Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

A házasság utáni szexet is tiltaná a KDNP

2012.02.29. 07:30 Herkules Irma

Egy szentéletű forrásunk elmondása alapján KDNP-s körökben komoly felháborodást okoztak a Magyar Családtudományi Társasággal kapcsolatosan a napokban megjelent hírek. Kérdésünkre válaszolva a párt egyik neve elhallgatását kérő prominense elmondta, mélyen hívő párttársait megdöbbentette, hogy a frissen alakult, FIDESZ közeli civil MCST, csak a házasság előtti szex ellen emelt szót, a házasság utánival látszólag semmi problémája nincsen. ÁLHÍR

- Azt kimondani, hogy a buzikkal baj van, nem nagy kunszt. Sőt, megértjük azt is, ha különböző érdekcsoportok nyomására később egy ilyen kijelentést vissza kell vonni. Megesik az ilyesmi. De azt mondani, hogy csak a házasság előtti szex rossz, na kérem, az már botrányos! A pártunkban működő, a témában jártas tudósokat tömörítő  Keresztény Magyar Családtudományi Intézet (KeMaCsI) állásfoglalása szerint egyedül a házasságkötés közbeni szex elfogadható erkölcsileg, ha annak kivitelezése nem is mindig egyszerű. Ráadásul annak törvénybeiktatásától egyes számítások alapján végre nőni kezdene a házasságkötések száma. 

- A szexről egyébként mindenki tudja, hogy bűnös dolog, a fajfenntartáshoz pedig végképp semmi köze! Számos vallásos családot ismerek, melyekben ilyesmire már sok-sok generáció óta egyáltalán nem került sor! Akiket bármiféle bűnös kívánságok gyötörnek, azok menjenek vadászni, dohányozzanak vagy csatlakozzanak az IKSZ-hez, de mindenekelőtt bízzanak Isten kegyelmében és persze keressenek fel sürgősen egy papot! - zárta le beszélgetésünket a képviselő, aki bízik abban, hogy a FIDESZ észhez tér, mert magukhoz hasonló, higgadt, megbízható, vallásos embereknek ismerték meg őket.

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, hétköznapi emberekről is szólna a politika, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: Az amerikai fiú a fészbukon

Tetszett a bejegyzés? Ajánld ismerőseidnek!


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként. Mostantól Politikai Ateista is Az amerikai fiú csapatában! Írásait keressétek a Sorok között c. rovatban!

FONTOS: Ha esetleg van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com

Szólj hozzá!

Címkék: szex kdnp házasság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása