Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Akik népeket irtanának ki, azokra soha nem várhat szebb jövő

2013.01.08. 10:43 Herkules Irma

Antifa.pngNemcsak súlyos társadalmi, de még inkább súlyos pszichés problémákat feltételez, ha valaki vagy valakik mások megölésében, elpusztításában (megoldás bármilyen eszközzel, ahogy Bayer próféta fröcsögi) látják egy szebb és jobb világ zálogát. Tartozzon az illető akár a társadalom többségi vagy kisebbségi részéhez, ugyanúgy igaz mindkét félre az előző megállapítás. Egy-egy személy megölésének víziója is félelmetes, de sokkal rettenetesebb, ha valakik egész etnikai, vallási vagy éppen szexuális orientációjában az övéktől eltérő közösségek sorsáról rendelkeznének, mert ők magukat jobbnak, különbnek gondolják. Pusztuljon, aminek pusztulnia kell! - mondják Isten székét követelve. És ne háborodj fel kedves olvasó, ne mondd, hogy mert azért nem ugyanaz, hogy egyiket párhuzamba állítom a másikkal, mert de! Rohadtul. VÉLEMÉNY

Akárkiket akarnának kiirtani: zsidót, cigányt, magyart, szlovákot vagy épp újzélandit, keresztényt netán muszlimot vagy hindut, esetleg homoszexuálist, rohadtul ugyanaz lenne a betegség, ami az ilyen szándékok mögött dolgozik. Mert maga a mindent elsöprő gyűlölet a betegség. Mert az ilyen gyűlölet nem a másikról, hanem arról a személyről szól, aki gyűlöl. Persze bele lehet csempészni némi álhumanizmust a dologba, lehet azt mondani, hogy "ez a jogos önvédelmi reakciója a társadalomnak" meg azt, hogy "azért van kivétel, én is ismertem egyet, de a többségük...", na, ezt hívják, nem, nem igazságérzetnek, hanem szalonfasizmusnak. Ami legfeljebb annyiban tér el a mezei rasszizmustól, hogy még jónak is próbálja beállítani a kirekesztő személyét.

Ki ne legyen? - Bayer Zsolt Magyar Hírlap

A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak. Mindeközben a cigányság ezen állattá lett fele az idióta nyugati világ „vívmányait” használja. Nézze meg mindenki, hogyan pózolnak a Facebookon, kezükben fegyverrel, nyakukon félkilós aranylánccal, pofájukon a „bármikor kicsinállak, te hülye magyar paraszt” kifejezéssel a „megélhetési bűnözők”. Nézzétek meg a Sávoly Gergőt leszúró patkányt és haverjait a Facebookon: látni fogjátok, hogy mindhárom potenciális gyilkos. Eo ipso gyilkos. Nem tolerálni kell és megérteni, hanem megtorolni. 

Érdemes elolvasni a kommenteket is!

Bayer nemcsak azért veszélyes, mert beteg, agresszív személy, aki frusztrált, elkeseredett emberek hadát csalja maga után a mocsárba, hogy aztán valós problémáik megoldása helyett minden keserűségük, bánatuk és nyomorúságuk okaként külső személyeket, csoportokat, közösségeket határozzon meg, hanem azért is, mert van piaca. Van olyan orgánum, amelyik futtatja, olyan politikai háttér, ami eddig hallgatásával legalizálta tevékenységét, hisz egyik főmágusáról volt szó. Most lehet azt mondani, hogy "persze, de nem véletlenül van ekkora fogékonyság a mester szavaira", mert olyan világban élünk, amiben igaz, amit mond, mert a cigányok... (meg persze a háttérből irányító zsidók, nem is beszélve a nemzet fennmaradását veszélyeztető melegek, a büdös tótok meg románok, ugye? mert valaki, valaki más mindig felelős, valaki, de biztosan én nem.)

Félreértesz, nem próbáljuk most sem tagadni, hogy a magyar társadalmon belül vannak problémák, nagyon komoly problémák, amik részben, különböző történelmi, szociális, oktatás és munkapolitikai okokból nagyon széles társadalmi réteget érintenek. És nem mondjuk, hogy mindenkit áldozatnak kellene tekinteni, aki roma (a szó egyébként embert jelent). Nem mondjuk, hogy rájuk ugyanezért kevésbé kellene vonatkoznia a szabályoknak. Nem, mi azt mondjuk, hogy mindig és mindenkire ugyanazon szabályoknak kell vonatkozni, bizony azokra is, akik mások elpusztításáról vizionálnak! Elég abból, hogy politikai  vagy érzelmi szintre süllyesztenek társadalmi problémákat, hogy büntetőjogi kérdésekből morális kérdéseket próbálnak faragni! Ha valaki bűnt követ el, akkor tettéért kell felelnie, ne azért , mert ide vagy oda született. 

Navracsics kitenné Bayert a Fideszből

Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter az ATV hétfő esti Egyenes Beszéd című műsorában  kijelentette: "olyan embernek nincs helye egy közösségben, aki emberek egy csoportját állatnak tartja". Navracsics Kálmán Olga műsorvezető kérdésére válaszolt, aki azt tudakolta, hogy van-e helye Bayer Zsoltnak a Fideszben. INDEX

Társadalmunk problémáit közösen kell megoldanunk, nem mondhatja senki, hogy ennek ők az okai, mi meg nem. Nem állíthatja senki, hogy különb attól, mert más körülmények között nőtt fel és ugyanezért nem is érezheti kevesebbnek magát. Gyűlölni azonban sokkal könnyebb vagy a másik halált kívánni nagyvonalúan, mint tenni azért, hogy változzon a világ. Nem úgy, hogy az egyik megmondja hogyan kell, a másik meg dolgozik, nem, hanem közösen. Bayer azonban láthatóan jobban hisz az olcsó népszerűségben, a kirekesztésben, az uszításban, mint a munkában. Érdemes végiggondolni, Zsolti, mivel tette, teszi jobbá, szebbé, élhetőbbé ezt az országot? Ha erre az a válaszod, hogy a cikkeivel, akkor te egy nagyon megkeseredett ember lehetsz. Aki inkább hisz az erőszakban, mint a korrekt, következetes munkában, a törvények és az együttélés szabályainak tiszteletében, betartásában és betartatásában. Mert a gyűlöletnek, ami az emberben él, lehet magyarázata a másik milyensége, de elfogadható, jogos indoka soha. 

Jó volt látni, hogy talán végre elindul valami a kormánypártban, hogy már nem kanonizálják Bayer minden állatságát hallgatásukkal, amire Deutsch nyilatkozata és Navracsics szavai egyaránt utalnak. Örülnék, ha végre nem a problémák egyszerű tagadása vagy a végső megoldás jelentené azt a két opciót, amiből eddig a magyar politikai elit képviselői pártállásuknak megfelelően válogattak, ha ezek a problémák szóba kerültek. Sokszor írtunk már a témában, ráadásul sajnos valószínűleg még sokszor fogunk is. Sok mocskot kaptunk ezekért a gondolatokért eddig is, de addig jó, amíg ilyesmiért szidják az embert. Mi hiszünk abban, hogy első sorban emberek vagyunk, csak aztán bármi mások.

Csatlakozz hozzánk a (klikk:) fészbukon, ha tetszett a cikk, ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne.

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com

Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

256 komment · 1 trackback

Címkék: magyarország rasszizmus 2013 Bayer

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr235004682

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bayer megint Májer 2013.01.08. 12:53:28

A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütkö...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nnnnnnnn 2013.01.08. 11:53:41

a liberalizmus és a demokrácia fogja romba dönteni európát. én mindig mondom.

Atrox 2013.01.08. 11:54:11

Bayer egy fasz.

Azonban ez egy vicces idézet, pont tőled, amerikai fiú, indián avatárral (tudom, hogy félig OFF, de annyira adja magát):
"Aki népeket írtanak ki, azokra sohasem várhat szebb jövő"

Hm, lássuk csak, a mai USA-Kanada területén élő indián törzsekből mennyit is írtottak ki a most ott élők elődei? Kaptak érte valamiféle büntetést? És a dél és közép amerikai indiánok helyzete a portugál-spanyol gyarmatosítók/konkvisztádorok megérkezése után?
Úgy látszik ez az idézet rájuk még nem vonatkozott, sőt, a "civilizált" világ a pártjukat fogta :)

hopptarisznya 2013.01.08. 11:54:26

a cigányok nem vizionálnak, hanem megteszik.

stuffmonger 2013.01.08. 11:55:05

ostoba idealista vagy, magabiztos, öntelt, de egyszerű mint a faék

ez a legrosszabb fajta

Mindfield 2013.01.08. 11:57:21

@Atrox: "Bayer egy fasz"

Iggen, csak egészen eddig senki nem figyelt fel a faszságaira. "Navracsics kitenné Bayert a Fideszből" - nem kis dolog, pedig egészen eddig mondhatott bármit, nem esett bántódása.

Wrex 2013.01.08. 11:57:36

Szeretném megkérdezni a posztertől, hogy annak, amit bayerzsótitól ide beidézett, _konkrétan_ melyik része nem igaz és _miért_.

Sir Galahad 2013.01.08. 11:59:19

Amit a szerző felsorol, az a kisebbik baj. A nagyobbik az, hogy a Bayer által kétségtelenül harsány módon feszegetett problémára a politikai elit az elmúlt 20 évben semmiféle működő megoldást nem kínált. Azért értenek sokan vele egyet, mert ebből úgy, ahogy van, elegük van az embereknek. Nem szép szavakat akarnak a toleranciáról, hanem megoldást, és nem majd valamikorra, hanem most, mivel a probléma most aktuális. A feszültség mindaddig csak nőni fog, amíg így állnak a dolgok. Bayer csak a kísérőjelensége agy valós problémának - kár őrá zúdítani az össztüzet.

kifordított nagyanyó 2013.01.08. 12:00:51

Rühellem zsótit de most kurvára igaza van.
Egész jó volt tőle ez az írás egészében.

holinthewol 2013.01.08. 12:00:59

@$$$=$$$: Európát mindig az olyan pöcsök döntötték romba mint te és szélsőjobbos elvtársad Bayer úr... a liberalizmus bizonyos fajtái és a demokrácia pedig mindig a nyálkátokat takaritotta el, ugyanúgy, ahogyan a komcsi idiótákét is, ha nem lenne Európa normálisabb fele liberális demokrata, akkor a hülyeségeidet sem oszthatnád meg a világgal az interneten, te agyas.

Vinnie Jones 2013.01.08. 12:01:12

Magyarorszagnak sok Bayer Zsoltra lenne szuksege!

☉ ☾ 2013.01.08. 12:01:34

A Fidesz náci párt, annak minden ismérvével együtt, nincs min csodálkozni.

Az ideológia fontos elemei:

- élettér-elmélet
- marxizmus-, kommunizmus-, bolsevizmusellenesség
- a zsidóság és szlávság elleni fajgyűlölet
- Führerprinzip = a vezetőben való feltétlen hit
- a demokrácia korlátozása, ennek következményeként a nem együttműködő politikai pártok, szakszervezetek, és sajtótermékek megszűntetése
- szociáldarwinizmus (az emberi társadalomban is a „legalkalmasabb” csoportok (fajták, változatok) tudnak fennmaradni, életben maradni, szelektálódni)
- eugenika (a szociáldarwinizmusban megfogalmazott fajfejlődés „elősegítése”, az akadályozó tényezők „kiiktatása”)
- homofóbia (homoszexuális beállítottságú emberek iránti erőteljes ellenszenv)
- a vallásszabadság korlátozása

Szánalmas amikor nácik tagadják, hogy ők nácik... miközben eltűrik és cselekszik a fentieket.

Helló Leó! 2013.01.08. 12:01:48

Elkéstél amerikai fiú!
Ma reggel is írt egy cikket az ilyen direkt az ilyen agyasoknak, mint te.

Idézem a fontosabb részeket:

"Én rendet akarok. Azt akarom, hogy minden tisztességes cigány ember boldoguljon ebben az országban, és minden, társadalmi együttélésre képtelen és alkalmatlan cigány pedig legyen kirekesztve a társadalomból. Azt akarom, hogy ők ne legyenek, igen. Ne legyenek velünk, ne legyenek közöttünk. A zérónál is zéróbb tolerancia sújtsa őket. Legyenek kirekesztve mindenhonnan, ahol emberi tevékenységek zajlanak. Maradjanak végleg börtönben, vagy ha bármilyen esély mutatkozik a megnevelésükre, akkor ez történjen meg a megfelelő intézményekben."

"Még egyszer és utoljára mondom: nem akar itt senki likvidálni sem cigányt, sem zsidót, sem feketét, sem arabot, sem senkit."

"Ne legyenek késelő, lincselő, erőszaktevő cigányok közöttünk. És nem cigányokból se legyen ilyen, egy sem. Vagy szerintetek legyen? Na ugye."

hogyne,persze,igazad van! 2013.01.08. 12:02:17

Tudom, hogy a mai vilagban ilyeneket, mint BZS, nem lehet kimondani.De attol meg igaz.Sajnos.
Ha nem hiszed, koltozz be a romatelepre.
Es ezt nem rasszizmusbol mondom, sajnos ez van.

emberekembere 2013.01.08. 12:02:48

Remélem elkapják egyszer a romák ezt a náci férget...

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.01.08. 12:03:41

@Wrex:
Az nem igaz, hogy a gyilkosok foleg ciganyok. A gyilkosok kozott pont nincsenek tulreprezentalva. Akit erdekel a tema, annak a "gyilkosok" kommentfolyamot ajanlom (kevesen birjak sokaig).
mandiner.blog.hu/2012/07/16/bandy_kata_a_halalbuntetes_es_a_gyasz_vamszedoi

(csak a kommentek erdekesek, a post nem)

Aktualis temank egy logisztikai igazgato-bunozo, szekely csaladbol, kiemelkedoen jo anyagi korulmenyek kozott elt.
www.pecsinapilap.hu/cikk/Romonyai_ugyved_gyilkossag_-_Milliardos_uzletre_szamitott_a_logisztikai_igazgato/116991/

Eppen onkormanyzatok penzevel keszult devizaspekulaciora az ugyved baratnojevel, amikor a no elhagyta, ezert megolte a not es az uj baratjat is. A sajat allitasa szerint a tet kb. 70 millio volt.

2013.01.08. 12:04:51

@Wrex:

A szokásos libsi ajvékoláson átlépve én is arra lennék kíváncsi, hogy mi nem igaz a Bayertől idézett szövegben. Mert megcáfolni eddig nem tudták.

csavari 2013.01.08. 12:04:57

@$$$=$$$:

Utálom a bayer rabbi-elvtársat de történetesen a cigányokkal kapcsolatban ezer százalékig igaza van!
Akik most itt verik a nyálukat költözzenek közéjük testőrök nélkül és megfogják tudni az igazságot!

vezér01 2013.01.08. 12:06:20

Irma,Te édes! Miattad most másodszor is elolvastam Bayer írását,de most se találom benne,hogy etnikumok irtására buzdítana.Az első mondatoddal igazat írtál,aki nyolcszor szúr,ebből négyszer szívre,csak mert nem hugyozhatott akkor,amikor az inger rátört,az bizony beteg,és nincs helye a társadalomban.
Cigány-bűnözés nincs,mint ahogy fiatalkorú bűnözés sincs,de ha egy 80 éves
öregasszonyra éjjel rárúgják az ajtót,brutálisan összeverik,megerőszakolják,kinyomják a szemét és baltát vágnak a hátába,minden nyomozó tudja,miféle az elkövető.
Navracsics meg egy fasz.

Amidazophen 2013.01.08. 12:07:28

Van egy vizióm, megosztom.

BZs-ot a Kossuth téren nyilvánosan kasztrálni kell, az mtv-1 élőben közvetitse obersovszky műsorvezetésével.

Természetesen érzéstelenités nélkül!

ErrOr 2013.01.08. 12:07:37

@emberekembere: nem, ők továbbra is az idős nénikre, bácsikra utaznak majd vidéken, illetve hordában bárkinek nekimennek, akinek nem tetszik a pofája.

☉ ☾ 2013.01.08. 12:10:11

Ha csak a kommentek felét nézem is, azt látom, szar ország ez a Magyarország, fasiszta primitív hordák kicsiny szabadcsapatai rémisztik a többséget és öntenek rémületet mindenki arcába, egy olyan ország ez, ahol nem szívesen lennék cigány, de amely országban kötelességem együtt érezni velük.

2013.01.08. 12:10:48

Már vártam, hogy beinduljon a liberrált gépezet, amelyik szörnyülködve ítéli el...természetesen nem a késelő cigányhordát, hanem Bayer Zsoltot.

Ti liberráltak olyan egyszerűek vagytok mint a faék.

Muhammad Aliyah 2013.01.08. 12:12:01

"Nemcsak súlyos társadalmi, de még inkább súlyos pszichés problémákat feltételez, ha valaki vagy valakik mások megölésében, elpusztításában (megoldás bármilyen eszközzel, ahogy Bayer próféta fröcsögi) látják egy szebb és jobb világ zálogát."

Hol írta ezt konkrétan, szó szerint, hogy elpusztítaná, megölné a cigányokat?

Vagy odaképzelted és idevetíted nekünk, "amerikai" "fiú"?

HavocS · http://www.obsidianshell.com 2013.01.08. 12:13:13

Na most én alapvetően kevés embert utálok jobban Bayernél, de nem azt írta, hogy a cigányok többsége állatként viselkedik, hanem AZON JELENTŐS RÉSZE akiket körülírt. Akiknek semmi se szent. Csak ugye ilyeneket rajtuk kívül max a csövesek csinálnak, mert nekik is minden mindegy.

Tehát ha én most azt mondom, hogy aki a magyarok közül pedofil, kannibál, fekalo-és nekrofil az állat, az gyűlöletbeszéd, meg közösség elleni izgatás? Ugyanmár.

Ettől függetlenül Bayert valaki elrámolhatná már az országból.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.01.08. 12:13:23

@ErrOr:
Nezzuk csak meg, kik utaznak idos nenikre, bacsikra. Benne van a kepuk a cikkben.
www.borsonline.hu/20120828_kinok_kozt_halt_meg_anna__megbunhodtek_a_gyilkosok
"Súlyosította két fiatal gyilkos büntetését tegnap a Debreceni Ítélőtábla: B. Tibor 18, N. Zoltán 17 év fegyházat kapott különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból elkövetett emberölésért.

A vádlottak Nyírmadán éltek, ahol az idős D. Anna volt a szomszédjuk. A néni sokat volt egyedül, mivel élettársa Németországban dolgozott, nevelt fia Nyíregyházán járt főiskolára. A két fiatal állandó pénzszűkében volt, úgy döntöttek, a magányos nénitől szereznek pénzt. Jól fel is készültek: B. Tibor egy nyújtófát körbetekert szigetelőszalaggal, a fejükre maszkot tettek, cérnakesztyűt és a cipőjükre zoknit húztak. N. Zoltán egy 50 centis vésőt is vitt magával.

2010. december 16-án hajnali 2 óra körül beugrottak a kerítésen, és befeszítették a hátsó ajtót. D. Anna felébredt, és kiment megnézni, ki zajong. B. Tibor leütötte a nyújtófával, társa puszta kézzel kezdte ütlegelni a szerencsétlen asszonyt. Amikor áldozatuk már alig mozgott, megkötözték a szobában talált sálakkal, betömték a száját, és a fejét úgy tekerték át ruhával, hogy nem kapott levegőt. Így D. Anna kínok közt és óriási fájdalmakkal halt meg. Azalatt a tettesek összeszedték értékeit, az ékszereket zálogházba vitték. Az idős hölgyre másnap a nevelt fia talált rá."

HavocS · http://www.obsidianshell.com 2013.01.08. 12:15:16

@libbancs: na de ha Navracsics van felháborodva meg úgy cakpakk a Fidesz akkor a Fidesz libsi?

irógép 2013.01.08. 12:17:39

Na én nem bírom Zsoltot és az ilyen beszédet sem! Vannak állat keresztények, zsidók stb! Tényleg nem szabad ezt így nézni és kezelni!
Viszont az ez a blog és több más blog is, meg több egyéb média, a nap 24 órájában gyűlölködik!! És hoznak ki olyanokat az emberekből, mint pl amit nem egy indexes blogon olvastam, hogy lámpavasra kéne húzni Orbánt meg társait!! És eme blog és sok társa nap mint nap alamuszi módon uszít és hergeli a gyűlöletet!
Ilyenkor meg, mint az ártatlan fehér ruhás ministráns fiú elszörnyed, hogy uramfia, mik vannak!!!!
A magyarországi cigány helyzet okozója az összes eddigi kormány, akik csak szavazatoknak nézte őket, de leszarták ezt a gondot! Aztán lett a jobbik, a ballib oldal meg folyamatos nácizásba kezdett az ellen aki nem az ő emberük volt és esetleg feszegette a problémát! Nagyon szépen kiegészítve egymást a két oldal juttatta ide az országot és ezen belül ezt a kérdést is!
És nem kiakadni kell Zsoltin, mert az ilyet ki veti magából egy idő után a társadalom, hanem elgondolkozni, hogy akkor jó-e, ha magam is a gyűlöletet választom!

vezér01 2013.01.08. 12:18:02

@☉ ☾: Remélem,szegény gadnai Mariska nénivel is így együtt éreztél.Magyarország mégse lehet szar ország,hisz csak a kommentelők fele fröcsögi az internáci ballib baromságaikat,a többi ember normális,tapsol Mága Zoltánoknak,de kötélre kívánja a gyilkosokat.

sivatagi n. 2013.01.08. 12:18:03

Az agyhalott balliberálisoknak nem a bűnöző cigányok jelentik a problémát, hanem az aki ír róluk.

Ez annyira gyönyörű.

Appaloosa 2013.01.08. 12:18:45

Ez a bájez zsóti az a kötsög aki a békamenetet szervezi és tövig nyal.

"Ne legyenek késelő, lincselő, erőszaktevő cigányok közöttünk. És nem cigányokból se legyen ilyen, egy sem. Vagy szerintetek legyen? Na ugye."

Na te hülyegyerek, te zsóti:
fehérek is lincselnek, lopnak, naponta erőszakoskodnak(családi erőszak), te csak tudhatod, hisz a fidesz tagja vagy.

emberekembere 2013.01.08. 12:19:51

@imperial: Ha első olvasás után nem érted mi a baj azzal az írással, akkor a te készülékedben van a hiba. Kár erölködnöd, soha nem is fogod megérteni. Biztos szar lehet.

Atrox 2013.01.08. 12:20:40

@☉ ☾: "Szánalmas amikor nácik tagadják, hogy ők nácik"

Ha én nem mindenben értek veled egyet, akkor náci vagyok vajon? Ki a náci? Akire a magát balliberálisnak valló rámutat és megbélyegzi?

Volt egy blogbejegyzés régebben, sajnos nem mentettem el. A lényege ez volt:

70-80 éve antifasisztának lenni bátor, becsülendő dolog volt, az antifasiszta a szabadságát-megélehetését-életét kockáztatta.
Ma antifasisztának lenni kényelmes, biztonságos dolog. Csak annyi a feladata, hogy megmondja, hogy ki ma a náci/fasiszta, ezzel megbélyegezve bárkit, aki nem ugyanazt az ideológiát követi, mint ő. És utána megbélyegzett hiába mond bárkit, hiszen: "Szánalmas amikor nácik tagadják, hogy ők nácik".

Na, ez az igezi LOL, barátom...

hopptarisznya 2013.01.08. 12:20:48

@☉ ☾: és hol lennél cigány? A franciáknál? Ahonnan már tömegesen toloncolják őket haza? Vagy az olaszoknál, ahol éjszakára rájuk zárják a gettó ajtaját? Vagy a cseheknél, ahol betonfalat építenek köréjük? Mesélj már cicám, hogy melyik ország lakói olyan balfaszok, hogy nem tesznek semmit a TÖBBSÉG nyugalma érdekében a cigányok ellen? Segítek: Magyarország. Itt csak pofáznak a jobboldaliak, ahelyett, hogy végre lepofoznák a bodzaszedőket.

Appaloosa 2013.01.08. 12:21:04

"Elkéstél amerikai fiú!
Ma reggel is írt egy cikket az ilyen direkt az ilyen agyasoknak, mint te."

Az ilyen még írhat?

☉ ☾ 2013.01.08. 12:21:45

@vezér01: nem érted te ezt a dolgot, mert neked ez nagyon nagyon magas, mert neked a gyilkos a színe alapján gyilkos és a nyelv miatt amit beszél, és nem a tettei miatt - ha nem így lenne, nem az identitását látnád. De csak azt látod. Neked ez nagyon nagyon magas...

☉ ☾ 2013.01.08. 12:23:57

@Atrox: azt el kellett volna mentened, mert megjegyezni nem tudtad? Mellesleg nem közelít ahhoz amiről szó van, irreleváns amit írsz, nem érted miről van szó.

2013.01.08. 12:25:00

@sivatagi n.: "Az agyhalott balliberálisoknak nem a bűnöző cigányok jelentik a problémát, hanem az aki ír róluk."

És erre még büszkék is szerencsétlenek.

Aureliano Buendía ezredes 2013.01.08. 12:25:30

És akkor most minden egybites idióta, aki nem érti, hogy mi a gond Bayer cikkével, képzelje a cigány szó helyére a magyart. És most képzelje el, hogy ez a cikk egy román, esetleg szlovák lapban jelent meg. Remélem, sikerült segítenem az értő olvasásban.

☉ ☾ 2013.01.08. 12:26:14

@hopptarisznya: Majd ha egyszer észreveszed, hogy élnek a bolygón tőled különböző személyiség és testi jegyekkel megáldott emberek, akik éppúgy gyarlók és nemesek mint te magad, akkor megérted, hogy SENKIT nincs joga senkinek sem megfélemlíteni a származása miatt.

vezér01 2013.01.08. 12:26:28

@☉ ☾: Azért egy tűzoltólétra neked is jó jönne,ha az egészből csak ennyit fogtál fel.

kewcheg 2013.01.08. 12:26:32

@Doomhammer: nekem is van idős néni rokonom Tiszaparti kis faluban,ahol romák a szomszédok, de még sose ölték meg a nénit.Jó,jó elviszik, ami kell az udvarról,de illemtudók, mert akkor mikor a néni nincs otthon.Velem is tisztelettudóak,gyerekeimmel álltam az idős rokon háza előtt a kocsimmal, ők meg kint buliztak.egy rossz szót nem szóltak,a kocsihoz se nyúltak, kislányomat megdícsérték, hogy milyen szép.Valahol értékelni kell azt is, hogy sokkal több bűncselekményt is elkövethetnének,de mégsem teszik.bennem mindig bámulatot kelt egyébként az az energia, erőfeszítés amivel gyakran találkozom munkám során, ha pl. kábelt vesznek magukhoz egy híd alól. Esküszöm, sokkal nehezebb és veszélyesebb meló, mint felszántani lóval egy hektárt.Ha ezt az energiát jóra tudnák használni, bh szép lenne...a másik meg az, hogy olyanok a cigányai, amilyen az ország.Ha jó a cigányzene, a cigánynóta,meg húzdrácigány, apjafasza, akkor az érintettek viseljék el az árnyoldalt is....

emberekembere 2013.01.08. 12:26:55

Tudom, hogy a Bayer-pártiaknak ez magas, de ez a lényeg: "a bűnözők többsége a társadalom alsó egyharmadából kerül ki, a magyar cigányság túlnyomó többsége pedig éppen itt található" Tehát a szegénység és a szegregáció ellen kell küzdeni ez lenne a következő generációk feladata, nem pedig uszító cikkeket irogatni egy fidesz oligarcha csekély olvasottsággal bíró lapjába.

hopptarisznya 2013.01.08. 12:28:19

@☉ ☾: nem csak gyilkolásról van itt szó. Az egész életvitelről. Meséld már el kicsim, hogy ki menekül ki elől? Kurvára elege van már mindenkinek a cigókból, és nagyon gyorsan abba kéne hagyni a mesterséges szaporításukat. A CSP ugyanis kefélésre ösztönzi őket, ami durva beavatkozás a természet rendjébe a fehérember részéről. A Fidesz jól teszi, hogy adókedvezménnyel próbálja inkább segíteni a családosokat. Bár egyszerűbb lenne a cigányokat kivenni a képletből, de sajnos a látszatra adni kell, mert kurvára európaiak vagyunk.

☉ ☾ 2013.01.08. 12:28:57

@vezér01: érvek is vannak a megjegyzésed mellé, vagy csak a flusztrált kisebbrendűségi érzésed miatt rögeszmésen írogatsz?

2013.01.08. 12:29:46

@Aureliano Buendía ezredes:

Oké majomember, majd szólj ha munkakerülő, élősködő magyarok hordába verődve késelnek románokat meg szlovákokat és emiatt teljesen jogosan ilyen cikkek születnek róluk.

genyamagyar 2013.01.08. 12:30:18

Mit is mondanak a román fasziszták? Talán pont ilyet:

A tények pedig ezek: a magyarság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A magyarság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A magyarok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak. Mindeközben a magyarság ezen állattá lett fele az idióta nyugati világ „vívmányait” használja.

Stb…

☉ ☾ 2013.01.08. 12:31:14

@hopptarisznya: légy szíves ne szólíts meg, olyan megalázó szituáció a veled való diskorzus, mintha szarba lépnék...

hopptarisznya 2013.01.08. 12:32:58

@☉ ☾: te beszélsz megfélemlítésről? Hányan menekülnek a cigányok lakta környékről? Hány kisiskolás kénytelen naponta buszozni, mert a környékbeli iskolát elfoglalták a cigányok? Szerinted az emberek pusztán rasszista hóbortból adják fel a házukat/telküket, vagy buszoznak távolabbi helyekre? A mentősök, postások is rasszisták, mert félnek a cigánynak segíteni? A másik oldalról meg jössz itt valami irománnyal, vagy netes fórumokon elhangzó szájkaratéval? Hülye vagy? Hol az arányérzéked? Amúgy ilyen netes erőfitogtatás a cigányok fórumain bőven lehet olvasni. Kár, hogy azok a fenyegetőzések meg is valósulnak. A Miskolc melletti Hétesen az utolsó magyart (egy 90éves néni) vagy az utolsó cigányt ölték meg fiatalok? Megint megkérdezem: ki menekül ki elől?

Aureliano Buendía ezredes 2013.01.08. 12:33:09

@imperial: Ahogy a kuruc.info meg a jobbik létre tudta hozni itthon ezt az ál-valóságot, ahol minden bűnöző automatikusan és magától értetődően cigány, úgy nyilván a szomszédos országok szélsőségesei is képesek erre.

Appaloosa 2013.01.08. 12:33:18

diskorzus

Valaki fordítson!

Appaloosa 2013.01.08. 12:35:31

"Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát."
Ez megáll dajcstomira.

hopptarisznya 2013.01.08. 12:37:55

@☉ ☾: semmi baj kislibsi. Nem vagytok hozzászokva, hogy visszapofáznak nektek, de majd belerázódtok. Bayernak sem lehet könnyű, hogy ti szar véleményeteket olvassa. És én is csak azért reagálok a hazugságaidra, mert elegem van a liberó fekáliából.

Atrox 2013.01.08. 12:38:09

@☉ ☾: Ó, köszönöm, hogy méltóztatsz leereszkedni hozzám, és nekem, gyarló, oktalan, ostoba egyszeri embernek elmondod, hogy nem is értem, miről van szó.

Hm, amúgy talán mégis értem, csak nincs nagy kedvem kifejteni a véleményem, mert az ilyen egybitesekkel, mint amilyen te is vagy, nem érdemes értelmes vitába, eszmecserébe kezdeni, mert úgyis csak a fröcsögés megy, mint a legtöbb politikai témájú blogban.

Ja, és szomorú, hogy nem értetted meg, miért is írtam az előző kommentem, a helyett, hogy valamilyen egzakt véleményt formáltam volna. Lehet, hogy te nem érted, miről akartam beszélni?

☉ ☾ 2013.01.08. 12:38:14

Álmosan unalmas amikor ennyi ostoba náci van a kommentelők között, az eszmecse ígérete így válik a megrögzött alkoholisták artikulálatlan üvöltésévé.

Persze ez a bloggazda dolga lenne, ezeket az egybites hülyéket hazaküldeni.

balage_81 reloaded (törölt) 2013.01.08. 12:38:57

@☉ ☾: " fasiszta primitív hordák kicsiny szabadcsapatai rémisztik a többséget és öntenek rémületet mindenki arcába" - de hát ez a cigányság barátom! nem az egész, de egy jelentős része. bizonyos falvakban és területeken jól láthatóan ők uralkodnak. engem, aki kő mszp, szdsz szavazó voltam mindig is, és úgy utálom bayert a békemenetével együtt, mint ide lacháza, már engem is átállít lassan az ő oldalukra a sok liberális félreértelmezés. te is fasisztázol itt, de fogalmad nincs, mit jelent. egyébként igen, fasiszta a fidesz és bayer is. de nem a cigányok miatt - azt tetszenének megoldani végre átneveléssel, bármivel - hanem azért, mert az neki a koncepciója, hogy az ember legyen az államért és nem fordítva. ettől függetlenül bayernek cigánykérdésben ismét igaza van.

tegnap a hvg-n seres lászló volt olyan szíves, és totálisan hamis módon ragadott ki egy mondatot egy korábbi bayer-cikkből. serest ugyanolyan szekértolónak tartom, mint bayert, nem is lepődtem meg, hogy már a cikke elején hazudik. ja, és hogy érthető legyen, hajrá bajnai!

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2013.01.08. 12:39:38

@☉ ☾: "A [náci] ideológia fontos elemei:

- marxizmus-, kommunizmus-, bolsevizmusellenesség"

Aztán ugyan ez miért lenne ismérve a nácizmusnak? A szélsőségektől (kommunizmus, fasizmus, cionizmus) való tartózkodás, a szélsőségekkel szembeni ellenérzés a normális emberek ismérve. Nem a náciké. Egyébként Sztálin apád egészen jól elvolt Hitlerrel (lásd Molotov Ribbentrop paktum), amíg az utóbbi úgy nem döntött, hogy neki - Európa után - az orosz puszták is kellenek.

2013.01.08. 12:39:48

@Aureliano Buendía ezredes:

Szlovákiában egyes helyeken fallal választják el a koszos cigányhordát az ott lakó szlovákoktól és magyaroktól.
Ennyit a nyomi teóriádról :)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.01.08. 12:39:52

@Aureliano Buendía ezredes:
"Ahogy a kuruc.info meg a jobbik létre tudta hozni itthon ezt az ál-valóságot, ahol minden bűnöző automatikusan és magától értetődően cigány"

Ennel sokkal egyszerubb a modszeruk. Csak azokrol a buntenyekrol beszelnek, amelyeket ciganyok kovettek el.

Errol itt peldaul nem:
www.blikk.hu/blikk_aktualis/soha-nem-fogja-fel-hogy-megolte-lanyat-2110641

balage_81 reloaded (törölt) 2013.01.08. 12:42:14

@☉ ☾: " a zsidóság és szlávság elleni fajgyűlölet" - gratulálok. hiteles liberális vagy barátom, a magad fajták miatt utálják a szélsőségesek a másként gondolkodókat. deutsch-tól fónagyig számos zsidó van a fideszben. hazudsz. és ezzel eléred, hogy hiteltelen legyen a liberalizmus, amit képviselni próbálsz. nem vagy liberális, hanem hazug vagy, aljas és primitív.

Aureliano Buendía ezredes 2013.01.08. 12:42:15

@Doomhammer: Ennél sajnos bonyolultabb és aljasabb a módszerük. Egyszerűen az MTI-hírekben az "elkövető" szót kicserélik cigányra. Aztán várnak, hogy vagy bejön, vagy nem. Ha igen, akkor jó, ha nem, akkor elkussolják.

@imperial: a kurucok már megették az agyadat, ne onnan tájékozódj.

FIDES AGITÁTOR 2013.01.08. 12:42:31

Mondjuk ezer éve is voltak Bayernél értelmesebbek.

Inkább mondta volna a fasz Bayer: Adunk nekik munkát, gazdagítsanak.

Ja, még eszébe sem jutott.

Felcsúton évente 30 millióba kerül egy foci palánta rabszolga nevelése, hasznot eddig nem hoztak, valaki persze ügynökösködni fog velük. Ez egy modern rabszolgaság. Állítom két év múlva az Orbán Kft. MOL. TEVA, által játékosonként 100 milliót fog kaszálni. Hol is tanulnak az orbán gyerekek, hát igen!

TrueY · http://qltura.blog.hu 2013.01.08. 12:44:28

Az a gond, hogy a magát "nemzetinek" meghatározó baloldal tele van zs kategóriás emberekkel, akik azt hiszik, hogy tehetségük juttatta oda, ahol vannak. Ebből lett elege a furcsa mód megvilágosodott Szörényinek is.

porthosz 2013.01.08. 12:45:35

Ahogy látom ide kétféle ember kommentel:

aki látott már cigányt esetleg élt a közelükben -> ők többé kevésbé egyetértenek bayer megszólalásával ez ügyben

ls aki cigányt még csak tévében látott, esetleg olvasott róluk -> ők meg élnek a rózsaszin álomvilágukban egészen addig amig majd az őt vagy a gyerekét késelik meg egy diszkóban a wc-ben, esetleg fojták meg a telefonjáért mint a multkor azt a pszichológus lányt pécsen... De akkor már késő lesz barátaim.

vezér01 2013.01.08. 12:45:35

@☉ ☾: Mifelénk ezt frusztráltnak írják.

☉ ☾ 2013.01.08. 12:45:57

@balage_81 reloaded: össze ne szard magad felindultságodban. Buta vagy, nem érted, nem olyan nagy gond ez, ne húzd fel magad emiatt, én csak azért járok ide, hogy a hozzád hasonló lábtörlőbe döngöljem a lábam, ne gondold, hogy vitázni fogok veled. Kicsit unlak már benneteket, de szórakoztat a lassú észjárásotok ami körbe-körbe jár, háát tényleg nevetek ezen.

DezInf 2013.01.08. 12:47:05

A móri gyilkos,a pécsi lövöldöző, a debreceni kommandó,,,,, akkor kiket is minősít?
Nem ezen "emberek" alapján ítélik meg a magyarokat?
Ugye hogy nem?
Mi lesz a balkezesekkel?
Mága is állat?
Nem érdemes általánosítani.

Zsótira még szép nagy feladatok várnak.
Februárban kis esélye van annak,hogy nem lesznek diáktüntetések.
Kizárni egy ilyen embert?
Felelősségre vonni az elmeháborodottságáért?
Pont ötöskét?
Akkor ki vezeti a diákok ellen a békahadtestet?
Normálisak vagytok? .... de tényleg !

Anti Anyag (törölt) 2013.01.08. 12:47:06

Jól megmondta, de teljesen igaza van. Akik gondolkodás nélkül beledöfnek egy kést, rögtön szívre célozva pusztán azért mert nem tudnak bemenni a WC-re, azok állatok. Itt ketrec kell, nem moralizálás és az okok elemzése.

Nem Bayerre kellene az energiát fecsérelni libsik, mert amikor már ti jöttök, akkor már lehet, hogy késő lesz.

Aureliano Buendía ezredes 2013.01.08. 12:47:57

@imperial: Ezek szerint a haverjaid/elvtársaid mindenhol olyan aljas szörnyetegek, mint te. Szégyen.

Appaloosa 2013.01.08. 12:48:20

@porthosz:
Nekem már nyomott cigány kést a torkomhoz, mégsem érzem úgy, hogy mindegyiket ki kellene nyírnom ezért.

2013.01.08. 12:50:44

Éljetek együtt a drága cigányaitokkal, mint már többször is mondtam. Védjétek meg őket a gonosztól, akár a saját testetekkel is, ha kell, öleljétek őket forró, önzetlen emberbarátságtól duzzadozó kebletekre,

s mentsétek ki őket innen, messze-messze, olyan helyre, ahol soha többé senki sem bátnthatja őket, mert senki sem él a közelben, és akkor lesz jó majd, nekik is, meg nektek is, és a világ békéje helyreáll.

Rettenetes lesz ugyan mindez ez nekem, aki úri jó dolgomban éjjel-nappal folyton megbélyegzek, kirekesztek, gettókról és táborokról, meg halálmenetekről és dunábalövetésről álmodom, és csattogó fogakkal vérszagolok, de csak kíbírom majd valahogy ... Csak legyen már végre vége.

2013.01.08. 12:51:47

@Aureliano Buendía ezredes:

Úgy-úgy, mindenki szörnyeteg, csak te vagy helikopter :)))

☉ ☾ 2013.01.08. 12:51:59

Orbán gyárlátogatáson kérdezi az üzemvezetőt, hogy vannak-e fideszesek az alkalmazottak között. "Igen, nyolcvan százalék" - érkezik a válasz. "És a KDNP párt tagjai?" "Húsz százalék" - válaszol az üzemvezető. "Vannak nemzeti szocialisták is?" "Igen, most mindenki náci!"

rezvez 2013.01.08. 12:54:03

Na itt egy prókátor már megint.

nnnnnnnn 2013.01.08. 12:54:07

@holinthewol: részben igazat adok, de véleményem szerint a demokrácia és a liberalizmus fogja romba dönteni európát, mégpedig azért, mert ezek az eszmék kellően érett és intelligens polgárok esetében működnek, manapság viszont a nagy többség tudatlan és primitív.

kifordított nagyanyó 2013.01.08. 12:54:09

Jézus Isten mennyi lett itt hirtelen a sok rajvédő.
Senki nem az összes cigányt akarja megölni.
Úgyhogy ne tereljetek.
Én ismerek normális,nem gazdag inkább szegény romákat.
Ők mégsem rabolnak,késelnek.
A gyerekeik nem bandáznak.
Velük semmi baj nincsen.
Nem az a baj,hogy annak születik,hanem hogy úgy viselkedik.
Akárcsak az ugyanilyen viselkedésű fehérekkel.

Meglehet ott se vótam 2013.01.08. 12:54:42

@Schindler Pistája: "Nahát, ki gondolta volna, hogy az undorító balliberális söpredék megint a cigánybűnözőket fogja védeni..."

Ilyenkor szórakoztató figyelni, hogy a libsi lakájmédiában kik kapják a cigánymosdató szerepet.

porthosz 2013.01.08. 12:56:19

@Appaloosa:
"Nekem már nyomott cigány kést a torkomhoz, mégsem érzem úgy, hogy mindegyiket ki kellene nyírnom ezért. "

És ezt nem is mondta senki. De aki kést nyomott a nyakadhoz azzal csak kéne csinálni valamit nem? Vagy az igy jól van? És ha holnap esetleg a feleséged/anyád nyakához nyomja? Esetleg el is vágja? Az is jól van?

Érted ugye. Csak az a baj hogy a hülye liberálisok megakadályoznak mindenféle értelmes cselekvést ez ügyben. Az eredmény meg szemmel látható, mit szólsz ahhoz hogy valakit azért késeltek meg mert éppen wc-n volt és igy a kisebbségi nem tudott wc-re menni? Sőt a büszke liberálisok még a végén majd a cigányt állítják be (ismét) áldozatnak. Mert verte az apja meg hátrányos helyzetü... De ha te késelnél meg egy cigányt másnap már cimlapon hoznának mint rasszista fasiszta náci férget...

Aureliano Buendía ezredes 2013.01.08. 12:56:58

@kifordított nagyanyó: De érdekes módon az ugyanígy viselkedő fehérekről soha nem ír Bayer, azok neki nem állatok, azokat nem kell elvinni. Valahogy a szélsőjobbon csak a cigányok, melegek, zsidók stb. esetében létezik a kollektív bűnösség (undorító) fogalma.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2013.01.08. 12:57:58

@☉ ☾: de amikor látok egyszerre 100 barnabőrű orkopofát szamurájkardokkal akkor nem arra gondolok, hogy már megint a geci tündék voltak a hunyók. Érted?

nnnnnnnn 2013.01.08. 12:58:22

@Meglehet ott se vótam: "Ilyenkor szórakoztató figyelni, hogy a libsi lakájmédiában kik kapják a cigánymosdató szerepet."

sztem ez tök mindegy. valszeg a vincent, varánusz és hasonló blogokat is mind egy helyről írják, én még azt is eltudom képzelni, hogy az index szerkesztőségébe jár be dolgozni jó részük.

Appaloosa 2013.01.08. 13:00:13

@porthosz:
Kezdjük azzal, hogy nő vagyok.
Megvédem magam!
Speckó most azon vagyok, hogy megvédjem a gyermekeimet a fidesz oktatási törvényeitől, az idióta vallási fanatikusoktól, a politikai hovatartozás és nyalás szerint vizsgáztató egyetemi tanároktól.

Meglehet ott se vótam 2013.01.08. 13:01:44

@Anti Anyag:

A libsik azért nyomják az agyatlan cigányfajvédelmet, mert az EU és Sorosék ezért fizetik őket.

Csodálkozom is, hogy a TASZ még nem kezdett el ugatni.

kifordított nagyanyó 2013.01.08. 13:01:47

@Aureliano Buendía ezredes: Javaslom nehed a cigány származású Overdream kommentjeit Balog Artúr blogjáról.
Leírja a cigányok viselkedését egész jól.
Valahogy arányukban kevesebben vannak az ilyen fehérek.

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2013.01.08. 13:02:59

@Aureliano Buendía ezredes: A baloldalon meg ott a "náci", "antiszemita", "rasszista" fogalom. Mindenki náci aki nem ért velük egyet, akár kollektíve is.
Bayer meg nem minden cigóról írt, csak azok egyes - az alapvető társadalmi normákat el nem fogadó - (általában rasszista, magyargyűlölő) csoportjairól.
Tudod egyetlen társadalom sem működőképes, ha viszonylag széles néprétegek nem fogadják el azokat a konvenciókat, amire a társadalom alapul.

Appaloosa 2013.01.08. 13:03:23

@porthosz:
A fizetésemet megvédjem a magyar államkincstár központosított bérszámfejtőitől.

Tom Bradley 2013.01.08. 13:05:05

"...aki roma (a szó egyébként embert jelent)."
Tehát szerintük aki nem roma, az nem ember? Akkor mi?
Nekik lehet?

Aureliano Buendía ezredes 2013.01.08. 13:05:09

@greatwideopen: Tehát akkor Bayer logikájával a cigánygyűlölő, rasszista magyarok is állatok, akiknek nincs helye a társadalomban.

porthosz 2013.01.08. 13:05:50

@Appaloosa:

Aztán hogy véded magad amikor kést szoritanak a torkodhoz? Ne viccelj már gondolod Bándi Kata nem védekezett?

A többit nem is értem hogy kerül ide, ne tereld a témát még kénytelen leszek azt hinni hogy nem is nyomtak kést a torkodhoz. Legalábbis furcsa elképzelnem hogy neked egy súlyba esik az oktatási törvény meg a kés nyomtak a torkodhoz eset...

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.01.08. 13:06:56

@porthosz:
"esetleg fojták meg a telefonjáért mint a multkor azt a pszichológus lányt pécsen..."

A rendorseg vademelesi inditvanya szerint aljas indokbol tortent az emberoles, vagyis ez az elkoveto (cigany egyebkent) volt az, akire Bayer igy utal: "Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát."

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2013.01.08. 13:08:03

@Appaloosa: @Appaloosa: "Speckó most azon vagyok, hogy megvédjem a gyermekeimet a fidesz oktatási törvényeitől, az idióta vallási fanatikusoktól, "

Megvéded őket a jehova tanúitól vagy a hitgyülitől?;)

Meglehet ott se vótam 2013.01.08. 13:08:31

@porthosz:

Ne is hidd el neki, mert hazudik, mint az összes libsi. Tudod, akiknek van rendes cigány szomszédjuk...

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.01.08. 13:08:49

Kedd délután 16 órától újra összeülnek a kormány felsőoktatási politikája ellen felszólaló diákok. A pécsi Hallgatói Hálózat a Pécsi Tudományegyetemen FOLYTATJUK! címmel rendezi meg a decemberi REUNION folytatását, a pécsi középiskolai és egyetemi polgárság második közös fórumát.

A PTE BTK-TTK aulájában meghirdetett fórum kapcsán, ahová a pécsi HaHa a köz- és felsőoktatás jövőjéért tenni vágyókat várja, a Facebookon eddig közel kétszázan jelezték részvételi szándékukat a vizsgaidőszak dacára.

"Orbán Viktor nem tudta megtartani ígéretét, a köz- és felsőoktatás "problémája" nem oldódott meg karácsonyra. Magától és a politikusok félrevezető kommunikációs manővereitől nem is oldódhatott meg! Eljött az ideje annak, hogy megújult erővel folytassuk a munkánkat, hiszen válaszra már igen, de eredményre még nem sikerült sarkallnunk a kormányt!" - írják a szervezők, akik szeretettel várnak minden érdeklődőt a rendezvényre.

Hajrá diákok, már a világ is figyel benneteket!
A demokratikus, szabad, élhető Magyarország a tét.

A komcsi és fideszes diktatúrák után harcoljátok ki a boldog jövőtöket!

Plumper 2013.01.08. 13:09:02

Bayerre egyszerűen nincs magyarázat, mármint magyarázkodás.
Ez már olyan dolog, hogy aki szerint Bayer elfogadható, pláne amit ír, azt embernek nem lehet nevezni.

balage_81 reloaded (törölt) 2013.01.08. 13:09:42

@☉ ☾: nem csodálkozom, hogy nem a leírtakra reagáltál. nyugodtan játszd meg a felsőbbrendűt, ettől még nagyobb szarjankó vagy te kis hülye gyerek. lehetsz vagy húszéves.

GERI87 2013.01.08. 13:15:06

"A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen."

Eddig még igaz is. A többi már jobbára csak fröcsögés...
Szóval akkor le lett írva hogy Bayer egy fasz, (az) meg rasszizmus, meg nácik, kell ez mint egy falat kenyér...na....
És most akkor gondolom minden maradjon a régiben, dugjuk homokba a fejünket.

A sztereotip gondolataimban úgy képzelem hogy a fővárosi bölcsész ilyenkor áltatatosan lehunnya a szemét és erősen azt gondolja hogy máshol van, a tények elől pedig vad "nem, nem , nem , nem.." hagyja el a száját közben szemérmesen és gúnyosan mosolyog, míg a tények puszta náci fröcsögéssé nem változnak és akkor jön a "naúgye én megmondtam."

A fidesz és Bayer egy demagóg populista rakás szar, de attól még nem kell a tőlük is származó tényeket, problémákat bagatellizálni, címkézni mert az csak időhúzás.

Wrex 2013.01.08. 13:15:24

@Doomhammer: Azt írtam, az _ide_beidézett_részből_. Abban ugyanis nem szerepel semmi olyasmi, hogy "a gyilkosok foleg ciganyok". Bocs.

2013.01.08. 13:15:47

@Appaloosa:

Jah, egész biztos, azért tudok még mindig ennyire cizellált lenni ebben a kérdésben ... :)

Egyébként ha azt szednék, valszeg strófákba is foglalnám korunk harcos, új Zrínyijeinek kiáltását: "Ne bántsd a cigányt", hisz ebben az országban mindenki csak őket bántja, nem igaz? Na jó, egy kicsit az őket védő szuperszabadokat is,

ugyanis, hihetetlen módon már egymást érik az utcán a baltákkal-késekkel őrjöngő lincselők, lángolnak a putrisorok, és a vad, cigányevő bennszülöttek dózerekkel halmozzák gúlákba a fékezett habzású tomifehértől csupán árnyalatnyit is eltérő bőrszínű testeket ...

Vagy legalábbis a tüzeik körül ugrálva, és setét mágiákat űzve egyelőre csupán ezirányú vágyálmaikat próbálják imitálni, és szinte minden bokorban ők bujdokonak, a mennyekből érkezett, angyali cigányok, és édes testvéreik háta megett, de csak szólj, ha tévednék.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.01.08. 13:15:58

@porthosz:
"Ne viccelj már gondolod Bándi Kata nem védekezett? "

Csak eletenek utolso nehany perceben. Elotte ket oran keresztul probalta lebeszelni a tettest.

Az jo sok ido.

Tblog 2013.01.08. 13:16:04

Gondolom hogy az indiánok kiirtásáról beszélsz a cikkedben. Ha nem, akkor elég érdekes. Indián képe van a cikk alatt és Amerikai fiú névvel írsz. :-P

Appaloosa 2013.01.08. 13:16:14

@porthosz:

Az én támadóm szerencsémre alacsonyabb volt nálam, és amikor kitekeredtem a szorításából a karomat előre lendítettem, ekkor meglepődött a rém és hirtelen engedett a szorításból.Így megszabadultam.
Ennyi.
Egyébként azt csak akkor tudja meg az ember, hogy milyen erők dolgoznak benne, ha ilyen borzalmas szituációba kerül, az agya is egészen másképp működik.Nem fogyaszottam alkoholt, tehát az agyan hidegen és precízen dolgozott.

Ma már tudom, hogy bárkit taccsra tudnék vágni egy hasonló szituációban.

hopptarisznya 2013.01.08. 13:18:14

@☉ ☾: "a bloggazda dolga lenne, ezeket az egybites hülyéket hazaküldeni. "

már mehetsz is!

Plumper 2013.01.08. 13:19:09

@Schindler Pistája: nekem azért nem mindegy, mert nem akarok magadfajta gyilkos(jelöltekkel) együtt élni.
javíts ki, ha tévedek: ezek szerint neked is elfogadható, hogy népeket irtsanak ki.
ugye nem háborodsz fel, ha nácinak tartalak?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.01.08. 13:19:09

@Wrex:
Ez van beidezve a postba:
"A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. "

Vagyis a ciganyok gyilkosok. A tenyek pedig ezek: a ciganyok csak annyira gyilkosok, mint a magyarok. Mivel a gyilkosok kozott nincs tobb cigany szamaranyaban, mint magyar. Ez mar csak azert is igy van, mert a gyilkossagok kabe fele parkapcsolati inditeku, tehat feher ol fehert, cigany ol ciganyt. Foleg ferfi not.

sánta vas 2013.01.08. 13:19:27

Azért undorító az amit Bayerral csináltok, mert be akarjátok terelni abba az utcába, hogy ő rasszista, holott ez akkor lenne igaz, ha azt állítaná, hogy minden cigány etnikai hovatartozása miatt bűnöző. Ehhez képest számtalanszor tanujelét adta annak,hogy nem így gondolja, hanem egy cigányságon belüli csoportról beszél, akik körében ilyen vagy olyan okokból kifolyólag félig-meddig, vagy egészen bűnöző életmódból tartják fenn magukat, nem osztják az alapvető társadalmi normákat, jellegzetes-egyfajta rablóromanitkára hajazó-öltözködésében is könnyen felismerhető szubkultúrát alkotnak, és alapvetően zsákmányként, megélhetési forrásként tekintenek a nem roma lakosságra (saját etnikumukra azért kevésbé, mert kisebb az esélye a zsírosabb zsákmány szerzésének). E szubkultúra körében egyébként nem ritka a rasszizmus sem. Előszeretettel parasztoznak, és nemritkán rasszista kiszólásokkal illetik a nem romákat (különösen vidéken).
Bayer cikkében e szubkultúra elleni fellépésre hív fel, és nem az ősszcigányság ellenire. Ez van állandóan, és szándékosan félreértve a baloldalon.

Appaloosa 2013.01.08. 13:19:48

@ekszvájzed:
Akkor is komoly bajok lehetnek a fejedben.

kifordított nagyanyó 2013.01.08. 13:21:56

Lehet ám náczizni de lehet hogy egyszer ezek a náczik védik meg a seggeteket.

pandras11 2013.01.08. 13:22:10

Fogadjatok �be egy n�s csal�t, �ut�a lehet majd ugatni...

hopptarisznya 2013.01.08. 13:22:57

@DezInf: az arányok cicám, az arányok. Igenis mindenki általánosít. Ezt diktálja az életösztön.

Appaloosa 2013.01.08. 13:26:23

@kifordított nagyanyó:
"Lehet ám náczizni de lehet hogy egyszer ezek a náczik védik meg a seggeteket."

Példul, mint a bájer, aki a budai villájában kuksol és a sportkocsijával száguldozik?
Hááát, nemtom, egyszer majdnem elgázolt a zebrán az MTA közelében.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.01.08. 13:26:30

@sánta vas:
"hanem egy cigányságon belüli csoportról beszél, akik körében ilyen vagy olyan okokból kifolyólag félig-meddig, vagy egészen bűnöző életmódból tartják fenn magukat,"

Allitasa szerint ez a ciganysag "jelentos resze". Az mennyi? 30%? 50%?

Kacsura 2013.01.08. 13:28:33

@hopptarisznya: Ne keverd a liberalizmust a butasággal, légyszi.

Na, normális társadalomban, normális körülmények között valóban megengedhetetlen lenne egy ilyen megnyilatkozás, mint a ...tudjukkié, akit egyébként velem együtt rengetegen szinte elviselhetetlen embernek tartanak.
De nálunk nincs normális társadalom, nincsenek normális körülmények. A romákkal kapcsolatos problémák pedig olyan szinten magasra nőttek, hogy sajnos meg tudják lovagolni mindenféle politikai lovagok.
Pedig valóban nem az a leglényegesebb, hogy mit mondott a Bayer, hanem hogy mi történt azokkal a fiatalokkal.
Észre kellene venni, hogy a társadalom béketűrése nagyon a végét járja, és ha homokba dugjuk a fejünket, akkor azok a roma honfitársaink is megszívják, akik beilleszkedtek.

Persze, hülye dolog a rózsadombi villából véleményt mondani róluk, de védeni is elég érdekes őket úgy, hogy közelről még egyet sem láttunk.

Appaloosa 2013.01.08. 13:28:43

Az nem bájer volt, hanem egy másik kötsög, aki majdnem elgázolt.

baliquez 2013.01.08. 13:29:47

Bayer - a maga tótrendszámos Nagymagyar tahó stílusában - NEM a romákról beszélt, hanem a cigányokról. Szánnivaló ahogy később trollkodássá változtatja a véleményét, de basszus, a cigányok NEM romák, és mindannyian tudjuk hogy mi a különbség roma és cigány között.

Szóval szerintem nem azért érdemel megvetést most BZS mert leírta (olvasótáborának megfelelően) a véleményét hanem mert továbbra is csak a hiszti megy, megoldás se közel se távol.

Állatnak tartja a cigánybűnözőket, ami több szempontból helytelen. Éppen az a baj hogy embernek, sőt, személynek számítanak jogi értelemben, miközben állatok sem viselkednek olyan reflexből aberrált módon mint ők.

Szerintem bűnpártoló mindenki aki összemossa a romát a cigánnyal. Ez a fogalmi zavar az első amit ki KELL takartani a köznyelvből, addig nem létezhet megoldás semmilyen problémára amíg a fogalmak nincsenek rendbetéve.

A "roma" jelentése ember. A "cigány" jelentése dúvad. Nincs átfedés. Aki szerint van az szándékosan kirekeszti a beilleszkedett, becsületes romákat, és az megengedhetetlen.

DezInf 2013.01.08. 13:31:28

Nevezzük ki a nemzet ellenségeinek a balkezeseket. Űzzük el őket a budai villáikból, távolítsuk el őket a munka világából hisz a jobbkezes többségéből sem mindenkinek jut munkahely, megélhetés.
Vessünk nekik egy kis koncot,szervezzünk gyűjtéseket kormánypárti cociológusok fényezésével, lökjünk közéjük néha egy kis csontot-maradékot és épp annyi segélyt,hogy életben maradjanak.
Erre szükség van,mert alanyi jogon magyar állampolgárok,választók és választhatók. Választójogot elvenni nem lehet,mit szólna hozzá az a sok libbant külföldi.
Ők is magyar választójoggal rendelkező állampolgárok,kell a voksuk naná, azért is kell a segély,hogy el tudjanak totyogni a választásokon ránk szavazni.
Valójában rájuk szükség nincs mert ők eleve baloldaliak, ezért is balkezesek. Csak problémát okoznak. Munkát nem kapnak,beszivárognak az alvilágba,az illegalitás szürke ködébe vesznek.
Adót nem fizetnek-igaz legális munkát sem kapnak,mert a rasszista munkaadók nem alkalmaznak balkezeseket.
Hát még szép....hisz ez a jobbkezesek országa!
Ezért aztán lopnak,csalnak,hazudnak és -mivel sok a szabadidejük- szaporodnak !

Elég 23 év és rájuk sem lehet ismerni. Egyszerű páriák,alkoholisták meg mindenféle isták. A nemzet szégyenei.
Tömegesen lepik el az utcákat,kéregetnek,ha nem kapnak akkor elvesznek......tényleg , ezek szinte állatok, csak szaporodnak,elözönlenek,bűnöznek.
Valamit kezdeni kell ezzel a problémával,az mégis tűrhetetlen ,hogy a tisztességes jobbkezesek már ki sem mehetnek az utcára úgy,hogy ne kerülne útjukba az a sok szánalmas balkezes koldus.
....és ezek nevezik magukat európaiaknak?
Miért nem oldja meg ezt a Jobbkéz-Demokratikus-Néppárt ? Ezért savaztunk rájuk?
Meg kellene keresni Bayer Pentium Zsótit a haza hőseinek legnagyobbikát. Ö biztos tudja a helyes választ,a jó irányt.
Keressétek meg, nemrég még adott magáról életjelt......sms-ben...

kifordított nagyanyó 2013.01.08. 13:31:48

@Doomhammer: Kérdezd a volt munkatársamat:
"Én elhiszem,hogy vannak köztük rendesek,de ezerből kilencszáz.....ötven!
Az egy utolsó élősködő tolvaj....stb"
Szerintem a te számaid inkább valósak.

Zabaalint (törölt) 2013.01.08. 13:34:33

@GERI87:
Én meg nem értem a fővárosi bölcsészezést, pont a Jobbik jött létre belőlük, akkor meg most hogyan?

Farkantoán Chatpartner 2013.01.08. 13:35:12

Bayer szavai éppúgy menthetetlenek, mint ahogy menthetetlenek azokéi, például az Imre Sertés nevű trollé, akiket viszont Bayer ítél el a rasszizmusukért.
De az "amerikai fiúk" és a hozzá hasonlók nem azért őrjöngenek, mert Bayer rasszista, hanem mert prímán összerittyentett két békemenetet. Ez fáj az álszent képmutatóknak, és azért akarják kilőni a nagyvadat, hogy harmadik békemenet már ne korlátozza az aljasságaikat.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.01.08. 13:35:45

@kifordított nagyanyó:
En nem mondtam szamokat. Szerinted hany szazalek az a "jelentos resz", aki bunozo?

kifordított nagyanyó 2013.01.08. 13:36:07

Na jó hadakozást,majd még rátok nézek.
Viszlát.

felcsutisuttyo 2013.01.08. 13:36:35

Ahogy így ránézek erre a Bayer gyerekre, hááát
...bizony hamarosan valaki kideríti a családfáját,s tán még a letépett fitymája is előkerül.....:D hogy ZSIDÓ!!!!

Muhammad Aliyah 2013.01.08. 13:38:46

@emberekembere:

Jól hallom, azt mondod, hogy a szegénység indokolja a halált okozó testi sértés elkövetését?

DezInf 2013.01.08. 13:39:03

@sánta vas:

Lecserélted azt a bácsikás képedet?
Az még hagyján,de azt látom a modorodat is :)
Hírtelen elhagytad a szigorúan tőmondatos stílusodat...nocsaknocsak...

Az előző cuccban elviselhetőbbnek tüntél:) lelked rajta

kifordított nagyanyó 2013.01.08. 13:39:27

@Doomhammer: Te a kérdésedben 30,illetve 50%ot írtál.
A 30 közelebb áll a valósághoz szerintem,mint a 95 vagy az 50%.
De bízom benne hogy 30%-nál is jóval kevesebb.
De tényleg viszlát.

Farkantoán Chatpartner 2013.01.08. 13:40:00

@Doomhammer: "Vagyis a ciganyok gyilkosok. A tenyek pedig ezek: a ciganyok csak annyira gyilkosok, mint a magyarok. Mivel a gyilkosok kozott nincs tobb cigany szamaranyaban, mint magyar."
Ne hazudj, Bayer nem azt írta.
A továbbiakban is hazudsz, a gyilkosok körében, mint Moldova feltárta, nagyobb a cigányok részaránya, mint a társadalom egészében.
Ettől még Bayer szavai éppúgy elfogadhatatlanok, mint a tieid.

Kacsura 2013.01.08. 13:40:22

@DezInf: Ennek mi köze van ahhoz, hogy megkéseltek két fiatalt? Őket nem is sajnálod?Ha a te fiaid lettek volna, akkor is erről a baromságról elmélkednél?

Muhammad Aliyah 2013.01.08. 13:41:07

@baliquez:

A Bayer a cigányok egy RÉSZÉRŐL, beszélt, a nyelvet pedig ne takarítgasd és ne próbáld előírni, hogy ki milyen szavakat használjon, mert nincsen jogod hozzá.

DezInf 2013.01.08. 13:42:14

@Farkantoán Chatpartner:

Lassan Blogger Géza is itt lesz :) régi harcosok dőlnek ki a szekrényből:D

Farkantoán Chatpartner 2013.01.08. 13:42:39

@Kacsura: ne tévedj súlyosan. Az ilyen stílusúaknak nincs gyerekük.

Appaloosa 2013.01.08. 13:42:43

@Farkantoán Chatpartner:
Neked felvállalható a békamenet és a bájer zsóti?
Egyébként érdekelne, hogy most mi elől kellene megvédeni a fideszt?
orbán talán le is .opná, vagy viszont..

Wrex 2013.01.08. 13:44:01

@Doomhammer: Hibás értelmezés. Segítek:

1. "a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre"
Tehát nem az összes cigányról van szó.

2. "A cigányság ezen része állat"
Ismét megerősítést nyer hogy nem az összes cigányról van szó (kulcsszavak: "ezen része").

3. "Ha ellenállásba ütközik, gyilkol."
Ezt a közeli és a nem annyira közeli múlt eseményei fényesen bizonyították. Mégpedig az 1. és 2. pont alapján a cigányság EGY RÉSZÉRE.

Konklúzió: az ide beidézett szövegben nem hangzott el olyasmi, ami szerint "a ciganyok gyilkosok". Try again.

felcsutisuttyo 2013.01.08. 13:44:24

ha kocsid előtt látod a Bayer Zsoltot, vagy hasonló fasiszta barmot, netán felordít, hogy "Szebb jövőt"---akkor adj gázt és meg ne állj!!!!

DezInf 2013.01.08. 13:44:29

@Kacsura:

Esetleg gondolkodj el rajta, csak vázoltam valamit amit nem tudsz felfogni.
Ennyi.
Nem konkrét esetről beszélünk,nem arról amire utalsz,terelsz.....

XEP 2013.01.08. 13:44:30

"Akik népeket irtanának ki, azokra soha nem várhat szebb jövő"

Csak azokra, akik meg is teszik.

genyamagyar 2013.01.08. 13:45:03

A skandinávok szemében mi magyarok, cigányok vagyunk. Tehát egy svéd "bayer" szerint minket ki kellene irtani.

És ehhez itt még néhányan tapsolnak is.

2013.01.08. 13:45:49

@Muhammad Aliyah:

Volt ennél durvább is, mikor az SZDSZ-es mohácsi vikike azon vihorászott, hogy Cozma megérdemelte a halált, mert biztos cigányozott.

Ilyen felvilágosultak ezek a "liberális demokraták".

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.01.08. 13:46:16

@Farkantoán Chatpartner:
"Ne hazudj, Bayer nem azt írta."

Bayer ezt irta:
"A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. "

Vagyis Bayer azt irta, hogy a ciganysag "jelentos resze" gyilkos.

"A továbbiakban is hazudsz, a gyilkosok körében, mint Moldova feltárta, nagyobb a cigányok részaránya, mint a társadalom egészében."

Ki az a Moldova? Nem valami iro?

De ha nem hiszed, nezd meg magad. Ennek a posztnak a kommentmezojeben ossze van gyujtve az elmult fel ev osszes nyilvanossagra kerult gyilkossaga. Sok kozuluk fenykepekkel.

Magad is megszamolhatod a ciganyokat. Nincsenek sokan. Marcsak azert sem, mert a tobbseg feleseg/elettarsgyilkos ferfi.
mandiner.blog.hu/2012/07/16/bandy_kata_a_halalbuntetes_es_a_gyasz_vamszedoi

Appaloosa 2013.01.08. 13:46:25

@XEP:
Egy ciántabletta, egy pisztoly, egy kanna benzin és egy gyufa.
Ez várt rá.

Muhammad Aliyah 2013.01.08. 13:46:36

@Doomhammer:

"Vagyis a ciganyok gyilkosok. "

Nem, inkább te nem tudsz olvasni és nyomod itt a ballibsi propandaszövegedet. Egy vén faszkalapnak tudlak elképzelni, párttagkönyvvel és Rosenfeld mellszoborral az asztalodon, valahol a Jászai Mari tér környéki utcácskákból.

Farkantoán Chatpartner 2013.01.08. 13:46:43

@Appaloosa: provokatív kérdéseid nem kapcsolódnak a megállapításaimhoz. Magukban meg túl satnyák ahhoz, hogy foglalkozni kellene velük.

Aureliano Buendía ezredes 2013.01.08. 13:47:04

@Wrex: Ez esetben (mármint, ha nem általánosítani akart) mi értelme is van kiemelni, hogy cigányokról van szó? Ha nem a cigányságot akarta volna ekézni, akkor simán bűnözőkről/gyilkosokról írt volna. Láss már egy kicsit tovább a leírt betűknél.

genyamagyar 2013.01.08. 13:47:53

@Wrex: De ez igaz a magyarokra is:

1. "a magyarság jelentős része nem alkalmas az együttélésre"

Tehát nem az összes magyarról van szó.

2. "A magyarság ezen része állat"
Ismét megerősítést nyer hogy nem az összes magyarról van szó (kulcsszavak: "ezen része").

3. "Ha ellenállásba ütközik, gyilkol."
Ezt a közeli és a nem annyira közeli múlt eseményei fényesen bizonyították. Mégpedig az 1. és 2. pont alapján a magyarság EGY RÉSZÉRE.

Farkantoán Chatpartner 2013.01.08. 13:49:03

@Doomhammer: 1) tehát belátod, hogy hazudtál, mert Bayer nem azt írta, amit a szájába adtál.
2) Cserébe én is belátom, hogy hazudtam: a gyilkosok közt a cigányok részaránya valóban nem kirívó.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.01.08. 13:49:05

@Wrex:
" cigányság EGY RÉSZÉRE."

A ciganysag JELENTOS RESZERE.

Ha azt mondom, hogy a magyarok JELENTOS RESZE gyilkos, arra mit fogsz mondani? Mert a magyar felesegek/elettarsak hullanak, mint a legyek a MAGYAR gyilkosok tenykedesenek eredmenyekeppen.

Muhammad Aliyah 2013.01.08. 13:49:11

@Doomhammer:

Igen, mert a legtöbb cigány által okozott életellenes bűncselekmény halált okozó testi sértés. Azt nem mutogatják.

genyamagyar 2013.01.08. 13:50:31

@Muhammad Aliyah:

"Vagyis a ciganyok gyilkosok. "

"Nem, inkább te nem tudsz olvasni és nyomod itt a ballibsi propandaszövegedet."

Tehát szerinted a cigányok nem gyilkosok? Na, ennek beismerése is valami.... A végén még megvilágosodsz! :D

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.01.08. 13:51:30

@Muhammad Aliyah:
"Igen, mert a legtöbb cigány által okozott életellenes bűncselekmény halált okozó testi sértés. "

Sebaj, azok is ott vannak a kommentfolyamban, sot az emberolesi kiserletek is. Igy sem latni a cigany gyilkosok tomegeit.

Latni viszont elkepesztoen allatias feher gyilkosokat, jo sokat.

DezInf 2013.01.08. 13:52:05

@Farkantoán Chatpartner:

Annyira sajnálom amiért nem lehetek kollégád, biztos jó csapat vagytok zsíros fizuval, megbecsüléssel,de nehari, pénzé?

Nem csatlakoznék a prostiértelmiségietekhez, remélem ezért nem haraxol !

sánta vas 2013.01.08. 13:52:51

@DezInf: Miért nem lehet lecserélni? Egyébként azért cseréltem le, mert a szilveszteri eset óta egyesek elég sokat foglalkoztak a fotón látható úrral, és nem a téma kapcsán vitatkoztak velem.
A bácsika-ahogy írtad- egyébként Alfonso Klemenza a Keresztapa című filmből.

Farkantoán Chatpartner 2013.01.08. 13:53:35

@genyamagyar: "A skandinávok szemében" - ne hazudj, nem az összes skandináv szemében.

Kacsura 2013.01.08. 13:54:58

@DezInf: Viszont a késelés konkrét eset.

genyamagyar 2013.01.08. 13:55:08

bayer felsorol néhány tulajdonságot, amit a cigányoknak tulajdonít. A végén ezt írja: " Nem tolerálni kell és megérteni, hanem megtorolni."

Na mármost, ha egy nemcigány pont úgy viselkedik, akkor őt is meg kell torolni?

Ezt itt a kérdés, faszfejű jobbosok!

Farkantoán Chatpartner 2013.01.08. 13:56:08

@DezInf: az a szint, amely felett képes vagyok élőlényre haragudni, nem a taplónál kezdődik.

Muhammad Aliyah 2013.01.08. 13:56:54

@imperial:

Most meg már az előző gazdáit gyanúsítja a cigánygyilkosságokban való bűnrészességgel, milyen érdekes:

frissvideok.hu/hirek/201610-video-mohacsi-viktoria-fel-a-felelossegre-vonastol?i=rec

az utolsó bögreharcos 2013.01.08. 13:57:00

Undorító, ahogy a szemétláda balliberális trógerek próbálják magyarázni a magyarázhatatlant:

Megint agresszív cigányhorda bántalmazott meg ártatlan embereket. Ami lényegében mindennapos, hírértéke csak azért lett, mert ismét sportolók az áldozatok.

genyamagyar 2013.01.08. 13:57:17

@Farkantoán Chatpartner: "ne hazudj, nem az összes skandináv szemében."

De!

(Megjegyzem, hozzájuk képest tényleg cigányok vagyunk.)

Farkantoán Chatpartner 2013.01.08. 13:58:27

@genyamagyar: ha megtorolták volna rajtad az aljasságaidat, már rég roki lennél :D

Muhammad Aliyah 2013.01.08. 13:59:34

@genyamagyar: Gennyzsák, tanulj meg olvasni szerintem, bár tudom, hogy a hébernél jóval nehezebb a magyar. Ha már itt élősködtök.

sánta vas 2013.01.08. 14:00:38

@Farkantoán Chatpartner: Pontosan így van. Még a nyolcvanas évek végén készült sok felmérés erről. Sajnos a romatársadalmon belüli "rajos" szubkultúra a kitörni vágyó romákat is terrorizálja.
Mégegyszer: Bayer nem az összroma társadalom ellen hív fel, hanem az őket is sújtó kártékony szubkultúra ellen.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.01.08. 14:01:34

@Farkantoán Chatpartner:
"1) tehát belátod, hogy hazudtál, mert Bayer nem azt írta, amit a szájába adtál."

Bayer azt irta, hogy a ciganyok JELENTOS RESZE gyilkos.

Egyeb kerdes?

emberkedek 2013.01.08. 14:02:35

Dúl az antimagyarizmus.
Amúgy amcsi srác láttam az RTL-en a filmedet, tényleg jó volt a hasonlat Hegedűs nagypapád, volt bolsi miniszerelnök és Obama között. Csak míg nagypapid a magyarok jogait,életét tiporta, addig Obama most a fehér amerikaikkal játssza el ugyanezt.

2013.01.08. 14:03:02

Komáim, attól még, hogy valakiket fotosopposan kifehérített bőrrel, vagy épp kitakarva, és szigorúan csakis hátulról, valamint pusztán monogrammal, vagy "P. Sándor", "K. Katalin", stb. neveken emlegetve mutogatnak a médiában, és nem halljátok őket mondjuk megszólalni sem, nem biztos, hogy akkor azok nem cigók.

És ezek még csak azok, akikről még nektek is muszáj lett valahonnét tudomást szereznetek. Elvégre még az efféle ügyeket a vérre éheseknek muszájból feltálaló médiát is többnyire a hős polgárjogi harcosok spanjai alkotják meg, a maguk képére.

Jah, igan, egyébként csakúgy hemzsegnek így persze már a fehér gyilkosok, meg a tolvaj magyarok, (mert ugye, a "magyar ne lopj"-ot sem ám az anno a magyarokkal együtt oda kiözönlött cigók miatt írták ki a sógorok, még véletlenül se) és lehet, libsik, örülni.

Így már könnyű visszafele mutogatni, hiszen gondoskodnak róla a derék médiaszakemberek, meg a statisztika-kozmetikusok, hogy megtehessétek. A börtönök meg csakis a rasszermagyarok miatt nem velük vannak tele ... :)

DezInf 2013.01.08. 14:04:50

@Kacsura:

Magát a konkrét esetet minden normális gondolkodású ember elítéli - ugyanúgy ahogy a móri gyilkosságot is.
Az erőszak,a gyilkosság elfogadhatatlan.

Kérdezted : elítélek mindenfajta erőszakot,gyilkosságot az elkövető hovatartozásától függetlenül!

Amit írtam nem erről az esetről szólt,az a rasszizmusról készült.
Bármilyen népcsoportot ki lehet rekeszteni, meg lehet alázni,persze annak vannak következményei.....
Például balkezesnek születni kell :)

A diliházban nem az a csoport a normális akik többségben vannak,hanem az aki őrködik a kulcs felett:)

☉ ☾ 2013.01.08. 14:05:08

Ha a hozzászólásokból kivágom az elmebetegeket, egy jobboldali komment sem marad.

emberkedek 2013.01.08. 14:05:58

@Doomhammer:
Pontosítsunk:
potenciális gyilkos. Bármely pillanatban azzá válhat, ha érzi a falka erejét és a fölényt a gyengébbel szemben egy konfliktus esetén. Pl. Szigethalmon nem hugyozhattak ezért ölni akartak.
Mindkét áldozatban volt roma vér, de ők magyarnak tekintették őket ettől függetlenül. Haitiban sem kímélték a kreolokat(félig afrikai eredetűek), mikor kiűzték a franciákat. Ez itt pont jó párhuzam.

svega 2013.01.08. 14:06:03

Érdekes. Azt mondjátok, hogy nem lehet kimutatást csinálni arról, hogy mennyi a cigány a gyilkosok között. Akkor honnan tudjátok/állítjátok, hogy pont akkora az arány a magyar és a cigány között?
Nézegess börtönképeket. Kockázd, nagyítsd: a börtönlakók 90%-a cigány. Ez nem kitaláció. Kimutatások, kutatások (egyetemi, komoly) szólnak a cigány vérfertőzésről. OLVASS, tájékozódj!
Moldova írt erről, pedig ő nem egy senki.
Az igazság az, hogy a normális, erős európai országok nem akarják, hogy a cigányság szétszéledjen a biztonságos mostani helyéről, pl. Magyarország. Ezért minden eszközzel enyhítik a cigányság bűnöző életmódjának megítélését, erőltetik a beilleszkedést, s ehhez pénzt is adnak valamennyit, amivel még mindig jobban járnak, mintha a beözönlő cigányságot kellene segélyezni, büntetni, eltartani. Ennek az eredménye a mai helyzet. Ma már ott tartunk, hogy pl, egy ellenőr oda sem megy egy cigány csoporthoz a buszon, mert fél. (nem a gárdától). S TE kedves cigánypártoló, te fizeted az ő jegyüket, a BKV pénzzel tömésével. Felfogtad? Amikor egy sosem dolgozott cigány nő kiváltja az ingyen gyógyszerét, azt te fizeted, érted? A segélyt, a börtönfenntartást, a rendőrséget, a bíróságokat, amelyeknek ők adják a dolguk 90 %-át TE FIZETED, érted már? Magyarország ebbe bele fog rokkanni, mert nem tud eltartani ennyi dolgozni nem akarót, érted? Szerinted egy foglalt vécé láttán megvaduló, késelő cigányt hogyan lehet erről leszoktatni? Sehogy, meg kell védeni tőle a többségi társadalmat, elrettentésül.
Vagy a kábellopások. Ha pont te hívnád a mentőt, mert a gyermeked/apád/párod beteg, akkor tolerálod, hogy éppen nincs vonal, mert a kedvenceid most iszkolnak a megszerzett 10 m kábellel? Erre válaszolj, ne általánosíts!

Aureliano Buendía ezredes 2013.01.08. 14:08:08

@svega: Érdekes. A náci dogma szerint a cigány védett faj, akikre nem vonatkozik a törvény, ezért bármit megtehetnek. A másik dogma szerint meg velük van tele a börtön. Most akkor hogyan?

sánta vas 2013.01.08. 14:08:47

@Doomhammer: Ezt nehéz megsaccolni. A jelentős mindenesetre nem azt jelenti, hogy a többségről lenne szó.

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2013.01.08. 14:09:58

@Doomhammer: Mindig elképeszt, hogy néhány hüje a tényeken vitatkozik. Bayer azt írta amit írt, nem azt amit te idefirkantottál:
Nevezetesen: "a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre."
S ezt fejtegeti bővebben.
Ajánlom neked, hogy tégy meg néhány fordulót a pesti 28-as villamoson, akkor majd rájössz mire gondolt Bayer.
Pl arra, hogy mire cigókám leszáll a villamosról egy szotyolahegyet hagy maga után, amit majd más utána eltakarít, vagy hogy hallgat jó hangosan, úgy hogy az egész vili hallja az MP3 lejátszóján valami ki..szott sz@r cigó "zenét".
Nem is beszélve arról, hogy egy közeli rokonom nyakából nemrég egy állapotos cigánycsaj kitépte a nyakláncot (a bűntársa ott állt az utca másik oldalán).
Mondtam neki, örülök, hogy legalább nem ütötték le, mint egy másik ismerősömet, akinek az Akácfa utcában volt legutóbb hozzájuk balszerencséje.

Appaloosa 2013.01.08. 14:10:27

@Farkantoán Chatpartner:
Mert sértett a kérdésem, azért nem válaszoltál.
Nagyképűsködsz itt, közben a pöcsöd akkora, mint egy csivavának és nem a hidegtől.

tundrazuzmo (törölt) 2013.01.08. 14:11:39

Jó lenne megérteni azt, hogy az ilyen Bayer-féle félállatok miért írják azt, amit írnak.

Mivel Bayer képtelen az emberi kommunikációra, ezért tagolatlan mondattöredékek törnek elő koponyájából. Olyan mint a kisgyerek, aki sír, ordít, tombol, mert valami baja van.

Mit tegyünk az ilyennel? Verjünk le neki egy nagy büdös pofont, hogy mit üvölt a hülye kölök? Vagy ÉRTSÜK MEG A PROBLÉMÁT, ami miatt Bayer sír?

Valójában nem minden cigány alkalmatlan az együttélésre, de sokan tényleg alkalmatlanok. Valójában nem mindegyik viselkedik állatként, de sokan tényleg úgy viselkednek. Főleg konfliktushelyzetben.

Ez ellen a cigányoknak IS tenniük kell, és a többieknek IS. A szélsőjobb hazugsága az, hogy CSAK A CIGÁNYOKNAK kell változni, a többségnek nem. A ballibek hazugsága pedig az, hogy CSAK A TÖBBIEKNEK kell változtatni, a cigányoknak nem.

Az igazság a két álláspont között van. Mind a cigányoknak, mind a többségnek változtatni kell. És amíg a cigányok között a bűnözés, a primitívség, az iskolázatlanság, a kulturális és gazdasági leszakadás a probléma, addig nem segélyekkel kell csupán tömni őket, hanem megakadályozni a lopkodásaikat, munkára szoktatni őket, és konkrét stratégiával segíteni a felzárkóztatásukat.

Annyi EU milliárdot elvertek már "roma felzárkóztatásra", hogy abból simán létre lehetett volna hozni egy KIPP* típusú felzárkóztató iskolarendszert. Amerikában működik, itt is tudna, ha nem a korrupt vezetők, és a meglévő diszfunkcionális szociális intézményrendszer fenntartására menne a lóvé.

* KIPP = en.wikipedia.org/wiki/Knowledge_Is_Power_Program

DezInf 2013.01.08. 14:12:44

@Farkantoán Chatpartner:

Tudod,elég régóta olvasgatom a blogokat. Nem véletlenül emléxem munkásságodra....
Remélem nem haragszol amiért megszakítom veled a kommunikációt,de ha vitáznék veled még besározódnék valamilyen ...
Nem szeretnék a te mentális szintedre kerülni.....érezd ott jól te önmagad és harcostársaid :D

Azért búcsúzásul kifejteném amit írtál : hogy lenne gyerekem amikor buzi vagyok szerinted...... nos ez a te szinted,fetrengj benne .....érdekes szótárt használsz ...
EOC

svega 2013.01.08. 14:13:45

@Aureliano Buendía ezredes:

Nem mindent tehetnek meg, de sokkal többet, mint a fehérek. És mégis velük van tele. Ez a komoly.

Muhammad Aliyah 2013.01.08. 14:14:06

@Doomhammer:

Igen, van kérdésem. Az egyik kommentedben, Bayer írását a következőképpen interpretálod, idézlek:

"Vagyis a ciganyok gyilkosok."

Utána meg ezt állítod:

"Bayer azt irta, hogy a ciganyok JELENTOS RESZE gyilkos."

Most már csak azt kéne tudnunk, hogy mikor melyik szer hatása alatt állsz, hogy csak akkor reagáljunk, amikor éppen tiszta vagy.

Tényleg, amúgy milyen cuccot tolsz a burába?

Muhammad Aliyah 2013.01.08. 14:17:01

@tundrazuzmo:

"A szélsőjobb hazugsága az, hogy CSAK A CIGÁNYOKNAK kell változni, a többségnek nem."

Erről hozhatnál valami (írásos) bizonyítékot, mert ennek hiányában ez az állításod csak a tévképzeteidnek tulajdonítható be.

Kacsura 2013.01.08. 14:21:15

@genyamagyar: Igen (bocs, hogy én nem vagyok jobbos)

Bronislav Kaminski 2013.01.08. 14:21:29

ez a bájer nem cigány véletlenül? biztos nem a naptól ilyen barna...))))))))))

Appaloosa 2013.01.08. 14:23:10

@greatwideopen:
Én is hangosan szokom hallgatni a zenét a villamoson, hogy elnyomjam a külföldi diákok ordibálásának, hangos nyerítésének, vállalhatatlan viselkedésének a hangját.
Azért írtam külföldieket, mert magyar diákoktól ritkán látok ilyen ordenáré viselkedést.
Akkor most én is cigány vagyok?

2013.01.08. 14:23:46

Valaki a toleráns libsik közül elítélte már a sportolókat megnyomorító cigányokat? Ennyi emberi vonásotok még maradt?

Attila64 · www.sagaontour.ca 2013.01.08. 14:26:08

Szerintem a rendőrség nagy hibát követ el minden esetben a helyszínen, amikor a c.igányok gyilkolásznak, késelnek, ütnek-vernek.

A helyes eljárás ez lenne: " Emberek, mindenki menjen innen, nincs itt semmi látnivaló, NEM TÖRTÉNT SEMMI!"

Appaloosa 2013.01.08. 14:26:13

@libbancs:
Igen.
Egyébként az egyik "sportoló" ellen rendőrségi eljárás folyik, garázdaság és rablás miatt.

Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08. 14:27:43

@Appaloosa: "Én is hangosan szokom hallgatni a zenét a villamoson, hogy elnyomjam a külföldi diákok ordibálásának, hangos nyerítésének, vállalhatatlan viselkedésének a hangját."

"Én is hangosan SZOKTAM" magyarul. Mind1
Hogy jönnek ide a külföldiek? Ültél te valaha villamoson? A 47esen kívül esetleg?

"Akkor most én is cigány vagyok?"
Nem, veled egészen más a problem...

Muhammad Aliyah 2013.01.08. 14:29:49

@libbancs: Emberi vonásuk a magyargyűlölőknek? Hova gondolsz?

Kacsura 2013.01.08. 14:29:58

@DezInf: Nézd, én baloldali érzelműnek vallom magam, és nem hiszem, hogy Magyarországon létezne rasszizmus. Úgy biztos nem, ahogy sokan beállítják. Vannak rasszista emberek, ez biztos, ahogy mindenütt a világon.
Nálunk pont ellenkezőleg működik ez az egész játék, ha az elkövetőről kiderül, hogy roma, akkor majdhogynem az áldozat lesz a bűnös. Nálunk a romáknak csak jogaik vannak, a kötelességeikre elfelejtik figyelmeztetni őket.
Somogy megyében több olyan falu van, ahol a lakosság 80-90 %-a roma, iszonyú hogy milyen lepusztultak lettek. Munkatársam a szüleit mentette ki kb. 10 évvel ezelőtt Nemesdédről, szintén az ottani romák miatt. Én úgy gondolom, hogy a magyar társadalom, a magyar emberek már eleget tettek a romák felemelkedéséért. Most ők jönnek.

Wrex 2013.01.08. 14:35:59

@Aureliano Buendía ezredes: Az az értelme, hogy most épp (megint) cigányok gyilkoltak, (megint) teljesen jelentéktelen ok miatt. Majd ha a beimportált kínai vendégmunkások kezdenek el így viselkedni, akkor a sokadik alkalom után róluk is születik egy (több) hasonló cikk.

Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08. 14:36:01

@Kacsura: Nemesdéddel az a baj, hogy nem látszik belpestről (sem). Majdhogy nem "nincs" is éppen ezért.
S még sok ilyen falu van az országban. Esetleg talán ha láccik is bármi, akkor a szemüveg rossz.

Appaloosa 2013.01.08. 14:36:49

@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:
Tőled kérdeztem?

Nem én csak olyan villamoson utazom, amely tele van diákkal és sajnos pont egy helyen szokunk leszállni.
Ülni nem szoktam a villamoson, ebben igazad van, ugyanis elfoglalják a helyet az idősek ill. az egyetemisták.
Egyébként borzasztóan tudnak viselkedni a külföldi diákok.
Kapaszkodni nem szoktak, üvöltöznek, rikácsolnak.
Ezért hallgatom a zenét.
Ez olyan nagy baj?

2013.01.08. 14:36:59

@Aureliano Buendía ezredes:

Talán úgy, hogy ha ezek igazi börtönök volnának, mint a csodálatos Amerikában, akár északon, akár délen (igaz, "ezredes"? :), már a cigók se akarnának annyira egyfolytában odajutni, hogy ezzel megfeleljenek több évtizedes törzsi elvárásaiknak, amihez a gaz, rasszer bírók még segédkezet is nyújtanak, a mai napig, minden náci dogmákok ellenére ... Ha már a törvény betűje szerint mégiscsak muszáj megtenniük.

Épp úgy védettek azok még a börtönben is, mondom én, a tipikus náci dogmatista, mert szerintem te nem akarnád átélni azt, amit ma egy fehér egy magyarországi sima átlagbörtönben, hosszabb távon átél ... Tudod, épphogy a seggüket nem nyalják ki még a bv-sek. Ami luxus ott van a számukra fenntartva, azért egy Al Capone-nak anno még fizetnie is kellett ...

Martian (törölt) 2013.01.08. 14:38:18

A "megfélemlítésre alkalmas bőrszín" mellett a másik végletként bevezethető a "megfélemlítésre alkalmas írás" kategória. :)

DezInf 2013.01.08. 14:39:36

@Kacsura:

Látom amit írtam az átfutott rajtad, mint a reggeli tejbegríz:)
A vikingek sem azért rabolták ki európát és ..... mert megvolt mindenük otthon.
Nem (csak) a kalmárszellem hajtotta őket :)

Wrex 2013.01.08. 14:42:03

@Doomhammer: Azt mondom, hogy definiáld, mi szerinted a "jelentős rész". Ugyanis amit mondtál (és amit bayerzsóti hasonlóan mondott) az ettől a definíciótól függően vagy igaz, vagy nem. Hogy ki mit ért "jelentős rész" alatt, azon persze lehet vitatkozni, ugyanis az erősen szubjektív és sok tényezőtől függhet.

Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08. 14:44:46

@Appaloosa:
"Tőled kérdeztem?"

Bocsánat, tényleg nem... Tényleg sorry... :)

Igazad is van, mit keresnek itt a külföldi diákok??? Minek jöttek vajon? Miért nem a saját hazájukban bérelnek lakást? Miért nem ott élnek? Miért nem ott járnak szórakozni? Miért nem ott fizetnek (nem)tandíjat?
Ohh, megannyi kínzó kérdés... Aminek semmi köze a posthoz...
Lehet azért jöttek ide, mert itt van villamos. Már csak erre tudok gondolni...

Attila64 · www.sagaontour.ca 2013.01.08. 14:45:27

"Akik népeket irtanának ki, azokra soha nem várhat szebb jövő"

Indiánok?

Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08. 14:47:03

@Appaloosa: Ja, bocs, nem vettem észre hogy újbeszélül van... :)

HomicideWatch (törölt) 2013.01.08. 14:48:52

@Attila64:
Az indiánik azok mások, azokat ki lehet írtani és rezervátumba zárni. Ahogy a palesztinokat is koncentrációs táborba...

DezInf 2013.01.08. 14:49:07

@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:

Cica,innét meg eltünt a villamos !
...felettéb gyanús,valld be átcsábítottad:)

Appaloosa 2013.01.08. 14:51:18

@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:
Ha a villamost jöttek tanulmányozni, akkor üzenem nekik, hogy a villamoson kapaszkodó is van és nem illik rajta úgy viselkedni és úgy "illatozni", mint az egyiptomi bazárban, vagy a norvég kocsmában, esetleg a halpiacon, vagy az iráni háremekben.

Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08. 14:52:08

@DezInf: Debrecen pl??? :)))
Neeeménvoltam!!!
A külföldiek elvitték magukkal szuvenírnek! :D

HomicideWatch (törölt) 2013.01.08. 14:52:35

Azt ugye tudjátok melyik országoknak szavaztak az enszben a nácizmus mellett nem is olyan rég:

rt.com/usa/news/us-fight-baltic-world/

Kacsura 2013.01.08. 14:52:43

@DezInf: Nem eszem reggelire tejbegrízt, de te sem hallod meg, amit a honfitársaid mondanak. Mindegy. Tulajdonképpen jó neked, az meg, hogy sokaknak szar, nem a te dolgod.

_most_ 2013.01.08. 14:55:16

@HomicideWatch: ja mondjuk az a szép, mikor a jobbikosok felhozzák Izrael politikáját a palesztinokkal szemben, közbe legszívesebben ugyanazt csinálnák a cigányokkal.

Kacsura 2013.01.08. 14:56:32

@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Persze, a legjobban azok védik, igazából tudtukon kívül a cigány viselkedést, akik életben romát még nem láttak. Azért tudtukon kívül, mert ők a romákat, mint nemzetet akarják megóvni, és nem veszik észre, hogy egyszerűen a cigány mentalitásból van elege az embereknek. De az nagyon.

Muhammad Aliyah 2013.01.08. 14:57:13

@_most_:

Akkor ezek szerint igaz amit a zsidók tagadni próbálnak a Gázai-övezet kapcsán?

HomicideWatch (törölt) 2013.01.08. 14:57:33

Rendet kell tenni a bűnözést ki kell írtani. A bűnözőknek nincs színük.

horgi1 2013.01.08. 14:58:46

Én nem vagyok FIDESZes, nem kedvelem Bayer Zsoltot, de ezt az írást félre értette a társadalom, mert félre akarta érteni!
Valós veszélyekről írt Bayer,ami ellen tennünk kell a saját magunk érdekében,de nem egy másik etnikum kárára. Az élősködőket, agresszív személyeket,akik mások megfélemlítéséből élnek igenis ki kell szűrni ha cigány ha nem az!Nem pletyka szinten tudom, hogy ennek a népcsoportnak egy jelentős része NEM AKAR dolgozni, mert majd a "parasztok" eltarják őket.Igenis csoportosan járnak és fenyegetettséget jelentenek a gyermekeinkre,még a fővárosban is! Akár a belvárosban, nem csak vidéken! Nekem a kisebbik kamasz fiamat a Szél Kálmán téren támadták meg,világos nappal,forgalmas helyen. A gyerek jó családból való,vékony testalkatú, szerény,igazi eminens.Ő nem kötekedett, hiszen a funkcionális analfabéták világához nem sok köze van. A másik fiamat a Margit híd Budai hídfőjénél támadták meg amikor jött haza a középiskolából. Körbefogták és felszólították, hogy vetkőzzzön le adja oda a jó ruháit és a mobilját. Ezek nem egyedi esetek és többségében a cigány etnikum áll mögötte, ami nem jelenti azt, hogy minden cigány bűnöző, de ezekkel a bűnöző cigányokkal szemben hatékonyan kellene fellépni.A "simogatásra" csak kinevetnek és lehúznak és vegyük tudomásul, hogy ezek a bűnöző romák nem akarnak a társadalomba beilleszkedni, nem akarnak dolgozni és tisztességesen élni, esetleg tanulni. Ez ciki számukra. Igenis a bűnöző romák ellen fel kell lépni! Bayer csak ébresztőt fújt.Többcélú oktatási intézményben dolgozom, ahol rengeteg állami gondozott roma gyerek van.Terrorizálnak minket pedagógusokat a "szülők",akik minden hétvégén szépen felöltöztetve viszik haza a gyerekeiket,bérlettel ellátva; és rongyokban, tetvesen kapjuk vissza a gyereket bérlet nélkül és röhögnek rajtunk, hogy ők annyi pénzért amennyit mi kapunk nem mennének el dolgozni.Sorolhatnám hosszan a történeteket,de felesleges,hiszen széles körben ismertek. Ennek ellenére a gyerekekkel a legnagyobb szakértelemmel, szeretettel bánunk és nincs cigányozás. (Ebben a mikrokörnyezetben ők a többség, mi akik dolgozunk rájuk,eltarjuk őket az állam pénzéből a kisebbség.)Éppen ezért én is gondolkoztam azon, -és akinek nem tetszik kövezzen meg-hogy kellene ezeknek bűnöző a romáknak egy saját világ, ahol nem használhatják ki a tisztességesen dolgozó embereket. Nézzük, hogyan boldogulnak a maguk erejéből, hogyan építenek maguknak egy szép új roma köztársaságot,ha egy másik nemzet nincs a háttérben, akiket pumpolhatnának? Nem értem mire ez a nagy felháborodás? Nem emlékeztek, hogyan járattak le minket Kanadában, Hamiltonban? Ott nem a romákat emlegetik tolvaj,másokat kihasználó bűnözőként, hanem a MAGYAROKAT!

Appaloosa 2013.01.08. 14:59:11

@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:
Az idegen entitású lények és nem szuvenírnak.

Muhammad Aliyah 2013.01.08. 14:59:58

@Kacsura: Nincs olyan, hogy "roma nemzet". A cigányok több "törzsből" (jobb híján ezt a szót használom) állnak, akik egymást sem szeretik túlságosan. Ezért is faszság Mágával példálózni, mert ő volna az első aki elhatárolódna az oláhcigányoktól, gyorsabban elhúzná onnan a csíkot mint bármelyik magyar.

Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08. 15:00:58

@Kacsura: Milyen érdekes hogy oldalbeállítottságtól függetlenül vannak párhuzamok itthon, gondolkodásban. Még ha csak nyomokban is. De jó volt erre most rádöbbenni.
Jó tudni, hogy nem működik 100%-ban a "divide et impera" elve...

Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ · http://stefania.blog.hu/ 2013.01.08. 15:09:24

Az Államalapítás óta krisztusi világnézetre épülő magyar társadalom a mai értelemben soha sem volt nacionalista. A tatárjárás előtt atyafiságos meleg szeretettel befogadtuk az erdélyi szászokat, a felvidéki cipszreket, majd később a szláv vérű ruténokat, utána pedig a Moldvából felszivárgó szőröstalpú oláh birkapásztorokat is. Kinyitottuk az ajtót a törökdúlás elől menekülő 50 000 szerb család előtt is. Buda visszafoglalása után szeretettel vártuk a bánáti, bácskai, dunántúli svábokat. Az én német őseim is az 1700-as évek végén telepedtek le Magyarországon. Csakhogy ezek a "kisebbségek" asszimilálódni akartak a többségi normákhoz s ellenvetés nélkül elfogadták, hogy Magyarország a MAGYAROKÉ. Ha más nyelvet beszéltek, más hitet vallottak, más szokásrendszereket ismertek is, végeredményben ugyanannak a keresztény-fehér világrendszernek voltak részesei, mint a magyarok. A cigányok viszont megérkezésük pillanatától kezdve vadállatként, ember alatti lényként viselkedtek, a Magyar Nemzetet semmivel sem gyarapították,

Bayer egy német származású közíró. Jóllehet német származású (apai nagyapja id. Bayer Ottmár mosonszolnoki katolikus sváb), de azért anyai ágról meglehetős adag magyar vér is szorult bele, s éppen ebből származik lobbanékony és nyughatatlan természete. Bayer indulatossága "faji" különbségekből fakad: a „germán vér” és a „magyar vér” nem tud megférni egymással, s ebből az állandó ellentétből nagymennyiségű energia szabadul fel. Ne értsetek félre: én hiszek a békés német-magyar együttélésben (hisz én is sváb vagyok, az őseim evangélikus vallású németek voltak, akik Kassel környékéről, Hessen tartományból települtek be Magyarországra), de a vegyes házasságok számomra elfogadhatatlanok.

Visszatérve a témához: a zsidók által uralt közbeszédben és médiatérben eleve kényes témának minősül minden, ami "származási kérdéseket" vet fel. Hogy Bayer a biztos botrány ellenére mégis nekimentek ennek a kérdésnek, az mindenesetre nagyfokú elhatározottságra, kezdeményező szellemre és bátorságra vall, de megfelelő kaliberű politikai támogatás híján ez a kísérlet már eleve magában hordta kudarcának biztos csíráit.

Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08. 15:10:44

@Appaloosa: Mindenesetre és amolyan témazáró gondolatnak szeretném megjegyezni, hogy irigylésre méltó helyzetben lehecc ha neked a probléma kimerül a külföldi diákokban...
Összetenném a két mancsom ha nekem is ez gázolna a mindennapi életem kellős közepébe... :)

DezInf 2013.01.08. 15:13:00

@Muhammad Aliyah:

Mindenki tagad mindent!
A palesztinok tagadják,hogy Rafah-ban fel akartak robbantani egy kopt-keresztény templomot a kopt keresztények ünnepén,amikor az éppen tele volt hívekkel.
A hátrahagyott autóban lévő robbanóanyaggal és automata fegyverekkel valójában ürgevadászatra indultak. Valamiért az egyiptomi határőrök ezt nem vették be és odapörköltek nekik. A palesztinok is érezték ez elég gyenge érv,mert az autót hátrahagyva elmenekültek a Hamasz védőszárnyai alá.
A szeretett palesztin népetek minden más valláshoz tartozó hívőt ellenségnek tekint. Nem kímél sem kegyhelyet sem templomokat. Más vallás,más szokás.
Menjetek el Betlehembe a Születés Templomához. Ott a bőrödön érezheted milyen az ha a nem keresztény nézők előtt elvonulva tudsz csak a templomba bejutni. Ott nem érdekli őket,hogy kinek drukkolsz:)

kvadrillio 2013.01.08. 15:14:07

EZEK IS NÉPEKET IRTOTTAK KI !
"Az IMF beismerte: javaslataival tévedett
Tévedett a Nemzetközi Valutaalap, amikor a közkiadások drasztikus lefaragását követelte a bajba jutott országoktól - ismerte el jelentésében az IMF két vezető közgazdásza.

Ma, 07:41
[A+ A-] [Nyomtatás] [Küldés e-mailben] Ossza meg!

Az elemzők önkritikusan közölték: a válság csúcsán, 2010-ben a szervezet téves előrejelzéseket adott, módszeresen alábecsülték a pénzügyi megszorítások hatását a munkanélküliség növekedésére és az országokon belüli kereslet csökkenésére.

Számításokkal támasztották alá, hogy az úgynevezett pénzügyi multiplikátorok téves felmérése miatt a gyors költségvetési lefaragások nem érték el a kívánt célt olyan uniós tagállamokban, mint Görögország, Portugália és Spanyolország."

ÉS EZEK A FAFEJŰEK OTT VANNAK JELENLEG IS A VALUTAALAPBAN ÉS ROMBOLNAK !
ILYEN "HÜLYÉNSZÁMOLÓKKAL" AKARNAK EGYESÜLT EURÓPÁT CSINÁLNI ??? EZEK MIATT LETT ÖNGYILKOS SOKEZER MUNKANÉLKÜLI ELKESEREDETT EMBER ?????

MINDET ELKÜLDENÉM AZ ANTARKTISZRA HAVAT HÁNYNI VIZEN-KENYÉREN !!!

Appaloosa 2013.01.08. 15:18:35

és sugárzóan szép.

Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08. 15:24:22

@Appaloosa:
...és sugárzóan okos! Monnyukki! :)))
Ühüm... ;)

Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08. 15:27:23

@kvadrillio:
"Az IMF beismerte: javaslataival tévedett"
Ezt most meglep Téged? :)
Nos, szerintem nem tévedett, mi több, tudatos volt...

sánta vas 2013.01.08. 15:28:47

@Kacsura: Igaz. Hamár Bayer lakóhelye szóba került egy másik posztban(vv), emlékezzünk meg a rózsadombi romajogvédőkről, akik minden fórumon fellépnek a cigányságért. Ami nem lenne baj, de ezt mindenféle konkrét megfontolás és az adott konfliktus mérlegelése nélkül teszik ezt.
Gondolkodás nélkül védelmükbe veszik az egyébként a cigányságot is súlytó "rajos", bűnöző szubkultúrát.
Persze ha ez a szubkultúra lakóhelyük környékén próbálna meg élni azonnal bevetnék magas kapcsolataikat, hogy eltüntessék őket a környékről.

Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08. 15:29:25

Kérdés.
A Véleményvezéren mijjafacnak van moderáció ebben a témában?
Lehet azért, mert talán túl messzire mentek? :)))
Vagy ez ott általános? Mármint hogy moderálnak. ...vagy túl messzire mennek...

Muhammad Aliyah 2013.01.08. 15:31:06

@DezInf: Mondd akkor légy szíves azt is el, hogy a te hőn imádott zsidó néped miben különbözik a palesztinoktól az általad kifogásolt pontokban. A felhasznált eszközökben?

austriabauer 2013.01.08. 15:32:15

Haza kéne már jönni végre Amerikából, Minerva magasságából leszállni a földre, aztán együtt éjszakázni vagy 8 kannal. Azt követően egy jó posztban kéretik megosztani a tapasztalatokat.

Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08. 15:32:57

@sánta vas:
Juteszembe, a rózsadombiaknak van egy kiadó/eladó lakásom az Avason, a gyümölcsös utcák egyikében...
Beköltözés előtt ingyen kipróbálható. :)))
Csendes nyugodt környezet, rendes lakótársak, érdeklődni priviben nálam. :)

Appaloosa 2013.01.08. 15:36:49

@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:
és sötétben is világítok, mint az atomfáklya

kvadrillio 2013.01.08. 15:37:44

@horgi1: TUDOD KIK AZ ÉLŐSKÖDŐK ? AZOK A DEBIL-ELITEK, KOKAINOZÓ FELSŐTÍZEZREK, AKIK A FÉL ORSZÁGOT LÉTMINIMUM ALATT ÉLŐKKÉ TETTÉK, AKIK TÖBB MINT 2 MILLIÓ MUNKANÉLKÜLIT KELETKEZTETTEK, AKIK 5-600 EZER ÉHEZŐ GYERMEKET PRODUKÁLTAK ÉS KILÓMÉTERES SOROKBAN ÁLLÓ INGYENKAJÁÉRT KÖNYÖRGŐ ÉHEZŐKET.........
AKIK MEGSZÜNTETTÉK A GYÁRAKAT, VÁLLALATOKAT ÉS EZZEL 2 MILLIÓ EMBERT LÖKTEK AZ UTCÁRA KUTYÁK ELÉ.....AKIK 12 CUKORGYÁRAT LÖKTEK KÜLFÖLDI MULTIK MARKÁBA, JAJJ 1 AZÉRT MARATT ! ÉS ÖRÖMMEL IMPORTÁLJUK A CUKROT 3X ANNYIÉRT HONOLULUBÓL EZEN ÁLLATOK MIATT!!! ÉS AKIK SORRA CSŐDÖLTETIK BE A HÚSGYÁRAINKAT IS MUNKANÉLKÜLIEKET GYÉRTVA TOVÁBBRA IS !
NO, EZEK A TÁRSADALMON ÉLŐSKÖDŐK.....

Kacsura 2013.01.08. 15:38:09

@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Én is észrevettem, szerencsére nemcsak itt, nálunk az irodában van balos, szélsőjobbos, független, és barátok vagyunk, vicces módon legtöbb dologban egyet is értünk. Miért nem lehet ezt országos szinten is hozni, a fene tudja.

kvadrillio 2013.01.08. 15:39:59

@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: ÜHÜMMMMM.....TUDATOS HÜLYÉNSZÁMOLÓK....:)

Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08. 15:44:21

@Kacsura: Fene tudja. Örök kérdés marad. Talán ez fenenagy demokrácia? :)
Látod, sokszor kiderül hogy végül is az érdek, az irány, az egy. Ezen a szinten, ezeken a szinteken.
1000 gondolatom lenne még talán ebben, de lusta vagyok leírni plusz "1 fecske elve". Igaz, Veled már kettő. :)
Két fecske csinált már nyarat??? :D

austriabauer 2013.01.08. 15:47:32

@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Azért mert a szerkesztő számára rendkívül fontos a sajtó és szólásszabadság, a vélemények sokszínűségének megjelenítése. Ja, és biztos félt, nehogy a hozzászólásod miatt eljárás alá vonjanak (velemenyvezer.blog.hu/2012/09/10/velemenynyilvanitas_miatt_a_birosag_elott_vissza_fog_utni). De az is lehet, hogy a liberalizmus a számára csak a saját ízlésének megfelelő kontextusban elfogadható.

Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08. 15:51:43

@austriabauer:
"liberalizmus a számára csak a saját ízlésének megfelelő kontextusban elfogadható"
:)))
Én is ettől tartok. ;)
Még nem jelent meg a HSZ, de kíváncsi vagyok. Teljesen normálisan kommenteltem, igaz, más megközelítésben.

"Az idő igaz, s eldönti ami nem az..."
/Petőfi/

Kacsura 2013.01.08. 15:58:52

@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Csak meg kéne próbálni!! Ki tudja?
Le kellene szoknunk a skatulyázásról.
Ha valaki szidja a romákat, akkor az náci, aki védi őket, az a libsi. (Hogy témánál maradjunk.) Pedig egy frászt. Normális ember azt a fajta életvitelt nem tartja elképzelhetőnek, amit sajnos a legtöbb roma él.
Meg kellene hallgatnunk a másikat, akkor is, ha nem ugyanolyan pártállású, mert lehet, hogy értelmes dolgot mond.
Észre kellene vennünk, hogy Magyarország csak egy van.

Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08. 16:11:15

@Kacsura: "...Normális ember..."
Valahogy kezdem azt látni, hogy aki normális, már nem sorakozik fel vakon egy (párt)zászló alá. Vannak ugyan elképzelései, de... Értsd, nem lát biztos alternatívát. Én sem, lásd a nickem.
Csak egyet tudok én is biztosan, hogy MO csak egy van. Kevesen veszik ezt észre. :/
Ahogy Te is mondtad, sokan a zászlót veszik előre, az országgal szemben. Végig sem próbálják gondolni, hogy egy másik zászló alatt is értelmes gondolatok születhetnek.
Roma/náci/libsi, aki elvakult bármelyik irányban is, sosem fogja megérteni a másikat. Ha azt mondom hogy van bennem náci is meg libsi is, akkor? Akkor roma vagyok kizárásos alapon??? :)
Viccet félretéve, nap mint nap látom és tapasztalom az élet sok területén, hogy annak az éremnek csak az egyik oldalát nézik. Pedig mindegyiknek kettő van...

DezInf 2013.01.08. 16:38:26

@Muhammad Aliyah:
Hihetetlenül beteg gondolataid vannak.
Aki nincs velünk az ellenünk.
Az ellen csak libbant zsidó lehet,mert csak mi vagyunk magyarok akik reggelire turult eszünk griff tojással.
Szerinted egy zsidót miért érdekelne egy keresztény szenthely?
Ott van nekik a siratófal....az sem semmi:)
Megvan,akkor csakis kikeresztelkedett zsidó lehetek, ezért álságos helyzetemet megerősítendő csakis megtévesztésként mennék a Születés Templomába, hogy bizonyítsam milyen igazi keresztény is tud lenni egy kikeresztelkedett zsidó.
Mekkora szerencse,hogy nem kopt keresztény vagyok. A logikád szerint akkor az ellenségem ellensége az én ellenségem is. Azt simán megmagyaráznád,ha érted mire gondolok.

Ezek után a Közel-Keleti helyzet globális megvitatása veled elég értelmetlen sziszifuszi vállalkozásnak tűnik.

Engem érdekel,képzeld foglalkoztam is vele,de azért kicsit bonyolultabb mint amit te gondolsz róla.
A katpol.blog.hu-n olvashatsz a témáról szakértői cikkket. Akár megvitathatod a véleményedet is,de azért légy óvatos,mert egy kis tárgyi tudást azért elvárnak.
Ezt csak segítő szándékkal írtam,nem szántam sértőnek. A blog reklámozásáért meg bocsi,nincs érdekeltségem benne.

sánta vas 2013.01.08. 16:49:47

@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Egzotikus élmény lenne az biztos.. De nem kell olyan messzire menni. Elég, ha bérelnek egy kis garzont a Szigony utca környékén. Itt személyesen is megtapasztalhatják az általam említett szubkultúrát napi szinten.

Muhammad Aliyah 2013.01.08. 16:53:06

@DezInf: Cimbora, egyelőre te személyeskedsz itt, érdemi választ a kérdésemre nem adtál, csak fölényeskedsz, amit vagy elhiszek, vagy sem.

Így a véleményem szerint TE vagy itt a beteg és hozod mindazokat a tüneteket, amiket zsidó hitsorsosaid felvonultatnak a számukra sértő (igazából az igazságra rámutató) kérdések hallatán:

- személyeskedés
- a másik hiteltelenítése a téma tekintetében irreleváns dolgokra való hivatkozással

Szóval nyugodtan nyalogasd tovább a siratófalatokat, nekem is akad jobb dolgom mint a tefajtáddal való vitatkozás.

DezInf 2013.01.08. 16:57:39

@Muhammad Aliyah:

A te fajtád mennyivel másabb mint az én fajtám?
Reklamáljak a szüleimnél,hogy miért mertek katolikusok lenni ?
Ezek szerint nem vagy katolikus, magánügy,ennyi.

sánta vas 2013.01.08. 18:05:57

@Doomhammer: Az arányokon lehet vitatkozni,és kétségtelen, hogy vannak bűncselekménytípusok ahol a nem romák felülreprezentáltak (pl. csecsemőgyilkosság, fehérgalléros bűnözés), de vannak bűncselekménytípusok amelyek viszont a romák körében gyakoribbak. Jellemzően indulati bűncselekmények (mint a mostani ügy), és kisebb vagyonelleni bűnesetek. Ám ez a két utóbbi cselekménytípus sokkal közvetlenebbül érinti a többségi társadalmat, valamint sokkal gyakrabban fordul elő. Megtörténtükért pedig elsősorban a cigányságon belül részcsoportot alkotó "rajos" szubkultúra felelős, melynek életvitele a többségi romatársadalmat is súlytja.
A mostani eset szerencsésen végződött hiszen nem halt meg senki. A legundorítóbb momentum számomra a történetben az elkövető családjának viselkedése, amikor az áldozat családját megfenyegették, hogyha a tettes ellen vallanak akkor vér fog folyni. Sajnos ez a jelenség is gyakori a romák által elkövetett bűncselekmények során. Remélem az elkövető családja is példásan meg lesz büntetve emiatt.

Kacsura 2013.01.08. 18:35:51

@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Teljesen igazad van. Én baloldali érzelműnek vallom magam, de ettől még nem az MSZP szimpatikus, hanem vannak közte emberek, akikkel egyetértek. De van a DK-ban is, meg a Jobbikban is, és a Fideszben is. És mindegyikben van jónéhány vállalhatatlan emberke.
Hát igen, kedves fecsketársam, minden bizonnyal sok mindenben nem értenénk egyet, de attól még nem vagyunk ellenségek. Azt hiszem, akkor fogunk lépni előre egy nagyot, amikor az emberek megértik, hogy egyik párt sem csak fekete vagy fehér, egyikben sem csak angyalok avagy ördögök vannak. Sajnos messze van még. Akkor is örülök, mert ez a mi kis beszélgetésünk megmutatta, hogy messze nincs veszve minden.

tundrazuzmo (törölt) 2013.01.08. 19:19:21

@Meglehet ott se vótam: "Ilyenkor szórakoztató figyelni, hogy a libsi lakájmédiában kik kapják a cigánymosdató szerepet."

A legrosszabb az, hogy az index holdudvarában nyüzsgő sok kis buzi azt hiszi, hogy tett valamit. Megvédte a "kisebbséget", ezért sokat tett a világbéke érdekében, peace, love, respect, és este elégedetten lövi be magát.

tundrazuzmo (törölt) 2013.01.08. 19:34:20

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: "Visszatérve a témához: a zsidók által uralt közbeszédben és médiatérben eleve kényes témának minősül minden, ami "származási kérdéseket" vet fel."

Egy dolgot tessék figyelembe venni: a zsidók is hajlandóak voltak beilleszkedni, sokan már rég nem tartották a vallásos szokásaikat, amikor a 30-as évek végén, 40-es évek elején a társadalom szépen ellenük fordult. Pedig nem voltak cionisták, nem "Izrael állam ügynökei" voltak (ilyen akkor még nem is létezett). Nem is a pénzemberek voltak ők, hanem az egyszerű szatócsok, cipészek, szabók. Ennek ellenére faji alapon nekik támadt a társadalom és a politika.

A cigányokkal kapcsolatban se kövessük el az általánosítás hibáját. Sokan be akarnak illeszkedni, meg is teszik. Sokan be akarnának illeszkedni, de azt se tudják, hogy hova, mert Borsodsetétfalván nem látnak jó példát, saját fajtájuk rossz környzete pedig lehúzza őket.

Ennek ellenére, aki bűnözik, az a társadalmon kívülinek tekinti magát. Legyen szó akár cigányról, akár magyarról. Velük kapcsolatban csak a szigorú és elkerülhetetlen büntetés, ezután a felzárkóztatást segítő átnevelés a hatásos. Aki kihagyja a büntetést, az elszemtelenedő bűnöző hordákat nevel. Aki kihagyja az átnevelést és felzárkóztatást, az magára hagyja a kisebbséget.

Nem egyszerű a megoldás én sem tudom megmondani, hogy mit kellene tenni. Azt viszont tudom, hogy egy olyan kormányt sem fogok támogatni, ami csak osztogatni akar a kisebbségnek, számonkérés nélkül.

Z-man 2013.01.09. 11:41:12

Az a helyzet,hogy lehet szidni ezt a Bayer Zsoltot,de mivel nem azt mondta,hogy minden cigányt írtani kell,így egyet értek vele abban,hogy valóban tenni kell az ilyen emberek ellen.Nem létezik h.egy ilyen civilizált világban megengedik azt,hogy ezek az ún.emberek minden gátlás nélkül azt tehetnek amit akarnak,úgy fenyegetőzhetnek ahogy akarnak, és nem tesz ez ellen senki semmit,ez érthetetlen!Az h.annyi gyereket szülnek,amennyi kifér belőlük,és hogy szülés előtt a hasukat ütik,hogy a gyerek fogyatékos legyen, és emiatt több segélyt kapjanak ez abszurd!!!A magyar ember meg nem mer szülni,mert hogy fognak akkor megélni,hogyan fogja felnevelni,ez teljesen felfoghatatlan.Senkinek nem kívánom soha, hogy átélje azt, h.a szeretteit valami kisebbség kirabolja,vagy megölje.Akkor biztosan megváltozik a véleményetek,akik Bayert szidjátok!Lehet h.drasztikus,de igaza van,mert állandó félelemben és állandó rettegésben élni,az nem normális élet!Ha valaki nem ismerné az Amerikai história X című filmet,nézze meg!Ha igen, akkor még1x!Az pont erről szól,habár ők Skinhead-ek!Kiváncsi vagyok akik szidjátok Bayert,hogy reagálnátok,ha a kislányotokat megerőszakolják,aztán benzinnel leöntve felgyújtják!Vagy amikor agyonverik a szemetek előtt apátokat azért mert véletlenül neki megy egy kis cigánylányak,de nem történik baja.Vagy amikor leszúrnak egy élsportolót és 2nemzet gyászolja minimum!Akkor hogyan fogtok vélekedni ha valami hasonló történik veletek?És ezek csak egy része a listának!Mondom nem kívánom senkinek, hogy hasonlód dolgokat átéljen soha!Mert ezek szörnyű dolgok!Persze vannak mikor sápadt arcúak írtanak ki cigány családokat,ami szintén teljesen elfogadhatatlan!A lényeg h.akik veszélyt jelentenek a társadalomra veszélyt ártatlan polgárokra,sajnos télleg drasztikusan kell fellépni,mert soha de soha nem vége!Meddig mehet az őrjöngés?Meddig mehet a határtalan gyilkolás?És meddig lehet ezeket eltűrni?Nekem is cigány barátnőm van,és a legaranyosabb és legszebb ajándék az életemben!Soha nem cserélném le!Nem az ilyenekről van szó!
süti beállítások módosítása