Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Párhuzamos valóságok

2012.11.15. 11:39 Paul.White

dili.jpg

Ez a poszt nem szól másról, mint néhány aktuális hírből idézek kommentár nélkül.

HOL AZ IGAZSÁG? - rovat


Íme:

"Vergődik a magyar gazdaság


Sorozatban a harmadik negyedévben csökken a GDP, negyedéves szinten 0,2, míg éves szinten a nyers adat szerint 1,5, a szezonális és naptárhatásokkal kiigazított adat szerint 1,6 százalékos a visszaesés. A KSH visszamenőleg módosította az előző negyedéves adatok, a helyzet rosszabb volt, mint korábban mondták.


Az idei harmadik negyedévben is recesszióban maradt a magyar gazdaság, derül ki a KSH által csütörtökön közzétett előzetes GDP-adatból (a végleges és részletes adat december 7-én jelenik meg). A gazdaság az előző negyedévhez képest 0,2 százalékkal, míg a tavalyi harmadik negyedévhez képest a nyers adat szerint 1,5, míg a szezonális és naptárhatásokkal kiigazított adat szerint 1,6 százalékkal esett vissza – közölte a statisztikai hivatal..."

(innen: http://index.hu/gazdasag/2012/11/15/recesszio_marad/)

Meg ilyen is van hogy:

"Újabb csatát vesztett Matolcsy

Egy év alatt másfélszeresére nőtt azon vállalkozások száma, amelyek be nem jelentett alkalmazottakat foglalkoztattak - írja a Népszabadság.

A lap csütörtöki számában a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tájékoztatására hivatkozva arról számolt be, hogy míg 2011-ben 2741 munkáltatónál találtak az ellenőrök feketén dolgozókat, idén október 19-ig már 4152 ilyen esetet regisztráltak..."

(ez meg innen: http://index.hu/gazdasag/2012/11/15/ujabb_csatat_vesztett_matolcsy/)

A másik oldalról ezt halljuk:

"Akármennyi gond és baj van az európai politikában, a tények mégis számítanak; Magyarország ma egy sikertörténet – szögezte le (O. V.)... 

...A külkereskedelmi mérlegünk pozitív és folyamatosan javul, a munkanélküliség csökken, a munkahelyek száma nő, és jövőre minden elemző szerint – ide értve az unió bizottságát is – a növekedés megkezdődik a magyar gazdaságban – hangsúlyozta. Ezzel összefüggésben rámutatott, a magyar gazdasági modell működik, meghozta az elismerést. Reményét fejezte ki, hogy 2013 a magyar gazdaság nemzetközi tekintélyének növekedéséről szól majd."

(honnan máshonnan? http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=186291)

Ti melyik valóságot érzitek jobban?

PW

 

Csatlakozz hozzánk a fészbukon, ha tetszett a cikk, ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne.

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

1 komment

Címkék: politika gazdaság magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr684908269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Le_Penseur 2012.11.15. 20:42:15

Természetesen csak a párt KB agitprop osztálya által kiadott vagy jóváhagyott híreknek hiszek! ;)
süti beállítások módosítása