Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Kiderült: Lomnici sötét aurája miatt nem látható a felvételen!

2011.12.09. 09:50 Herkules Irma

Meglepő eredménnyel zárult a Böröcz István MTVA elnök által elrendelt, Lomnici Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság volt vezérének kitakarásával kapcsolatos teljes körű vizsgálat. Bár sokan politikai összeesküvésről fantáziáltak, direkt kitakarásról beszéltek a felvétel kapcsán, egy független szakemberekből álló vizsgálóbizottság megállapította, hogy Lomnici meglehetősen rossz állapotban lévő aurája miatt nem látszik a felvételen. Szakmai hiba vagy szándékosság nem állapítható meg.

- Van az úgy, hogy valaki annyira gonosz, hogy még a kamerák sem bírják elviselni, pláne Tőkés képviselő úr jelenlétében! - mondta el véleményét egy szakértőnek felkért táltosmérnök. A csatornainformációs auratudománnyal foglalkozó szakember véleménye szerint ráolvasásokkal, energiaküldéssel és pitypangtinktúrával talán újra felvételképessé tehető Lomnici.

Bizalmas bírósági forrásokból azonban azt az információt kapták munkatársaink, hogy számos volt kolléga tapasztalt arra utaló jeleket, hogy pitypangtinktúra ide vagy oda, Lomnici végleg átállt a sötét oldalra.

Ha tetszik, csatlakozz! Az amerikai fiú a fészbukon 

Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek.

Az amerikai fiú I. fejezetének első részéért klikk ide!
a poszt nem valós tényeken alapul, mondhatni álhír, a videó szép és roppant tanulságos!

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország lomnici zoltán mtva

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása