Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

A kormány 2013-tól adókötelessé tenné az adókat is

2012.04.16. 07:49 Herkules Irma

Egy friss kormánypárti előterjesztés értelmében 2013. január 1-től megadóztatnák az adókat is.

- Ennek oka, hogy a mintegy 2478 adónemből és különböző járulékból befolyó összegek rendszerezése, átláthatóvá tétele, illetve már azok egyszerű összeadása, majd megfelelő helyekre történő továbbutalása is jelentős mértékben nehezíti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Magyar Államkincstár dolgozóinak munkáját, ami az átutalásokhoz kapcsolódó sárgacsekk-adóval együtt már olyan mennyiségű többlet munkát jelent a szakembereknek, ami a hétköznapi emberek számára elképzelhetetlen! - erősítette meg információinkat Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a 2012-es Nemzeti Söralátét-díj hivatalos díjátadóján. ÁLHÍR

 

A körvonalazódó tervek szerint 2013. január 1-től minden, bármilyen adóként vagy járulékként befizetett összeg után az összeg további 3,7%-át kell majd kezelési költségként befizetni. A befolyó összegből a  munkatársak fáradozásainak jutalommal történő kompenzálását és új munkatársak toborzását kívánja megvalósítani a tárca. Matolcsy véleménye szerint mindez egy hatékonyabb, átláthatóbb és emberarcúbb adórendszer irányába mutat. 

Az idei Nemzeti Söralátét-díjat az a sumorcvécsei óvodás csoport kapta, akiket immár második éve alkalmaz külső tanácsadóként a tárca. És akik havonta küldik el rajzaikat Budapestre, hogy azokat médiumok segítségével alakítsák át törvényjavaslatokká a minisztérium speciálisan erre a feladatra kiképzett szakemberei.

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha a szavaknak és a tetteknek súlya is lenne, ha bontás helyett építkezés kezdődne, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

Mielőtt valaki belekezdene, hogy koppintom a Hírcsárdát: Jelezném (nem mintha bármi bajom lenne a Hírcsárdával), a Hírcsárda még nem létezett, mikor Tacskó Muki álhíreket közlő blogja már hosszú ideje működött, sőt, speciel Muki mellett én írtam oda álhíreket, hogy szarokat vagy sem, döntse el az olvasó, de másolásról, utánzásról beszélni minimum tájékozatlanság.

Szólj hozzá!

Címkék: adó 2013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása