Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Adóváltozás 2012: januártól terményben és szervekkel is lehet majd adózni

2011.11.15. 10:10 Herkules Irma

Az éjszakába nyúló parlamenti vita legfontosabb eredménye, hogy 2012. január 1-től nem kizárólag Forintban, de terményben is lehet majd adózni. Mivel az ország lakosságának jelentős része vélhetően nem tud majd élni ezzel a lehetőséggel, számukra a közterhek szervekkel történő megfizetése is lehetségessé válik.

Azok, akik sem mezőgazdasági terményekkel, sem egészséges szervekkel nem rendelkeznek, a közszolgálati televíziók műsorainak rendszeres nézésével, időnként a csatornák vetélkedőin és talkshow-in közönségként dolgozhatják le tartozásaikat. Az állami ünnepségeken történő részvétel és a kormányzat munkájának facebookon történő lájkolása 2012-től szintén adócsökkentő tényezőnek fog számítani.

Szakértők szerint az EU-s agrártámogatások okos felhasználásával a terményben történő adózás pozitív hatásokkal járhat, azonban a hazai egészségügy állapota miatt kérdéses, hogy a szervkereskedelem valóban tartós növekedési pályára állíthatná-e a magyar gazdaságot, a statisztáskodás és a lájkolás azonban egyértelműen az állami ünnepségek és a DTK túlélését jelentheti.

Ha tetszett, akkor csatlakozz Az amerikai fiúhoz a fészbukon, esetleg ajánld másoknak is az olvasott szöveget!
 
Mi is Az amerikai fiú? Egy regény. Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze álhírek és valódi vélemények.

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország adó búza mezőgazdaság 2012 szervkereskedelem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása