Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Partidrogokkal tennék elviselhetőbbé a parlamenti éjszakázásokat

2011.12.05. 08:25 Spejbl

Mint kiderült a kormány szigorú szabályok között legalizálná a jóerkölcsre  veszélytelen partidrogok használatát a parlamenti ülések éjszakai óráira, sőt nemcsak legalizálná, de az ilyen szerekhez történő hozzájutást költségtérítés címén, ingyenes biztosítanák a képviselőknek a parlament büféjében 23:00 és reggel 5:30 közötti időszakban, mindez nem jelentene plusz kiadásokat. A beszerezhető drogok listája még nem nyilvános, egy e célból szervezett ad-hoc bizottság azonban már a napokban tárgyalásokat kezdeményez az esetleges, lehetőleg hazai beszállítókkal. 

 

Mint megtudtuk, az ötlet hátterében az az elképzelés áll, miszerint a boldog, felpörgött vagy éppen elégedett és leszedált képviselők hatékonyabb munkát tudnak végezni, ha fáradtságukat levetkőzve vethetik magukat a parlament éjszakai életébe.

A drogok beszerzése nem jelentene további terhet az államháztartásra nézve, mivel az ahhoz szükséges anyagi erőforrásokat a benzinpénzből és a szállodai szobák bérlésére fordítható keretből vonnák el, ezek kiváltása érdekében 2012. január 1-től az Amerikai 

Egyesült Államoktól ingyen kapott iskolabuszokkal szednék össze otthonaikból az országgyűlési képviselőket, majd szállítanák őket a Kossuth térre. A közös buszozás a KDNP egyik prominensének véleménye szerint parlamenti csapatépítésre is kiváló lenne, szomorú dolog ugyanis, hogy olyan kevés barátság és szeretet van napjainkban az országház falai között.

Több megkérdezett szakértő véleménye szerint, a projekt eredményessége ugyan kérdéses, az azonban biztos, hogy a szerek hatása alatt az eddiginél rosszabb munkát biztosan nem fognak végezni országunk elöljárói.

Ha tetszik, csatlakozz: Az amerikai fiú a fészbukon 
Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.
Ha érdekel az időutazás, akkor klikk ide!
Az amerikai fiú legújabb részét itt találod.

 ez itten egy álhír

Szólj hozzá!

Címkék: politika magyarország parlament

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása