Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

A TEK új elit alakulata: Jedi Defense

2012.10.01. 09:45 Paul.White

Néhány nap múlva a fegyelmi bizottság elé áll az a hallgató, aki egy játékpisztollyal okozott pánikot a Budapesti Műszaki Egyetemen (BME), írta a Blikk. Kedvező esetben megrovást kap, végső esetben viszont akár ki is zárhatják az intézményből. Mivel szándékosságról szó sem volt, ezért valószínűnek tartom, hogy a hallgatót írásban fogják figyelmeztetni” /Index/ A szeptember 12-i eset a BME-n kétségtelenül ráirányította a figyelmet hazánk JEDI kissebbségére. De kik is ezek a JEDI-k?

Tényfeltáró álhír - ha létezik ilyen egyáltalán

- A JEDI-k egy vallási alapon nyugvó szekta tagjai. akik az általuk képzelt titokzatos "erő"-t imádják, szolgálják. Félmilitáns szervezeti felépítésük és katonai kiképzésük komoly fejtörést okozhat a közbiztonság őreinek, ezért a TEK indokoltnak látta egy Jedi Defense (továbbiakban csak JD) csoport azonnali felállítását! - tudtuk meg neve elhallgatását kérő minisztériumi forrásunktól.

Forrásunk bűnüldözési statisztikákra hivatkozva azt is elárulta, hogy sajnálatos módon a JEDI aktivitás megnőtt az elmúlt hetekben hazánkban. A TEK már az egyetemi incidenst megelőzően is sejtette, hogy baj van, erre szerintük bizonyítékul szolgál a következő videó, ami a TEK a youtube-on tárolt titkos dokumentumai közül származik és állítólag Borsod megyében készült pár napja, ahol rituális fegyverekkel (fénykardokkal) felszerelkezett JEDI-k ártatlan helyi lakosokra támadtak, valamint személyautókat rongáltak meg jelentős anyagi kárt okozva. A megtámadott személyek közül kettő súlyos sérülésekkel került kórházba, többen könnyű sérüléseket szenvedtek.

A JEDI-k mindenhová beszivárogtak mára, egyetlen ismertetőjelük, hogy a TEK tagjai ellenük harcolnak. Ön is JEDI, csak még nem tud róla?

FIGYELEM, MEGRÁZÓ, A NYUGALOM MEGZAVARÁSÁRA ALKALMAS KÉPSOROK KÖVETKEZNEK! MEGTEKINTÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE! 





A JD vezetésével Hajdú János egy különleges kiképzésben részesített, külföldi szakembert bízott meg, akinek személyazonossága nemzetbiztonsági okokból egyelőre titokban marad. Az új parancsnok információink szerint ugyan arról a településről - Tatuin (Tata melletti kistelepülés) - származik, ahonnan a BME-n letartóztatott fiatal is, így sok belső információval szolgálhat a csoport felépítésével, működésével kapcsolatban. Sikerült megszereznünk egy fotót az új parancsnokról:

tek jedi defense.jpg

A JD első sikerei már láthatóak is. Megalakulása után pár nappal elfogták a csoport egyik ideológiai vezetőjét. A mester afféle JEDI Bin Ladenként tevékenykedett. Főként tanító és kiképző feladatokat teljesített. Jelenleg az őrizettbe vett személy egy titkos helyen speciális cellájában várja a kihallgatását.

jodasitten.jpg

A letartóztatás során lefoglalásra kerültek adathordozók is. Nem megerősített információk szerint a következő kép az egyik adathordozóról származik. Csak azt tudjuk feltételezni, hogy valamiféle provokatív hamisítványról lehet szó, és igyekszünk hangsúlyozni, nem képzeljük, hogy országunk első embere is e közösség tagja lenne! Közzététele mellett is csak azért döntöttünk, mert anno a Napraforgó blogról lemaradtunk ugyan, de most mi akarunk lenni az elsők! Sose tudni, akár igaz is lehet!

aderside.jpg
A JD munkáját a továbbiakban is figyelemmel kísérjük, és az újabb sikerekről tájékoztatjuk kedves olvasóinkat!

PW

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: az amerikai fiú a fészbukon

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

100 komment

Címkék: TEK Jedi

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr864812613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kela-bá 2012.10.01. 18:13:58

További szép estét !

Monarch (törölt) 2012.10.01. 18:36:41

Namost mi a vicc tárgya?

1) A rézbőrűek botokkal verik egymást. (Tudtuk, örülünk, hogy az AAF blogon is előkerült a téma.)

2) A rendőrség kiment egy hívásra, hogy egy diák fegyvernek látszó tárggyal ül egy előadáson. (Eleinte az is viccesnek tűnt, hogy egy Jokernek öltözött, pirosra festett hajú ember jelent meg fegyvernek látszó tárgyakkal egy Batman film vetítésén.)

3) A rendőrök ezek után nagy erőkkel letartóztatták és bevitték a srácot. (Olyasmi ez, mint amikor valaki egy repülőtéren addig viccelődik a jarddal, hogy beviszik - na onnantól Amerikában is legalábbis egy-két nap, amíg tisztázzák a vicces félreértést, de amikor valaki a kérdésre, hogy "mi az ott a táskájában?", tréfásan azt felelte, hogy "bomba", akkor három napig benntartották. Gondolom egy amerikai fiúnak nem kell magyarázni, hogy ott a rendőrök milyen komolyan veszik a rossz tréfákat.)

4) A diák ellen egyetemi fegyelmi eljárás indult. (Rosszul sült el a tréfája, valaki tényleg megijedt. Nem mintha egyébként ne lett volna már tényleg egyetemi lövöldözés Magyarországon, pont tanórán, és nem mintha egy furcsa ruhába öltözött ember egy fegyvernek látszó tárggyal ne okozhatna félelmet egy be nem avatottban. Hozzáteszem, én valószínűleg nem ijedtem volna meg, ahogy a normális emberek túlnyomó része se, de most akkor az a gúny tárgya, hogy vannak ijedős emberek?)

5) A diáknak az egyetemen várhatóan a legenyhébb büntetésre (megrovás) kell számítania. (Mi ezzel a gond? Ki akarná szigorúbban megbüntetni egy rosszul sikerült, de végülis emberéletben vagy anyagi értékekben kárt nem okozó tréfa miatt, mégha a rendőrségi kiszállás nem is volt ingyen.)

liam devlin (törölt) 2012.10.01. 18:47:28

@Monarch: +1

itt is,mint a tobbi ballibbant blogon csak az szamit,hogy lehessen egyet rugni a regnalo hatalomba...
semmi mas...
bezzeg ha o gyereke lett volna bent...
vagy ha nem megy ki a tek es tortenik valami,akkor meg az lenne a baj...
ez van,egybites balnyikok,ennyire fussa toluk...

Whoo 2012.10.01. 18:48:07

@Monarch: Amikor az egyetemen köztudottan gólyabál/buli/akármi van, és onnan az egyik résztvevőt A HELYZET TISZTÁZÁSA UTÁN IS BILINCSBE VERVE VISZNEK EL, ez már tényleg nem vicc! Teljesen igaza van! Az pedig, hogy még fegyelmire is citálják, na, az már tényleg vicc.

Jó napot!

Whoo 2012.10.01. 18:52:58

@liam devlin: Egyértelmű, hogy Ön felette áll ezeknek a "ballibbantaknak" :)

Aki Matolcsi tündérmeséjében, meg Orbán szabadságharcában hisz, az más dimenzióban éli a hétköznapjait! Jó Önnek!

Monarch (törölt) 2012.10.01. 18:53:03

@Whoo: Mondom. Amerikában mondd azt egy repülőtéren, hogy bomba van nálad. A helyzetet nyilván öt perc alatt tisztázni lehet (de legyen két óra), mégis bent fognak tartani minimum három napig.

A lényeg az, hogy kijött a rendőrség. Valaki úgy megijedt, hogy kihívta a rendőröket. (Illetve mozgásba indított egy gépezetet - nem akart ő rendőröket hívni, csak szólt a portásnak, aki viszont jobb híján kihívta a rendőröket.)

Teljesen mindegy, hogyan, oda jutottunk, hogy kijött a rendőrség. Amikor egy ártatlan tréfának az a következménye, hogy harminc rendőr kimegy vaklárma miatt, akkor már teljesen mindegy, az se sokkal olcsóbb, ha egyből hazamennek. Akkor már rendesen vizsgálják ki az ügyet: nézzék meg fegyverszakértővel, hogy tényleg játékfegyver-e, és a tréfamestert is állítsák elő.

Nem hiszem, hogy a rendőrök idejéből olyan sokat elvett volna ez - abból az vett el sokat, hogy egyáltalán ki kellett menniük. A diák ideje meg hadd ne legyen prioritás. Végülis az ő tréfája sikerült rosszul.

Monarch (törölt) 2012.10.01. 18:57:46

@Whoo: Én speciel nem látom, hogy jön ide Matolcsy, meg Orbán. Ez az ügy teljesen független attól. A rendőrök nagyon jól tették, hogy kimentek, és azt is jól tették, hogy ha már ott vannak, akkor bevitték a galiba okozóját.

Ha valaki itt hibázott, az a diszpécserszolgálatot értesítő diák. Na de vannak félős emberek. A mostani eset tanulsága csak ennyi.

Cervisia 2012.10.01. 19:00:44

@Monarch: Leginkább az a "vicces" ebben, hogy a szuperképzett TEK, Ramboval az élén úgy járt el az ügyben (a teremet elhagyni igyekvő diákokat visszaterelték), hogy ha tényleg igazi fegyver lett volna igazi elkövetővel, akkor növelik az áldozatok számát.

Whoo 2012.10.01. 19:01:25

@Monarch: Persze Ámerikában. Jó dolog ilyenekkel példálózni Kelet-Európa közepén a nagy terrorfenyegetettségben.

Perpill a TEKI katonákat úgy olvastam, hogy egy képzettebb vagyonőr is kétvállra tette a hétvégi sportversenyen.
Azért egy diákot aki - ha jól hallottam, nem poénból, hanem mert nem volt ideje átöltözni egy filmfelvétel után az óra kezdetéig - bemegy a jelmezébe az előadásra, azt közellenséggé kell tenni fél órára. Józan ész! Ennyi kellene a fafej helyett. Tudom, túl sokat kívánok!

Monarch (törölt) 2012.10.01. 19:02:14

@Cervisia: Ebben igazad van, ezt balfasz módon csinálták.

Csak a poszt nem ezen viccelődött.

Monarch (törölt) 2012.10.01. 19:05:16

@Whoo: Magyarországon nyilván sosem volt még egyetemi tanórán lövöldözés. Vagy mégis?

De még egyszer, onnantól kezdve, hogy kimentek, az a minimum, hogy be is viszik a tréfamestert.

Az meg nem a rendőrök hibája, hogy szándékosan, vagy nem szándékosan volt jelmezben, vagy hogy szándékosan, vagy véletlenül rakta ki közszemlére a "fegyverét".

Én se büntetném meg a srácot, de hát mégiscsak pánikot okozott, mégha akaratlanul és vígjátékba illő módon is.

Whoo 2012.10.01. 19:06:14

@Monarch: Úgy jön ide Matolcsy meg Orbán, ahogy a "ballibbentek" jöttek..

Vicces, hogy egyesek azonnal tudják a másikra ráhúzni, hogy balos, ballib, tudomisén, csak hogy ne is a témára kelljen reagálni, hanem egy ilyen komcsizós maszatolással el lehessen kenni minden kakit. Bevált taktika ez már bizonyos körökben. Aztán ha valaki vissza mer szólni, akkor már jön a felháborodás, hogy hogy jön ide a politika. :)

Monarch (törölt) 2012.10.01. 19:07:14

@Whoo: A TEK kommandósai nem UFC-fighterek, hanem kommandósok. Akcióikat mindig csoportosan, nagy túlerőben hajtják végre, erre vannak kiképezve.

Ahogy valaki az egyetemi fellépésük alapján felhívta már itt a figyelmet, sajnos ezt is rosszul csinálják, de ennek kevés köze van az UFC vagy K1 vagy akármilyen szabályok alapján lebonyolított küzdősport-rendezvényhez.

Monarch (törölt) 2012.10.01. 19:09:17

@Whoo: A ballibek gondolom úgy jöttek ide, hogy ez a blog egy ballib blog. Matolcsy meg sehogy se jött ide.

Egyébként nem én hoztam ide ezt a ballib dolgot se.

Whoo 2012.10.01. 19:10:57

@Monarch: Aki magyarországon lövöldözött, arról senki nem mondta volna meg, hogy lövöldözni fog... Ne keverjük össze a két esetet, mert igen más volt a szitu..
Egy olyan helyzetet most sem előzött volna meg a TEK se, meg a rendőrség sem. Ez az egész műbalhé volt, kicsit izmoztak azzal, aki úgyis védtelen.

Whoo 2012.10.01. 19:15:06

@Monarch:

"A ballibek gondolom úgy jöttek ide, hogy ez a blog egy ballib blog."

Nincs több kérdésem. Amire nem tudnak reagálni a "jobblibek" azt lekomcsizzák, és kész. Ha valaki kritikát fogalmaz meg, az már ballib. Szerintem ne erőltessük tovább a vitát.

Monarch (törölt) 2012.10.01. 19:20:52

@Whoo: Egyáltalán nem érvnek szántam, hogy ez a blog ballib, vagy sem. Csak megállapítottam, hogy nyilván így került ide a dolog.

Az érveimet olvashattad.

Ami a lövöldözéssel kapcsolatosakat illeti, valóban, amikor volt egyetemi lövöldözés, az nem ilyen volt. De olyan országokból, ahol több lövöldözés is volt, tudjuk, hogy a lövöldözés mindig máshogy néz ki. Van, ahol megérkezik az illető, és egyből lövöldözni kezd. Van, ahol megérkezik, majd kimegy, és amikor visszajön, akkor kezd lövöldözni. Miért ne lehetne olyan, ahol megérkezik, beül a tanórára, és közben ott van nála a fegyvere, mondjuk mert erőt gyűjt a lövöldözésre? Vagy éppen nem is akar lövöldözni, csak ott van nála mégis a fegyvere? Miért ne kapcsolják le ilyenkor?

De megjegyezném, hogy nem a rendőrök döntötték el a jedinek öltözött diák láttán, hogy kijönnek. Valaki kihívta őket. Az ijedős diáktársnak kéne magyaráznod. (Szerintem szanaszét szopatják az évfolyamtársai, de hát így járt.)

Állítsuk meg a ......... 2012.10.01. 20:18:22

Az lemaradt, amikor a TEK emberei jelentek meg a közterületesek felhívására.
Egy idős nő macska méretű kutyát sétáltatott póráz nélkül és ellenállt a köztesek intézkedésekor.
Mondjuk azt tudni kellene mindenkinek, hogy a debreceni közterületesek vezetője egy exrendőr, akit komoly bűncselekményekkel vádoltak, de valaki a városházáról elintézte az ügyét.

nol.hu/archivum/archiv-478093

Persze ezek túl sokat tudtak pölö 4-es főúton megjelent egy UFO kósának maszkírozva magát és tanulmányozta az út szélén állomásozó idegen entitású curvák életkörülményeit, ezért és más ügyekért később mindenki ki lett elégítve.

liam devlin (törölt) 2012.10.01. 20:22:28

@Whoo: koszonom epito jellegu hozzaszolasat,de sajnos nem latom,hogy az on altal elocitalt ballib panelek(aki nem ert egyet az csak jobbikos/orbanista/matolcsista/satobbista lehet...)hogyan s miert kerultek ide,dehat az eszervek soha nem voltak elvarhatoak a ballerektol,ugye...
meg kellene erteni,hogy azert,mert valaki nem esik hasra a balos kopkodestol es emeli piedesztalra azt,megha ez manapsag a netes korokben majdhogynem kotelezo egybol fideszes/jobbikos/barmimasos lenne...
tovabbiakra jo egeszseget,kellemes estet...

Állítsuk meg a ......... 2012.10.01. 20:24:13

cdn1.boon.hu/2012/07/kalvin-ter.jpg

Ez az egyik ominózus fotó, a másikat nem találtam, amelyiken az előtérben több rendőrautó várakozik.
Mindez egy nő és egy kutya miatt.

Állítsuk meg a ......... 2012.10.01. 20:28:04

Amikor családon belüli erőszak történik a Jedi lovagok hol a jó curva ......-ban vannak?

liam devlin (törölt) 2012.10.01. 20:32:14

@Whoo: meg egy megjegyzes...
a ballibek ugy kerultek ide,hogy ad1>ez egy eleg szelsoseges ballib blog,ad2>a magat ballibnek nevezo blogok csinalnak viccet ebbol,ad3>konzervativ blogokon nem lehetett olvasni ilyen szandekosan provokativ es "ertetlen" posztokat...
ez van...

Monarch (törölt) 2012.10.01. 20:39:21

@Salemi boszorkány: A TEK mögött álló koncepciót nem ismerem, de ha jól értem, az az elgondolás, hogy minden, kicsit is veszélyes helyzetbe (gyilkos letartóztatása és hasonlók) a TEK-et küldik ki.

Amit eddig láttunk, az alapján megvannak a gyerekbetegségei, de maga a koncepció nem hülyeség, ha jól csinálják meg.

Nevezetesen az lenne a lényeg, hogy minden ilyen akció végén elemzik a hibákat. Pl. az egyetemistánál elemzik, hogy "mi lett volna, ha tényleg van nála fegyver, és azt használni is akarja". Ez esetben pl. nagy baromság volt visszaterelni a kitóduló diákokat a terembe. Stb. Aztán legközelebb már nem követik el ezt a hibát. Mire egy valóban veszélyes és fegyveres bűnözővel egy valóban éles helyzetbe kerülnek, elvileg addigra már sokszoros gyakorlatot szerezhetnek.

Az alapján, amit eddig láttunk belőle, még akár jól is csinálhatják (gondolom ők se szeretnek minden nap közröhej tárgyai lenni, és elemzik a hibáikat), és akkor van értelme. De az is lehet, hogy Orbánékra jellemzően annyi más jó ötlethez hasonlóan ezt is béna balfasz módon valósítják meg.

Nem tudni, mindenesetre szerintem ez a blog annyi máshoz hasonlóan pont rossz dolgon viccelődik: pont azt csinálták jól, hogy kimentek, és hogy bevitték a galiba okozóját. Amit rosszul csináltak, az a diákok visszaterelése volt az előadóterembe - remélem, ebből tanulnak, és legközelebb nem csinálnak ilyen baromságot hasonló helyzetben.

ottomoll 2012.10.01. 20:40:54

@Monarch: Teljesen egyetértek. Ilyen esetben ki kell vonulni, és meghatározott protokollok szerint kell eljárni. (Különös tekintettel arra, hogy volt már ilyen jellegű gyilkosság (Pécs), és nem is olyan régen volt a chichagoi eset.)
Persze, ha nem mennek ki, akkor is épp ekkora cirkuszt csinál a ballib sajtó. A nyuszi, meg a sapka tipikus esete.
Csak azt nem értem miért pörögnek még mindig ezen. Valszeg nincs új ötletük...

Állítsuk meg a ......... 2012.10.01. 20:43:01

@liam devlin:
Te idióta ha gyermeked halloween buliba menve egy lézerkardot és egy műanyag pisztolyt szorongatva a hóna alatt indulna el, akkor ugyanez lenne a véleményed remélem.
És képzeld ilyen kis "bűnelkövetők" feltűnnek az óvodai és az iskolai farsangokon is.

Monarch (törölt) 2012.10.01. 20:43:57

@Salemi boszorkány: Nem hívják ki őket. Vagy te szeretnéd, ha random módon bekukkantanának az otthonokba, hogy vajon veri-e apu anyut?

Állítsuk meg a ......... 2012.10.01. 20:47:04

@Monarch:
Ne haragudj, de ahogyan elnézem a Debrecenben intézkedő TEK-es rohamosztagot, hááát én példul simán leütném őket, ha éjszaka rámtörnének és letámadnának véletlenül.
Mert ugyebár már annyiszor hatoltak be rossz ajtón, na arról is van egy tucat riport.

Ringlósztár 2012.10.01. 20:47:08

@liam devlin:
Hát, ez életcélnak sem kevés.

Állítsuk meg a ......... 2012.10.01. 20:49:09

@Monarch:
Ne jöjjenek, mert még jobban leégnek.

Állítsuk meg a ......... 2012.10.01. 20:51:16

@Monarch:
Fizetésüket leadhatják nálam, 36 éves nyugdíjkorhatárt átvállalom.
Egyebet nem tehetek értük.

Monarch (törölt) 2012.10.01. 20:51:38

@Salemi boszorkány: Nem hivatalból mentek ki, hanem mert kihívták őket. Igen, ha valaki kihívja őket egy farsangra, akkor kimennek. Nem, normális esetben nem fogják kihívni őket farsangokra. Nem, ez az eset sem farsangon történt, hanem tanórán, ahol a hallgatók kivétel nélkül normális utcai ruhában voltak, kivéve ezt az egy alakot, aki ráadásul fegyvernek látszó tárggyal volt látható. Namost normális ember ettől nem ijed meg, mert normális ember inkább elmosolyodik a Luke Skywalker szerelésen. Meg amellett mindenki ismerte ezt a srácot.

Pechjére volt ott egy ijedős srác is. Nincs ezzel baj, vannak ijedős emberek. (Privát véleményem szerint amúgy megérdemli, hogy az évfolyamtársai szétszivassák, de hát így járt.) Namost, ő szólt a diszpécsernek. Ezzel mozgásba lendült egy gépezet, mert a diszpécser kihívta a rendőrséget. A diszpécser úgy gondolkodott, hogy ha tényleg fegyveres van, akkor nem vesztegetheti az időt. Ha meg nem fegyveres, akkor úgyis kiderül majd. Ki is derült.

ottomoll 2012.10.01. 20:52:02

@Monarch: @Salemi boszorkány: Azért egy egyetemre más éltkorú emberkék járnak, mint egy oviba... Egyetemen volt már gyilkosság nálunk is (Pécs), és foltos fejű Ábel is készült valamire. Óvodai ámokfutóról valahogy még nem hallottam.
Talán ezesetben a szülő tudja kontrollálni, hogy mit vigyen a gyerek az oviba. Bár a túlzottan liberális nevelési elvek esetén nem vagyok ebben biztos :)))))

Monarch (törölt) 2012.10.01. 20:53:50

@Salemi boszorkány: Minden rendőri alakulattal megesett már, hogy rossz ajtón hatoltak be.

Ezért jó, ha ugyanazok csinálnak minden ilyen behatolást, mert akkor tanulni tudnak a hibáikból, és mire egyszer az életben valóban éles helyzetbe kerülnek, addigra lesz tapasztalatuk. Ez a koncepció lényege, gondolom én.

Lehet, hogy balfaszul csinálják, de amit te mondasz, az ezt nem bizonyítja, az csak annyit bizonyít, hogy a tanulási görbe elején járnak.

ottomoll 2012.10.01. 20:56:12

@Salemi boszorkány: Azt azért megnézném, ahogy leütöd őket... Valószínűleg inkább azzal lennél elfoglalva, hogy a saját nyáladból képződött tócsából megpróbáld kiemelni a fejed, miközben egy szorgos teki bilicset tesz a kezedre:)))

Monarch (törölt) 2012.10.01. 20:58:44

@Salemi boszorkány: A TEK mindig nagy létszámfölényben támad, többszörösen biztosítva a helyszínt, mint a hasonló (SWAT stb.) rendőri alakulatok többsége. Úgyhogy szerintem olyan nagyon nem ütnéd le őket. Max egyet-kettőt ütnéd le, de aztán a többiektől már kapnál. Az csak a filmekben van, hogy egy ember lever egy harmincfős félkatonai alakulatot.

ottomoll 2012.10.01. 21:00:50

@Monarch: Ez sajnos előfordul. Műhiba. Az egészségügyben is létezik sajnos...@Whoo:

Állítsuk meg a ......... 2012.10.01. 21:01:28

@ottomoll:
Hááát aztat te nem fogod megnézni, és ők azért valószínűleg mind a rács mögött végeznék, vagy a guantanamói támaszpointon.

Egyébként a magasságukat figyelembe véve hasonlítanak csak Jedikhez.
Ez az egyetlen párhuzam.

ottomoll 2012.10.01. 21:04:32

@Whoo: Persze, kétvállra fektette mi? Ezt sztem valamelyik bepiált sörhasú biztiőr haverod mesélhette két ászok között az Ibolya presszóban:))). A TEK-be kizárólag fegyveres testületekből lehet jelentkezni, és csak a legjobb emberanyagot veszik át..

Állítsuk meg a ......... 2012.10.01. 21:06:17

@Monarch:
De csak azért, mert te ilyen fosinger zs kategóriás filmeken nőttél fel, amelyekben szinte mindegyik főhős jobban űzi a harci sportokat, mint a TEK bármely tagja.

Állítsuk meg a ......... 2012.10.01. 21:08:24

Nemrégiben volt egy verseny, a TEK tagjait még a tűzoltók is megelőzték:)))

ottomoll 2012.10.01. 21:08:50

"Egyébként a magasságukat figyelembe véve hasonlítanak csak Jedikhez."
Yoda mester?
Egyébként meg honnan vagy ennyire jólinformált a TEK személyi állományát illetően?
Ha "benéznének" hozzád valószínűleg csak annyit érzékelnél, hogy hason fekve a parkettát bámulod, és valaki térdel a hátadon:)

Állítsuk meg a ......... 2012.10.01. 21:12:04

@Monarch:
A DÖK tagjai tudták, hogy mire vették rá a gólyát.
Nem tartom felelősnek a történtekért.

Nálunk nem járt a TEK, amikor 1 db kecskebaszó megfenyegette a nagyfőnököt.
Csak megerősítették a biztonságot, odatettek egy fegyvertelen biztonsági őrt a portára és felszereltek néhány kamerát.

Állítsuk meg a ......... 2012.10.01. 21:14:04

@ottomoll:
Már mondtam, hogy az neki egyenlő lenne a börtönnel, egyébként lexarom a TEK-et.
Nincs parkettám.Eltüzeltem a kandallómban.

Egyébként 120 kilósan hogyan lehet futni?

Monarch (törölt) 2012.10.01. 21:31:12

@ottomoll: Tényleg nem a TEK szerepelt a legjobban a rendészeti szervek (ideértve a tűzoltókat) harcművészeti gáláján, sőt a döntőket minden súlycsoportban más testület nyerte. (Tegyük hozzá, hogy a győztesek némelyike azt nyilatkozta, azért örül a győzelmének, mert amúgy is szeretne a TEK-be bekerülni... Meg persze mindenki tudja, hogy a TEK-be sokkal komplexebb a bekerülés, nem K1 verseny eredmények döntenek, hanem sokmindenben kell elég jónak lenni, aminek következtében esetleg semmiben sem leszel a legjobb. Ezek kommandósok, nem küzdősportolók.)

De elég buta elképzelés, hogy itt a TEK-eseket egy hétköznapi (nem harcművész) ember meg tudná fektetni. Eleve a TEK-esek mindig csapatban támadnak (rendőri erőknél ez eleve alapkövetelmény, hogy túlerőben legyenek, ha nincsenek, kérnek erősítést - ez nem hadsereg, ahol a túlerő nem garantálható), úgyhogy legjobb esetben is a hősködő kommentelő leütne néhányat közülük, de aztán a túlerő úgyis legyűrné.

Olyan csak a filmekben van, hogy egy nagy rakás kommandóst lekaratéz egyetlen ember. És még a filmekből is főként csak a gagyibbakban van ilyen.

Monarch (törölt) 2012.10.01. 21:37:00

@Salemi boszorkány: Egy rendőr miért kerülne börtönbe, ha intézkedik valakivel szemben, akit parancs szerint őrizetbe kell venni?

Monarch (törölt) 2012.10.01. 21:39:14

@Salemi boszorkány: "Nekem presztízs kiütni egy TEK-est, főleg mert én is az akarok lenni" - mondta a győzelem után Kulacsik Mirkó, aki objektumőr csapatvezető a készenléti rendőrségnél.

Állítsuk meg a ......... 2012.10.01. 21:45:48

@Monarch:
Mer' engemet nem kell parancs szerint őrizetbe venni, azér.

Állítsuk meg a ......... 2012.10.01. 21:49:20

@Monarch:
Ennél jobb állást el sem tudna képzelni magának.
Havonta kiröhögtetni magát.....
Persze nemzetbiztonságisnak már nem fért be az 1 bites agyával, azér' még jó lesz cséplőgépnek.

Állítsuk meg a ......... 2012.10.01. 21:51:25

objektumőr csapatvezető a készenléti rendőrségnél:)))

Ez mit fed?
Lefordítom:
Vigyáz a kerti budira.

Állítsuk meg a ......... 2012.10.01. 21:53:35

Na TEK mentes jóéccakát mindenkinek:
Vigyázzatok, nehogy letaroljanak benneteket, mint buldózer a kerti budit.

www.youtube.com/watch?v=N0IV4f9KAjc

ottomoll 2012.10.01. 23:17:41

@Monarch: Nyilván csapatban kell jól működni.(Szpartakusz gladiátorai is hiába voltak egyénileg jobbak, a végén mégiscsak elverték őket a légiók.)
Persze a rendőrök , meg a tűzoltók között is lehet olyan aki civilben magasszinten űz valamilyen harcművészetet.
Meg kellett volna hívni egy csapatot a tornatanároktól is-biztos vannak köztük jó karatésok,meg dzsúdósok- és akkor lehetne röhögni, hogy lám még a tesitanárok is elverik őket. Ennyit erről a hülyeségről...
Egyébként meg lehet akármekkora harcművész valaki,ha kap egy füstgránátot,meg megsokkolják egy kicsit akkor ő is csak a saját hányásában fog fetrengeni akárhány danos is.

ottomoll 2012.10.01. 23:22:00

@Monarch: Nyilván nem kerül. Orvosi műhiba esetén sincs ilyen..

Whoo 2012.10.01. 23:33:36

@ottomoll: Megruházták őket, ez a lényeg. Pedig pár hete nyilatkozták, hogy világszinvonalú a TEK. A világ legjobbjainak egyike

Ja, a gazdaság meg szárnyal, és csupa boldog ember él ebben az országban :)

ottomoll 2012.10.02. 00:03:33

@Whoo: Akkor szerinted cseréljük le a TEK állományát a magyar dzsúdó, karate, dzsiu dzsu cu stb. válogatottak tagjaira. Ugye? Mert ennyi következik a bírálatokból. Te kevered a szezont a fazonnal. Tényleg , miért nem állítjuk ki őket az olimpiai céllövő válogatottal? Simán kikapnának tőlük. Tervszerűen behatolni valahova csapatban, és ott ártalmatlanítani-technikai felszerelés segítségével-a célpontokat egészen más műfaj, mint a szorítóban pofozkodni.
A lényeg mégis az utolsó mondatodban van: egyszerűen belezöldültök a gondolatba, hogy 2014-ben megint a jobboldal fog nyerni és csak ez a céltalan sárdobálás marad nektek mindenre ami a kormánnyal kapcsolatos...

Whoo 2012.10.02. 00:30:21

@ottomoll: Az utolsó bekezdésed azért nem mernéd saját neveddel fényképeddel kipostolni a Facebook-on, ugye?

Tömegpszichozis. Rossz lesz majd felébrednetek :)

ottomoll 2012.10.02. 00:47:17

@Whoo: Nem vagyok facebook tag te kis facebookforradalmár. Nektek lesz szar 2014 áprilisa környékén egy hétfői napon felébredni. Újabb 4 év fidesz, és újabb gombócok, amiket bizony le kell majd nyelnetek.
Másfél év van a választásokig, és még az se dőlt el, hogy ki lesz Orbán kihívója. A sokat emlegetett olajfa koalíció sehol sincs. A milla, a 3k meg a többi szaros kis törpeszerveződés befuccsolt, sehol sincsenek.Tényleg elkeserítő lehet, maradnak ezek a hülye kis pótcselekvések..

Whoo 2012.10.02. 00:48:50

@ottomoll:

"Módosíthatja túlzottan optimista várakozásait a kormány, hamarosan csökkenthetik azt a növekedési előrejelzést, amelyre a jövő évi költségvetés is épült. A megváltoztatott pálya önmagában 250-350 milliárdos lyukat jelent, a kockázatok pedig további száz milliárdokat. A kormány egyelőre főleg kiadáscsökkentésről beszél, pedig további bevételnövelés nélkül valószínűleg nehéz lesz tartani a hiánycélt."

Gondolom, ez is a fényes gazdasági sikerek eredménye. Komolyan, hogy egyeseknek mi mindent be lehet magyarázni...

Whoo 2012.10.02. 01:03:16

@ottomoll: Akkor a barátaidnak nem mondanád a képébe egy hétvégi sörözésen. Ne vessz el a részletekben! Te is nagyon jól tudod, hogy csak hülyítitek egymást ezzel a kamu dumával, hogy minden rendben. Csakhát rohadt nehéz beismerni, hogy rossz lóra tettetek. A bűszkébbik magyar fajtából vagytok. Inkább koppanásig mentek a falig, mintsem bárki szavára is hallgassatok, hogy fájni fog.

Na, én szóltam! Jön a fal, tesó!

'cakát!

Monarch (törölt) 2012.10.02. 09:31:49

@Salemi boszorkány: Ha odamennek tizenöten letartóztatni téged, akkor maximum azt az egyet fogják kirúgni (nem börtönbe csukni), aki tévedésből a nyakadra hozta őket.

Monarch (törölt) 2012.10.02. 09:46:52

@Salemi boszorkány: Hát igen, csak addig volt jó neked, amíg kiütötte a TEKest, amikor maga is az akar lenni, akkor egybitesre redukálódott az agya...

Állítsuk meg a ......... 2012.10.02. 10:22:34

@Monarch:
Nem kisfiam, ha jönnek hozzám, akkor másnap már mindannyian mennek is.
Sőt megszűnik az egész TEK.
TIK-TAK

Meg kell tanulni mindent a helyén kezelni.

Állítsuk meg a ......... 2012.10.02. 10:35:57

@Monarch:
Lenne aki le tudná fektetni az egész TEK-et.

ottomoll 2012.10.02. 10:57:44

@Salemi boszorkány: Vigyázz boszi! CsengetTEK;). (A gonosz Orbán már rég kinyomozta, hogy hol laksz, és rádküldte őket :))))

ottomoll 2012.10.02. 11:02:54

@Salemi boszorkány: Nőnemű az illető? Esetleg...ki?

Állítsuk meg a ......... 2012.10.02. 11:07:18

@ottomoll:
Nekem távoltartási végzésem van orbánra és társaira.
Az meg elég gyáva xar ember, aki másokat külddd maga helyett.
Jöjjön, majd újra berakjuk a pszichóra.

Állítsuk meg a ......... 2012.10.02. 11:09:16

@ottomoll:
Konkrétan most nem a Kelemen Annára gondoltam, csak semmi szex.

ottomoll 2012.10.02. 11:10:31

@Whoo: Szerintem meg téged hülyít az ATV meg a Népszava. Egyébként meg ha én a "büszkébbik magyar fajtához" tartozom, ahogy írtad, akkor te melyikhez? (Ha egyáltalán..). Az idézetnél pedig meg szokás nevezni a forrást is..

Állítsuk meg a ......... 2012.10.02. 11:23:16

@ottomoll:
Egyébként nem a gonosz orbánc nyomozta ki, hanem először a kósa ügy kapcsán nyomozták ki, oszt megpróbáltak eltenni láb alól mindannyiunkat.
Először csak autós üldözéssel, meg ilyesztegetéssel, névtelen telefonálgatással, zaklatással, poloskázással.

Tudod mint azt moszados ügynököt Pesten.
Egy kis szén-monoxid, csak a kéményt letakarják előtte.
Mikor ez sem ment egy kis tűzcsóva a teraszra.
Ezért mászok fel naponta a tetőre:))))

Állítsuk meg a ......... 2012.10.02. 12:16:49

@ottomoll:
Mit értessz basssszmeg?
Ide nem fog jönni, mert fél a kényszerzubbonytól:)

Monarch (törölt) 2012.10.02. 15:48:27

Egyszer valahol kommentelgetett egy nick, aki valami nemzetközi titkos társaság tagja volt, amelyik éppen Orbán levadászását tűzte ki célul, az illető pedig arról beszélt, hogy Orbánnak van oka félni tőle. Az illető azt hiszem valami profi kommandós és a titkos társaság irányító bizottságának a tagja is volt egyben, olyasmi, mint a Batman Begins titkos társasága, csak ők a jó ügy érdekében ténykednek.

Na nekem most dézsa vüm van, mivel itt is van valaki, akit ha le akar tartóztatni egy rendőri szerv, akkor már másnap börtönbe kerül az összes résztvevő rendőr, miközben ő maga simán kétvállra fektet akármilyen TEK-est (tehát képzett harcművészről van szó), stb. stb.

ottomoll 2012.10.02. 20:04:25

@Salemi boszorkány: Sztem inkább neked kéne egy kényelmes kényszerzubbony..

ottomoll 2012.10.02. 20:12:08

@Monarch: Mik nem vannak? Nehogy már elhidd a hülyeségeiket, hogy veszélyesek, meg félni kell tőlük. Muhaha. Többnyire gátlásos kispolgári egzisztenciákról van szó, akik még a közértben sem mernek reklamálni ha rosszul adnak vissza nekik,és a neten élik ki a frusztrációikat, hogy majd jól megmerénylik a Zorbánt, meg kétválra fektetik a Teket. Szánalmasak..

Monarch (törölt) 2012.10.02. 23:49:19

@ottomoll: Nem bocsátkozom találgatásokba, hogy kik és mik lehetnek, de mondjuk úgy, valahogy úgy vagyok ezekkel a kommentelgető szuperhősökkel, mint a parasztbácsi, amikor megnézte a Star Warst: hát én ezt pedig akkor sem hiszem el.

:)

Állítsuk meg a ......... 2012.10.03. 12:28:24

@ottomoll:
Nem hiszed el, hogy a vezéred elmebeteg?

Állítsuk meg a ......... 2012.10.03. 12:34:26

@Monarch:
Milyen titkos társaság?
Illuminátusok, szabadkőművesek, árnyékkormány?
Mondddd mááár!!!!!

Egyébként ki fax mondta, hogy szuperhős vagyok?
Ezt Jedi lovagozást is orbán kezdte el, azt hitte akkor megnyerheti a választásokat azzal az idióta szövegével, hogy az erő velük van:)))))

Állítsuk meg a ......... 2012.10.03. 12:36:36

"Mik nem vannak? Nehogy már elhidd a hülyeségeiket, hogy veszélyesek, meg félni kell tőlük. Muhaha. Többnyire gátlásos kispolgári egzisztenciákról van szó, akik még a közértben sem mernek reklamálni ha rosszul adnak vissza nekik,és a neten élik ki a frusztrációikat, hogy majd jól megmerénylik a Zorbánt, meg kétválra fektetik a Teket. Szánalmasak.."

:))))

Senki sem akar hozzáérni egy ilyen taplóhoz, majd úgyis elintézi magát.

ottomoll 2012.10.03. 13:24:02

@Salemi boszorkány: Szerintem inkább neked lehetnek pszichés problémáid, legalábbis ez tűnik ki a hozzászólásaidból..Sürgősen szerezz be egy doboz gumidominót,még szükséged lehet rá:))

ottomoll 2012.10.03. 13:30:15

@Salemi boszorkány: Végül azért csak megnyerte. Utólag jobb is, hogy 2006-ban a baloldal nyert. Így a kretén Gyurcsány le tudta nullázni a szocikat, és a szadeszt is sikerült kiejteni a parlamentből :))). Köszönjük Ferenc ;)!

Állítsuk meg a ......... 2012.10.03. 13:48:19

@ottomoll:

Inkább már most foglaltass szobát orbánnak a helyi pszichiátrián.

2014-ben nem fog nyerni ez az elmebeteg.
:)))

Közértbe pedig nem szoktam járni.

ottomoll 2012.10.03. 14:23:39

@Salemi boszorkány: Dehogyisnem fog nyerni.. Te is tudod, hogy így lesz. Épp ezért vagy ilyen ideges.

Állítsuk meg a ......... 2012.10.03. 14:37:16

@ottomoll:
Nem fog nyerni.
Elvesztette a választóit.

Nem vagyok ideges, csak utálom a hozzád hasonló nagydarab, tahó, fideszes buzeránsokat.

ottomoll 2012.10.03. 14:42:54

@Salemi boszorkány: Tárki 09.26: bizt szavazó párt vál: Fidesz 34%, mszp:23 %. jobbik 20%, lpm 10%. Hogy lesz ebből baloldali hatalomváltás? Ráadásul úgy tűnik,hogy az ostoba szocik inkább Mesterházyt favorizálják, holott Bajnai lett volna az egyetlen esélyük a győzelemre.

ottomoll 2012.10.03. 14:47:59

@Salemi boszorkány: Honnan tudod hogy nagydarab vagyok(téves)? A buzeráns meg szerintem te vagy kedves leszBOSZI :). Mellesleg úgy tudtam, hogy eszmetársaid imádják a homokosokat. Hogy fogsz elszámolni nekik ezzel a megjegyzéseddel?
( Azért azt rögzítsük, hogy te kezdted a személyeskedést.)

Állítsuk meg a ......... 2012.10.03. 14:51:38

@ottomoll:

Egy 100 kilós pasi az kövér.
190/100
Kövér vagy.

"Tárki 09.26: bizt szavazó párt vál: Fidesz 34%, mszp:23 %. jobbik 20%, lpm 10%. Hogy lesz ebből baloldali hatalomváltás? Ráadásul úgy tűnik,hogy az ostoba szocik inkább Mesterházyt favorizálják, holott Bajnai lett volna az egyetlen esélyük a győzelemre."

Ezt el is hiszed?

Állítsuk meg a ......... 2012.10.03. 14:57:22

Fixáld már le magadban, hogy szoci, komcsi, esetleg liberális vagyok-é!

ottomoll 2012.10.03. 15:05:52

@Salemi boszorkány: Ezt a 190/100-at honnan szedted?
A tárki elég balos közvéleménykutató cég az ATV-n renszeresen szereplő Sík Endrével az élén, úgyhogy sztem még ennél is jobb a helyzet.
Tökmindegy melyik vagy a három közül, mindegyik védi a homokosokat.

Állítsuk meg a ......... 2012.10.03. 15:11:54

@ottomoll:
Ha te már besoroltál ebbe a három csoportba az akkor már tuti lehet:)))
Feminista vagyok!

"Ezt a 190/100-at honnan szedted?"

OEP

ottomoll 2012.10.03. 15:20:53

@Salemi boszorkány: OEP? Akkor úgy látszik rosszul szerepelek a nyilvántartásukban.
Feminista vagy? Úgy tudom, hogy a feministák se homofóbok.
Egyébként-tényleg érdekelne-a feminizmusból feltétlenül következik a baloldaliság? Esetleg van olyan feminista ismerősöd aki jobboldali?

Állítsuk meg a ......... 2012.10.03. 15:34:20

@ottomoll:
Rosszul szerepelsz, talán azóta híztál?
A feminizmusból az következik, hogy nem tekintem magam alárendeltnek.
Neked a szíved melyik oldalon van?

Nem tudom, hogy feminista-e, de van egy szingli nő aki fideszes.
Nem járok szüfrazsett gyűlésekre.

ottomoll 2012.10.03. 15:47:12

@Salemi boszorkány: Talán örülnék ilyen paramétereknek (Klicsko?), de sajnos ennél szerényebb külsővel rendelkezem.
Egyébként hol táncolsz? Színházban?
Egyszer olvastam egy feminista blogot- "szabomo" vagy valami ilyesmi. Nem ismered?

Állítsuk meg a ......... 2012.10.03. 19:58:47

@ottomoll:
bolsój tyeatr:)))

Te itt a neten minden baromságnak bedőlsz?

Nem olvastm a blogot, magamtól vagyok feminista.

ottomoll 2012.10.03. 20:24:19

@Salemi boszorkány: Egy feminista számára milyen az ideális férfi? (Azt már sejtem, hogy a nagydarab férfiak valszeg nem jönnek be). Több a feministák között a szingli, mint a nem feministák között?

Állítsuk meg a ......... 2012.10.03. 20:42:01

@ottomoll:
Nem dolgozom a KSH-nak, ezért nem tudom.
Az ideális férfi:
-okos
-bölcs
-pozitív kisugárzású
-életvidám
-talpraesett
-tisztelt, megbecsült
-otthon ne játssszzza el a hagyományos családfő szerepét
-ne akarja eldönteni helyettem, hogy mit, mikor, hol, és hogyan
- legyen gyermekszerető
-a háta ne legyen szőrős, de ne legyen csupasz csirke
-legyen atletikus testfelépítésű
-nem baj ha anyagilag jól van eleresztve.......
Na ilyen nincs.:)

Ilyen ne:
"Nem vagyok hímsoviniszta, de azért nem véletlen, hogy a férfi a teremtés koronája, és a fontos ügyekben ő dönt, gondolkodik, mérlegel, rálát dolgokra, ő veszi a háztartásba a tévét, mosógépet, ő hív szerelőt, nehogy átverjék, mert a nő nem tudja végig gondolni normálisan a helyzeteket. Ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja."

ottomoll 2012.10.03. 23:33:23

@Salemi boszorkány: Hát ezek tényleg elég komoly kritériumok.
Azért lettél feminista, mert volt olyan kapcsolatod, ahol a partnered uralkodni akart feletted?
Elég nehéz lehet feminista csajhoz közeledni. Nem tudni mi az amit még férfiasnak tart, és mi az ami már túllépi nála a határt,és hímsovinizmus.
Az előbb említett blog szerzője még azt se veszi jó néven ha előre engedik az ajtóban.Azt írta-ez tetszett-hogy ilyenkor szerinte a jobbkézszabályt kellene alkalmazni. A nőnaptól meg a frász kerülgeti :). Te hogy állsz ezekkel?

Monarch (törölt) 2012.10.04. 12:18:47

@Salemi boszorkány: Ha lazán kétvállra fekteted a TEK-eseket, akkor az vagy. Ha te annyira fontos és érinthetetlen vagy, hogy ahogy hozzádérnek egy ujjal is, másnap már az akció összes részvevője kivétel nélkül megy a börtönbe, Orbán meg a pszichiátriára, akkor nyilván valami szupertitkos hatalmad van, mert ilyen a nyilvánosan elérhető források szerint nincs, hogy valaki ennyire érinthetetlen lenne.

Olyan van, hogy az állam utólag kártérítést fizet egy rendőri intézkedés miatt, vagy jogtalanul fogva töltött idő miatt, de a rendőri intézkedésnek ettől még nem állhatsz ellen.
süti beállítások módosítása