Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Itt a Mikulás, egyházzá alakul az MSZP

2010.12.06. 06:37 Spejbl

Vasárnap délután a Szent István bazilika előtt spontán mikulásünnepség keretein belül beszédet tartott riadt nógrádi nyugdíjas turisták népes csoportjának Mesterházy Attila, az MSZP elnöke. A Magyar Szocialista Párt profán politikai pártból a Magyar Köztársaság polgárai és az ég között kapcsolatot létesítő és fenntartó szakrális intézménnyé, a szeretet közösségévé alakul, nyilatkoztatta ki a sajtó helyszínre érkező munkatársainak a politikus, aki elmondta, egyszerűen csak sétált az utcán, amikor egy ismeretlen erő, egy  a fejében megszólaló mély basszus arra indította, hogy a Karácsonyra vásárolt szaloncukrokkal dobálja meg az ismeretlen nyugdíjasokat. 

A jelenlévő szociális gondozók segítségével - az eleinte menekülni akaró, halálra rémült, nagyothalló idős turisták, miután felhagytak a menekülésre tett kísérletekkel, hiszen a villámgyors és időnként hangosan fel-felkacagó (hooo-hooo-hó!) politikussal szemben nem volt esélyük - feltehették kérdéseiket az általuk eleinte agresszív taxisofőrnek gondolt leendő egyházfőnek. Mesterházy amellett, hogy kézrátétellel többek hallókészülékét és járókeretét meggyógyította, elárulta azt is, hogy ezután a magyar emberek földi érdekképviselete mellett a párt aktív tagjainak üdvösségéről is tárgyalásokat kezdeményeznek Istennel.

"Ma ráébredtem, nincs más lehetőségünk, ha a sötétség erőivel kell összemérnünk a sajátunkat! Eddig is bizonyítottunk, ezután még magasabbra tesszük a mércét" - prezentálta modoros képzavarral az ifjú politikus, aki interjúnk során többször is az eget kezdte fürkészni repülő szarvasok után kutatva.

"Az egész lehetne akár olcsó politikai próbálkozás az MSZP népszerűsítésére, esetleg Mesterházy egyéni akciója, netán elhatalmasodó mentális problémáinak jele -mondta el az általunk megkérdezett politikai elemző - azonban ennek nagyban ellent mond a számos bejelentés, ami állami egyházfelügyeleti szervekhez és a médiához érkezett, miszerint Lendvai Ildikóra megtévesztésig hasonlító chipseket találtak az ország legkülönbözőbb pontjain a chipses zacskókban. Az amúgy is szentéletűnek ismert Szanyi Tibor arcképei pedig sírni kezdtek a választások óta jogellenesen a XIII. kerületben kint hagyott plakátokon.

Gyurcsány Ferenc vélhetően az egyház virgácsosztó krampuszának szerepében folytathatja tevékenységét, am csak a fekete cicanadrág és a szarvak tekintetében jelent változást életében.

A hírek szerint a FIDESZ-KDNP parlamenti frakcióból mintegy 73 fő gondolkodik üdvössége és mikuláscsomagok reményében, abban, hogy új éltet kezdjen, s ezentúl az egyetemes és univerzális értékek leginkább valló parlamenti csoporthoz csatlakozzanak. Hiszen ma van Mikulás, meg amúgy is közelednek az Ünnepek. Orbán Viktor könyek közt  vallott arról, hogy milyen sokat jelentettek neki Mesterházy vasárnapi szavai. Az MSZP még december folyamán hivatalosan is kérvényezi egyházzá alakulását, a név marad, de a tartalom immár biztosan változik.

Ha úgy gondolod, hogy van véleményed avilágról, rád vár az I. Pángalaktikus Álhírpályázat, a részletekért: KLIKK!

Szólj hozzá!

Címkék: mszp fidesz vallás egyház karácsony tél télapó gyurcsány ferenc orbán viktor mikulás csomag lendvai ildikó álhír csizma virgács szanyi tibor mesterházy attila

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása