Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Schmitt-ügy: Gerinc, minek?

2012.03.27. 18:06 Spejbl

Ha van megfelelő mondja annak, hogy minden kétséget kizáróan bebizonyítsa a hatalom, hogy Magyarországon bármit meg lehet tenni, akkor a Schmitt-ügy pontosan ez. Jobb helyeken rohadtul nem a magyarázkodással telnek el hónapok, azzal, hogy hogyan lehet a plágiumot kimagyarázni, elbagatellizálni, meggyőzni mindenkit arról, hogy nem történt semmi, hogy 99% forrásmegjelölés nélküli szövegátemeléssel semmi gond a világon, hanem már a gyanú felmerülése esetén felajánlja lemondását az érintett személy, nem feltétlenül azért, mert elismeri a bűnét (jaj, bocsánat: hibát, mulasztást, figyelmetlenséget...), hanem mert tudja, hogy státusza, az, amit képviselnie kellene, nem fér össze egy ilyen váddal. VÉLEMÉNY

 

Magyarországon ilyenről szó sincs, itt lehet addig csűrni-csavarni a dolgokat, amíg a végén kijön, hogy Pál csak áldozat, hogy a Sátán gyermekei akarták vérét venni, miközben ő az Astoriától a köztársasági elnök székéig hűen szolgálta a hatalmat, bocsánat, miket beszélek, az országát.

De nincs gerinc, nincs szégyenérzet. Rezzenéstelen arccal folyik a szerecsenmosdatás. Ez az a szemlélet a hatalom részéről, amivel könnyedén elérhető, hogy Magyar Köztársaság helyett legyünk inkább a feudális Magyarország. Gratulálok! Ebben az országban élelmesnek mondják, nem csalónak, utána pedig vállon veregetik öltönyös barátai a Tisztelt Házból, majd hozzáteszik:

- Látod, Pali, ezt is megcsináltuk!

A vizsgálat eredményeinek összefoglalását itt olvashatjátok.

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk:  az amerikai fiú a fészbukon

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország schmitt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása