Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Vége az éber kómának!

2011.08.05. 16:08 Herkules Irma

Fáradtak voltunk (én és Szmeagol egyaránt), de ez már a múlté, írhatnám, de nem volna igaz. Fáradtak voltunk, ebben nincs változás, de az amerikai fiú tovább már nem tudja ellinkelni, hogy ne ossza meg önmagát a kedves és kedvetlen olvasókkal. Újra elkezdjük felpakolászni a szövegeket, sőt, a korábbi szövegeket tisztességesen - azaz nem feldarabolva - is feltesszük, ráadásul egy csomó minden van mostanában, amiről lenne - kéretlenül is - véleményünk, a blogok meg ugye azért vannak, hogy rászabaduljunk a mindennapjaitokra.

Szóval vége a lógásnak, indul a posztolás!

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország pszichiátria

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása