Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Harrach Péter eltüntetné a föld színéről az "istentelen" várost

2012.05.24. 09:47 Herkules Irma

Harrach Péter a KDNP parlamenti frakciójának elnöke sajtóközleményben fordult az ország lakosságához, akiktől azt kéri, hogy a címerében a Sátánt is megjelenítő várostól forduljon el minden hívő magyar, mivel annak elvetemültsége és Istennel való szembefordulása lehet az egyik legfőbb oka az ország rossz gazdasági eredményeinek, a súlyos munkanélküliségnek, a korrupciónak is. (Kemény hangú levelében egyedüli pozitívumként az idegennyelvek ismerete terén az uniós szinttől történő jelentős magyar lemaradást említette, Bábelre utalva.) ÁLHÍR

 

Harrach Péter írásában kifejtette, nehéz Isten áldását kérni az országra és a kormány munkájára, ha közben az ország lakosságának jelentős része Belzebubot dicsőíti. Harrach óva inti mind a magyar, mind a külföldi turistákat, hogy a harkányi gyógyvíztől várjanak gyógyulást, hiszen annak forrása, mint az köztudott, a pokolból ered, a vele való érintkezés járványokhoz vezethet és átkot von maga után, kismamák esetében pedig - a kismamák és születendő gyermekek esetében is - számítani lehet a disznófarok kialakulására. De a harkányiakkal való érintkezés a tyúkok tojáshozamára, a tehenek tejadóképességére és az iparűzési adók beszedése tekintetében is komoly problémákat okozhat.  

Harrach szerint a megtérni nem kívánó Harkánynak nincs helye Magyarországon, ezért hatalmas markolók és daruk segítségével szeretnék a települést kivágni a ráeső államadósság-hányaddal együtt az országból, majd a Közép-Szaharába telepíteni lakosaival együtt, mint kiderült a helyi tuaregek örömmel fogadták a tervet, különösen a Harkány alatt található vízforrások miatt, velük már meg is kezdődtek az első tárgyalások, a magyar kormány a városért cserébe 666 tevét szeretne kapni, aminek egy részét az államadósság csökkentésére fordítanának (egy új egyezség szerint Magyarország már nemcsak pénzben törlesztheti adósságait), a többivel pedig a hazai állatkerteket színesítenék, a maradékot pedig kultikus áldozatként mutatnák be. Harrach szerint jó helye lesz a városnak a törzsi hagyományokat és a Korán tanításait követő pásztorok között.

Harrach Péter elgondolásával kapcsolatban határozottan megoszlanak a vélemények, ókonzervatív körökben támogatják az ötletet, melynek megvalósulását követően búcsújáró helyként üzemelhetne Harkány egykori helye, Isten áldásától pedig hatalmas lelki és gazdasági növekedést remél a FIDESZ-KDNP kormányzat. Mások ellenben arra figyelmeztetnek, hogy Harrach Péternek inkább az anyák napját követő beszédében elhangzottakra kellene összpontosítania. Akkor ugyanis azt mondta, hogy egy nő életében a szülés, a gyermekvállalás az, ami a legkiemelkedőbb, a legnagyobb dolog, sokan azt javasolják, Harrach Péter mindezt fordítsa át a férfire, mostantól pedig inkább annak megfelelően töltse idejét a parlamenti munka helyett.

Harkány polgármesterét nem sikerült elérnünk, ahogy az ördögöt sem, bár utóbbi titkárságán azt az információt kaptuk, hogy éppen egy minisztériumi egyeztetésen van az igazgató úr. 

A napokban a város címerében szereplő ördög eltüntetésének szükségességét felvető harkányi hívőkből álló közösség, akik a KDNP parlamenti frakciójához fordultak problémájukkal, kérdésünkre elárulták, valójában más megoldásban reménykedtek idáig.

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy a kirekesztés, az előítéletek nem elfogadhatóak, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

99 komment · 2 trackback

Címkék: kdnp álhír harrach

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr794543214

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Patás Orbánra cserélné a Patás Ördögöt Harkány címerében a Pécsi Stop szerkesztősége 2012.05.24. 21:20:28

A harkányiak húsz éve rajzoltatták bele a fürdőváros forrásának fakasztójaként számon tartott Gonoszt a címerükbe, most pedig – hála a keresztény kurzusnak – kiűznék az ördögöt Harkányból. A képviselőtestület pályázatot írt ki a város címer...

Trackback: Abortusztabletta, avagy művi vetélés szándékosan 2012.05.24. 19:54:30

Sokat foglalkoztam mostanság tenger nélküli tengernagyunkkal, ezért írok valami másról is. Isten mentse meg lelkemet attól, hogy az abortuszt hirdessem vagy támogassam, különösen a "Néma Sikoly" című film után, ahol beviszik a nézőt a ku...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csikarcsi 2012.05.24. 14:07:18

Tényleg ilyen hülye ez a Harrach?

Anti Anyag (törölt) 2012.05.24. 16:11:56

Ez szánalmas, nem humoros Nem Harrach, a poszt. Egyre több ilyen van az indexen, lassan ideje váltanom.

treblinka (törölt) 2012.05.24. 16:15:31

csikarcsi & emmersson:

Szerintem fussatok neki még egyszer. ÁLHÍR meg-e van? Fekete alapon nagy piros betűkkel... Most esetleg?

Leonard Zelig 2012.05.24. 16:29:29

Basszus, most készülök Harkányba, most még több semjént kell vinnem a táskámban magammal, hogy megtisztítsam a szállodai szobát.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.05.24. 16:33:41

Szerintem is atomot azoknak a településeknek, ahol nincs fityiszes többség! ;)

Kutchek (törölt) 2012.05.24. 16:38:43

Álhíreket csak hiteles forrásból: Hírcsárda!

Nem Penny hajója 2012.05.24. 16:40:38

Ez a Harrach amúgy miért vág mindig ilyen búvalbaszott fejet?

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.05.24. 16:40:48

@Leonard Zelig: Már látom is a reklámot: "Semjén tömjén! És a gonosz elillan!"

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.05.24. 16:45:54

Mi istentelen veszprémiek pedig azt szeretnénk, hogy Harrach elvtárs Svájcba száműzzön bennünket!

GlennMiller 2012.05.24. 16:49:28

@Nem Penny hajója:
A búvabasszott képének titka már a nevében is rejtőzik:
Harag Péter tulajdnképpen.

Wagem 2012.05.24. 17:04:48

Húúú bazdmeg blogger..!!Mekkora szarkeverő állat vagy.Anyád "büszke "lehet rád.

Zozi79 2012.05.24. 17:15:24

Álhír, de azért vannak, akik elhiszik. Na pont ilyen egy ballib kampány.

UncleSam 2012.05.24. 17:15:32

Én meg a Harag atyát tüntetném el a pereputtyával együtt a dunakanyarból!

Wagem 2012.05.24. 17:23:17

Nézzétek retkek az úszó EB-t.Ma 2 aranyunk van.MAGYARORSZÁG..!!
Nektek ez nem adatik meg.
Ha küzdeni kell,akkor szarok vagytok.
Ennyi..!!

himpellér 2012.05.24. 17:41:03

Ez mastat télleg illen hüje?

Zozi79 2012.05.24. 17:54:15

@himpellér: Próbáld meg értelmezni az "Álhír" szót.

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.05.24. 17:55:10

Egy végsőkig elkeseredett, rokkantnyugdíjas pécsi bányász üzenete

Az alábbi olvasói levelet az elkeseredettség szülte: írója egy rehabilitációs felülvizsgálaton nemrég átesett bányász, akit egy infarktus után és számos betegséggel terhelten is munkára alkalmasnak ítéltek, s ha nem tud elhelyezkedni, ezután összesen 28 ezer forint havi ellátásra lesz jogosult. Alábbi levele (melynek az "Egy komplex felülvizsgálat margójára" címet adta) az elmúlt két évtized gazdaságpolitikájának kritikája is egyben - az úgynevezett "kisember" üzenete.
"Hát megjött, nincs tovább.
Kikerültem a szociális háló óvó öléből, mint Ádám és Éva a paradicsomból. Pedig reménykedtem, mert ugye a remény hal meg utoljára. Reménykedtem, hogy lesz egy titkos összekacsintás, egy hallgatólagos megállapodás, hogy aki a bányában rokkant azt mégsem. De most itt áll a kezemben fogott papíron: 40%, rehabilitálható, 28 000 ft/hó, 3 évig.
Legszívesebben összegyűrném és a kukába hajítanám az egész paksamétát, de nem teszem, kell még. Bányász énem nem engedi, hogy harc nélkül feladjam, fellebbezek a végtelenségig, nem adom olcsón a bőrömet. Igaz értelme nincsen, de megcsúfolnám az Apámat, akivel a szilikózis végzett, és azok emlékét, akik a föld alatt adták az életüket ezért az országért, ha ilyen könnyen feladnám.
Pedig ebben bíztatok, hogy sokan feladják!
Mert piszkos munka a bányászkodás, meg az is, amit most műveltek velünk, csak az egyik azért, mert a föld gyomrában, koszban, mocsokban, örök életveszélyben végezzük, a másikat pedig egy napfényes tiszta irodában, fehér asztal mögött, mások életével szórakozva. Nekünk hőseink vannak, akik neve örökre bele van vésve a bányászat emlékköveibe, nektek meg csak áldozataitok lesznek, akikről senki nem fog tudni, csak az a fejfa, ahova utoljára lesz a szerencsétlen neve felírva ebben az életben.
Mertétek volna ezt megcsinálni a 90-es években? Azért akkor még nem voltatok ekkora legények, mert még túl sokan voltunk.
A magyarországi ellenállás méregfogát kellett kihúzni, felszámolni, hogy nyugodtan tudjátok az országot oda juttatni, ahova juttattátok.
Most, amikor bányásszal már csak az orvosi rendelőben, kórházban vagy a nyugdíjas klubokban lehet találkozni, most már mertek keménykedni. Most már vissza lehet tapsolni, amit akkor bőkezűen osztogattatok. Mit számít, hogy emberek ezreit sodorjátok a létbizonytalanság felé?
Mert ezek az emberek e szerint rendezték be az életüket. Belekalkulálták a mindennapjaikba, terveikbe, úgy tudták, biztonságban vannak, és akkor most egy tollvonással áthúztok mindent. Tényleg nem hagytok senkit az út szélén, egyszerűen belerugdaljátok Őket az árokba, azt hiszitek, ott nem látszanak.
Csak szólok, az árok megtelt a senkikkel.
Mondjátok, sok az eltartott, nincs pénz a nyugdíjkasszában és rendet kell csinálni, hogy a sok ingyenélő, aki valamikor megvette a %-át, kikerüljön a rendszerből. Na, de egy kalap alá venni tisztességes, munkában megrokkant embereket a csalókkal, az mégis csak nonszensz és főleg sértő. Sértő olyan emberekkel szemben, akik amíg még tudtak dolgozni, fizették a járulékaikat, nem is keveset, bízva abban, ha majd nekik lesz szükségük az ellátásra, majd ők is megkapják alanyi jogon. Erre most nekik ugrasztottátok a társadalmat, elhitettétek az emberekkel, hogy a rokkant az eleve csaló és csak élősködik az ország nyakán.
Nézzetek meg csak egy fórumot az interneten, hogy ócsárolja, szidja mindenki azt a szerencsétlent, aki rokkantnak meri magát mondani. A kommunikáció jól sikerült, egy nemzet utálja a nyugdíjasait.
Először kezdtétek a 800 000 rokkantnyugdíjassal, akik csak visznek a rendszerből és hogy ez mekkora teher az aktív dolgozóknak, mert felélik a jövő generáció nyugdíját is, aztán nekik már nem lesz miből nyugdíjat fizetni. Csak azt felejtettétek el közölni, hogy a rokkantnyugdíjas az rokkantnyugdíjat kapott élete végéig és soha nem került át az öregségi nyugdíjasok közé statisztikai szempontból. A 800 000 rokkantnak a 70%-a már régen az öregségi korhatár feletti volt, aki így is, úgy is nyugdíjat kap vagy kint nyugodott már a temetőben.
Ezt a csúsztatást ékesen bizonyítja az, hogy mire eljutottunk a komplex felülvizsgálatokhoz, már csak 300 000 vizsgálatot kell elvégezni. Hát a többi hova lett? Mindegy, érzelmeket korbácsolni jó volt.
Aztán kezdtétek démonizálni az egész rendszert a korrupt orvosokkal, csaló egészséges emberekkel, akik pénzért ennyit meg annyit. Ez is jó irányba terelte a közhangulatot, a magot elvetettétek, kikelt és most lehet aratni. Társadalmi támogatottsággal a felheccelt emberek anyázása közepette már meg lehetett lépni, amit kiterveltetek.
Lóhalálában, a karácsonyi ünnepek előtt átnyomva a törvényt a parlamenten, félig kidolgozva, átgondolatlanul. Ja, és komolytalanul.
Mert az egész vizsgálat egy vicc. Aki volt, tudja.
Az orvosi vizsgálat, amit egy szakorvos az évek során összeállított, a beteget folyamatosan figyelő szakértő leletei alapján javasol, na azt a szakvéleményt a vetkőzéssel, öltözéssel, egy törzshajlítással és némi végtag feszegetéssel cirka 15 perc alatt a földbe döngölik. Mindezt kellő felsőbbrendűségi arroganciával, éreztetve, hogy itt csak szépek lehetünk, de okosak nem.
A foglalkoztatási szakértő vizsgálata is rövidebb volt annál, mint amennyit várni kellett, hogy bekerüljön hozzá az ember. A bent töltött 10 percből 5-öt elvett az adataim ellenőrzése, iskolai végzettségem felsorolása, az eddigi munkaköreim bejegyzése. Aztán jött a szakértői kérdés, milyen munkát bírnék elvégezni?
Miután közöltem, hogy igazából semmilyet, a szakértői vizsgálat véget is ért.
Pedig a Magyar Közlöny 2012/16. számában a 842.oldaltól megtalálható a Komplex Felülvizsgálatról szóló rendeletben, a fogalalkoztatási szakértői vizsgálati lap szerint voltak még érdekes kérdések, amikről folytattam volna eszmecserét a hölggyel, de nem volt kíváncsi rám.
Például a régió helyzete a munkaerőpiacon, vagy a régió helyzete a támogatott munkahelyek szempontjából érdekelt volna, hány pontot mert erre adni a 3-ból?Aztán, Ő, valószínű nagy tekintélye lehet a szakmájának és ráolvasással is el bírja dönteni mire vagyok alkalmas, mert sehol egy fizikai teszt, hogy na fiam, itt van 2 vödör víz, a 2. emeletig 1 pont, a 4. -ig 2, a 6. emelet pedig maximális 3 pontot ér és alkalmas vagy bármire, de semmi, menjek tovább a szociális szakértőhöz.
Az egész vizsgálat alatt itt éreztem magam először embernek, a szakmájából adódóan legalább ezzel a hölggyel kellemesen elbeszélgettünk, nem nézett úgy rám, mint egy csalóra, érdekelte, amit mondok, feltette a kérdéseit, amik szintén nem szóltak semmiről és ezt tudtuk mind a ketten.
Ezek alapján kaptam meg most a fent leírt határozatomat. A nagy rehabilitációs vizsgálat szerint, egy infarktussal, egy stent beültetéssel, krónikus magas vérnyomással, angina pectorisszal, inzulinos cukorbetegként, neurológiai tünetekkel 11 féle gyógyszer szedése mellett alkalmas vagyok: nehéz fizikai megterhelésre, többműszakos munkarendre, fokozottan balesetveszélyes munkára, tartós álló és azonos kényszertesthelyzetben végzendő munkára, gyakori hajolással, gyaloglással, tárgyak emelésével járó munkára, egyensúlyt igénylő munkavégzésre, vegyi vagy allergizáló anyagokkal történő munkára, hidegben, melegben, zajban, porban, füstben, nyirkos, párás környezetben végzendő munkára.
A jó színlátást igénylő munkán is elcsodálkoztam, mert kölyökkorom óta színtévesztő vagyok, bár erre senki nem kérdezett rá konkrétan.
Ez van, amikor egy rosszul előkészített döntés és a kidolgozatlan szakmai szempontok miatt a megfelelési kényszer, a megadott kvóták betartása dominál az emberek valódi kivizsgálása helyett, és egy kalap alá veszünk csalót, féllábút, beteget és tizedelésszerűen döntünk emberi sorsok felett. És akkor hol van még a szerzett jogok visszamenőleges eltörlése, ami hab a tortán? Nektek. Mert nekünk ez keserű pirula, amit nem érdemeltünk meg. Mi az egészségünket adtuk oda, ami a legdrágább kincse egy embernek.
Most itt ülök, kezemben a papírral, ami meg fogja változtatni az életem.
2012 a nagy változások éve lesz, na ez legalább bejött. Tényleg az. Rokkantnyugdíjas bányászból munkanélküli leszek. Számolgatok, mire lesz elég a 28000.
A gyógyszereim 15000 havonta, rezsi. Kaja? Na arra már nem fog jutni. El kell mennem dolgozni. De hova, amikor az ép, fiatal embereknek sincs munkája? Hiszen ezért tartunk itt, ennek a levét isszuk.
.Ez az igazi baj, nem a nyugdíjasok vannak sokan, az aktív dolgozók vannak kevesen, és ehhez nem kell ám egyetem, hogy bárki belássa. Persze könnyebb ráfogni bármire a bajt, mint beismerni a hibákat. Könnyebb a szerzett jogokat eltörölni, a beteg embereket munkára bírni, mint azt mondani, hogy elég és mostantól új alapokra helyezzük a gazdaságot, építünk gyárat, munkát adunk az embereknek. Mert az túl macerás és a gazdáitok sem biztos, hogy ezt akarják.
Talán lesz még egy orvos ebben a rendszerben, akiben megszólal a lelkiismeret és felsejlik benne valami a hippokratészi eskü szövegéből és a meghatározott kvóták közül kitekintve meglátja bennem az embert, a beteg embert, akit neki gyógyítani kellene és nem egy államilag finanszírozott, jól fizető orvosi státuszból, istenként pálcát törni felettem. Mert a gyógyítást bízzuk a doktorokra, a csalók kiszűrését meg a bírókra. Mindenkit a maga megfelelő munkakörébe és ott végezzen felelősségteljes munkát úgy, ahogy mi végeztük a munkánkat a bányában, mindennap életveszélyben.
Csak ennyit kérek.
Tőletek olvasók meg empátiát, mert ma mi, de holnaptól lehet, hogy Ti lesztek megfeszítve a Golgotán és más dobálja rátok a sarat. A szerencse forgandó, egyszer fenn, egyszer lenn.
Egy rokkant bányász"

dr. Közbiztonság Szilárd 2012.05.24. 17:57:16

Ahogy látom, neked a magyar is idegen nyelv.
Merthogy szemmel láthatóan nem ismered, és amit az ember nem ismer, az idegen neki.

nemecsek ernő áruló 2012.05.24. 17:59:35

@Anti Anyag: Ideje. Nem fogsz hiányozni.
Hogy is mondják? Az ember rossz humorral sok mindenre képes, humor nélkül bármire. Inkább menj, karlendíteni nem kell félned, jó lesz.

(FYI: Nem vágom, miért fáj neked egy ilyen álkeresztény komcsi patkány humoros ekézése, mint Harrach.)

Állásrafal 2012.05.24. 18:28:29

Normális??????????????????????????????????
Azokat kellene eltüntetni, akik ilyen szintre süllyesztették a várost, és most hülyeségekkel akarják az ország fejét tömni. Menjenek inkább külföldre dolgozni a tisztelt volt, és mostani politikusok, hogy legyen tapasztalatuk. Nem a készre kell odamenni, hanem alulról kell tudni építkezni, ehhez pedig lentről kellene kezdeni, nem okoskodni, mert ...

EsteeSatmary 2012.05.24. 18:35:31

@Member: Istenem, de jót nevettem! Meg van véve!

Jofiu 2012.05.24. 18:38:21

Ha a KDNP-ről van szó ez nem is annyira hihetetlen. Látható, jópáran elhitték, a KDNP-től ilyet várnak.

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2012.05.24. 18:55:21

Szóval az volt, hogy amíg nem olvastam, hogy álhír, addig komolyan vettem. És az a szomorú, hogy nem csodálkoztam.

tobias2 2012.05.24. 19:24:21

@Orbán banda szégyeld magad és a jó édesanyátok....: A rokkant bányászok és egészségesre visszaminősített rokkantak kiválóan megtalálhatják a helyüket a munkaerőpiacon például daru-ellensúlyként, tömegrendezvény-látogatottság javítóként, vagy meteorológiai indikátorként (ha fáznak - hideg van, ha izzadnak - meleg).

hattyú 2012.05.24. 19:24:26

Jó kis írás :D De a sok hülye, agymosott és sértődött kömmentelő rinyálása még viccesebb :)

Lasombra 2012.05.24. 19:25:47

az a kemény, hogy akkora setétbarmok ezek, hogy pár embernek tényleg, komolyan megfordul a fejében, hogy ez akár valóság is lehet.

olyan ez, mint a fideszzombi kommentelőkkel: egyre nehezebb megkülönböztetni a trolloktól, akik komolyan tolják.

Sixy 2012.05.24. 19:30:43

Ez KAMU!

Az ördög már régen nem igazgató ott, a kormány tavaly leváltotta és a helyére nemrégiben neveztek ki új államtitkárt.

Blogger Géza 2012.05.24. 19:31:10

@Miazmás: Tényleg szomorú, hogy ilyen hülye vagy, szomorkodjunk ezen együtt.

Dr.Bio74 2012.05.24. 19:43:26

Az egy dolog, hogy vannak akinek nem jön elő azonnal, hogy ez itten egy kis humorba ágyazott mesei elemeket tartalmazó utalás.
De banyek azért, mert egyes honfitársainknak lassan esik le a tantusz, már azonnal ballib félrevezető, rágalmazó kampányról beszélnek, na az a gáz.
Kedves fityisz droidok ki itt álhír keltéssel rágalmaztok ( hogy megfordítsuk tartalmi alapon),hogyan tengetitek agysejtjeiteket? Csak mert látható, hogy többségük már éhen halt.

Zozi79 2012.05.24. 19:57:28

@Lasombra: érvek, amitől paff leszel: írnak egy álhírt, nagybetűvel jelölve, hogy ÁLHÍR. Erre jön a sok kommentelő, aki ennek ellenére beveszi.

És megjön a kommentelő a konklúzióval:

hülye a Fidesz.

* * *

Az élet szép.

Okkoskka 2012.05.24. 19:59:37

Hát ez megbocsáss SZAR volt. Volt valami értelme, mert humora nem.

Zozi79 2012.05.24. 20:01:29

@Dr.Bio74: tessék, még valakinek sikerült ebből kihoznia azt, hogy a Fidesz meg a fideszesek a hülyék. De akkor minek nevezzünk benneteket?

Dr.Bio74 2012.05.24. 20:08:29

@Zozi79:
Tanulj meg olvasni, oszt utána jöhet néhány szövegértési feladat is. Ha ezeket túl vagy, akkor fuss neki a kommentemnek még egyszer.

Zozi79 2012.05.24. 20:09:24

@Miazmás: ezen meg én nem csodálkozom.

[megmondoember] 2012.05.24. 20:09:51

Mindent elárul az, hogy sokaknak nem volt egyértelmű, hogy ez valódi vagy álhír -e. Ennyire abszurd és hülye figura ez a Harrach, meg amúgy az egész idióta és álszent KDNP is.

Zozi79 2012.05.24. 20:11:37

@Dr.Bio74: figyelj öreg, oda van írva, hogy ÁLHÍR ! Érti? Oda van írva! Milyen tantuszról beszélsz? Nevetséges vagy, de javasolnám, hogy ne fokozd :-)

Dr.Bio74 2012.05.24. 20:15:10

@Zozi79:
Vazze, aki fokozza (bár nem a nemzetközit) az beza te vagy, de már azért sem rágom a szádba, tőlem maradhatsz önerőből ilyen.

