Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Közel 34 millióan vettek részt a Békemeneten

2012.01.21. 23:40 Herkules Irma

Közel 34 millióan, egészen pontosan 33.989.687-en vettek részt a szombati Békemeneten a Belügyminisztérium információi alapján, adta hírül a Magyar Televízió egyes csatornájának (M1) Híradó este című műsora. A szám azonban mégsem tekinthető véglegesnek, az adat ugyanis csak a férfiakat tartalmazza, a nőket és a gyermekeket nem. ÁLHÍR

Mint a helyszíni tudósításból kiderült, a szervezők sajnálják, hogy így alakult, de nagyon sokan nem tudtak eljönni. Több budai nyugdíjasklubban például ellenzéki gondozók állták el a kijáratokat.

- Mindenesetre öröm, hogy a vidékieket is sikerült megszólítanunk, az ő számuk közel 17 millióra becsülhető, ami ugyan elmarad a budapestiek aktivitástól, de azért nem rossz eredmény! - mondta el Bayer Zsolt, aki méltatta Orbán Viktor miniszterelnök előrelátását, mivel a Rába Járműipari Holding Nyrt-ben szerzett állami részesedés nagyban megkönnyítette a békepárti szavazópolgárok páncélozott csapatszállító járművekkel történő szállítását.


Ha hozzánk hasonlóan te is úgy érzed, hogy ideje lenne, ha rombolás helyett építkezés folyna, ha a politika nem a politikusokról, hanem rólunk, mindannyiunkról szólna, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: Az amerikai fiú a fészbukon

Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként. 

Szólj hozzá!

Címkék: mtv magyarország álhír mtva békemenet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása