Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Figyelj csak, ez érdekes!

Magyarország középkori kalandparkként működhet tovább

2011.10.24. 12:13 Herkules Irma

A média ugyan arról számolt be, hogy az október 23-ára időzített brüsszeli EU-csúcs Görögország megmentéséről és az EU jelenleg meglehetősen ingatag pénzügyi helyzetének stabilizálásával kapcsolatos kérdésekről fog szólni, a program, mint azt megtudtuk, egészen másról szólt. Az EU-csúcson megjelenő miniszterelnökök mindannyian kifejtették, hogy nem véletlenül választották konferenciájuk időpontjának a magyarok egyik fontos nemzeti ünnepét, hiszen valójában azért jöttek össze, hogy döntsenek a Kárpát-medence jövőbeni hasznosításáról, hiszen Magyarországgal megalapítása óta csak a baj van. 

ÁLHÍR

Bár már a nyitóbeszédben is - a magyarok kalandozásaitól a Rubick Jenő (itt némi bizonytalanság mutatkozott, mert mások Ernőre, az ikertestvérre emlékeztek) által jegyzett bűvös kockáig - sok-sok sérelem említésre került, összességében George Osborne brit pénzügyminiszter fogalmazta meg legtisztábban közös mondanivalójukat:

- Magyarország évszázadok óta tüske a szemünkben! Éppen ideje, hogy történjen vele valami! Valóban nem túlzás azt állítani, mindannyiunkat zavar, hogy a magyarok eszüket, összefogásra való képességüket, kulturális örökségüket tekintve, messze-messze felettünk állnak. Hogy a rossebbe lehetséges, hogy annyi ármánykodás, annyi ügyeskedés után, a multik és a bankok megfeszített rombolása után még mindig nem sikerült egymás ellen fordítanunk a magyar pártokat, a magyar embereket? Elég volt abból, hogy mi mindig csak irigykedjünk rájuk! Valamit csinálni kell velük, ez így nem mehet tovább!

- Mivel ezekben a nehéz időkben mindennél fontosabb a stabilitás - fejtette ki ma reggel az M1-en Szijjártó Péter kormányszóvivő -, ezért a magyar kormány úgy döntött, valóban érdemes megfontolni az EU-csúcson tett ajánlásokat, miszerint Magyarország 2012-től középkori kalandparkként üzemelne tovább. A részletek kidolgozása természetesen kíván még egyeztetéseket, azonban az elmúlt 20 esztendő jól demonstrálja, hogy minden adottsága megvan hazánknak, hogy kipróbálja magát ebben az új szerepben is, ráadásul az elképzelések jelentős része megegyezik a mi elképzeléseinkkel! Afelől pedig kétségem sincs, hogy az országgyűlés is rá fog bólintani az átalakításra. A tervek szerint az átalakítások a klasszikus feudalizmus irányába történnek majd, az ország lakosságának mintegy 85% jobbágyként  folytathatja életét, lesz 6 % katonaság, 4%, ami a papságból és a kisebb tisztviselőkből áll, valamint 5% kiváló minőségű nemesség, a boszorkányokat minden hónapban sorsolással fogjuk kiválasztani. A költségvetésben pedig 400 milliárd tallért különítünk el új várak építésére, illetve régiek felújítására.

A vasárnapi brüsszeli tanácskozást Orbán Viktor miniszterelnök úgy értékelte: -Minden kérdést alaposan megrágtunk, de még egy falatot sem nyeltünk le; tehát ebéd közben vagyunk".

(Megkeresésünkre Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök, szemében az öröm könnyeivel, elárulta, Európa végre fellélegzhetett. Ráadásul most, hogy a legújabb kutatási eredmények valóban igazolták, hogy még Jézus is magyar volt, a Vatikán milliárdos jogdíjakat lett volna kénytelen fizetni, ha Magyarország pert indít ellene, ezért is örülnek annyira, hogy a magyarok felelős gondolkodói nyitottak az önfelszámolásra.)

Ha tetszett vagy ha te is bírod a középkort, de inkább moziban vagy regényekben, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: Az amerikai fiú a fészbukon

Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként. Ha Az amerikai fiú című regény is érdekel, akkor klikk ide

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország eu brüsszel szijjártó péter mátyás király

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.