Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Extrém tavasz miatt nem járnak a BKV buszai

2012.02.24. 14:27 Spejbl

A hirtelen beköszöntő reggeli plusz 5-8 fokra nem voltunk felkészülve! - ismertette reggeli rendkívüli sajtótájékoztatóján Dr Várszegi Gyula. A BKV leköszönő vezetője elmondta, hogy a legnagyobb odafigyeléssel, a szervizcsarnokok maximális kihasználása, a szabadságon lévő kollégák berendelése ellenére is csak a buszok alig negyede volt üzemképes a reggeli csúcs idején. ÁLHÍR

Mint kiderült, a trolikkal szerencsére nem volt komolyabb baj a szokásosnál, ezekre már különben se nagyon szállnak fel az emberek, mivel az ilyen utazások rendszerint áramütéssel végződnek, ami - a közlekedésmérnök elmondása alapján - a pacemakeres utasok számára, egyes orvosi kutatások szerint, előnytelen lehet. Metrók helyett azonban szombattól a hirtelen olvadás miatt beálló vízállás-emelkedés miatt a Vojvodinai Közlekedési Vállalattól (VKV) kölcsönzött kompokat fognak forgalomba állítani, ezek legalább nem csinálnak olyan nagy füstöt, ami zavarná a kedves utazó közönséget! - érvelt a döntés ésszerűsége mellett Várszegi, aki igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy



forrás:www.idokep.hu

az intézkedés nem kerül majd plusz pénzbe, a váratlan kiadásokat a vezetőknek szánt március havi jutalmak 20%-ból ki tudják fizetni. A vállalat vezetése az utazók megértését és türelmét kéri, illetve azt, hogy ne feledjék, a jegyek ára már nem tartalmazza biztosításuk összegét! 

Várszegi a sajtótájékoztató végén örömét fejezte ki, hogy végre látszik, fáradtságos munkájuk meghozta gyümölcsét. Illetve elárulta, hogy rég ki akarta próbálni, hogy milyen lehet egy szóvivő élete, ez a vágya pedig most végre beteljesülhetett.

Információink szerint a BKV-val szemben a MÁV vonalainak mintegy 87%-án állt reggel a közlekedés. 

Tetszett a bejegyzés? Ajánld ismerőseidnek!

Vagy csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: Az amerikai fiú a fészbukon

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz bkv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása