Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Egy hét kellett, kiszivárogott Széles titkos terve: tényleg dőlni fognak a milliárdok

2013.02.28. 10:25 Herkules Irma

49916081.jpgSzerencsétlen technikai malőr következtében kedden este nyilvánosságra került Széles - Békemenet -Gábor titkos terve, mely a magyar nagytőkés múlt heti facebookos bejegyzése szerint hatalmas fellendülést, sosem volt fejlődést hozhat Magyarországnak 2012. negyedik negyedévétől, ha valóra válik.

Bár Széles sokáig  titkolózott, kedden este a Fővárosi Nagycirkusz függönye mögött a FIDESZ-KDNP prominenseivel folytatott titkos egyeztetés alatt az egyik technikus véletlenül bekapcsolva hagyott egy közeli mikrofont, így a megbeszélés jelentős részét a teljes közönség hallhatta. A porondmester szavai szerint, hála Istennek, az egyeztetésen elhangzottak egyáltalán nem zavarták meg a labdán szaladgáló uszkárok számát és a csimpánzrevüt, sőt, valójában még emelték is a színvonalat. Ennek ellenére a hibázó dolgozót és másutt dolgozó családtagjait elbocsátjuk március 1-ével - nyilatkozta a napokban megalakult cirkuszban dolgozók és családtagjaik ügyeivel foglalkozó állami hatóság szóvivője. ÁLHÍR

/a kép forrása: http://www.panoramio.com/photo/49916081/

Széles bejegyzése, ami sokakat megmosolyogtatott, mások pedig elolvasása után a Jóistennek adtak hálát - vagy reményeik, vagy külföldön kivitelezett, már korábban megtörtént letelepedésük okán -, így szólt: "Van egy álmom...most említem először. Most már egy ideje csak dolgozunk rajta... Még nyárig vagy legkésőbb őszig csak dolgozunk... /Ha elmondanám azt hinnétek, hogy ez a pragmatikus ember megőrült./ De ha ez bejön akkor végre Magyarország olyan növekedési pályára áll amin már vagy ötszáz éve nincs!!! Ha ez bejön akkor jövőre Orbán Viktor kétharmaddal fog megint nyerni. Annyi csoda történt velem már életemben. Igaz ez egy sokkal nagyobb léptékű "csoda" lenne, de miért ne lenne ez még lehetséges? Miért ne érhetne végre ne csak engem hanem a magyarokat is óriási szerencse? Őszig ne kérdezzetek csak figyeljetek!”  - írta Széles Gábor.

nekik kell.jpg

Egy neve elhallgatását kérő, szomorú bohóc a következő tételekre emlékezett mikor blogunk munkatársai megkérdezték az előadás után Széles Gábor remek terveinek részleteiről:

- Ősztől, a trafiktörvény módosításának megfelelően, bármilyen kormányellenes tüntetésről legyen is szó, kizárólag állami perecárusoktól lehetne perecet és ásványvizet venni. Az árak meghatározására, a kereskedés felügyeletének zavartalansága érdekében érdemes lenne egy új államtitkárságot is létrehozni. A demonstrációk kezdete előtt a rendőrök a tüntetőktől a náluk lévő ételt és italt elkobozhatják azok veszélyessége miatt, a boltokat pedig 3 km-es körzetben biztonsági okokra hivatkozva zárva kell tartani. Ettől idén 200 milliárdot remél Széles. A boltok esetleges nyitva tartásra pályázni lehet, ilyen esetekben külön szerződést kell kötni. A pályázati díj a várható demonstrálók számának ezerszerese+ÁFA, azonban 5 párttag ajánlásával az ÁFA egy része visszaigényelhetővé válik.

- Az évtized hátralévő Békemenetein (a tervek alapján közel 400 eseményen) történő részvétel kötelező lenne minden Magyarországon tartózkodó személynek. A részt nem vevőknek távolmaradásuk okáról hivatalos, a járási hivatalok vezetője által kiállított igazolást kellene bemutatniuk, különben 100.000-től 500.000Ft-ig terjedő pénzbírság kiszabására jogosult az egyes törvénysértő személyekkel szemben a bíróság. Életkori és állampolgársági megkötések nincsenek. Ez Széles szerint, ha a benzint, a tömegközlekedést, a postát is figyelembe vesszük a büntetés mellett, egy teljes naptári évre vetítve 780 milliárd forint extra bevételt jelenthet.

- Kötelezővé tennék minden nevelési és oktatás, egészségügyi és kulturális intézmény, valamint az összes család számára a Magyar Hírlap vásárlását, ami nem csak kiváló szellemi táplálék és bevételi lehetőség, de legális tudatmódosító szer is egyben. Ettől szerény, mintegy 8 milliárdos bevételt remél az újabban hazafias nagytőkés, véleménye szerint azonban ebben az esetben sem a pénz a legfontosabb kérdés. Ha a tudatmódosítás beválik, akkor külföldi terjesztésbe is belekezdenének, ami korlátlan lehetőséget jelent a világ meghódítása tekintetében.

A kormányzat részéről ugyan tagadják a titkos egyeztetés tényét, állításuk szerint külföldről pénzelt lejárató kampány áll a hír hátterében. Azonban eddig egyetlen olyan kormánypárti politikus volt, aki érdemben igazolni tudta, hogy máshol van, ő pedig Kövér László házelnök, aki azzal védekezett, hogy ő kedden este a Bayer Zsolt 50. születésnapjára rendezett happeningen méltatta barátját, a nagyszerű publicistát. Íme, a beszédes bizonyíték:

Kövér László: „Egyetlen esetben sem tagadtuk meg egymást, és nem is fogjuk”

Bár vélhetően még számos dolog elhangzott, ami informátorunk nem tudott megjegyezni, ezért kedves olvasóinkat arra kérnénk, kommentben írják, írjátok meg, ha tudnak, tudtok, sejtenek, sejtetek még valamit!

Csatlakozz hozzánk a (klikk:) fészbukon, ha tetszett a cikk, ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne.

Az amerikai fiú

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

63 komment

Címkék: fidesz széles

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr484780033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csárli hárper 2013.02.28. 19:28:46

széles elvtárs, jó elvtárs...

regress 2013.02.28. 19:32:13

tényleg jön a világvége

béla a görög (törölt) 2013.02.28. 19:53:05

Lehet az a terv, hogy hatósági áras lesz a kenyér és újra 3.60 - forintban.

salamander 2013.02.28. 19:55:09

A térdemet csapkodom széles jó kedvemben!

***

dean23 2013.02.28. 20:05:17

Orbán újbóli 2/3-os győzelme nem szerencse hanem egy kibaszottnagy Isten csapása lenne!

béla a görög (törölt) 2013.02.28. 20:14:38

mit 3.60-as kenyér szűl látókörű populista vagyok. fúj.
nem tudok nagyba gondolkodni:
www.napi.hu/magyar_gazdasag/itt_az_ujabb_meglepo_es_erthetetlen_kormanyzati_otlet_folytatodhat_az_allamositas.546291.html

szeptemberre visszajön a teljes szocializmus.

útlevél rendben, pénz rendben - új értelmet nyer a last minute.

Hajdú Peter 2013.02.28. 20:19:00

@dean23: Egy nagy lofaszt. Az orszag egyetlen eselye az, ha a fidesz megint nyer minimum 2/3 -al. Kulonben mindennek vege, mert jonnek a haazarulo mszp-sek, es bosszut allnak az orszagon, amelett hogy szetlopjak, meg szetkurjak.

kvadrillio 2013.02.28. 20:19:12

azt monggyák...MULTIMILLIÁRDOS NAGYON HÜLYE EMBEREKBŐL IS LEHET...:)

3dom'f'speech 2013.02.28. 20:22:51

szánalmas balliberrált köcsög vagy, te ámerikáner kisfiú

kvadrillio 2013.02.28. 20:31:15

2013. február 28., csütörtök 18:28 Szepesi Anita
Teljes csődben az egészségügy - kényszerprivatizácó jöhet
A megelőző negyedévi 110,4 milliárd forintról 115 milliárd forint közelébe emelkedett a kórházak összes tartozása a tavalyi utolsó negyedévben. A jelenlegi struktúrában az intézmények nem képesek finanszírozni az érvényes szolgáltatáscsomagot - vélekedett egy lapunknak nyilatkozó szakember.
Komoly befektetők figyelem, azonnali cash-flow!
Már 15 millió Ft-tól vásárolhat azonnali 7-10% folyamatos készpénz bevételt nyújtó bérbeadott floridai ingatlant 16%-os éves értéknövekedéssel 2012-ben.

...nu, A KORMÁNY TEGYE CSAK SZÉPEN VISSZA AZT A SOKEZER MILLIÁRDOT, AMIT KIVONT BELŐLE !

ne csak az önkormányzatok eltőzsdézett adósságait vállalja át !

barli 2013.02.28. 20:45:23

Idióta kattintásgenerátor cikk. Törvény kéne rá, hogy az álhír cikkeket is előre jelezni kelljen mint a reklámcikkeket.

béla a görög (törölt) 2013.02.28. 20:47:49

@Hajdú Peter:
"Az orszag egyetlen eselye az, ha a fidesz megint nyer minimum 2/3 -al."

Csak úgy érdeklődésképp... mégis mennyi a maximum (ha a minimum 2/3).

Tisztára mint egy zombifilm. itt is egy fideszes, itt is egy fideszes, Ááááááááá!

Jenyei 2013.02.28. 21:08:18

Szerintem régi nagyjaink feltámasztásában utazik. Az első fantasztikusan sikeres teszt eredménye Orbán Viktor. Róla maga Széles Gábor szivárogtatta ki, hogy ő Kossuth Lajos reinkarnációja.
Bizonyára a következő reinkarnált személy Széchenyi lesz, és az ő nagyszerű közgazdasági gondolatai nyomán fogunk virágba borulni. Bár, jó esély van rá, hogy bár titokban tartják még, de igazából Matolcsy nem más, mint Széchenyi István reinkarnációja.

Gatinho 2013.02.28. 21:13:23

hát, ez elég nyögvenyelősre sikerült... :)

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.02.28. 21:13:29

szerencsére a fidesz 2/3 így is realitás, hiszen minden közvéleménykutatónál fölényesen vezet

de ha már bóhocok, eszembe jutott egy kis mese, a libbantak úgyis szeretik a kitalált történetet, mint pl. az evolúció elmélet:

tegyük fel, hogy 2014-ben 51%-ot szerez az LMP-MSZP-DK-E14 nagykoalíció, és végre hatalomra jut.
Dopeman a köztársasági elnök, ahogy demokratikusan eldöntötték, és az LMP adja a miniszterelnököt, mert Szemkilövető SzentFerenc hajlandó(????) beérni egy kisebb poszttal, mint mondjuk az igazságügy minisztérium...

szóval Gergő az elnök.... jön hozzá a barátja, legyen mondjuk Tibi:
-Te Gergőkém... tudod van a vállalkozásom, a bohóciskola, ahol bohocókat képzünk... elég rosszul megy a szekér mostanában, nehéz elhelyezkedni a bohóc szakmában.... sok volt a kiadás is, amivel a kampányodat támogattam... nem tudnál segíteni?
-Figyelj ide Tibikém... épp most akarunk csinálni egy nagy közbeszerzést, úgy gondoljuk jó lenne, ha még több bohóc lenne az országban, mert az emberek nagyon szomorúak, és a bohócok jobb kedvre derítenék őket. Meg aztán ők ránk szavaznának úgyis... Több milliárdos biznisz...
-Juj de jó lenne Gergő... az én iskolám nagyot szakíthatna....
-No igen, de arra gondoltam, hogy te nem indulhatsz... Mit írnának rólam az index címlapon? Hogy én korrupt vagyok? Hova jutna a világ?
-Igazad van...
-Inkább ara gondoltam, úgy írjuk ki a tendert, hogy egy külföldi multi nyerje meg, egy idegen, akit senki nem ismer. Aztán a külföldi majd éhbérért kiadja a munkát alvállalkozóknak.
-Hú... hát az is valami, bejönne néhány fillér...
-Igen de te ott sem nyerhetsz, mert a barátom vagy. Igaz, hogy te képzed a legjobb bohócokat, ráadásul magyarokkal dolgozol, de ha alvállalkozóként bejutnál, akkor is korruptnak tűnnék. Remélem megérted Tibikém, fő a becsület...
-Igazad van Gergő, a barátság nem számít, nem is értem hogy gondolhattam, hogy segítesz, csak azért mert gyermekkorunk óta ismerjük egymást, és már eddig is több milliót öltem a kampányodba.
- :( Elég szomorú, hogy ilyen korruptnak gondoltál, amikor tudod, hogy rám sose számíthatsz, én olyan barát vagyok.
- Bocsáss meg Gergő...
-Most az egyszer elfelejtem... De legközelebb még több pénzt tolj a kampányomba, mert különben vége a barátságunknak! Onnantól kezdve nálam elvágtad magad, csak korrupt barátaid lehetnek, akiket lefizethetsz!
-Jujj, az rettenetes lenne! Gazemberekkel haverkodni, akik segítenének, ha bajba jutok... nincs is annál rosszabb...
-No azért ám Tibor! Most elmehetsz... sok fontos dolgom van még.

soproni1 2013.02.28. 21:25:47

Szerintem Amway lesz. Van valami mosószerük, ami mindenre jó. Állítólag írtja a bolhát a kutyában, de ételizesítőnek is kiváló. Már alig várom, hogy beszervezzen a NER.

Kálmán Kovi 2013.02.28. 21:59:29

Jól dolgozik a klubrádió meg a népszava ja meg az atv gyurcsányi .... nyalói ! Soha többé baloldal !

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2013.02.28. 22:06:12

Én semmi mást nem szeretnék csak azt hogy mindaz amitől általában a baloldal retteg az valósággá váljon. Irtó vicces lenne.

hunyuan 2013.02.28. 22:11:51

na, az orsós kotorékok mán a csodafegyvert várják
zegíszországot felendíccse meglássátok
szarevők

Amidazophen 2013.02.28. 22:12:45

Széles egy unintelligens alak.
Kövér egy nemzeti provokátor.
Bayer egy diszfasz a fidesz cimerén.
Nos, van ellenkezés?

Luighi 2013.02.28. 22:14:23

A csoporkíprű' a körösztfatter lemaradt. Tudod a maffi. akarom írni az olajozós vagyishogy a talpigböcsületes, bandavezér...

Amidazophen 2013.02.28. 22:14:56

@Hajdú Peter: te meg kapjad be a fidesz lomposát épp kétharmadig, de nehogy tovább! Még megfulladnál!

Luighi 2013.02.28. 22:17:06

@wmiki: szopni fog mind! És te is kisköcsög! ;-D

Vegyél már most sok-sok szőlőzsírt!!!!!!

Luighi 2013.02.28. 22:22:32

Jah a szélles eddig csa el meg szét (kúrt) mindent amihez hozzáért. Tééleg csoda lesz ha most ez változna. Bár a fineszesek közt sok a csodatévő (zsebrekúrok 100forintból 99-et a maradék 300-at meg szétosztottam a a mazsihisz a romunngro meg a nyuggerek közt ahogyan a hírlap majd megírja)

replikátor · http://reszegekistene.blog.hu/ 2013.02.28. 22:24:14

nem gondoltam volna, hogy ennyi frusztrált emberke unatkozik itt...

2013.02.28. 22:27:16

@Amidazophen: Nem kell csodálkozni. A fidesz kétharmad meglesz. A Pareto elv itt is érvényesül. Nézd meg a hívőket: Wmiki, Hajdú, SomlóNovember,3domfspeed-

Luighi 2013.02.28. 22:28:00

A wekkekvezírnek aminden két osztrák (Graz) orvosból három fogja mondani nyugoggyá má' kisköcsög! ;-)

JosephSmith 2013.02.28. 22:39:52

@wmiki: Te vagy a legjobb pelda arra, hogy a fideszesek altalaban micsoda tragyale agyu figurak... A te unintelligenciad, bigottsagot, primitivseged, es muveletlenseged, tovabba ertelmiseg-es oktatas gyuloleted a legjobb antireklam, amit csak egy fideszt utalo kerhet... Kosznojuk neked, o wmiki :)

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.02.28. 22:49:08

Kollár Tibor annak idején bányabalesetben sérült meg, a bányamentők hozták ki – kicsin múlott, hogy nem vesztette életét. Egészségi állapotát, munkaképességét korábban három kártérítési perben vizsgálták, és a legfelsőbb szintű orvos-szakmai szakértői szerv, az Egészségügyi Tudományos Tanács szakvéleménye alapján mindhárom perben jogerős ítéletben mondták ki, hogy rokkant; 2009-ben véglegesítették is.

"Vállalom érte a felelősséget, és a szakszervezetek által felkínált ingyen ügyvédi segítséggel sem kívánok élni"

Ennek ellenére tíz hónapja semmit sem kap az államtól. A 2011.évi CXCI. törvény ugyanis új ellátási formákat vezetett be, és kimondja, hogy az 57 év alatti III. csoportú rokkantsági nyugdíjasok nyugdíját 2012. január 01-től rehabilitációs ellátásként folyósítja. Szarházi, aljas igazi fideszes eljárás.

Többek között ezért is kapta a komlói simlis fideszes polgármester, a figyelmeztető pofont!
Ilyen aljas , sunyi, tetű banda vagytok!
És ez még csak a kezdet. Ha lehetett a fidesz csőcseléknek kordont bontani, tv székházat rombolni, Habony által idős embereket verni, mit várnak a szenvedő magyar néptől?
Orbán takarodj még van egérút!

Kálmán Kovi 2013.02.28. 22:51:02

facebook .. Soha többé Liberális + Baloldalt megosztanád ? Tök jó !

Kálmán Kovi 2013.02.28. 22:54:19

DOLGOZIK A BAL LIB SAJTÓ

2013.02.28. 22:57:16

@JosephSmith: A fidesz ellenes koalíciónak wmikivel kellene kampányolnia, ismerek még egy wmiki szerű elmbeteg figurát, ő is fideszes. :)

Kálmán Kovi 2013.02.28. 23:00:06

Soha többé Liberális + Baloldalt ....ezt is olvasd balos

veracity 2013.02.28. 23:01:04

IRMA, te keserű!

Hát miért nem álltál kétszer sorba ott, ahol az észt osztogatták?!

Vitéz László 2013.02.28. 23:02:16

úgy látom a tablóról néhány nagyon fontos doktor hiánycikk:

drlézerjankó
drsnittpálesz
drsintérpándor
stb

Vitéz László 2013.02.28. 23:04:28

+drsimlicska
+drnyerges
+drbránerzsolt
stb stb

veracity 2013.02.28. 23:04:30

@Bundázó Felcsút, garázda Habony, ez Orbán bandája!:

Te csak ingyen akarsz élni, mások munkájából. Ne hisztizz bazzmeg, dolgozz!

veracity 2013.02.28. 23:14:45

Gyerekek, már úgy várom 2014-et! Ismét meglesz a Fidesz kétharmadja én meg halálra szopathatom a blogokon a sok fogcsikorgató liberális szoci majmot! De kurva jó lesz!

Akkorát fognak szívni, hogy a homlokuk is behorpad! De addig reménykedjetek elftarzsak! A csalódott pofátokat látni extra bónusz lesz majd!

Kálmán Kovi 2013.02.28. 23:18:45

@hunyuan: @vegyészmérnök: igen igen meg az idiota gyurcsány meg vadai a majdnem fiú meg :) debrececeni ? Ezek az igazi MAGYAR emberek....

Vitéz László 2013.02.28. 23:24:08

@veracity: @Kálmán Kovi: sőőőt

szerintem mostmá végre először fel kéne sorakozni EGY EMBERKÉNT egy a nemzet egy a haza...

széles tömegek orbán mögött !

aki nem áll be azt ki is lehet végezni mint hazaárulót!

kapjon 100%! ot a fides ! jajrá mogyorók! jajrá fides!

2013.02.28. 23:24:54

@Kálmán Kovi: Ők legalább tudnak önállóan gondolkodni, és nem tudomány ellenesek mint wmiki cimborátok.

navahos 2013.02.28. 23:28:20

Sztem valami mezőgazdasággal kapcsolatos terv lehet. Ugyanis-bár a 2008 óta tartó hitelpiaci válság elhomályosította- van egy jelentős árnövekedés az élelmiszer világpiacán.(Nem véletlen, hogy Klapka is milliárdos összeget fektetett dióültetvényekbe somogyban)
Azt tudom elképzelni,hogy nagy állami+hazai tőkés feldolgozóüzemek létesülnek majd, és ők közvetítik a magyar mezőgazdasági termékeket a világpiac felé egységesen. Ezt egyszer fejtegette is Széles a tévéjében pár éve..

reszeg tengeresz 2013.02.28. 23:29:09

De szep lesz jovore, amikor a libas majd az 6.2%ot probalja megmagyarazni mint gyozelmet. :D :D :D :D

Vitéz László 2013.02.28. 23:30:36

@reszeg tengeresz: a "terv" már kiszivárgot...

a fügőleghes tengejű szélkerék !

igaz az áramlástani tanszék elzárkózik...

de szerintem ezzel függ ösze a vilanypóznák álamosítása
itt úgy fog cikázni nemsoká a sok ingyen áram !

Pan Modry 2013.02.28. 23:35:51

@veracity:
Hat nem tudom, en valami mast szoktam varni. Eleg szanalmas alak lehetsz te ha ilyenekre varsz, mondhatni tipikus fideszes, birkamenet pozitiv.
Amiota egyebkent kulfoldon elek en mar nem is idegeskedek a hulyesegeiteken, amit erzek az inkabb valami szanalom feleseg, pedig ratok szavaztam, buszke erre nem vagyok.

Kálmán Kovi 2013.02.28. 23:52:12

@Pan Modry: Vitatkoznék szívesen egy sör mellet, de szerinem nincs értele .

kifordított nagyanyó 2013.03.01. 00:02:25

Az írás egész jó lett.:))
Csak sajnos idetalált a sok birka is.

gdpadakozo 2013.03.01. 00:09:58

Mit 2/3?
Jövőre meglesz a 4/3 is a bandának!
Kérdezd csak bármely géniuszukat...

Remélem is, hogy ezek győznek újra. Nehogy már potyára költöztem volna jó ezer km-rel nyugatabbra...

Ja igen a jó zsíros kis adómat olyan államnak fizetem, amely értelmes dolgokra költi el.
Ez van.

Hajrá fityesznyikhajok, hajrá unortodoxia!

De nélkülem... :)))

kifordított nagyanyó 2013.03.01. 00:32:31

@gdpadakozo: Rohadt áruló!
Tudsz segíteni?Én is mennék.:))

susu64 2013.03.01. 06:26:30

@béla a görög: ááááááááááááááá100%.Vagy több?

Netuddki. 2013.03.01. 08:04:09

Facnal elcseszni ilyenekre az időt. Valahogy nincs kedvem röhögni "ezeken" bármennyi alkalmat is adnak rá...

hot-spot (törölt) 2013.03.01. 08:39:07

Ez az 5 éves terv, ami 100 évet késni fog.

DezInf 2013.03.01. 08:50:37

@veracity:

Mi van Vera?
Idehoztad a tanoncokat gyakorolni?
Nem látszik,hogy haladást értél volna el velük, elég kezdők még,akárcsak te :)))))

Még jókat sem lehet rajtatok nevetni,pedig az már haladás lenne :D

Parajpuding 2013.03.01. 09:03:57

Az összes fideszes kutyatápnak való. Oligarcháktól wmiki-ig.

gabcigirl 2013.03.01. 09:16:23

@Hajdú Peter:

Hát nem tudom. Nekem nincs pártelköteleződésem. Az viszont számszerűsíteni tudom, hogy mindenben sokkal jobb sorom volt az "emúttnyóccévnek" csúfolt időszakban.

Te biztos a celebhajdú vagy, ilyen kevés esze csak annak lehet:S

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2013.03.01. 10:01:47

Vicceskedni akartál, de csak gusztustalan maradtál.

antimater 2013.03.01. 11:28:02

@Kálmán Kovi:
Soha többé tolvaj, hazug, népnyúzó, agyatlan nyilas-jobbos bagázst !

exilis 2013.03.01. 17:25:06

Minden a terv szerint halad, megéri? Idézet vakmajom kollégától:

"Kis makróadat itthonról, semmi meglepő, tovább zuhannak a beruházások, és persze főleg azokban a szegmensekben, melyeket büntetőadókkal és büntetőszabályozással nyomorítanak:

Villamosenergia beruházások
2008 189 mrd
2009 205 mrd
2010 246 mrd
2011 235 mrd
2012 148 mrd (hoppá)

www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_qb001c.html

Az ilyen struktúra egyébként, ahol a szabályozó eltérően adóztatja a szektorokat, és ezzel kvázi irányítja a tőkét, hogy hova menjen, honnan meneküljön, a tervutasításos rendszerre hajaz. Amiről meg tudható, miféle hatékonyságú.

kvadrillio 2013.03.01. 18:34:05

@wmіkі: üzenem neked a reiki3-at. A kézrátételt még gyakorold sokat, LEGJOBB HA A SAJÁT FEJEDEN TESZED EZT. a FA ÁLLÁS HELYETT FEJEN ÁLLÁST KÉNE PRÓBÁLNOD, BÁR ÚGY GONDOLOM A HSZ-EDNÉL IS ÉPPEN EZEN A TESTRÉSZEDEN PIHENTÉL ! NEM KICSIT, NAGYON !!! :o)
...lehet, hogy kissé zavaros vagy......, de az is lehet, hogy nagyon vagy ! :D

...nu, nem baj ! sokan vannak így mostanság kis-hazánkban...
süti beállítások módosítása