2012.05.24. 20:22:04

Inkább fojtsatok megint vízbe egy kismacskát libsibibsik. Jobban megy, mint a humorizálás.

Hertelendi 2012.05.24. 20:35:55

Ilyen barmok döntenek a sorsunkról!
Agyrém! Az abortusz ellen van, de egy várost eltüntetne a föld színéről emberestől, mindenestől. De szép dolog is ez a vallás... A hívő emberek ugye szeretik a felebarátukat?

Dögölj meg Harrach!!!

sivatagi n. 2012.05.24. 20:42:29

@Hertelendi:

Szépen beszoptad a posztot elvtárs.
Na nem baj, azért jár a bögre.

komissarlajos 2012.05.24. 21:26:02

Röviden: az írás jó volt. Jó is maradt. Na már most, hogy egy-két ember hülye, arról a szerző nem tehet. Mondanám a nevüket, de az megtisztelő lenne. Alulmúlni? Ezeket? Orbán urat? Ki egy napot nem dolgozott életében? Gyerekek! Az annyja nem szégyelli magát?

Martian (törölt) 2012.05.24. 21:29:22

- Ti is katolikusok vagytok?
- Nem, mi másként gyűlölködünk.

kela-bá 2012.05.24. 21:41:05

@Orbán banda szégyeld magad és a jó édesanyátok....:
Együtt érzek Önnel, biztos számíthat valakik segítségére a lakóhelyén ? Az ember nem számít csak a pénz a pénz és a pénz. Ez a kapitalizmus ismérve.Óriási adósságok halmozódtak fel az EU országaiban és mégis rengeteg ember nélkülöz,de Brüsszelben jót vacsoráztak az értünk(?) cselekvő országvezetők.
Azért ne adja fel, a reménykedjen, további szép estét !

kela-bá 2012.05.24. 21:47:21

Ez nem álhír: Az úszó eb-n éremeső volt. Csodálatosak voltak a magyar lányok, fiúk.
Jó éjt mindenkinek !

djukel 2012.05.24. 22:00:28

A csávó arcáról sugárzik a mindentátható keresztényi szeretet

Palmer Eldritch 2012.05.24. 22:36:03

Belzebub minden este belevizel a medencékbe és az elvetemült harkányiak ebben henteregnek, sőt nem átallanak címerükön is feltüntetni. Az ördög vigye, el magát, de leginkább a címerről :(

kommenter 2012.05.24. 22:47:04

Harrach-ot már várja belzebúb...ez meg még itt ossza az észt. Pokolra vele és társaival is.

kommenter 2012.05.24. 22:54:22

@djukel: Az pont nem...de a pénz és a hatalom szeretete az igen.

kivisziat 2012.05.24. 22:58:38

Irmuska, nem lehetsz ennyire buta p.

Dr. No 2012.05.25. 00:16:18

No one expects the Spanish Inquisition!

Amidazophen 2012.05.25. 01:00:43

Harrach Péternek egy forró esernyőt kellene dugni a seggébe, majd kinyitni az egészet.

Utána talán észhez is térne - részben.

kigyurt álat 2012.05.25. 05:19:37

és azt hallottátok, hogy a blog.hu-ra posztolókat holnapután egytől egyig elviszi az ÁVH, aztán keresztre feszítik, majd karóba húzzák őket, a hullájukat meg 4-felé darabolják, végül a parlament balliberális tagjai meggyalázzák a maradványokat?
-.-"

manes 2012.05.25. 07:21:34

Álhir vagy nem ettöl függetlenül a KDNP egy álszent faszok gyülekezete.

nemecsek ernő áruló 2012.05.25. 07:42:24

@Zozi79: Szerintem azon kéne elgondolkozni, miért hihető a dolog, és magába szállni annak, aki tehet a változás érdekében.

kvadrillio 2012.05.25. 07:48:26

HMM...VAN EGY BIZONYOS PONT AZ ÖREGEDÉSNÉL, HA AZON ÁTLENDÜL AZ ÖREG EMBER VISSZAZUHAN A KÖZÉPKOR SÖTÉTSÉGÉBE...HARRACH-PAPA MÁR RÉG ÁTLENDÜLT EZEN A PONTON...MOST MAJD ÚJJÁSZÜLETIK NÁLA AZ INKVIZÍCIÓ IS, ÖRDÖGÖKKEL, SÁTÁNOKKAL...EGYÉB NYALÁNKSÁGOKKAL....
"Az inkvizíció (latinul inquisitio haereticae pravitatis magyarul a tévelygő eretnekség kinyomozása). Az inquisitio fogalma a kora keresztény időktől kezdve a kikeresést és az egyházi ítélőszéket jelentette. Az inkvizíció közismert jelentése az eretnekek kinyomozása és megbüntetése, illetve annak sajátos szervezeti formái. A középkori inkvizíció kialakulása után pápai jóváhagyással alapított, egymástól független szervezetek jöttek létre Európa déli és nyugati felében. Létrejöttének időpontját különböző eseményekhez kötik a történészek, amelyek a 12. században és a 13. században történtek, 1179 és 1234 között.

Alapvetően az inkvizíció a hit és az erkölcs tisztaságának védelmére létrehozott egyházi bírósági intézmény a középkorban. Az eretnekségek mellett foglalkozott minden olyan, az Egyház belső életét érintő problémával, mely a hit továbbadását komolyan akadályozhatta, így pl. hivatásukhoz méltatlan főpapok ügyeivel, magánkinyilatkoztatások igazságtartalmának ellenőrzésével stb.

Az inkvizíció a történelem során többször, többféleképp megvalósult intézmény, amely az eretnekek, tehát az aktuálisan hivatalos egyházi nézetekhez és a keresztény társadalomhoz képest másként gondolkozók, illetve a más vallásúak és a hitetlenek elleni fellépést tekintette feladatának. Nevét elsősorban a pápasághoz kötik, noha a történelem során az inkvizíciót nem mindig Rómából irányították – sőt, a legismertebb spanyol inkvizíció kifejezetten állami szervként működött.

Az inkvizíció sajátos keverékét alkotta a hitvédelemnek és a világi igazságszolgáltatásnak. Eljárásait hitbéli kérdések alapján indította, az ítéletet azonban a világi hatalmak hajtották végre, sőt az inkvizíció eljárási és szervezeti rendszerének kialakulása után nem sokkal már az ítéleteket is a világi bíróságok hozták meg."

HARRACH-PAPA, NEM KÉNE MÁR NYUGDÍJBA VISSZAVONULNI ?????!

kvadrillio 2012.05.25. 07:50:33

...NÁLUNK AZ ÖRDÖG...ROMÁNOKNÁL A DRAKULA....PFFF.....

...közben meg tele vagyunk kétségekkel kép-viselőink IQ-jával kapcs.-ban....:DDDDD

fidesz = házmesterek pártja 2012.05.25. 08:46:18

Má' bocsánat, de ez most mi a bánatos lófasz? Tényleg ekkora kretének ülnek a parlamentben és az önkormányzatokban vagy ez csak a poszt alatti címkének megfelelően egy álhír?

H3l00 · http://fashionfactory.hu 2012.05.25. 08:48:52

Jó ez a fekete alapon piros betű, az egész oldalt ilyennel kellene írni... :)

csakskubizok 2012.05.25. 09:18:29

Kár volt elolvasnom a sok kommentet, mert ismét ráeszméltem, hogy milyen sok kretén között élek.
Tényleg van, aki egy pillanatra is elhitte, h ez igaz???

csakskubizok 2012.05.25. 09:21:18

@kigyurt álat: lehet h össztársadalmilag jól járnánk

régebb óta vagyok Subban mint te 2012.05.25. 10:00:55

@kela-bá:
"Ez nem álhír: Az úszó eb-n éremeső volt. Csodálatosak voltak a magyar lányok, fiúk."

Ki nem szarja le?
Létbiztonság az egyetlen ami érdekel jelenleg.

fidesz = házmesterek pártja 2012.05.25. 10:13:06

@csakskubizok: sajnos a tisztelt politikusaink ennyire kretének, nem a kommentelők. :(
Végeredményben hihető, annyi baromságot művelnek a drágák.

kalandfereg 2012.05.25. 10:20:57

Senki se vádolhat engem kdnp-pártisággal, de ez a poszt béna.

kalandfereg 2012.05.25. 10:25:06

Emlékszem, amikor a szlengblog feljövőben volt, egy idő után elkezdtek szaporodni más blogok szlenges bejegyzései.
Most az egyik méltán legsikeresebb blog a Hírcsárda, ennek megfelelően egyes blogok kezdik felvenni palettájukra az álhír kategóriát, csak sajnos sokkal bénábban.

kikakl 2012.05.25. 10:27:24

HÉ HAVER---BAJBAN A MEZŐGAZDASÁG--HIHETETLEN HOGY EBBEN AZ ORSZÁGBAN MENYI MARHA VAN---ÉS MIND ETETNIKEL!!!SMJÉN-HARAK---HU A SZENCSÉGIT.......

tollborzfű 2012.05.25. 10:35:58

A kdnp maradiságát ismerve, akár igaz is lehetne...

2012.05.25. 10:36:01

Irma kedves, ez marha gyenge. Hírcsárda közelébe sem ér. Itt kell abbahagyni.

ARISZTOKrataTATA (törölt) 2012.05.25. 10:40:11

És ismét jót nevettünk (volna) vidéki (fővárosi) versenyzőnk fergeteges humorán (ha lett volna neki).
Ennek a posztnak a megírása helyett hasznosabb időtöltés lett volna egy könnyű séta a friss pesti levegőn.

Peetee 2012.05.25. 10:44:43

A beteg állatja a Földnek...
Elmeorvos látta már ezt a vén beteg f@szt??? Meglágyult az agya?

Valaki dobjon már fel 1 fotót, nem hiszem el, hogy Petya még sosem járt sajtónyilvános eseményen Harkányban!!!!

2012.05.25. 10:49:47

Elképesztő látni, hogy mennyi buta ember él ebben az országban, aki szó nélkül elhisz bármit ami le van írva....

Roy 2012.05.25. 10:52:57

Ez a Harrach egy barom.
A Mikulás mellől nem akarja eltüntetni a krampuszokat, azok is ördögök.
hu.wikipedia.org/wiki/Harrach_Péter
Ezt olvasva nem csodálkozok semmin.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.05.25. 11:42:53

@_zulu_: az értelmiségi/ateista/liberális index olvasók már csak ilyenek :x

antimater 2012.05.25. 12:18:16

@Zozi79: Tán selejt nyilas-e vagy?

antimater 2012.05.25. 12:23:12

@wmiki: Te, mint nyilván nem értelmiségi (azaz értelmetlen) hívő nyilas szívesen nyomkodnád a detonátor gombját a hígagyú Harrach-al együtt ?

2012.05.25. 12:32:53

@wmiki: Rád is vonatkozik.

Jofiu 2012.05.25. 12:39:36

@wmiki:
:DDDD
Mert a vallásosok olyan marha kétkedő fajta, akik a bibliát olvasva azon morfondíroznak, hogy ez vajon igaz-e. : ))
Ez a nap kommentje.

4hnwBToH 2012.05.25. 12:43:06

@wagem:
"Nézzétek retkek az úszó EB-t.Ma 2 aranyunk van.MAGYARORSZÁG..!!
Nektek ez nem adatik meg.
Ha küzdeni kell,akkor szarok vagytok.
Ennyi..!!"

Miért vonod meg a harkányiaktól a dicsőséget? Ők is legalább annyit tettek ezért, mint te vagy én!

Mellesleg egy kulapisztollyal lefröcskölt foskabát a blog, s az egész index is!

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.05.25. 12:59:13

@_zulu_: c:

látom személyeskedni tudsz, de érveid nincsenek

ugyanis ÉN nem kajálom be az index/tudomány kitalált meséit

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.05.25. 13:01:35

@antimater: ez feltételezés, írjál indexes meseblogot, vagy foglalkozz az evolúció elmélettel

Zozi79 2012.05.25. 14:58:05

@nemecsek ernő áruló: azért hihető, mert ilyen szarokkal etetnet titeket kb. 12 éve.

nemecsek ernő áruló 2012.05.25. 14:59:37

@Zozi79: Nem. Azért hihető, mert a valós tevékenységük ilyen szarokból áll amióta világ a világ. Nem csak 12 éve, sokkal régebb óta.

Zozi79 2012.05.25. 15:00:47

@kvadrillio: aki itt a középkor sötétségében van, az bizony te vagy.

ÁLHÍR, barom!

Zozi79 2012.05.25. 15:03:21

@nemecsek ernő áruló: szerencsére azért volt 3 mszp ciklus, amikor mindig rendbetették az országot.

nemecsek ernő áruló 2012.05.25. 15:10:13

@Zozi79: Te mondtad, nem én, ettől még a KDNP hülyék gyülekezete.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.05.25. 20:30:15

@nemecsek ernő áruló:

a KDNP hülyék gyülekezete.

- Miért kell öt embert lehülyézni, kiknek viziói támadtak?

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.05.25. 20:37:12

@nemecsek ernő áruló:

a KDNP hülyék gyülekezete.

- Miért kell öt embert lehülyézni, kiknek viziói támadtak?

kela-bá 2012.05.25. 22:50:46

@régebb óta vagyok Subban mint te:

Kösz a reagálását, igaza van ! Fő a létbiztonság,sajnos rengetegen szenvednek annak hiányától nem csak nálunk máshol is e kis Föld nevű bolygón. Érdekes ez : Ébresztőfilm. Meg ez: Kulturális kreatívok. És ez is:forradalommost.hu
Fel a fejjel, a rossz után jónak kell jönni. Jó egészséget Önnek !

kvadrillio 2012.05.29. 08:12:02

@Zozi79: "A helyi hívők miatt repülhet az ördög a harkányi címerből

Nem nézik jó szemmel a harkányi címerben lévő ördögöt a helyi hívők, ezért a város képviselői egy heraldikustól várnak javaslatot egy új címerre.
http://www.origo.hu/itthon/​20120522-kivennek-az-ordogot-a-harkanyi... · Cached page
"

KI ITTEN A NAGYON BAROM, TE NAGYON BAROM ???! :DDDDDDDDD

nem káromkodtam.
de nagyon tudok !
süti beállítások módosítása