Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Az EZO TV komoly GDP növekedést jósol Magyarországnak

2012.10.15. 11:00 Herkules Irma

orbanhope.jpgIdáig ugyan sokan kételkedtek az orbáni út sikerében, egy friss szakértői vélemény alapján azonban bizonyossá vált, hogy hiába minden tiltakozás, valóban ez az egyetlen út, ami a felemelkedés irányába vezetheti hazánkat. ÁLHÍR

Az EZO TV vezető elemzője, a magyar származású, de Angliában nevelekedett Sybill Trelawney professzor hajnalban élőadásban árulta el a kétségekkel küszködő Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy bár vasárnap még sokan gúnyolódva emlegették a TV2 Napló című műsorában elhangzott szavait,

 

 

"Ha a következő választáson kapunk még négy évre lehetőséget, akkor itt hat év múlva olyan ország lesz, hogy mindenki haza akar jönni" 

(Orbán szerint majd hazatérnek a magyar fiatalok, INDEX)

 

 

mégsem szabad feladnia nemes küzdelmét, mert erőfeszítéseit végül páratlan siker fogja koronázni. Ehhez nem kell mást tennie, mint megőrizni tisztán a szívét és hinnie az ügyben.

A jóslatot követően soha nem tapasztalt mértékben erősödni kezdett a Forint, hazánk kockázati besorolása pedig látványos javulásba kezdett. Több korábban leállított beruházás újra elindult, a munkanélküliség pedig 3,2 százalékkal csökkent alig 3 óra leforgása alatt, a BKK közleménye szerint a 4-es metró első szerelvényei pedig ma 18:30kor indulnak útjukra a kocsiszínből.

Trelawney professzor asszony megkeresésünkre elmondta, hogy jelenleg tizenkét munkatársa támogatja a kormány munkáját, küldi a pénzenergiát, fáradozik a magyarság termékenységéért, igyekszik levenni a GDP-rontást, amit gonosz erők küldtek ránk.

Az EZO TV-vel 2012. október 1-től van megbízási szerződése a kormánynak. A vezető elemző elmondta, hogy keretszerződésük 12 hónapra szól 8,3 milliárd Forint értékben, a kormány munkatársai (egyszerre maximum tizenketten) ezért a pénzért bármikor bármilyen ügyben, a nap 24 órájában bátran hívhatják az EZO TV jósait. Az eredeti 485Ft/perces alapdíjhoz képest ez a szerződés nagyjából 1,7 milliárdos megtakarítást jelent az államnak.

540813_419931068067361_1782968651_n.jpg

Sybill Trelawney-vel folytatott beszélgetésünket követően a professzor által sokat emlegetett Mihály arkangyal emailben erősítette meg az elhangzottakat, kiemelve, hogy hamarosan aranyeső és Csaba királyfi 4000 lovasa élén történő visszatérése várható. Van tehát okunk az optimizmusra!

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: az amerikai fiú a fészbukon

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

3 komment

Címkék: fidesz választás 2014

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr224674775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anti Anyag (törölt) 2012.10.15. 19:09:18

Két évig olvastam a balliberális blogokban és az Index pénzügyi mellékletében, hogy Mo. a következő szerdán IMF hitel nélkül csődbe megy.

Szóval lehet, hogy az EZO TV nem százas, de szerintem azért most már nem ők a gáz.

lógós versenyszférás és állami dolgozó adócsaló 2012.10.15. 20:08:20

haha "csak hinni kell benne" hahaha ez olyan tipikus :D:D:D

pedig nem hinni kell, hanem hitelt kell még felvenni és kétpofára behabzsolni, igaze magyar értelmiség...
süti beállítások módosítása