Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Halloween: Cukorkával fogadták Szőcs Gézát egy osztrák szállodában

2011.10.31. 17:40 Herkules Irma

Mint megtudtuk, a sok munkától mindig fáradt, időnként még hivatalos eseményeken is el-elbóbiskoló kulturális államtitkár, Szőcs Géza ma délután őszi vakációra érkezett az ausztriai Hallstattba. A politikust nagy meglepetésére szállodájának, a Seehotel Grüner Bau-nak halljában hatalmas ovációval fogadta a számos nációból verbuválódott vendégsereg, majd megakadályozva abban, hogy a recepciónál bejelentkezhessen, a politikus legnagyobb döbbenetére, zsebeibe, csomagjaiba, de még kabátja kapucnijába is cukorkákat és csokoládékat kezdtek tömködni a számára ismeretlen személyek. Mikor azonban a politikus zavarában hangosan magyarázni kezdett a vendégeknek a magyarok eredetével kapcsolatos legújabb kutatási eredményekről, mondatainak pedig hadonászásával kívánt nyomatékot adni, egy jelenlévő vendég elmondása szerint, a gyerekek megijedtek tőle, többen pedig sikoltozni és zokogni kezdtek.

A rosszul sikerült attrakciónak azonban mégsem a felháborodott szülők vagy a szálloda személyzete, netán az időközben a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget, hanem az, hogy a lelkes fogadtatáson felbuzdult Szőcs a rögtönzött előadása közben váratlanul elaludt, és a folyosón elterült, amitől valóságos pánik tört ki a szálloda folyosóján tartózkodó vendégek, felnőttek és gyerekek között egyaránt.

Mint kiderült a vendégek mindannyian azt gondolták, hogy a szálloda által szervezett Halloween-műsor vette kezdetét, Szőcsről pedig, hogy a program egyik szereplője, aki a nagysikerű Ahol a vadak várnak című film egyik szörnyének öltözött, és aki felbuzdulva az ajándék édességeken, túlzásba vitte a bohóckodást, mivel azonban a gyerekek megijedtek, a férfinek pedig hiába mondták, hogy elég, fejezze be, egyikük szükségesnek érezte, hogy értesítse a hatóságokat.

A még mindig zaklatott államtitkár kérdésünkre elmondta, csupán szerencsétlen véletlenről van szó, azonban a kapott cukorkáknak nagyon örül, ezek mintegy harmadát az NKA 2012-es költségvetése kiegészítésére szeretné felajánlani, ami így közel kétszerese lesz az eredetileg tervezettnek. Összességében pedig nem is bánja, ha híres filmek híres szereplőivel keverik össze.

Ha tetszett, csatlakozz! Klikk: Az amerikai fiú a fészbukon
 
Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország.

 

Szólj hozzá!

Címkék: halloween szőcs géza

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása