Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Fideszes vezérek, kegyelmezzetek a ti Schmitteteknek!

2012.01.25. 07:15 Spejbl

Sokan talán azt gondolják, most egy újabb Schmitt Pál lemondását követelő bejegyzés következik, nos, rosszul gondolják. Mi most - ellentétben korábbi gonoszkodó bejegyzésünkkel - Schmitt Pál magyar állampolgár, nem pedig Schmitt Pál jelenlegi köztársasági elnök védelmében szólítjuk meg a kormányoldalt! Fideszes vezérek, könyörüljetek meg végre ennek az embernek! VÉLEMÉNY

 

Vegyétek észre, hogy az egész plágiumbotrány, és ami utána következett gyakorlatilag néhány hét alatt lerombolta elnökötök tekintélyét, az újabb és újabb pofonok, amiket nem tudott kivédeni, mára megfosztották ezt a kormányotokhoz utolsó csepp véréig lojális harcost minden méltóságától. Gondoljatok csak bele, mennyire lehet borzalmas, ha egy egész ország szid vagy gúnyol valakit? Ez az ember mindezt értetek tűrte, tűri, mit vártok még tőle ezután? 

 

Schmitt annak idején csúnyán elcseszett valamit, hogy mit és miért, hogy mennyire volt mefontolt vagy együgyűségből elkövetett az a csalás azt most kár lenne firtatni, látjuk, épp most fizeti az árát. Ez az ő balhéja, vigye is el. Azt viszont vegyétek észre, hogy a ti Schmitt Pálotok támadói, úgy tűnik, iszonyatosan felkészültek. Eddig minden esetlen kísérletet, amivel védekezni próbált Schmitt kommunikációs csapata, csapatotok, néhány óra alatt nulláztak le a történet egy-egy újabb részletének a megmutatásával. A sok újabb füllentés, csúsztatás, hazugság, csak olaj a tűzre, rég képtelenség kimosdatni Schmitt Pált ebből az egészből, de akkor mégis mit akartok még tőle? Meddig tegyen úgy, mintha nem lenne elviselhetetlen teher ez a megalázó helyzet? A köztársasági elnök történetében korábban talán még fel lehetett fedezni némi tragikomikus színezetet, mára viszont nem maradt más, mint szimpla nemcsak nemzeti, hanem személyes, emberi tragédia. Nem jó ezt látni. Most már komolyan sajnálom őt.

 

Kedves Fideszes vezérek! Mit vártok még tőle? Mekkora áldozatot hozzon még értetek? Meddig állja a pofonokat, amikkel szemben védtelen? Mert ugye: a tények makacs dolgok. Vajon maradt-e még veszítenivalója azt követően, hogy csalónak nevezik a felesége, a gyermekei, az unokái, a barátai, az ismerősei, az egész ország, egész Európa előtt? Kegyelmezzetek meg végre Schmitt Pálnak, adjátok meg neki, hogy csendben elmehessen! Ha ő maga nem mer úgy dönteni, akkor jelezzétek felé, hogy nincs semmi gond, leköszönhet! De egyre szomorúbb és sajnálatraméltóbb, ahogy láthatóan nem tudja megvédeni magát, minden magyarázkodó nyilatkozatára támadói tíz azt cáfolót tudnak felvonultatni. Engedjétek meg neki, hogy visszavonulhasson!

 

Természetesen nem azt mondom, hogy elfogadható a plágium egy doktori disszertációnál, pláne, ha aztán köztársasági elnök lesz később az ember, csak azt, hogy emberi lényként ne hagyjátok, hogy tovább kelljen vinnie ezt a terhet, ha már a bélyeg rajta is marad. A hűségéért nem ilyen fizetséget érdemel tőletek! Egyszer legyetek nagyvonalúak végre, ne saját vélt vagy valós presztízsetekre gondoljatok, hanem a barátotokra! Kegyelmezzetek ennek az embernek, aki értetek mindent hajlandó volt beáldozni, ha pedig maradt még egy hangyányi emberi méltósága, akkor azt ne vegyétek el tőle! Ennyivel tartoztok neki! Ne engedjétek, hogy továbbra is céltábla maradjon! Hátha eljön egyszer még az az idő, amikor majd olimpikonként, nem pedig mindent aláíró köztársasági elnökként gondolnak rá az emberek.

 

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, mindnyájunkról szólna a politika, ha bontás helyett építkezés kezdődne, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: Az amerikai fiú a fészbukon


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

Mostantól Politikai Ateista is Az amerikai fiú csapatában! Írásait keressétek a Sorok között c. rovatban!

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz magyarország schmitt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása