Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Mindenki szenved: Joshi Bharat segítségét kérik az országgyűlési képviselők

2011.12.14. 13:59 Herkules Irma

A Fidesz frakció kezdeményezésére a mai napon az országgyűlés nyílt levélben fordult Joshi Bharathoz, hogy a léleklátó segítségét kérje a képviselők és a frakciók között tapasztalható feszültségek kezelésére.

Lázár János frakcióvezető elmondta, azért jutottak arra a végkövetkeztetésre, hogy a léleklátóhoz forduljanak, mert elegük van belőle, hogy a fokozódó stressz, a kapkodás, az állandó feszültség és rohanás egyértelműen kikezdte azt a jó hangulatot, baráti légkört, ami egykor jellemző volt!  - Korábban szinte csak szórakozni jártunk be, ma meg már egy frakcióközi Ki mit tud? vagy egy baráti focimeccs is elképzelhetetlen! Az meg, hogy kérjek mondjuk a büfében valamelyik LMP-s desszertjéből egy falatot? Lehetetlen! Elegünk van a sírógörcsökből, a fájdalomból és a félelemből!- mondta el Lázár

Mint megtudtuk, Joshi Bharat örömmel fogadta a felkérést, és azt is elmondta, hogy a fokozott mentális stressz, a megromlott barátságok mind-mind jelzik, hogy komoly baj van. Véleménye szerint nem a gyengeség jele, ha valaki fel meri vállalni, hogy zsákutcába jutott, azonban hisz benne, hogy közösen találnak majd valamilyen megoldást. Az pedig egészen biztos, hogy a lehető legjobb emberhez fordultak problémájukkal.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a konfliktuskezelés két különböző szinten valósulna meg. Lenne egy beszélgetős, leginkább a kibeszélő show-kra emlékeztető, azonban szigorúan értékközpontú tévéműsor, ami hetente 2-3 alkalommal jelentkezne, illetve egy vicces, játékos vetélkedő, ami hétvégéken kerülhetne a képernyőre. Az ötlet gazdák nemcsak jobb kapcsolatokat és megújuló parlamenti barátságokat, de 800.000-900.000 új nézőt is remélnek az M1-nek. Amennyiben pedig sikeresnek bizonyul az eljárás, akkor január közepétől az IMF és az EU képviselőit is szeretnék bevonni a projektbe.

Wittner Mária könnyes szemeit egy UFÓ Magazin mögé rejtette, de a többi frakció is örömmel üdvözölte az ötletet, bár Vona Gábor megjegyezte, Erdélyi Mónikának jobban örült volna.

 
Ha tetszett vagy egyszerűen csak te sem szeretnéd Deutsch Tomikát kisírt szemekkel látni, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon! 
 

Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek.

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország eu parlament imf joshi bharat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása