Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Figyelj csak, ez érdekes!

Évértékelés: Istentől várd az új életet!

2012.02.08. 08:00 Politikai Ateista

A Fidesz választási győzelme után Orbán Viktor beszédet intézett az ünneplő tömeghez a Vörösmarty téren. Semjén mester hatalmas keresztvetéssel mutatta ki, hogy a pénzen kívül még ki mindenkinek köszönhetik a győzelmet. (Alázatos, őszinte ember.) Aztán közel egy évvel később, vagyis tegnap délután elérkezett az évértékelés ideje is. O.V. sportból vett hasonlatok arzenálját bevetve számolt be arról, amiről általában szokott, hogy azóta mi minden történt: sok fájdalom, szenvedés, nehézség, árulás, de összességébe tartsunk össze, magyarok vagyunk, békemeneteljünk egy boldogabb jövőbe! Mindenki mindent elcseszett, egyedül mi maradtunk hűségesek az igazsághoz. A FIDESZ mindenkivel együttműködne, aki nemcsak pusztítani akar (de ugye szegénykéknek nincs kivel). Majd elmondta, hogy hamarosan, 2013-tól tutira, minden jobb lesz! A miniszterelnök évértékelője alapján úgy tűnik, Balog Zoltánnal együtt felülről várják az új életet, hát én is úgy látom, ha tőlük várnám, nagyon-nagyon rosszul járnék. SOROK KÖZÖTT

De térjünk csak vissza a múltba, a győzelem éjszakájára és arra a csudás beszédre, az abba rejlő mélységes, oxigénpalack nélküli alázatra meg a keresztvetésre! Hogy könnyebben menjen itt egy videó. Érdemes a vadászok patrónusára, Semjén Zsoltra figyelni egy kicsit, 02:59-től, utána pedig elgondolkodni róla, hogy mi történt azóta, hol tartunk most? Mennyi köze lehet ennek az egésznek Istenhez? Mennyi Viktorék csapatához?

Őszinte öröm? Hálaadás Istennek? Semjén színpadias gesztusa, azt hiszem, sokak számára ma már egészen mást fejez ki, mint a győzelem éjszakáján. Erősen úgy tűnik, hogy nemcsak Magyarország, hanem Orbán Viktorék is csúnya léket kaptak, kár, hogy észre sem vették egyelőre. Marad a másokra mutogatás és a mi mindent jól csináltunk.

"Itt az ideje, hogy végre ne a dolgok után kullogjunk, hanem elébük vágjunk. Ne törődjünk az értetlenséggel, az európaiak okoskodó aggodalmaskodásával..."

Balsors, akit régen tép. Magyarország 2012. Emberek, vessetek keresztet, indul a következő év!

ui.: Viktor ne felejtse, amit tegnap idézett: "Ne oda korcsolyázz, ahol a korong van, hanem oda, ahol lesz!" Irány vissza a szertárba, amíg lehet!

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, mindnyájunkról szólna a politika, ha bontás helyett építkezés kezdődne, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: Az amerikai fiú a fészbukon


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

Mostantól Politikai Ateista is Az amerikai fiú csapatában! Írásait keressétek a Sorok között c. rovatban!

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz semjén zsolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása