Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Hivatalosan is megerősítették: Matolcsy Györgyöt tegnap elvitte az ördög

2011.11.30. 07:20 Herkules Irma

Bár kedden több, leginkább az ellenzékhez köthető hírcsatorna is felháborítónak nevezte, hogy Matolcsy György annak ellenére sem szólalt fel az országgyűlésben, hogy a parlament honlapján közzétett napirend szerint a nemzetgazdasági miniszter zárszavával kezdődött volna meg a szavazás a jövő évi költségvetési javaslat módosító indítványairól. Mint mára kiderült teljességgel igazságtalan volt a felhördülés. 

mostanra ugyanis világossá vált, hogy hiteles a korábban meg nem erősített parlamenti forrásoktól származó információ, miszerint az ördög tegnap a parlamenti parkolóból hurcolta magával az éppen a személygépkocsijában felejtett Rubik-kockájáért visszatérő nemzetgazdasági minisztert.

A Matolcsy Györgynek látszó tárgyat, ami a miniszter helyét foglalta el, azóta már nyilvános árverésen értékesítették, a bevételből árva kiskutyák tanítását fogják fedezni. A kormány már megkezdte az egyeztetéseket a Vatikán diplomatáival arról, hogy milyen módon lehetne visszaszerezni a magyar kormány kulcsfontosságú tagját.

Egy neve elhallgatását kérő KDNP-s honatya elárulta kollégánknak: "A frakció tagjainak többsége már csak a rózsafűzérimában bízik Gyurkával kapcsolatban." 

Az amúgy is lógó zászlókat, ma délben félárbócra engedik.

Ha tetszett, akkor klikk: Az amerikai fiú a fészbukon
Mi is Az amerikai fiú? Egy regény. Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze álhírek és valódi vélemények.

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország álhír

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása