Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Lázár-álbotrány reload: az angol változat egészen mást tartalmazott!

2011.03.21. 15:55 Spejbl

- Egyelőre 66%, hogy L. Jánosnak, Hódmezővásárhelyi fideszes polgármesterének, országgyűlési képviselőnknek, a Parlament FIDESZ-frakciójának vezetőjének hangfelvételét nemcsak megvágták, kasztrálták, hamis kontextusba helyezték, de rosszakarói maguk sem sejtették, hogy mindezzel mekkora öngólt rúghatnak! - mondta el Simon Zoltán fideszes országgyűlési képviselő a sajtó munkatársainak. Mint a politikustól megtudhatták a jelenlévők, Lázár János 2008-ban a közgyűlésen nem politikusként, hanem LEGO-rajongóként, a MALUG (Magyar LEGO Users Group) Duplo tagozatának tiszteletbeli elnökeként szólalt meg a hódmezővásárhelyi közgyűlésen, a kockáról kockára történő építkezés tehát leginkább a dán játék népszerűsítésre szolgált a jelenlévő óvónők körében, és többi mondata is az építőjátékok iránti gyűjtőszenvedélyéhez kapcsolódott.

Elemzők szerint Simon igazát egyértelműen bizonyíthatja, hogy Lázár nemcsak magyarul beszélt, de mondatait dánul és angolul is elismételte (ezek a felvételek hétfőn reggel még  elérhetőek voltak több honlapon, azóta azonban hackerek letörölték a fájlokat mindenhonnan). Az angol változatban az egzotikus ételekben használt kókuszdió mennyiségéről, illetve a hasfájás veszélyéről beszélt, míg dánul saját Konsztantinosz Kavafisz fordításaiból tartott rövid ízelítőt, az tehát, hogy esetleg a szegényeket minősítette volna 1/3 a 2/3-addal szemben, szóval semmi jelentősége nincsen, hiába is próbálná ezt másként értelmezni az összeesküvők hada.

Gyurcsány Ferenc saját arcképével díszített bögrét adott át kollégájának.

- Mint mostanra bebizonyosodott, egyértelműen az ellenzék gonosz ügyködése áll Lázár János lejáratásának hátterében. Lázár tehet bizonyíthatóan áldozat, feljelentést pedig keresztény emberként nem kíván tenni! - mondta el riporterünknek a parlamenti büfé egyik felszolgálója, aki szerint Lázárnak a szegényekkel nincs gondja, azokat viszont utálja, akik 30-as években járva, férfiként nem rajonganak az autókért, ez pedig így normális. János sokszor beszél össze-vissza, de ezt mindig mások érdekében teszi, önmagáért soha.

ÁLHÍR

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz gyurcsány parlament összeesküvés álhír öszöd lázár simon zoltán

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása