Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Selmeczi: Nem kell betojni, a nigériai ex-miniszter fia megmenti hazánkat!

2012.01.06. 05:39 Spejbl

- Nem kell aggódnia többé a magyar családoknak, tegnap hajnalban netezgetés közben megtaláltam a megoldást! Magyarország nem szorul rá se az IMF-re, se az EU-ra ezután! - nyilatkozta Selmeczi Gabriella szikrázó mosollyal reggeli sajtótájékoztatóján.

 

ÁLHÍR

- Csütörtökön talán sokakat megdöbbentettek azok az őszinte kijelentéseim, melyekben ki mertem mondani, hogy a korábban hihetetlennek gondolt euróárfolyamért a gonosz és hányásszagú, munkájukhoz rosszkedvűen visszatérő brókereket terheli a felelősség! Mindezt akkor, mikor kormányzati prominensek azt nyilatkozták, hogy hajlandóak vagyunk engedni a külföldi nyomásnak! Nem kell félniük, nem vagyok komplett idióta!

Tegnap mikor épp az emailfiókomban tartózkodtam, a spamek között felfigyeltem egy hivatalos levélre! Képzeljék, egy nigériai ex-miniszter fia keresett meg, hogy apja befagyasztott dollár százmillióinak a felszabadításában kérjen tőlem segítséget! Nem kell sokat tenni érte, csak segíteni egy kicsit az ügyintézésben, átutalni egy kevés pénzt a megadott folyószámlára, hogy meg tudja kenni a helyi szerveket! A hatalmas pénzen ezt követően 40-60%-ban osztozunk, Magabe úr és mi magyarok. A harmadik 12.000 dollárt ezekben a percekben utalják át a Magyar Államkincstárból! Ha pedig ez a pénz sem lenne elég, semmi gond, beszéltem tegnap Matolcsy Gyurkával, kiderült, hogy ő meg egy angol bankártól kapott hasonló levelet, aki egy elhalálozott ügyfél hatalmas fontvagyonának felszabadítása miatt kereste meg! Nem lehet véletlen, hogy pont most és pont nekünk írtak ezek az emberek! Mostanra Fellegi Tomi és Viktor miniszterelnök úr is belátták, hogy igazam van! Mégiscsak vannak barátai Magyarországnak a Fidesz és a KDNP parlamenti képviselői kívül is!

BRÉKING

Nemzeti felhívás

Kedves Barátaink, Testvéreink, Honfitársaink! Mint nemrég Gabikától megtudhatták, Magyarország talán önerejéből, barátai segítségével is kilábalhat e nehéz, mások által előidézett helyzetből! Ha összefogunk, nem zuhanunk a tátongó szakadékba, ahová mások igyekeznek belökni bennünket, sőt, éppen ellenkezőleg, új, mennyei távlatok nyílhatnak előttünk! Kalkulációink alapján a kormánypárti frakciók tagjainak kevés munkáért és pénzért cserébe felajánlott valuta összesen közel 3140 milliárdot tesz ki, ehhez mindössze néhány millió dollárnyi állami befektetésre van szükség! Magyarország felelős kormánya ezért most arra kér mindenkit, nézzenek alaposan körül emailfiókjaikban! Hátha Önökhöz is érkezett hasonló külföldi felajánlás! Amennyiben igen, kérjük, haladéktalanul jelezze a FIDESZ megyei elnökségének! Mi Önökért vagyunk!

Vigyázat! Hazánk megátalkodott ellenségei speciális informatikai eszközökkel a "beérkező levelek" mappából a levélszemetek közé irányíthatják ezeket a fontos leveleket! Kérjük, ássák be magukat, hozzánk hasonlóan, a spamek közé! Miniszterelnöki parolával: V

Ha te sem szeretnéd, ha Gabika és barátai oldanák meg az ország problémáit, ha unod már, hogy a politika egyedül az állampolgárok érdekeiről nem szól, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon!  Klikk: Az amerikai fiú a fészbukon

Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként. Ha Az amerikai fiú című regény is érdekel, akkor klikk ide!

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország eu imf álhír nigéria selmeczi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása