Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Mégsem halt meg Kim Dzsongil!

2011.12.22. 07:30 Herkules Irma

Ugyan a világot hétfőn sokként érte a hír, hogy szombaton 69 évesen szívrohamban elhunyt Észak-Korea vezére, az elemzők által felvázolt lehetőségek pedig a két Korea egyesülésétől egészen a III. világháború kitöréséig terjedtek, szerda délutánra kiderült, teljesen felesleges volt a sok izgalom, az 1994-től uralkodó Kim Dzsongil ugyanis él!

 
ÁLHÍR
- Szerdán úgy dél körül kezdett el mozgolódni és nyöszörögni a ravatalon, majd 12:34-re már minden kétséget kizáróan biztos volt, hogy Apácska él! - árulta el szigorúan válogatott riportereknek az immáron ismét csak leendő trónörökös, Kim Dzsongun, a "Kedves vezető" legkisebb fia.
Mint kiderült a furcsa állapotot, amiről idáig azt hitték, hogy halál, valójában az okozta, hogy szombaton reggel a szobalány, a megszokottól eltérően, egy helyett két pár, ráadásul különböző mintájú zoknit tett a vezető ágyára, akinek akkora kihívást jelentett eldönteni, hogy melyiket válassza, hogy szervezete egyszerűen nem tudott elegendő energiát termelni ahhoz, hogy emellett még mozogni, pislogni, beszélni vagy akár lélegezni is tudjon. Mivel a probléma mélységének megértése, a döntés súlyának átérzése időbe került a diktátornak, így a totális katatónia csak később, országjáró vonata luxuskabinjában uralkodott el rajta. Kim Dzsongil első szavai 12:35kor ezek voltak: - A piros pöttyöset! Majd 12 perccel később: - Vagy inkább?

A diktatúra titkosszolgálatának egy különleges egysége már meg is kezdte annak felderítését, hogy a szobalány Vankuan Sebita puszta figyelmetlenségből vagy ellenséges államok ügynökeként veszélyeztette Kim Jong-Il életét. Kim Dzsongun azt is elárulta, hogy a továbbiakban nagyobb figyelmet szentelnek az apja elleni esetleges támadások megelőzésére, így Kim Jong-il az eddigi 286-os helyett Pentium I-es processzort kap majd, memóriáját pedig 1 megabájtról rögtön 128-ra bővítik. Így már akár komplexebb matematikai műveletekre is képessé válhat.
A Piros Pöttyöst gyártó FrieslandCampina Hungária Zrt hatalmas lehetőséget lát piacként Észak-Koreában, a vezér első szavait pedig, amennyiben lehetséges, szeretnék beépíteni helyi marketing-stratégiájukba.
Tetszett? Csatlakozz hozzánk! Klikk: Az amerikai fiú a fészbukon 

Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.
Ha Az amerikai fiú című regény is érdekel, akkor klikk ide!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása