Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Karácsony előtt kerül a boltokba dr Kocsis Máté életvezetési kalauza

2011.10.20. 23:59 Spejbl

 A Tíz lépés, hogy szerethető hajléktalan légy című könyv azokat az embereket szólítja meg elsődlegesen, akik valami érthetetlen oknál fogva, ahelyett, hogy fűtött, vezetékes vízzel, árammal, gázzal ellátott, összkomfortos ingatlanokban néznék az M1 műsorát esténként, inkább az utcán, aluljárókban vagy maguk tákolta kunyhókban laknak, még akkor is, ha ezzel meglehetősen rossz példát mutatnak, netán a meghűlés veszélyét kockáztatják - áll a megjelenés előtt álló kötet fülszövegében.

Dr Kocsis kérdésünkre elmondta, eredetileg csak a VIII. kerületi hajléktalanok ügyét akarta képviselni, azonban egy isteni hang és a jelenlegi kormányzat felhatalmazása végett, immáron Magyarország valamennyi hajléktalan lakósának pásztora. Dr Kocsis érezhető szeretettel beszél ezekről az emberekről, akik nyilvánvalóan tévedésből élnek az utcán, és akiket ő csibészeknek nevez, hiszen biztossan csak a feltűnés, a különcködés miatt csináljak, ami az ifjú politikus véleménye szerint helytelen, a keresztény mértékletességgel nehezen összeegyeztethető dolog. Dr Kocsis szeretné, ha könyve egy új élet ígéretével ajándékozhatná meg ezeket az embereket, természetesen emellett Karácsonykor majd gondolni fog rájuk, valamint februártól újrahasznosítható chipeket ültet majd a hajléktalanok bőre alá, mellyel könnyen le lehet fülelni őket, ha rosszban sántikálnának. Kocsis úgy véli, némi akarással és a karhatalom humánus segítségével hamarosan csodákat tud majd elérni.

A kötetet chipbeültetés fejében a bizonyíthatóan hajléktalan személyek 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg december 15. és 24. között a Vörösmarty téren megrendezésre kerülő karácsonyi vásáron.

Néhány fejezetcím: 

Miért ennél a kukából, ha remek boltokban is vásárolhatsz?

Amit ma építesz, holnapra lebontom

Nem vagyunk mi indiánok

Fillérből lesz a Forint

A barátotok vagyok - nekem ez kötelesség

Néhány érv, hogy miért szavazzatok rám

illetve a Hitelkártyák és bankkártyák hajléktalanoknak - válaszd a jobbat!, avagy amit a Széchenyi tervről és a vállalkozás-alapításról tudnotok kell

 

Ha tetszett, csatlakozz! Az amerikai fiú a fészbukon
 
Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország hajléktalanság kocsis máté

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása