Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Megrendítő hír Schmitt Pál disszertációjával kapcsolatban

2012.03.19. 08:00 Herkules Irma

Eddig úgy tűnt, csak a tartalmi részeket és az irodalomjegyzéket plagizálta a köztársasági elnök, most úgy tűnik, sokkal többről van szó.

ÁLHÍR

 

Rozsnyák Antalné (76), azaz, ahogy a helyiek ismerik Marika néni, péntek reggel kereste meg szerkesztőségünket, hogy megossza a nyilvánossággal azokat a rendelkezésre álló információkat, melyek újabb fejezetet nyithatnak a plágiumügyben. A nyugalmazott nomádfai tanítónő megcáfolhatatlan bizonyítékokkal állt elő arra vonatkozóan, hogy Schmitt Pál a helyesírási hibákat sem saját kútfőből, hanem lenyúlással csempészte kisdoktori disszertációjába.

Marika néni elmondta, sok régi tanulójától őriz valamilyen emléket. Ezeket időnként előveszi, nézegeti. Így akadt meg a szeme az 1992-ben második osztályos Tóth Jóska fogalmazásán, ami ugyanazokat a hibákat tartalmazza, mint Schmitt dolgozata, sőt, több olyan mondatot is talált, amiket Schmitt később, már köztársasági elnökként is használt élőszóban vagy írásban.

A ma 32 éves férfi, pénteki megkeresésünkre levélben válaszolt.

Tiksztelt Hirma!

Ki a rotseb ahz a Skitsz Plág?

Jósska

Tóth József önkéntes jogi képviselője elmondta, pert fontolgatnak Schmitt ellen, amennyiben sikerülne elérniük, hogy a bíróság nem vagyoni kártérítést ítéljen meg, akkor Jóska újra belevágna az ötödik osztályba.

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha a szavaknak és a tetteknek súlya is lenne, ha bontás helyett építkezés kezdődne, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Klikk:  az amerikai fiú a fészbukon

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

Mielőtt valaki belekezdene, hogy koppintom a Hírcsárdát: Jelezném (nem mintha bármi bajom lenne a Hírcsárdával), a Hírcsárda még nem létezett, mikor Tacskó Muki álhíreket közlő blogja már hosszú ideje működött, sőt, speciel Muki mellett én írtam oda álhíreket, hogy szarokat vagy sem, döntse el az olvasó, de másolásról, utánzásról beszélni minimum tájékozatlanság.

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország plágium schmitt pál

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása