Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Betiltaná Orbán Viktort az ENSZ kábítószer-ellenes ügynökségének feje

2012.09.11. 13:25 Spejbl

Orban_Viktor_eu_elnokseg_2011_arc.jpgHaladéktalanul tiltólistára venné Orbán Viktort az ENSZ kábítószer-ellenes ügynökségének feje. Orbán Viktor tegnapi évadnyitó parlamenti beszédét követően Rasid Musthamar nemzetközi sajtótájékoztatón számolt be róla, hogy hosszas kutatómunka eredményeként a tegnapi napon bebizonyosodott, a magyar miniszterelnök személye a korábban feltételezettnél is sokkal veszélyesebb drog. "Ez az anyag durvább, mint bármelyik másik pszichoaktív szer, ami az elmúlt évtizedekben Európában felbukkant, pedig láttunk meredek dolgokat, nekünk elhihetik. Sokáig azt gondoltuk, a magyarok miniszterelnöke szed valamit, azonban kutatóinknak, rá kellett jönnie, hogy Orbán önmagából táplálkozik, ez az, ami igazán félelmetessé teszi." ÁLHÍR

orbanhope.jpg- Sajnos szinte 100%-ig biztosak lehetünk benne - mondta a szakember -, hogy az Orbánt fogyasztók kapcsolata fokozatosan megszakad a valósággal, a kritikus állapotot követően pedig agresszíven lépnek fel mindenki ellen, aki jelezni meri, hogy az általuk elképzelt valóság nem egyezik meg azzal, amiben a többiek élnek. Ez az extrém drog áldozatait teljesen leszoktatja az önkritikáról, ellenben hatalmas öntudattal ajándékozza meg. Az igazság és a hazugság közti határok nemcsak elmosódnak, de a tartalmak helyet is cserélnek néhány nap után. Egy igazi Orbán-függő simán adócsökkentésnek nevezi még az állami sarcokat is. Sikerként és igazságos cselekedetként könyveli el egy etnikai alapon gyilkosságot elkövető, életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt, hazájában hősként ünnepelt katona kiadatását, ami a férfi hazájában történő ünnepléssel zárul. Nem érzi helytelennek, ha átlátszó hazugságokkal, kitalált IMF-diktátumokkal etetik a népet. Sőt, azon bosszankodik, hogy az EU visszafogja a magyar növekedést, megnehezíti azt, hogy az újjászületett pannon puma átugorja az üres üvegekből összehordott hegyet. Remek kilátásokat vizionál, amikor a számok recesszióról tanúskodnak. Minden problémát azzal utasít el, hogy csak hinni kell, a többi meg jön magától, aki mást mond: ellenség. Végül pedig  örömmel üdvözli, hogy a 106.000 hiteles aláírás után sem foglalkozik majd a parlament a családon belüli erőszak jogi szabályozásának szigorításával.

orban_viktor_palackos.jpgMusthamar szerint pontosan nem felmérhető, hogy mekkora a függők száma a magyar társadalomban, azonban a kór a parlamentben egészen aggasztó mértéket ölt, sőt, egyes tünetek más frakciók képviselőinél is megfigyelhetőek.A kormány részéről Budai Gyula volt az egyetlen, aki nyilatkozni szeretett volna a témában, ő mindössze annyit mondott nevetve: - Etetjük a népet, és akkor mi van? Mit tudnak velem csinálni? Vagy a minisztériummal? Vagy a kormánnyal? Inkább fizetnék önként a béke kölcsönt.

 

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: az amerikai fiú a fészbukon

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

1 komment

Címkék: fidesz kábítószer kdnp

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr254768137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. jenőke (jenőke) 2012.09.11. 16:51:06

"...az újjászületett pannon puma átugorja az üres üvegekből összehordott hegyet..."

...és akkor elviszik visszaváltani.
(az üvegeket)
süti beállítások módosítása