos.

Kandabula 2012.07.11. 10:23:38

@belekotty: Bocs, túlbonyolítottam...

anonymand 2012.07.11. 10:44:55

@vérplüss:

vérplüss!

Megpróbálok finoman fogalmazni, hogy meg ne sértselek.
Te olyan hülye vagy, hogy azt szóval leírni nem lehet.
Sebaj!

"Kik vették el azt a vagyont,Te fafejű?" - én, a fafejű, úgy tudom, hogy nem a zsidók, hanem a jó keresztények. Ha tudsz hitelt érdemlő forrást az ellenkezőjére, hát lássam!

"Vajon kik voltak azok,akik itt a "coccializmus" nevében lerabolták az embereket?Hmmm?" - hogy jön ez most ide? Gondolom logikailag simán le tudod vezetni. "coccializmus" -vs jóvátétel, ami neked oly nagyon fáj.
Mondd, akváriumod van?

"Rosenfeld Mátyás és társai?Ejnye... Ráadásul ezekben az elrabolt javakban sütkéreznek mai napig." - ölég érdekes okfejtés, részletezhetnéd.
Tanuljunk.

"Elmehettek tőlünk a picsába." - oké! Remélem választhatok e rendelkezésre álló készletből.

"Nem kell a vagyonotok,nem kell semmi tőletek," - akkor miért is berzenkedel, hogy visszaadják? Mondjuk egy részét.

..."csak húzzatok a picsába,húzzatok oda,ahol szívesen látják a fajtátokat." - ez nyilván megint a keresztényi, felebaráti szeretet megnyilvánulása. Én annak tudom be.

Ja. Csak a tények végett.
Nem vagyok zsidó.
Nem gyűlölök (mint a keresztények).

anonymand

vérplüss (törölt) 2012.07.11. 10:48:26

@belekotty:

Ennyi?Cáfolat?Utálat?:) Nem értem miért nem szimbiózisra törekedtek,miért arra,hogy gyűlöljenek titeket?!Prof. megmondta,hogy degenerált fajta a zsidó és igaza volt.Egyrészt nagyon sok közöttük az elmebeteg(érthető,vérfertőzés),másrészt csak úgy érzik magukat jól,ha a sajnáltatás varázsa körül lengi őket. Sajnállak titeket,mert néhány év és ismét pofán csapás lesz a vége.Ezen nem csodálkozom,hiszen századonként egyszer,biztosan jelentkeztek a "maflásért"!:) Már előre félek a 25. századtól,mert a holofedélzet is rólatok fog szólni!Jean-Luc megyünk a holofedélzetre?Áhh...unom már baszod!Ugyan az az előadás megy évek óta!:D

anonymand 2012.07.11. 11:01:02

@vérplüss:

vérplüss!

" Nem értem miért nem szimbiózisra törekedtek,miért arra,hogy gyűlöljenek titeket?" - hogyan lehet arra törekedni, hogy gyűlöljenek valakit?
Hogyan tud gyűlölni az, aki Krisztust (a szidót) elfogadja mércének?

"Egyrészt nagyon sok közöttük az elmebeteg(érthető,vérfertőzés)"... - talán hitelt érdemlő statisztikai forrást, ha lehet.
Kérlek.
Én úgy tudom a zsidók között 2000, azaz kétezer éve ismeretlen az analfabétizmus.
Erre mit szólsz?

anonymand

anonymand 2012.07.11. 11:11:50

@anonymand:

Bocs!

szidót helyett zsidót

anonymand

vérplüss (törölt) 2012.07.11. 11:11:50

@anonymand:

Például a keresztény fosztogatók,akik inkább zsidó fosztogatók voltak,ugyebár!

allamszocializmus.lapunk.hu/tarhely/allamszocializmus/dokumentumok/rakosi_allam.pdf

Nem valósult meg az állampolgárok egyenjogúsága, még az alkotmány szövegében
sem. A nem dolgozókat és az osztályellenséget nyíltan kirekesztették a jogokból, a bíráskodás
során pedig hátrányosan megkülönböztették őket. A politikai elit viszont jelentős
privilégiumokat élvezett. Nem valósultak meg a klasszikus szabadságjogok sem. A személyi
szabadságot nem csak a bíróság korlátozhatta, a büntetőeljárásban a terhelt jogait korlátozták,
a „nyomozás” pedig törvénytelen eszközökkel zajlott le, általában kínzásokkal. Nem volt
levéltitok, s a magánélet sem volt szabad. Az utazás és a letelepedés szabadságát sem
biztosították, még belföldön sem. A lelkiismereti és vallásszabadság súlyosan sérült. Az
egyházak (és fő támogatóik, a kuláknak nevezett gazdagparasztok) ellen durva támadások
indultak (perek, kitelepítés, szerzetesrendek betiltása, kötelező vallásoktatás megszüntetése,
egyházak vagyonának megszerzése, az egyház állam alá rendelése, kiszorítása a társadalmi és
kulturális életből is stb.). A szólás- és sajtószabadság sem érvényesült. Utólagos cenzúra nem
volt, mert nem volt rá szükség: a lapok élén megbízható személyek álltak, akik tudták, hogy
miről és hogyan lehet írni. A gyülekezési jog sem érvényesült, illetve ahol szabad volt
gyülekezni, az egyben kötelező is volt. Az autonóm egyesületeket felszámolták, a társadalmi
szervezetek létrejötte pedig csak a „dolgozók érdekében” és a népi demokrácia céljainak
szolgálatával volt lehetséges.

Tetszik?Remélem,mert ezt is az orrnehezek csinálták!Azt pedig nem tudom honnan veszed,hogy vissza kellene adni bármit is nekünk(mondjuk Trianon,Károlyival az élen eléggé megterhelt minket,rohadékok)?!A jelen számít és a jelenben marhára terhesek vagytok már nekünk!Bőrönd megvan?Remek....

anonymand 2012.07.11. 11:17:46

@vérplüss:

vérplüss!

"Milyen világ az,ahol milliók élnek abból,hogy felhasználják nagyszüleik szenvedéseit és pénzé teszik nyomorúságuk,ráadásul vitatkoznak az összegen(Velencei kalmár)?" - gondolom, hogy a holokausztra utaltál.
Ezek után hogy jön ide Rákosi?
Ezek után hogyan jutsz arra a következtetésre, hogy nem a "jó" keresztények vették el, sajátították ki a zsidó emberek vagyonát?
És még mindig várom a választ arra, hogy miért a gyűlölet vezérel?

anonymand

vérplüss (törölt) 2012.07.11. 11:24:55

@anonymand:

Krisztust én elmebetegnek tartom,hiába vagyok megkeresztelve.Sokan nem tudják,de Krisztus idejében nagyon sok elmebeteg zsidó kiáltotta ki magát prófétának.Rohangáltak a sivatagban az önjelölt próféták.Ezt még a zsidók is tudják.Neki sikerült az,ami sok társának nem(már akkor is be volt zárva a Lipót),magyarul jó volt a PR!Mária a szeplőtelen... Na ez egy marha jó ötlet volt,de a zsidóktól már megszoktuk a "trükköket",úgyhogy ez nem is annyira meglepő,mint inkább mulatságos.:) Ez volt Jézus története!Egy hasadásos elmezavarban szenvedő zsidó pali!Nem több,nem kevesebb...

belekotty 2012.07.11. 11:26:04

@anonymand: jaj, bocs! vérplüssnek akartam. Kicsit be van már gerjedve az idióta.

@vérplüss: "Krisztust én elmebetegnek tartom,hiába vagyok megkeresztelve." - meg kellene ezt beszélned a pszichiátereddel! :-))

vérplüss (törölt) 2012.07.11. 11:27:49

Az igazság az,hogy hiába bizonyítja nektek az ember,hogy a világ legaljasabb férgei a zsidók,Ti cáfolni fogjátok(a bizonyítékok ellenére),úgyhogy a témát lezártnak tekintem!

vérplüss (törölt) 2012.07.11. 11:30:06

@belekotty:

Már azt sem tudok kinek válaszolj és én vagyok bepörögve?:) Ombre.....kicsit csökkentsd az adagot,mert láthatólag nem a Földön mocorogsz!:) Elképesztő.... Totál agybeteg és itt szövegel...beszarok:)

vérplüss (törölt) 2012.07.11. 11:36:03

@belekotty:

Miért is?Még síró gyerkőc voltam egy kibaszott pelenkában,mikor megkereszteltek!Hülyék vagytok ti,vagy direkte így tenyésztenek titeket?Na jól van.... elég volt mára!Holnap is tartok rendelést,de csak délután kettő óra után nyit vérplüss rendelője!Várlak Titeket szeretettel...:)

anonymand 2012.07.11. 11:47:54

@vérplüss:

vérplüss!

"Az igazság az,hogy hiába bizonyítja nektek az ember,hogy a világ legaljasabb férgei a zsidók,"... - végre egy emberi megnyilvánulás részedről. Gondolom, hogy gyermekidet is ilyen szellemben neveled...

..."Ti cáfolni fogjátok(a bizonyítékok ellenére),úgyhogy a témát lezártnak tekintem!" - pedig inkább neked lenne zárt osztályon a helyed.

Azt szokták mondani, az őrülteknek is van logikájuk.
Te eddigi hozzászólásaiddal bebizonyítottad, hogy ez korántsem biztos.

anonymand

vérplüss (törölt) 2012.07.11. 11:59:07

@anonymand:

Te nézd,az igazság az,hogy egy valóban szellemi topronggyal nem tudok vitatkozni.Egyszer leírtad,hogy a keresztények vették el a vagyonokat,erre én reagáltam és bizonyítottam az ellenkezőjét!Sőt...azt is leírtam,hogy még a keresztény vagyon is ment a süllyesztőbe.. Nem értetted!Képtelen vagy értelmezni a Neked címzett válaszokat,vagy el sem olvasod őket,csak reflexből fröcsögsz.Na most ha képtelen vagy értelmezni a leírtakat,akkor nem tudok veled vitatkozni,mert csak suhannak el a szavak melletted.:) Jó legyél és vigyázz magadra,holnap újra rendelek!;)Na tényleg megyek.....jók legyetek...

anonymand 2012.07.11. 12:09:44

@vérplüss:

"Milyen világ az,ahol milliók élnek abból,hogy felhasználják nagyszüleik szenvedéseit és pénzé teszik nyomorúságuk,ráadásul vitatkoznak az összegen(Velencei kalmár)?" - írtad te, s erre válaszoltam én: "milyen világ az, ahol milliókat tettek előbb földönfutókká (mert a vagyont azt gondosan elvették tőlük), majd küldtek a halálba, s ezek után még az elbitorolt javak egy töredékét (vagy nagyrészét) jóvátételként elvárják?" - mert a zsidókat, mielőtt kiirtani akarták volna, biztos, ami biztos, kifosztották (ja, meg az aranyfogaikat sem hagyták veszendőbe menni).
Erre te jössz Rákosival.
Ki az aki nem képes szöveget értelmezni?

De ha úgy érzed, hogy igazad van, legyen nyugodt az álmod.
És persze gyűlölj tovább, ha jól esik.

anonymand

Örzse néni 2012.07.11. 12:19:31

@anonymand: A zsidó rákosiról, pétergáborról és a többi háború utáni gyilkosról beszélsz, akik a magyarok teljes kifosztását és földönfutóvá tételét tűzték zászlajukra? Esetleg a "tanácsköztársaság" zsidóiról, akik megnyomorították nemzetünket? Vagy a palesztinok likvidálóiról?

Mindegy, az a nép az emberiség rákfenéje.

belekotty 2012.07.11. 12:38:34

@vérplüss: Hülye vagy kisköcsög! Látom anyád nem szoptatott eleget.

@Örzse néni: Na mi van banya? Te is előkerültél egy kicsit zsidózni?

anonymand 2012.07.11. 14:44:22

@Örzse néni:

Örzse néni!

Nem arról a 14 Nobel-díjas magyarról beszélek, akikre anélkül vagy büszke, hogy tudnád: magyarok voltak és zsidók.
Nem azokról beszélek, akik nélkül a világ nem tartana ott, ahol tart, mer tudásukkal, művészetükkel életük során értéket teremtettek (neked is).
Azokról beszéltem, akiket Európa nagyobbik feléből a nácizmus végső megoldásképp el akart tüntetni.
Azokról akiknek üzletét, személyes javait elvették, és akiket a haláltáborokba hurcoltak.
Egyetlen népről sem mondhatod, hogy "rákfene".
A rákfene az a fajta gondolkodásmód, ahogyan te és a hasonszőrűek "gondolkodnak".

anonymand

Örzse néni 2012.07.11. 15:52:41

@anonymand: Tehát az atombomba kiagyalóit méltatod? Gratulálok, fogyatékos!
Felsőbbrendű, fasiszta csürhe.

@belekotty: Szevasz kisfiam! Miért, csak a pénztárnál lehet faji alapon zsidózni?
Naja, ott megéri. :D

anonymand 2012.07.11. 17:09:38

@Örzse néni:

Örzse néni!

Olyan öreg vagy, hogy már szenilis lettél, vagy olyan fiatal, hogy még nem tudsz semmit, csak zsidózni, meg gyűlölködni.

Lénárd Fülöpnek nem sok köze volt az atombombához.
Bárány Róbertről hallottál-é?
Zsigmondy Richárd neve mond-e valamit?
Szent-Györgyi Albert tehet-é arról, hogy zsidónak született?
Hevesy György miért gyűlöletes számodra?
Békésy György ártott-é neked, vagy a világnak?
Gábor Dénes állította-e rólad, hogy rákfene vagy?
Nem folytatom.
Illetve igen, csak más irányból.

Radnóti Miklós magyar költő volt-e?
Rejtő Jenő könyveiből olvastál-é?
Ha elég öreg vagy ismerhetted Kellér Dezsőt, akit szintén gyűlöltél.
Chagall ugyan nem magyar, de nekem mégis adnak a képei valamit.
Hallottad-é valaha Yehudi Menuhint hegedülni? Ő is sajnos csak zsidó és nem magyar (volt).

De te a más véleményt formálót fogyatékosnak titulálod. Milyen alapon?

"Felsőbbrendű fasiszta csürhe" - ezt ugyan kire értetted?

anonymand

Örzse néni 2012.07.12. 01:36:17

@anonymand: Ne a pár kevéssé ártalmas szerencsétlen mögé próbáld meg rejtegetni a megátalkodott magyarellenes férgeket.
Ez szánalmas és régen lejárt lemez.
A tájékozatlan birkákat meg lehet vezetni ilyesmivel, de értelmes ember nem vevő az ócska cionista stratégiára.

anonymand 2012.07.12. 05:58:19

@Örzse néni:

Örzse néni!

Te, mint tájékozott birka, soha senkitől ne fogadj el érveket, mert még azt hiszik, hogy képes vagy gondolkozni.
Soha több szeretete ne kapj senkitől, mint amennyi benned lakozik mások iránt.
Élj boldogan habzó szájjal, gyűlöleteddel, és az össze többi szép emberi tulajdonságoddal, az emberi kor végső határáig.

Isten áldjon, ha már minket megvert veled...

anonymand

Örzse néni 2012.07.12. 10:36:36

@anonymand: Te ügyefogyott! Ne aggódj csak az én szeretetem miatt! Nagyon sok szerettem van és aki méltó rá az azt tisztelem is. De nem ész nélkül mindenkit.
Micsoda fajankó vagy te, istenem. Menj istápolni az árva palesztin gyermekeket a nagy süket szereteteddel.
Ez a legjobb: az önmagukat felsőbbrendűnek kikiáltó, halottaikért pénzt kizsaroló mocskok papolnak egyenlőségről meg szeretetről. Szánalmas!
süti beállítások módosítása