Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

A görög miniszterelnökben biztosan megvan az a bizonyos (magyar) X

2011.11.02. 11:30 Herkules Irma

 

Jeórjiosz Papandreu görög miniszterelnök az egész világot meglepő akciójával kapcsolatban kerestük meg Matolcsy Györgyöt, aki éppen Szijjártó Péterrel és Kósa Lajossal tökmagozott a Magyar Nemzeti Bank bejáratánál. Matolcsy kérdésünkre, párttársaival folytatott rövid konzultáció után annyit mondott:

- Végre valaki, aki tudja, hogy mi a sóbiznic! Jeórioszban kétségtelenül megvan az a bizonyos X! A közönség imádja. Szóval Lajos úrral meg Petyával arra jutottunk, rohadtul magunkkal visszük az élő showba! Magyarországnak pedig nem kell tovább magyarázkodnia, végre kiderült, vannak még felelős politikusok máshol is Európában. ÁLHÍR

 Ezt követően a gazdasági miniszter, Kósa Lajos debreceni polgármester és "Óriási a versenyelőnyünk" Szijjártó Péter elmondták, örömmel üdvözölik és saját korábbi bravúrjaikhoz hasonló ügyes húzásként értelmezik a görög államférfi produkcióját.

 

Amit jó tudni: Kósa és Szijjártó 2010. júniusában zúzta le páratlan ügyességgel és néhány közelgő államcsődről szóló mondatával a Forintot, Matolcsy pedig a kormány szlogenévé vált "nem ortodox" gazdaságpolitikájával rúgott mindenki alá tisztességgel. Jeórjiosz Papandreu görög miniszterelnök pedig bejelentette, hogy nem feltétlenül kér országa az Eu segítségéből, melynek értelmében újabb gazdasági reformokért cserébe az államadósság 50%-át engednék el annak a Görögországnak, amely néhány héten belül saját alkalmazottai bérét és a nyugdíjakat is képtelen lesz kifizetni. A piac legnagyobb döbbenetére a miniszterelnök a népre bízná a döntést, mondják meg ők, akarnak-e újabb megszorításokat. A bejelentésre zuhanni kezdtek az európai tőzsdék (ez Németország esetében 6%-ot jelentett már az induláskor) és valuták, beleértve a Forintot is, amivel 309Ft/1 Euro árfolyamra gyengült.



Ha tetszett, csatlakozz! Az amerikai fiú a fészbukon

Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország.

Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság magyarország kósa lajos matolcsy szijjarto péter

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása