Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Coming out: vallomás eltitkolt kapcsolatomról Orbán Viktorral

2012.11.10. 10:55 Herkules Irma

kezcsok.jpgDrága Miniszterelnök úr, kedves Viktor, nem is tudom, hogyan fogjak bele. Fájó szívvel, így a nyilvánosság előtt kell bejelentenem, hogy szakítok veled, hogy kilépek ebből a kapcsolatból, amiről eddig senkinek nem beszéltem, amiről eddig magam sem tudtam. Hála Istennek! OVI, ha megengeded, hogy a köztünk lévő szoros kapcsolatra tekintettel így nevezzelek, meg kell értened, sokszor átgondoltam ezt a döntést, és rá kellett ébrednem, nincs más választásom. Kérlek, ne haragudj rám, inkább Imrével együtt keressétek fel orvosotokat vagy gyógyszerészeteket, rég meg kellett volna tennetek, kár tovább halogatni!  VÉLEMÉNY

A hírek zabálása biztosan nem a hosszú élet titka. A híralkoholizmus pedig kétségtelenül szívás. Én pedig híralkoholista vagyok. Be kell látnom, felesleges tagadni: én nem egyszerűen csak szeretek képben lenne a napi történésekkel (nem a celebekre és a vízisíző papagájokra gondolok), hanem rosszul érzem magam, ha nem vagyok tájékozott. Szeretem tudni, hogy éppen miről van szó a parlamentben, még akkor is, ha legtöbbször pusztán témabeli, nem pedig tartalombeli különbséget hoznak a napok: mert hát ugye mindig csak az elmút nyóc év az érv, az utóbbi kettőről meg elfeledkeznek valahogy... (De most tényleg, halott valaki már az elmúlt tízről panaszkodni FIDESZ-es vagy KDNP-s szenteket?)

orbán kerényi.jpg

Azonban, függőség ide vagy oda, el kell ismernem, néha rettenetesen jó kiszakadni, ebből az egész magyar valóságból, ennek a rengeteg idegesítő és pitiáner történésnek az ismeretéből. Megtisztulni, lefuttatni a ccleanert, aztán újraindítani a rendszert. Egy időre kizárni a híreket az életből, nem foglalkozni a publicisztikákkal, nem morogni azon, hogyan hazudnak a képembe, a képünkbe, a pénzemből, a mi pénzünkből garázdálkodó politikusok. Hogyan fejlesztik, építik, teremtik újjá úgy Magyarországot, hogy rajtuk kívül senki nem hiszi, senki nem érzi, hogy ennek az egésznek pozitív végeredménye lehet.(Mindenki mínusz békemenet! Jogos az észrevétel, bocsánat!)

Én néhány napra kiszakadtam. Jó lett volna elmenni szabadságra, elutazni valahová erdők és hegyek közé (hiszen libsi bértolnokként ugye dollármilliókat kapok, ahogy azt tájékozott kommentelők néha meg is éneklik), de a kiszakadásom hátterében nem ilyesmi állt. Semmi pihenés, se belföld, se külföld, semmi panzió, semmi kibérelt kulcsosház. Ezen a héten gyakorlatilag egyszerűen annyi munkám volt, hogy szinte egyáltalán nem volt időm újságot olvasni, nem néztem híradót, sőt még alvásra se nagyon futotta. Nem nyavalygok, örülök, hogy van munkám, hogy másod- és harmadállásban is dolgozva megélek, időnként pedig még olyan dolgokat is csinálhatok, amiket valóban szeretek. (Ami, bármilyen furcsa nem szent királyunk elleni okkult szertartások és gyermekáldozatok vagy Magyarország elleni összeesküvések tervezgetését jelenti, bár ahogy már a dollármillióknál is írtam...)

a tizenöt mester.jpgAz az igazság, hogy rohadtul jó volt elfáradni, kiszakadni, olyan önként vállalt présben lenni (kreatív munka), ami nem engedte, hogy azokkal a dolgokkal foglalkozzam, amiken általában sokat gondolkodom és bosszankodom (dühöngök?), talán sokkal többet is, mint kellene, ahogy az a blogbejegyzésekből is kiderül. Erre ma mit kell olvasnom? Hogy Kerényi, aki barátaival nemzeti könyvsorozatokról álmodik és vidáman tapsol el 300 milliót újabb álmai megvalósítására (amikről könyvkiadói szervezetek tisztviselői azt mondják, hogy a harmada sem lenne kevés a projekthez), aki az új alkotmány gazdagon illusztrált új köteteivel turnézza végig az országot, hogy az érettségizőknek (innen is köszönöm unokahúgomnak, hogy nekem ajándékozta a saját példányát!) kiosztott példányok mellett megmaradt köteteket egy vándorkiállításon passzolja el a házi termékbemutatókhoz hasonló szisztéma alapján, azt mondja:

"Mindannyian spirituális kapcsolatban vagyunk Orbán Viktorral" (Hír 24)

jorban.jpegEzt a mondatot olvasva egyszerre elmúlt nyugalom és megtisztulás, szent béke, olyan mérges lettem, hogy. Szóval ez a mi Viktorunk, ez a szent ember, ez a szakrális és világi vezető, kende és gyula 2 in 1 még álmában és álmunkban is velünk van? Hogy vigyázzon ránk? Hogy óvjon bennünket? Mert neki annyira, de annyira nagyon fontosak vagyunk, Mert ő és csapata a legjobbat akarja nekünk? Ők azok, aki utolsó csepp vérükig küzdenek a sátáni erők ellen?

 

Ajánljuk még a témában: Hiszek egy Viktorban...

Hát ki a fene ő? Hát mi ő? Kivé akarjátok tenni? Mivé akarjátok magasztalni? Istenné? Félistenné? Esetleg beéritek a megváltó megnevezéssel? Mi a francról beszélsz nekünk, kedves Imre? Meddig szeretnél még az agyak átmosásán munkálkodni? S mit bizonyít be rólad és szeretett uralkodódról, hogy ilyeneket mond az egyik legfontosabb ideológiai és marketingfegyvere? Imre, azért a hülyeségnek is van határa, aminek te, vedd végre észre, a rossz oldalán állsz! Remélem, nem bántalak meg, nevezz nyugodtan idegenszívű, hazaáruló, libsi gennyládának, azért ezt rohadtul ki kérem magamnak!

Ja, hogy ez nem választás kérdés? Hogy a mester egyszerűen kapcsolatban áll velem és kész? Na, akkor most jelentem be a nagy nyilvánosság előtt a szakításunkat, amit telepatikusan már megtettem, de eddig még nem válaszoltál rám, én pedig úgy érzem, hogy így kerek a dolog: OVI köztünk aztán ne lesz semmiféle spirituális kötelék! Elég ebből az őrült cirkuszból. Nagyon elég.

Csatlakozz hozzánk a fészbukon, ha tetszett a cikk, ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne.

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

65 komment · 1 trackback

Címkék: orbán fidesz vallás kerényi

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr134899983

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hiszek egy Viktorban... 2012.11.10. 11:43:08

Van ugye politika, és van vallás. A FIDESZ és személy szerint annak vezetője esetében úgy látszik ez a határ kezd teljesen elmosódni. Fontos kijelenteni, hogy tudatosan irányított dologról beszélünk, ezek a dolgok nem csak úgy történnek. Azt szintén ér...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.11.10. 13:49:26

kerényi egy fokkal se betegebb mint te. Mint te aki lesed az alkalmat hogy kifigurázhasd utálatod tárgyát.

Csak egy percre gondolj bele hogy minek nevezed, neveznéd azokat akik feszt Gyurcsány, Bajnai képeket montírozgatnak kétségtelenül vakhittel rendelkező droidseregükből ki-kiragadott mondatok kapcsán.

Na az vagy te is. Egy beteg f@sz.

Marcangoló Korelnök 2012.11.10. 13:50:15

Az megvan, amikor Gyurcsánynak csókolnak kezet? Ha nincs, guglizzátok meg.
Ismét ordenárére sikerültetek.

driopios 2012.11.10. 13:56:21

Ez ugyan az a Kerényi Imre aki olyan gyújtó hangú szép demokratikus beszédet mondott a Chartatüntetésen??

Nephin 2012.11.10. 14:01:38

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: tudod, ebben az a vicces, hogy nem kell lesni az alkalmat, tálcán hozza a brancs tucatjával a jobbnál jobb témákat.:D

Tragikomédiák tucatjait írhatná róluk egy élelmes szerző.

2012.11.10. 14:09:59

@Marcangoló Korelnök: @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Nagyon örülök, hogy nektek is egyértelmű, hogy ez az istencsinálás mennyire hihetetlenül gáz... ezt onnan lehet látni, hogy ilyenkor mindig előbukik belőletek a "meragyurcsány, merabajnai". Bocsika, de majd akkor szóljatok, ha már megalakult a Gyurcsány Szíve Szentegyház is, meg újságokban írják a kormány félofficiális szakértői és megbízottjai, hogy mindenki spirituális kapcsolatban van Bajnai Gordonnal. Akkor majd együtt röhögök veletek. Csakhogy tetszik vagy nem tetszik: sajnos a ti kedvenc idiótáitok csinálnak viktorkából istent (úgy látszik, nem elég 1 isten mégse).

Marcangoló Korelnök 2012.11.10. 14:13:56

@canahari: nekem édesmindegy, hogy Gyurcsányotok mit csinál. Csak ha az ellenségedet ugyanazért igyekszel nevetségessé tenni, amiben te magad elmarasztalható vagy, az kissé libernyák.

2llkedő 2012.11.10. 14:16:46

@Marcangoló Korelnök: "Csak ha az ellenségedet ugyanazért igyekszel nevetségessé tenni, amiben te magad elmarasztalható vagy, az kissé libernyák."

2006-2010 között is libernyákok voltak? Mert akkor is voltak ilyenek, csak akkor éppen Gyurcsánnyal, meg Bajnaival kapcsolatosan.

2012.11.10. 14:16:49

@Marcangoló Korelnök: az meg, hogy valakit olyan miatt igyekszel nevetségessé tenni, amiben nem bűnös, az meg a ti jobber bandátok kedvenc húzása.
Kézcsókot szerintem minden hatalomban lévő kapott már. Viktorka is, Ferike is, Tarlós is, sztem még Thürmer Gyula is. (Már én is kaptam, pedig még csak közel sem vagyok a tűzhöz. De egyház még nem alakult az én nevemre, sajnos ;)

Euro Péter 2012.11.10. 14:18:32

@Marcangoló Korelnök:
Ellenség? Libernyák? Miről beszélsz?

sirwalter 2012.11.10. 14:19:04

Szerintem hagyjuk Orbánt, meg Gyurcsányt, meg a többieket, e poszt kapcsán ez teljesen mellékes.

Azt gondolom, örvendetes előrelépés az önismeret terén, ha belátod, hogy "híralkoholista" vagy. Ez a valódi "coming out" (bár ezt a fogalmat inkább ismert, vagy közérdeklődéssel megáldott / megvert emberek esetében szoktuk alkalmazni...)

A legjobb szándékkal azt tudnám tanácsolni, hogy haladj tovább az önismeret megkezdett útján, és sok egyebet fel fogsz majd fedezni magadban, amitől, ha jól csinálod, idővel meg is fogsz tudni szabadulni...

És akkor majd visszanézve korábbi önmagadra, pl. erre a posztra is, örülni fogsz, hogy már nem ugyanaz az ember vagy...

dr Smittpálelnökúr 2012.11.10. 14:26:11

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ezt nem tudjátok az éplméjűekre ráhúzni, ez a borzasztóan szánalmas szervilizmus cssak az agyhalott vezér-imádókra jellemhző, mint te.

Nevetségesek vagytok, szánalmasok. Egyre jobban röhög rajtatok mindenki, mert annyi gerinc sinccs bennetek, hogy akár csak 1 hibát is elismerjetek.

Becsúszott a csoki, vagy mi van?

Éljen a felcsúti vezér éljen a párt!

2llkedő 2012.11.10. 14:26:46

@Marcangoló Korelnök: Nézd meg az akkori blogokat mukikám.

Marcangoló Korelnök 2012.11.10. 14:28:32

@dr Kangörény: "Egyre jobban röhög rajtatok mindenki" - na, ez az a f×s libbant szöveg, amit a típusodtól naponta százszor lehet olvasni - te tényleg azt hiszed, hogy elképesztő eredetiségedben te találtad fel a gennygócot?

Kerek négyszög 2012.11.10. 14:30:04

"Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar."

Orbán Viktor

(Magyar Nemzet, 1998. április 9.)

Marcangoló Korelnök 2012.11.10. 14:30:58

@félázsiai 2llkedő: és? Ki változott? Se a fidesznyikek, se ti, se a jobbik. Csak még jobban acsarogtok.

safranek 2012.11.10. 14:33:09

Nyáron az érettségizők megkapták, (az azóta többször módosított) Alaptörvényt, szép, keményborítós kiadásban, szines képekkel. A könyv ára majdnem 4500Ft!!!
Az első oldala volt a legjobb, pontosan nem tudom idézni, de ilyesmi áll az első lapon:
Készült, Schmidt Pál Elnöksége idején, Orbán Viktor 2. kormánya alatt (ezt van legnagyobb betűkkel), yx házelnöksége és....Ráadásul van pár képfelirat ami hibás.

Az iskolákban meg nincs pénz papirra me krétára4

2llkedő 2012.11.10. 14:33:34

@Marcangoló Korelnök: Ne terelj. Válaszoltam arra, amit írtál.

Marcangoló Korelnök 2012.11.10. 14:34:24

@félázsiai 2llkedő: se a jobbantak, se ti nem változtatok, legfeljebb hátrányotokra.

gigacherry 2012.11.10. 14:35:27

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Csak egy percre gondolj bele hogy minek nevezed, neveznéd azokat akik feszt Gyurcsány, Bajnai képeket montírozgatnak kétségtelenül vakhittel rendelkező droidseregükből ki-kiragadott mondatok kapcsán."

Te ismersz ilyeneket? És te spirituális kapcsolatban állsz Orbán Viktorral? És én is? Vagy hogy értette ezt Kerényi?

2llkedő 2012.11.10. 14:35:52

@Marcangoló Korelnök: "se ti nem változtatok,"

Ki az a "ti"?

Marcangoló Korelnök 2012.11.10. 14:41:02

@félázsiai 2llkedő: neked nem "ti", hanem "mi", mukikám. Tudod, a jó öreg "szövegértés", amiről annyit pampogtok.

2llkedő 2012.11.10. 14:49:28

@Marcangoló Korelnök: "neked nem "ti", hanem "mi", mukikám. Tudod, a jó öreg "szövegértés", amiről annyit pampogtok."

Mukikám! Nehéz válaszolni? Megértelek!

2llkedő 2012.11.10. 14:52:38

@Marcangoló Korelnök: "a szöveged attól még egy slejm."

Nagyon fenn hordod az orrod mukikám!

2llkedő 2012.11.10. 14:54:51

@Marcangoló Korelnök: "neked nem "ti", hanem "mi","

Én vagyok én, te vagy te, melyikünk a nagyobb szamár? Én vagy te?

Ezt játszuk?

kvadrillio 2012.11.10. 15:09:58

" Ment a nép, mint a processzió
Semjén Zsolt emlékművet avatott a nyírcsaholyi asszonyok tiszteletére, akik berontottak a tanácsházára, hogy visszaszerezzék a téesz-belépési nyilatkozatukat, de gumibottal verték őket. " hahahahaha,,,,

RAFINÁLT FIDESZES HÚZÁS oRBÁN HAVERI FÖLDOSZTOGATÁSAINAK LEPLEZÉSÉRE.......:)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.11.10. 15:10:13

Ha van valami, ami jó a Nemzeti Együttműködés Rendszerében, akkor az az, hogy mennyire szórakoztató figyelni ezt a rakás cintányérozó fideszista orángutánt.

Kibaszott szánalmas élet kell ahhoz, hogy ez a majom legyen az istenetek.

govegan 2012.11.10. 15:19:47

- Ne ma' Mama! Aszt mondja ez a Zwack imitator, hogy spirituszban vagyok a Viktorral.
- Oh Rezso, hat Isten barma vagy te! Nem spiritusz lesz az, hanem pertu, a multkori falunap utan, amikor azt a notat enekeltetek.
- Hat en is ezt mondom te videki kapirgalos! Megittam a Viktortol kapott palinkat, aztan ma'bennem van a spiritusza! Hejj, jo estet kivanok, megjottek a fehervari huszarok!
- Jaj Rezso, mindig csak a bolondozas, danolaszas. Jonnel inkabb velem a templomba…

eöeöe 2012.11.10. 15:30:52

Kerényi talán fordítva értette, ezzel magyarázza, hogy ilyen hülye Viktor.

Martian (törölt) 2012.11.10. 15:32:55

"Mindannyian spirituális kapcsolatban vagyunk Orbán Viktorral"

Lehet, hogy Viktor az igazi messiás? de akkor miért nem feszítették még keresztre? :)

ivan_the_terrible 2012.11.10. 15:41:16

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: de most komolyan...hogy jön ehhez a posthoz Gyurcsány meg Bajnai?

na nem mintha a nickedből arra lehetne következtetni, hogy képes vagy az értelmes vitára a szemellenződ nélkül.

Rasid al-Maghribi (törölt) 2012.11.10. 15:49:40

Hát apám, ha ilyen ordenáré fossal akarjátok rávenni a népet, hogy kergesse el a patást, akkor alighanem életfogytig a nyakunkon marad :-)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.11.10. 15:50:01

@ivan_the_terrible:

Sehogy, de ez volt reggel a körímélben.

J.László 2012.11.10. 15:54:03

Ha egy szép hölgy lennék (ahogy minden tekintetben ennek ellenkezője vagyok), az mondanám, hogy a liberálisok olyanok, mint a férfiak: ha egyet megismertél közülük, ismered az összeset. Annyira egy kaptafára, egy sémára gondolkoznak", hogy röhej. Ha írsz egy hozzászólást, előre meg lehet jósolni, milyen válaszokat fogsz kapni. Sokszor még a szavajárást is tudni lehet előre.

Ami szerény személyemet illeti, egy hozzászólást elolvasni a végén szoktam kezdeni. Ha az utolsó mondat úgy kezdődik, hogy "Ja,", majd jön vagy egy felfedeztem Amerikát tiráda, vagy egy kurva nagy fikázás, akkor egészen bizonyosak lehetünk benne, hogy liberálissal állunk szemben.

Utána az eleje és a közepe. Ha az alábbi kifejezések valamelyikét felleljük a rendszerint se füle, se farka összevisszaságban, ugyancsak nagy valószínűséggel tippelhetünk liberális hozzászólóra:
- szövegértés,
- ne terelj,
- egyes fiam, leülhetsz,
- szánalmas vagy,
- mindenki, az egész ország,
- forrás?,
mindez magától értetődően csapnivaló helyesírással.

A kötelező ordenáré káromkodásokról most ne tegyünk említést. Ti vagytok libsik ennek az országnak a legnagyobb szégyene.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.11.10. 16:05:41

@J.László:

Pedig milyen szép lenne, ha ehelyett mindenki orbánviktor lenne...

tomwar 2012.11.10. 16:16:40

En erosen szegyellnem, ha olyan klubnak lennek tagja, ahova Kerenyit is beengedik.

Alonee 2012.11.10. 16:22:54

@J.László: Nagyon gyenge duma. Nyugi, egyébiránt szóra sem érdemes.

2llkedő 2012.11.10. 16:25:23

@J.László: "hogy a liberálisok olyanok, mint a férfiak: ha egyet megismertél közülük, ismered az összeset."

Ezexerint te is liberális vagy?

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.11.10. 16:35:12

tudjuk, tudjuk, indexes bérblog, tehát dícsértessék a gyurcsány/bajnai/kuncze szentháromság, és a tévedhetetlen tudomány

és máglyára az eretnekekkel!!

2llkedő 2012.11.10. 16:37:53

@wmiki: Dopeman már le van sz@rva?

déjá vu39 2012.11.10. 17:26:22

@Marcangoló Korelnök: "Az megvan, amikor Gyurcsánynak csókolnak kezet?"

Nekem nincs meg. Küldene egy linket egy ilyen képről?

déjá vu39 2012.11.10. 17:35:55

@J.László: "Ha az alábbi kifejezések valamelyikét felleljük a rendszerint se füle, se farka összevisszaságban,..."

Aztán fel tetszik sorolni néhány tételt, ami nem, felel meg a magyar helyesírásnak (Merthogy as felsorolásnak is vannak saját szabályai)

"A kötelező ordenáré káromkodásokról most ne tegyünk említést."

Az "egy kurva nagy fikázás"-t én káromkodásnak vélem.

Ahogy olvasom a blogokat az a benyomásom támadt, hogy a káromkodás, anglicizmus, szitkozódás, gyalázkodás nem párt- és világnézet függő. Csak azok hiszik ezt, akik egyik szemüket becsukják.

lucernaböde 2012.11.10. 18:20:22

@safranek: És bele kellett írni kézzel kb. 8 sort, hogy ki kapta (nehogy nyerészkedjen a gyerek), milyen alkalomból és mikor.
Aztán az érettségi vizsga eredményhirdetésén minden érettségizővel alá kellett íratni, hogy átvette. Gyerekek meg néztek, mint a hal a szatyorban...

G.I.J. 2012.11.10. 18:27:15

Azért ennek a transzcendenciának volt ám valamicske előélete is!
2006 március 27-én Pitti Katalinnal készült egy riport a Ceglédi Kék Újságban. Íme egy kicsiny részlete:
"A fontos az, hogy õ értünk gondolkodik, értünk szól és értünk tesz is. Orbán Viktor az égi erõk által kiválasztott személy, aki méltó arra, hogy a szent koronát a fejére tegyék, ami láthatatlan módon már meg is történt."

lucernaböde 2012.11.10. 18:32:20

@G.I.J.: Ez komoly? Mert viccnek elég durva lenne:)
Az világos, hogy Pitti Katalinnak elmentek otthonról, de ezt megírni...
Hol élünk? És melyik évszázadban?

NIPREDIL 2012.11.10. 19:13:47

@lucernaböde: Az a gyanúm, egyesek vissza akarnak menni jócskán az időben...

Csacsicska 2012.11.10. 19:22:31

Hát - ha Karinthy, vagy Örkény még élne... micsoda írások születhetnének!

Hertelendi 2012.11.10. 19:51:12

Én nem tudom, hogy érdemes-e egy rakás szarról, akit orbánviktornak hívtak, ennyit irkálni...

Celtic 2012.11.10. 20:03:29

@Csacsicska: Az a gond, hogy Mikszath es Moricz ota meg tortennek csodak - nem pozitiv iranyban.

Putyilov gyári melós 2012.11.10. 20:26:16

Nem kell meglepődni, ez egy betegesen perverz, szektás, sztálinista maffiabanda.

Putyilov gyári melós 2012.11.10. 20:33:48

@Csacsicska:

Hehe, azért az se semmi, hogy élőben adja elő nekünk Orbán szektája a Tanú III.-at :o))))

Putyilov gyári melós 2012.11.10. 20:43:16

@wmiki:

Mikike, igazad van, benneteket még 500 évvel ezelőtt is máglyára hajtott volna az Egyház szektás eltévelyedésért.

Tulajdonképpen az a meglepő, hogy most nem zavarja őket,hogy Orbán lenyúlja a bizniszüket.
Ami nem sikerült Sztálinnak,Rákosinak, az sikerül Orbánnak, felszámolja az Istenhitet és helyébe teszi az EgyOrbánhitet.

OftF 2012.11.10. 20:50:25

Jézus Atya Úr Isten! :D

Lacdelo 2012.11.10. 22:20:26

Minden hithû fideszes egy agymosott idiòta.

A Fidesznèl korruptabb, inkompetensebb ès hazugabb kormánya mèg nem volt.

Együtt 2014 kitakarítja ezt a velejèig korrupt Fideszt. Remélhetôleg. Habár a Fidesz ès Jobbik koalíciòt elèg nehèz lesz megverni. :(

régi_vendég 2012.11.10. 22:23:34

mindig azzal nyugtatom magam, hogy a lengyelek is túltették magukat a kaczyński-testvérek idióta ámokfutásán, így remélhetőleg nálunk is eljön majd az az idő, amikor nem spirituális vadbaromságokat kell hallgatni olyanoktól akik a langyos középszert sem tudják hozni.
azért ez a kerényi a debreceni kis roadshow keretében mondott még néhány elképesztő ökörséget ezen kívül is, de azért persze köszönöm, rég kacagtam ilyen jót. ezt valaki így csontra benyalja...? félelmetes na...

alien 2012.11.10. 22:35:30

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: mer a gyurcsány az bizony bizony bizony és a bajnai is, de van nekem egy rossz hírem számodra viktor már megbukott és hulla szaga van

P.Freddy 2012.11.10. 22:44:24

Ez a poszt se rossz, de még mindig azon röhögök, hogy Papcsák feljelentette a facebook-ot:)

lapátkaszát 2012.11.10. 22:47:04

@G.I.J.:
"Azért ennek a transzcendenciának volt ám valamicske előélete is!
2006 március 27-én Pitti Katalinnal készült egy riport a Ceglédi Kék Újságban. Íme egy kicsiny részlete:"

Kb ugyanebben az időben Császár Angéla egy rádió által is közvetített Fidesz gyűlésen feltette a kérdést: Jézust vagy Barabást? Majd megkérte a hallgatóságot: Ne Barabást válasszátok.
Számomra utóbb derült ki, ez egy választási naggyűlés volt.

A jelenség tehát majd 6 éve ismert, az okot kéne vizsgálni.
Az ok pedig: egy Istenkirályt soha nem lehet leváltani.
süti beállítások módosítása