Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Az országból történő kivonulását fontolgatja a FIDESZ

2013.01.03. 09:59 Herkules Irma

254754_422399714487163_1709030437_n.jpgZártkörű sajtótájékoztatóján a magyarok katasztrofális mentális állapotával magyarázta döntését Orbán Viktor, a legnagyobb hazai pénzügyi cég, a FIDESZ első embere. ÁLHÍR

Mint a vezérigazgató elmondta, nagyot csalódtak Magyarország lakosságában, jelenleg pedig úgy tűnik, be kell látniuk, prémium minőségű termékeikre az unortodoxiára, a békementre és a valódi XXI. századi alkotmányra még nem készült fel kellően ez a félázsiai népesség, ezért kényszerülnek más országba áttenni székhelyüket.

aknakereső.jpg

- Kicsit kevesebb félre és több Ázsiára számítottunk! - ismerte el Orbán, majd hozzátette: ha ezeknek inkább kell a demokrácia, mint az államosítás, a piaci verseny, mint az állami rezsicsökkentés vagy a gazdasági szabadságharc, ha komolyan azt gondolják, hogy praktikusabb a versenyképes fizetésekért és gazdaságért küzdeni, mint egyszerűen tökön rúgni mindenkit, akkor alás' szolgája! Nehogy azt higgyék, hogy sajnálni fogjuk a dolgot, nem annyira jó hely ez a maguké, mint ahogy azt gondolják! Pedig még nagyon sok mindent meg tudtunk volna ígérni maguknak, de most már bánhatják!

Matolcsy György pénzügyi igazgató egyéb elfoglaltságai miatt nem jelent meg a sajtótájékoztatón. Mint neve elhallgatását kérő közeli munkatársától megtudtuk, Matolcsy épp Észak-Koreából és Fehéroroszországból érkezett üzletemberekkel tárgyal cégük az említett országok belső átalakításaiban betölthető szerepéről.

A kivonulás tervezett időpontja 2014. második negyedéve.

 

Csatlakozz hozzánk a (klikk:) fészbukon, ha tetszett a cikk, ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne.

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com

Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

 

 A Matolcsy-kép forrása: http://lazacz.tumblr.com/

119 komment · 3 trackback

Címkék: politika gazdaság fidesz magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr504916015

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egyikre pártra sem. Legyen az is egy érvényes szavazat! 2013.01.03. 15:24:51

Nem kormányváltásra van szükség, hanem politikai és erkölcsi rendszerváltásra. Mik is a legnagyobb és alapvető fő gondok hazánkban? Már régebben felsoroltam és most a szavazási bojkott és feliratkozás mizéria miatt talán elgondolkoznak rajta egyesek...

Trackback: Az elkóborolt bárány visszatért 2013.01.03. 13:20:06

Közel egy hónapos hallgatás után újra megnyitjuk kapuinkat. Nem is akárhogyan. Nincs többé balliberális elhajlás, nincs minden alapot nélkülöző kormánykritika, ahogyan innentől kezdve száműzzük oldalunkról az irónia, a szarkazmus és cinizmus minden for...

Trackback: Ki ésszel, ki erővel 2013.01.03. 13:12:31

2013 egésze és 2014 majd fele kampány lesz. Másfél évnyi hadban állás, melyet mindenki utálni fog, kivéve azt a kevés politológust, akik gyönyörködve fogják nézni a harmadik magyar köztársaság legdurvább kampányát. 2014 tavasza parlamenti választá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinkainka 2013.01.03. 11:53:54

Nincs nekünk ilyen szerencsénk.
Itt fognak megbüdösödni a villanykarókon.

DezInf 2013.01.03. 12:47:05

Önként kivonulni?
Olyanok mint az oroszok,ráülnek a nyakunkra ideiglenesen,oszt negyven évig nem is szeretnének továbbállni:)
FideSS konec:))

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.01.03. 12:56:00

Détári Lajos is érintett a foci bundabotrányban!

De a sunyi fideszes Kubatov és Orbán kivonta a forgalomból a "mestert", mert nagyon kellemetlen lett volna a Fradinak!
Jó ideig nem tartott edzést, egyszerűen eltünt. Sokan tudják mi a helyzet, de ilyen a simlis-bóvli-nemzeti orbáni politika, egy volt világválogatott magyar focista nem keveredhet ilyen ügybe. Eltüntették, pedig már mentek érte! De ki fog ez még bukni!

Ilyen a kormányunk, a miniszterelnökünk, a Fradi vezetője, de már nem sokáig!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.01.03. 12:59:25

Amerikai fiú és sleppje piaci versenynek nevezi, mikor 8 év alatt 50% infláció melett megháromszorozódtak (300%) a rezsi költségek.

A piac nem azt jelenti, hogy az MSZP által eladott elrabolt közművek azt csinálnak amit akarnak te majom !

tomwar 2013.01.03. 13:10:00

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "A piac nem azt jelenti, hogy az MSZP által eladott elrabolt közművek azt csinálnak amit akarnak te majom ! "

Nem, nem azt jelentik. SZABALYOZOTT ERTEKESITESI KORNYEZETET.
Na ez nincs, csak monopolium.

regress 2013.01.03. 13:13:19

ezek rosszabbak.a török az orosz a nyakunkon ült de hagyták élni a népet.csak lesz elég lámpavas

2013.01.03. 13:16:21

Úgy tűnik ma már minden idióta írhat blogot és az index még a címlapon is reklámozza ezeket a félkegyelműeket.

neménvagyok 2013.01.03. 13:19:02

"8 év alatt 50% infláció melett megháromszorozódtak (300%) a rezsi költségek."

Levezetnéd ezt a saját villany, vagy gázszámládon? Mert azt én is tudom, hogy most ez a hivatalos troll-duma, de mit mondanak a számok?

Először is: az 50% infláció máris igazol 150%-os árat, ez világos. És az áfa emelése? Gáz import ár emelkedése? Vezetékadó? Stb? És így sem hiszem el nektek a háromszoros emelkedést, pedig én is fűtök és világítok.

csárli hárper 2013.01.03. 13:19:37

@IKDFA: idióta félkegyelmű, félkegyelmű idiótákról ír, hol itt a baj?

TanyasiEdömér 2013.01.03. 13:24:28

@regress
Törökök és élni hagyás? Hát nem. Ha a törökök nincsenek itt, ma kb 25 millió magyar élne a Kárpát medencében.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.01.03. 13:29:02

@neménvagyok:

Azt csinálsz amit csak akarsz majom MSZP droid.

Ha akarsz kedvenc komcsijaid rezsiemelését véded blogokon, és a rezsi számlák csökkentését támadod, mert ezért fizetnek téged.

Vagy csinálhatnál úgy mintha tényleg érdekelne az emberek gondja akik a szocik 3-szoros, 4-szeres rezsi emelkedése nyomán (amit javarészt az ellopott, elprivatizált közműveknek köszönhetünk), fizetésképtelenné vállnak lassan.

Gelece 2013.01.03. 13:32:46

@IKDFA:

Hát igen, szerintem is felháborító, hogy még-még szólásszabadság van. De már komp jár át Leningrádba! :)

Tudjuk, ha rajtatok, derék Fiatal Demokratákon múlna, akkor előzetes engedélyt kellene kérni a blog íráshoz és minden egyes bejegyzést a volt MSZMP-s Hoffman Rózsa személyesen hagyna jóvá, a kommunista ünnepségek főszevezőjeként gyakorlatot szerzett jelenlegi birkamenet-pápa Kerényivel közösen, az ilyen fertők mint az Index pedig már rég be lennének tiltva, szerksztői pedig a Közgép munkatáboraiban robotolhatnának.

Szerencsére nem rajtatok múlik, így jövő áprilisban elzavarunk titeket a jó büdös picsába, aztán a Kossuth téren hugyozhatjátok körbe a parlamentet ahogy korábban, értelmi színvonalatoknak megfelelően. :)

nemsirunk 2013.01.03. 13:33:28

Nem értem miért kellene emiatt kivonulniuk. Megmondta a Vezér is, hogy az erőből azért még ért ez a mi félázsiai népségünk is. Kicsit nagyobb erővel kellene elmagyarázni az értetlenkedőknek a kormányzat sikereit, és egyből minden rendben lenne. A cikk szerint Matolcsy úr éppen a megfelelő országokkal tárgyal, csak át kellene venni az ottani tapasztalatokból.

MACISAJT 2013.01.03. 13:34:28

" Az országból történő kivonulását fontolgatja a Fidesz
A magyarok katasztrofális mentális állapotával magyarázza döntését "

Már nem azért, de mintha nem a magyaroknak volna éppen katasztrofális mentális állapota (magyarul, láthatóan éppen az agyonvert ballibák őrjöngenek naponta minden hullámhosszon, ez a poszt is élő példa).

Ami pedig az országból való kivonulást illeti, nos előre eftársak a kerteszákosi, mohácsiviktóriai, dánielpéteri úton..:D

Kormányváltás, önáltatás. Volt, lesz. (törölt) 2013.01.03. 13:36:11

Az ilyen írások mint a fenti éltetik a rendszert.

Ha véletlenül az országnak akar jót ez az Amerikai fiú, nem az Mszp/bajnai szerkerét akarja csak tólni, akkor legyen szíves nagyon mélyen átgondolni ezt:

www.kibulizottorszag.net

A valóságban nincs mszp meg fidesz, sem egyéb, csak a pártok közös vállakozása van az orszég kiszipolyozására. Az oldalak nem léteznek. Ez szemfényvesztés, a választások értelmetlenek. Amíg az emberek ebben részt vesznek, semmi nem javulhat meg.

Gelece 2013.01.03. 13:37:05

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Tudod komcsikám, azoknak a KISZ tiktárokból és MSZMP tagokból lett "keresztény" "jobboldaliak"-nak, akik a mai napig védelmezik az egykori kommunista titkosszolgálat ügynökeit, kurvára nem áll ám jól a komcsizás.

szemi90 2013.01.03. 13:38:26

Azért az a Minesweeper ablak odabasz. Jót röhögtem rajta. Köszi.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.01.03. 13:40:53

@Gelece:
nagyon vicces vagy.
Ugyanis az MSZP az MSZMP utódpártja ha nem tudnád majom.
Az MSZP még nem tudott ezidáig olyan miniszterelnök jelöltet állítani, aki ne lett volna ügynök, vagy pufajkás.

Ringlósztár 2013.01.03. 13:41:57

@IKDFA:
Úgy látszik, már minden idióta kommentelhet.
Ezért kár volt regisztrálnod Árpi.

Ringlósztár 2013.01.03. 13:44:09

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Miért, a fidesz tudott?
Nézz utána, kit tartanak a '89 utáni időszak legjobb miniszterelnökének a zemberek!

szemi90 2013.01.03. 13:44:43

@Gelece: Hagy Gelece, Látod hogy nem kap szikrát! Olvas, de nem ért. Leírom a kedvéért egyszerűen hogy megértse: A FIDESZ vezetők többsége egykoron MSZMP tag volt. Azokról szólt Gelece, nem az MSZP-ről. Érted? Na?
Áááá...
Reménytelen.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.01.03. 13:48:17

@Wegаm:
Gyurcsánynak a vizsgáira leszólt az MSZMP KB..
www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA

Cserébe ő jelentgetett a Pécsi Dialógus csoportról az MSZMP KB-nek...

Olyan hülye volt a Feri, hogy csak jelentegetésekkel másolt szakdolival tudott diplomát szerezni ez a véglény.

Gelece 2013.01.03. 13:50:13

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kommunista kormánytag
Matolcsy György - MSZMP tag
Martonyi János - MSZMP tag, kommunista kormánytag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Balogh Gyula - MSZMP tag
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár
Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Hoffmann Rózsa - MSZMP tag
Kerényi Imre - MSZMP tag

Majom.

IDKFA 2013.01.03. 14:01:12

@Ringlósztár:

Ez mellément. Ott követted el a hibád, hogy nem racionálisan gondolkodsz hanem a fóbiáidból indulsz ki.

blah 2013.01.03. 14:02:12

Micsoda jellemrajz alakul ki a kommentekben a droidokról… mszpznek, gyurcsányoznak, csak az nem esik le nekik, hogy ezzel aztán senkit nem sértenek… az írás meg vicces :)

IDKFA 2013.01.03. 14:03:37

@Gelece:

Mit nem mondasz? Szólásszabadság van? Dehát vagy két éve az ellenkezője miatt sírtok... el kellene már dönteni mikor mit hazudtok, mert ez így unalmas.

Aureliano Buendía ezredes 2013.01.03. 14:09:55

Nem kell menniük sehova, lassan itt hagyja ezt az országot mindenki, akinek van egy kis esze.
Én amúgy szentül hiszek a Phenjan-Minszk-Budapest tengelyben :D

Gelece 2013.01.03. 14:12:49

@IDKFA:

Szövegértés egyes.

Na fuss neki mégegyszer: "Hát igen, szerintem is felháborító, hogy még-még szólásszabadság van."

Az viszont a te kommentedből tökéletesen egyértelmű, hogy a magadfajták azt szeretnék, hogy NE legyen szólásszabadság és ne mondhassa el bárki a véleményét, majd ti eldöntitek, hogy ki az idióta (mindenki aki nem hithű Fideszes), meg ki nem idióta (mindenki aki Fideszes), hisz pont azon sajnálkozol a kommentedben, hogy ezt még nem sikerült megvalósítani. Megsúgom, nem is fog. :)

campobaszo 2013.01.03. 14:13:44

@1055: @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Az olajat,gázt a világpiacról vesszük. Az elmúlt 10 évben megnégyszereződött az olaj ára. Függetlenül attól,hogy itthon éppen ki kavarta a szart.

inflationdata.com/Inflation/Inflation_Rate/Historical_Oil_Prices_Table.asp

DereKati 2013.01.03. 14:18:41

@IDKFA:

Hát a hazugságokhoz itt valaki nagyon ért, csak nem tudom ki. De most eszembe jutott valami, talán ez felfrissíti a te memoriádat is:

"A helyzet úgy áll, ha tandíj lett volna, akkor én ma nem állnék itt. Ha tandíj lett volna akkortájt, Önök közül nagyon sokan nem ülnének ma itt. Beszéljünk ismét egyenesen: a tandíj a magunkfajtákat kirekeszti az egyetemekről. A tanulás a mi időnkben sem volt ingyenes - én emlékszem -: albérlet, kollégium, különórák, nyelvórák, tankönyvek.
...
Ha azonban tandíj lett volna, kedves Barátaim, az már egy elkerülhetetlen és kivédhetetlen csapást jelentett volna a számunkra. Gondoljanak bele abba, mit érezhet ma egy diplomás házaspár, vagy mit érezhet egy munkás, aki látja a gyerekében a tehetséget, észreveszi a felvillanó észt, mit érezhet, amikor azt kell mondania, jövőre nem tudom fizetni az egyetemi tanulmányaidat. Ha nincs pénzed, nem tanulhat a gyereked! Ezt jelenti egész Magyarország számára a tandíj.

...sohasem fogok belenyugodni abba, hogy Magyarországon tandíj zárja el a gyerekek előtti felemelkedés lehetőségét.
...
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Nem tudom, Önök közül kik azok, akik elgondolkodtak a tandíj távlatosabb következményeiről. A tandíj ugyanis nemcsak az egyetemekről szorítja ki az okos, de szegény családba született gyerekeket, hanem előbb-utóbb a gimnáziumból is. Mert minek járjon gimnáziumba a gyerek, ha úgysem tudjuk majd utána fizetni az egyetemet? Az út vége belátható, nem a tudás alapú iparágakba, nem az igazi európai jövőbe kapcsolódunk be, még csak nem is az idetelepített gumigyárakban fogunk dolgozni, hanem a végén majd szemetet fogunk égetni, mint ahogy a harmadik világ országaiban teszik."

Orbán Viktor, szociális népszavazás kampányzáró, 2008.

dr. jenőke (jenőke) 2013.01.03. 14:21:59

Öröm olvasni a sok tárgyilagos, indulat-, széndioxid- és cukormentes hozzászólást.
Ám egy sem ad választ arra, hogy mi lesz a gazdasági terroristákkal és a pénzügyi bozótharcosokkal.
Most olvastam, hogy valamelyik barom elment Putyinhoz, hogy kölcsönkérje az Auróra ágyúit, mert valahol már látott részeg tengerészt és a tél is stimmel.

Csak Norris 2013.01.03. 14:23:42

@Gelece:
Nem tudom mit akartok ezekkel a listákkal.
Aki a 80-as évek előtt született mindenki bent volt a pártban. Apám is utálta őket, de bizonyos tisztségekhez nem volt elég az iskola.
A hajón ha többre akartad vinni pl. mint papírtologató, be kellett lépned.
Aztn 89-re mindenki kilépett, csak 2 maradt aki hithű komcsi volt.

Így működött ez. Lassan felnő az a korosztály akinek nem kellett párttagnak lenni, és lehet belőlük válogatni.

Gelece 2013.01.03. 14:35:10

@Desmond77:

Nem tudom ki mit akar ezekkel a listákkal, én speciel arra kívánom felhívni a figyelmet, hogy rohadtul szánalmas hogy minden Fidesz hívő azonnal kommunistázni kezd, amint valaki kirtiák fogalmaz meg imádott pártjukkal szemben, miközben a Fidesz fél vezérkara kőkemény szereplő volt a kommunizmsban. Valószínűleg azért is irritál ez engem (és gondolom másokat is) ennyire, mert kevés dolog van amit jobban útálok a kommunizmusnál és a kommunista szemléletnél. Pont ezért utálom a Fideszt is akik amellett, hogy volt kommunistákat ültetnek vezető pozícióba, a mai napig kommunista típusú politikát folytatnak, szinte szóról szóra ugyanazt szajkózzák mint Kádár a hanyatló nyugattól az állam gyámkodó szerepének fontosságáig. Hajdani demokrata pártból mára az MSZP-nél is kommunistább párt lettek. Ebből én nem kérek, abból pedig végképp nem, hogy ennek még ennek a rezsimnek hívei kommunistázzanak le engem.

Az pedig nem igaz, hogy mindenkinek be kellett lépnie az KISZ-be pláne nem az MSZMP, én se voltam tagja ezeknek soha mint ahogy egyetlen felmenőm sem. Akik ezen a listán szerepelnek azok többnyire ráadásul igen komoly szerepeket játszottak a kommunizmusban is (nem egy kormánytag is volt!), nemcsak egyszerű tagocskák voltak.

Az pedig mégtöbbet elmond a Fidesz kommunista kötődéséről, hogy 23 évvel a rendszerváltás után sem merik nyilvánosságra hozni a kommunista ügynöklistákat. Ezeket a dolgokat nem lehet kimagyarázni.

Zabaalint (törölt) 2013.01.03. 14:42:37

@Desmond77:
Ja, csak aki tényleg elveihez hű konzervatív-jobboldali, az nem lépett be csak azért a pártba, hogy előbbre jusson. Ráadásul elég sok ilyen "hirtelen jobbos" politikai szerepet is vállalt abban a rendszerben.

Ugyanez, mint a kereszténység, 90-ben hirtelen rengeteg hú de vallásos lett, érdekes akik 90 előtt is rendszeres templomba járók voltak, azok nem lettek ekkora melldöngetők.

Aki előmenetel miatt lépett be anno a pártba, az ne vállaljon most az ellenkező oldalon politikai szerepet, mert még azt találják hinni az értelmesebb szavazók, hogy ez a szerepe is csak az előbbre jutás miatt kell, mint anno az MSZMP tagság volt.

l.k.c 2013.01.03. 14:44:21

@Desmond77: ez nem igaz, a szüleim 55-56 os születésűek és el tudták kerülni a párttagságot. Én magam rajtitkár, örsvezető voltam. Kiváló kisdobos és úttörő.

Aureliano Buendía ezredes 2013.01.03. 14:45:52

@Desmond77: Az én édesapám azért nem lett iskolaigazgató, mert ahhoz be kellett volna lépni a pártba. Inkább megmaradt sima tanárnak és becsületes, gerinces embernek.

neménvagyok 2013.01.03. 14:55:35

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Próbáltam udvariasan beszélgetni veled, de így csak kurva anyád.

:o)

mizrolist 2013.01.03. 14:57:13

@Desmond77: Martonyi mikor is lépett be az MSZMP-be? 1988-ban vagy 1989-ben?

mizrolist 2013.01.03. 15:00:10

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ha a probléma a nem hatékony energiafelhasználás a rosszul szigetelt lakások és az öreg és gyenge hatásfokú kazánok miatt, akkor ezen mennyiben segít, ha a felújítás támogatása helyett árat csökkentenek?

a bőregér 2013.01.03. 15:01:27

@IKDFA: Na, ha minden félkegyelmű írhat, akkor talán még neked is van esélyed, ha már ezért az egy kommentért regisztráltál. Lehet, hogy a teljesen idiótákat kiemelten támogatják, így állandó helyed lehetne a blogketrecben.

IDKFA 2013.01.03. 15:03:58

@DereKati:

Szerintem tényleg idióta az aki egy politikustól az 5 évvel azelőtti álláspontját kéri számon. :P
Épp azért fizetjük őket (fityiszes-ballibbant egyre megy), hogy az aktuális helyzetekre találjanak vmi jónak tűnő megoldást.

veracity 2013.01.03. 15:04:33

Az MSZP elnöksége a legfrissebb hírek hatására úgy döntött, hogy a pártközpontot áthelyezi Szigethalomra, egy étterem felső szintjére.

Szanyi kapitány bejelentette, hogy a párt közelebb kívánja vinni a politikát a választóihoz!

Az étterem bejárata elé anti-rasszista tűntetés szerveznek. Meghívott szónok: Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon!

IDKFA 2013.01.03. 15:06:27

@Gelece:

Minden ballibant távpszichológus is egyben? A kommentjeimből max a hozzád hasonló, csőlátású, fóbiás hülyék cikizése olvasható ki, nem a szólásszabadság korlátozásának vágya. :P

saci02 2013.01.03. 15:08:01

@Desmond77: ez nem igaz. 80 elott szulettem es nem voltam a benne a partban. Sot KISZ alapszervezetem is magatol eloszlott amikor masodikos gimnazista voltam. 85-ben siman felvettek az egyetemre, 90-ben munka alltam...

Szoval Orbannek is lehetnenek 'tisztabbak', ha akartak volna...

IDKFA 2013.01.03. 15:09:21

@a bőregér:

Jah ezért az egyért... ne zavarjon hogy 2 és félszer annyi hszem van a blogokban mint neked. Úgy tűnik te még az indapass használatához is túl buta vagy... :)

DereKati 2013.01.03. 15:12:23

@IDKFA:

Ja igen, értem. Képzelem, hogy 2006 őszén is hányszor hangoztathattad ezt... Te valami rendkívűli mértékben szánalmas ember lehetsz, ennél pofátlanabb reakciót kevesen tudtak volna írni az arcbőrük spontán elégése és gerincük darabokra hullása nélkül.

regress 2013.01.03. 15:21:37

@veracity: te semmit sem változtál.ha 500-évig élnél mint a teknősbéka ,akkor is hülye maradnál.hát tehetnek arról a szocik,hogy neked gyerekkorodban jutalomként a szüleid párttagkönyvét kellett csókolgatnod?

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2013.01.03. 15:28:45

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "8 év alatt 50% infláció melett megháromszorozódtak (300%) a rezsi költségek."

akkor negyedelni kell a rezsiköltségeket, és kész. nem?

IDKFA 2013.01.03. 15:36:57

@DereKati:

Te valami szánalmasan buta ember lehetsz Katikám. 2006 őszén ugyanis nem az derült ki, hogy Gyurcsánynak más véleménye van korábbi dolgokról, hanem hogy cirka másfél-két évig pofátlanul hazudott és nem csinált semmit, miközben pontosan tudta, hogy baj van.
Ja és nem önként bevalotta a lemondásával egyidőben, hanem kiszivárgott...

sánta vas 2013.01.03. 15:37:40

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Röhög a vakbelem. Egy régi kabátom zsebéből előkerült egy 2003-as vonatjegy 185ft. Kiváncsiságból megnéztem a mostani árát(ami 2010 óta nem változott). Kéremszépen: 485 ft! 7 év alatt kb 180 %-os dráguás, és ők merték magukat baloldalinak nevezni. A rezsi kb ugyanígy drágult a 8 éves rémálom alatt.(Most csökkenni fog 10%-kal.)
A szocik csak a szlogenek szintjén voltak baloldaliak, a valóságban mindig is a nemzetközi nagytőkét szolgálták, és közben a lakosság tökein csavartak mindig egyet ha pénz kellett.

Parajpuding 2013.01.03. 15:38:26

A fidesz ugyanolyan megszállók, mint az oroszok voltak. A vigasz az, hogy ezek is csak ideiglenesen vannak ott, ahol és csak 4 évig, nem negyvenig.

sánta vas 2013.01.03. 15:41:24

@IDKFA: Pontosan így van. A párttársai kiszivárogtatták, és nem őszintén vallotta be. Ha ezt akarta volna, akkor szépen kiáll a parlamentben, és elmondja amit akar, de nem így történt.
Egyébként kár őrá túl sok szót fecsérelni. Egy periférikus kis pártocskát vezető bukott politikus.

Parajpuding 2013.01.03. 15:41:26

@sánta vas: te is csak a 10%-al megetethető és boldoggá tehető - de igen csökött értelmi képességekkel rendelkező - egyed vagy, mint a többi narancszombi.

Parajpuding 2013.01.03. 15:44:50

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: szopogassál petárdát, nem kockáztatsz semmi értékeset...

Roy 2013.01.03. 15:46:10

Ha már két évvel ezelőtt kivonultak volna az is késő lenne.
Szép álom!!!

Gelece 2013.01.03. 15:46:13

@IDKFA:

Mitől vagyok szerinted ballibant? Mert nem istenítem a Orbánt? Azt az Orbánt aki 89-ben még ezt mondta: "A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek. A Századvég című lapunknál ugyanakkor dolgoznak olyan reformkommunista szerkesztők is, mint Stumpf István és Wéber Attila."

Ami pedig kommetedet illeti: "Úgy tűnik ma már minden idióta írhat blogot és az index még a címlapon is reklámozza ezeket a félkegyelműeket."

Igazad van, ebből aztán véletlenül se következik az, hogy szerinted az lenne jó ha nem írhatna minden idióta blogot, vagy ha mégis, az Index legalább elrejtené őket. Tehát a kommented valójában örömittas felismerése annak, hogy de jó világban élünk, ahol még idióták is blogolhatnak. :) Én kérek elnézést.

Roy 2013.01.03. 15:49:01

@Parajpuding: Ebben biztos vagy, hogy nem 40 évig? Ezt csak remélhetjük.

makronom 2013.01.03. 15:50:15

Falra mászok már ettől a -10%-os éltetéstől (villany esetében speciel 3,5%, mert se a használati díjak se az adó nem csökken) és ezzel párhuzamosan a kommunistázástól, amikor a mostani árszabályozás deklaráltan megegyezik a régmúlt idők (kommunista) árszabályozásával.

Most akkor döntsétek már el, hogy az ellenzékiek kommunisták, vagy a globális nagy tőke támogatói...

eMJe 2013.01.03. 15:51:17

@Desmond77: "Aki a 80-as évek előtt született mindenki bent volt a pártban"

ekkora árnyékra futást :D sem anyám, sem apám nem volt párttag. az más kérdés, hogy nem is kerültek magas pozíciókba :)

Trompf · http://trompf.blog.hu 2013.01.03. 15:57:23

@makronom:
Legyünk korrektek..

Az MSZP alatt kb 300%-kal nőttek a közüzemi terhek 8 év alatt.

Ez nem piac.
Ennek semmi köze a piachoz.
Ez privatizációs fosztogatás következtében kialakult monopol helyzettel való visszaélés.

Akár 3,5% a csökkenés, akár 10% az még mindig jobb, mint a lakosság totális kiszolgáltatottá tétele.

Szelid sunmalac 2013.01.03. 15:58:21

@IDKFA: 2006-ban egesz egyszeruen az derult ki, hogy a legtobb embernek fogalma sincs a politikarol, az, hogy mennyire naivak, es mennyire szuklatokoruek. Annyi derult ki, hogy igazabol mindegy nekik, ha valaki hazudik, csak azt lehetoleg csendben tegye, majd par evvel kesobb mar ez sem lett fontos. Ma ott tartunk, hogy a pofankba rohognek mikozben hazudnak, es es mi kell elnezest kerjunk erte!

2006-ban annyi tortent, hogy valaki megprobalt ezen valtoztatni, de a plebs inkabb elkergette, nehogy mar valtozzon barmi is.

2006-ban kiderult, hogy jobb az embereknek a csendes sotetseg, mint a fajo valosag.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2013.01.03. 16:01:38

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Ez se igaz..
Semmi nem változott azután hogy Gyurcsány lebukott egy szűk körben előadott Öszödi beszédnek nevezett önvallomással.

Már ami az őszinteséget, és elkúrást jelenti.
Akkor se, ha a hazugságokban a Fidesz se jobb.

sánta vas 2013.01.03. 16:02:33

@Parajpuding: Az igazság attól még igazság marad: A Fidesz nem emelte a közösségi közlekedés költségeit, a rezsiköltséget pedig csökkenti. Mindkettő fontos a kisemberek számára. A magát baloldalinak nevező Mszp pedig drasztikusan emelte mindkettőt..

Gordiusz 2013.01.03. 16:11:07

Egy-két kommentelő hozzászólásából nagyjából látszik, milyen is az a "katasztrófális mentális állapot".

Érvek helyett komcsizás. Tények és a saját - katasztrófális - teljesítményünkről a figyelem elterelése, vádaskodással, rágalmazással, hangulatkeltéssel, tények helyett csúsztatások, féligazságok és úgy általában érvelési hibák minden mennyiségben:

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89rvel%C3%A9si_hiba

Pont amilyet fentről is megszoktunk..

anyátok 2013.01.03. 16:11:27

@MACISAJT: És előre Ady Endre, József Attila, Mikszáth Kálmán, stb. útján.

makronom 2013.01.03. 16:12:00

@Trompf: Ennek most utána néztem. A gáz ára valóban 3*-osára nőtt, az áramé viszont kétszeresére sem.

Monopolhelyzetről beszélni meg badarság, 2002-ben a legnagyobb szolgáltató piaci részesedése 39,7% volt, 2010-ben 42,1%.

Hajós 2013.01.03. 16:13:08

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Te el vagy tévedve. Ha lenne prosperáló gazdaság, akkor lenne miből fizetni.Persze a gazdasági növekedést nehezebb összehozni, mint egy törvényt a rezsicsökkentésről.

IDKFA 2013.01.03. 16:16:39

@Gelece:

Tudod milyen uncsi, amikor vki azzal jön, hogy vki mit csinált, vagy milyen nézeteket vallott 20-25 éve? Az emberek, főleg a fiatalok változnak, még a ballibek is... Nekem hihetőbb még Gyurcsány esetében is, hogy egy 20 év körüli fiatalember nézetei, világlátása megváltozik... jobban mint mindjuk a gengszterváltás idején is 50-60 körüli Horn vagy H.Kovács esetében...

Trompf · http://trompf.blog.hu 2013.01.03. 16:17:14

@makronom:

Tehát megállapíthatjuk hogy nagyságrendekkel jobban emelkedtek a közüzemi díjak, mint azt az infláció indokolttá tette volna.

Egyébként nem igazán értem a megkérdőjelezését a monopol helyzetnek sem.
Tudtommal én sem, ahogy más sem, dönthetünk arról kitől vegyük a vizet, a gázt, a villanyt, avagy affelől hogy mennyit fizessek érte.

Annyit tudok, hogy bagóért privazitálták el a közműveket, és ezidáig úgy emelték a díjakat ahogy nem szégyellték.

Szerintem nem baj, ha ezen valaki végre változtat.

Szelid sunmalac 2013.01.03. 16:19:04

@Trompf: Ebben egyetertunk. Addig el se jutott senki, hogy barmi is valtozzon, mert azonnal mindenki lazadt, hogy egy politikus hazudott...
Gyurcsany lelecelt, a tobbi meg szepen kushad es a mai napig hazudnak.

VT Man 2013.01.03. 16:20:23

@makronom:
"Most akkor döntsétek már el, hogy az ellenzékiek kommunisták, vagy a globális nagy tőke támogatói... "

Az a kommunista, aki az egykulcsos adót fikázza, és helyette olyan progresszív adót akar, amibe már az átlag felett kereső dolgozó ember is belerokkan.

Név szerint: MSZP, LMP, DK.

makronom 2013.01.03. 16:26:50

@Trompf: Azért a világpiaci árak alakulását sem lehet figyelmen kívül hagyni.

@VT Man: Ja a magasabb SZJA-ba belerokkannak az emberek, de a magasabb fogyasztási és egyéb terhet jelentő adókba nem. Micsoda felfogás.

2012-ben 39%-os volt az adóelvonás mértéke, idén ez 39,4%-ra nő úgy, hogy közben már mindenki valóban egykulcsos adót fizet. Érdekes nem de?

Gelece 2013.01.03. 16:32:23

@IDKFA:

Ennyit tudsz reagálni mindarra amit írtam?

Én elhiszem, hogy te nem szívesen hallgatod ezt, mert te vagy az aki egy olyan pártot támogat akik akár ciklusonként váltogatják az "elveiket", annak függvényében, hogy épp milyen hazugságból remélnek több szavazót, de bármilyen meglepő is számodra, vannak emberek (sőt ők - mi vagyunk többségben) akik 20, 30, 40 éve után is ugyanazt gondolták ugyanazokról a dolokról. Ezt nevezik elveknek. Hogy most ne mondjak, ott van pl. Fodor Gábor, aki akkor is ballib volt és azóta is ballib maradt. Igaz ő sose volt KISZ titkár se, mint pl. Orbán. De ott van pl Antall József is, aki 56-ban is jobboldali volt és az is maradt haláláig, ő se volt soha se KISZ titkár, se MSZMP tag. Folytathatnám még ezt sort akármeddig, a lényeg, hogy amiről te azt hiszed, hogy általános és rendben van úgy ahogy van, az rohadtul nem általános és rohadtul nincs rendben, csak egy köpönyegforgató, elvtelen, gerinctelen pszcihopata zsebdiktátor hitette el veled, hogy nincs azzal semmi baj, ha egyik héten ezt mondjuk a másik héten meg azt. Észre se veszed, hogy mekkora hülyének vagy nézve, sőt még tapszols is hozzá.

VT Man 2013.01.03. 16:38:29

@makronom:
"2012-ben 39%-os volt az adóelvonás mértéke, idén ez 39,4%-ra nő úgy, hogy közben már mindenki valóban egykulcsos adót fizet."

Elfelejtetted hozzátenni, hogy az az 1 millió ember (vagy munkáltatója) is többet fizet, aki minimálbérre volt bejelentve.

Ebből az 1 millióból 500 ezer ember vállalkozó volt, minimálbéren. Gondolom most őket sajnálod.

Az adók pedig valóban most is magasak, a mostani elvonás az átlagfizetések körül a szuperbruttó 50%-át veszi el. Az MSZP alatt ez jóval több volt.

Az MSZP kommunista, mert "fizessenek a gazdagok" jeligével a középosztályt akarja megnyúzni.

dr. mesterséges színezék 2013.01.03. 16:42:27

@regress: "csak lesz elég lámpavas"

Csinálunk 3D-s nyomtatóval, ha kell.

makronom 2013.01.03. 16:44:28

@VT Man: Csak hogy tisztázzunk pár fogalmat a kommunista gazdasági ideológiával kapcsolatban: államosítás (pipa), mesterséges árszabályozás (pipa), jegybanki függetlenség totális felszámolása (nemsokára pipa), szolgáltatói szektor elleni kirohanások és ellehetetlenítés (pipa), nyugati kapitalista rendszer elleni kirohanások (pipa), gazdasági klientúra kiépítése (pipa).

dr. mesterséges színezék 2013.01.03. 16:44:37

@Desmond77: "Aki a 80-as évek előtt született mindenki bent volt a pártban"

Mármint minden opportunista.

d.j 2013.01.03. 16:46:33

@Trompf: A gáz világpiaci ára ötszörösére emelkedett 2001 és 2010 között. Eközben a szemét komcsik meg háromszorosára. A gecik.

dr. mesterséges színezék 2013.01.03. 16:47:17

@sánta vas: "A Fidesz nem emelte a közösségi közlekedés költségeit,"

Frászt nem. Esetleg a jegyek árát nem (bár már ez sem igaz), de a költségeit igen. Avagy szerinted ki fizeti ki a piaci ár ötszörösére rúgó vasútfelújítást?

belekotty 2013.01.03. 17:44:49

@Desmond77: "Aki a 80-as évek előtt született mindenki bent volt a pártban. Apám is utálta őket, de bizonyos tisztségekhez nem volt elég az iskola.
A hajón ha többre akartad vinni pl. mint papírtologató, be kellett lépned."
- Ez nem igaz. Egész magas tisztségeket, főosztályvezető, ig. helyettes, el lehetett jutni párttagság nélkül közepes állami cégeknél.

nomad · http://szkaresz.blog.hu/ 2013.01.03. 17:45:32

A kivonulás jó ötlet:) Mondjuk Gáza és Ciszjordánia mintájára lesz Felvidék és Erdély az új országuk. Délvidék nem kér belőlük, mint Jordánia a palesztinokból. Középföldét(Csonka Mo) meg ellenségnek nyilvánítják és kérik az ENSZből való kizárását.

belekotty 2013.01.03. 17:53:32

@VT Man: "Az adók pedig valóban most is magasak, a mostani elvonás az átlagfizetések körül a szuperbruttó 50%-át veszi el. Az MSZP alatt ez jóval több volt."

Téged is át lehet baszni ám! :-))
Csak látszólag több a pénz az embereknél.

index.hu/gazdasag/2013/01/03/tobb_adot_szedett_be_az_allam/

J.László 2013.01.03. 18:36:35

A magyar nép mentális állapota valóban katasztrofális. Köszönhetjük a 20 évig uralmon volt "liberális demokráciának".

DezInf 2013.01.03. 18:41:11

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
1. A fideSS-t Horváth belügyminiszter védnöksége alatt hozták létre. Csak megfigyelhette őket a rendőrség,de nem nyúlhatott hozzájuk. Akkor ki az MSZMP utódpártja?
Kedvenc kuruc oldaladon olvashatod a titkosítás alól feloldott dokumentumokat:)
2. A fideSS kormányban és slepjében van a legtöbb volt MSZMP-s és III/IIII-as ügynök. A kurucon megtalálod őket, én nem sorolom fel neked.

Ezt nem mondták el neked az eligazításon ?
Hülye vagy kisgyerek,de a gazdáid se tartanak sokra ezek szerint.

1055 2013.01.03. 18:42:09

@campobaszo: Neménvagyok azt állította hogy nem növekedtek számottevően 2004-től az energiaárak. Erre küldtem a linket.
Egyébként alegnagyobb árnövekedést a támogatás megszünése okozta.

Le_Penseur 2013.01.03. 18:45:23

@J.László:
Bármennyire is szeretnétek visszahozni az egypárt rendszert, az nem fog menni.

DezInf 2013.01.03. 18:46:12

@belekotty:

hmmmmmm.
Két feltétel volt,de ugyanazt jelentette : megbízható elvtársnak kellett lennie.
1. vagy párttag volt
2. vagy beépített ember,aki nem párttag,de mivel besúgó ezért megbízható
3. volt még egy lehetőség:munkásőr,de asszem azok eleve párttagok voltak,de ebben nem vagyok biztos

J.László 2013.01.03. 18:46:21

@makronom:
Csak hogy tisztázzuk, milyen szamárságokat írsz.

1.) államosítás (pipa): Európában Magyarországon a legalacsonyabb az állami tulajdon aránya a gazdaságban.

2.) mesterséges árszabályozás (pipa): a világ összes országa alkalmazza.

3.) jegybanki függetlenség totális felszámolása (nemsokára pipa): olyan nincs, hogy egy jegybank független. Ha nem Magyarországtól függ, akkor mástól. Még szép, hogy a saját jegybankunk tőlünk függjön.

4.) szolgáltatói szektor elleni kirohanások és ellehetetlenítés (pipa): e kijelentésed még magyarázatra szorul.

5.) nyugati kapitalista rendszer elleni kirohanások (pipa): szintén.

6.) gazdasági klientúra kiépítése (pipa): mindenki kiépíti a maga klientúráját, mióta ember él a Földön. Kérdezd csak meg az MSZP-SZDSZ maffiát. Ha ez az ára, hogy ezek ne jöjjenek vissza, építse ezerrel a klientúráját a Fidesz. Jól teszi.

J.László 2013.01.03. 18:48:39

@Le_Penseur:
A "liberálison" a hangsúly, talán észrevetted.

sánta vas 2013.01.03. 18:49:45

@dr. mesterseges szinezek: Mese habbal..Minden kormánynál előkerülnek ilyen legendák (lásd autópálya)

sánta vas 2013.01.03. 18:54:47

@dr. mesterseges szinezek: A jegyek árát tuti nem emelte, mert sokat járok tömegközlekedési eszközökkel, és nem változtak az árak.
A különböző projektfinanszírozások tekintetében pedig nem hinném, hogy bárki versenyre kelhetne a szocikkal túlköltekezésben.

DezInf 2013.01.03. 18:55:28

@sánta vas:
Vegyépszer - Ezüsthajó?
Autópálya? googlizzál.
Közgép-vasúti felújítások-Közbeszerzési értesítő:)
Legenda? Te magad vagy a legenda:))

DezInf 2013.01.03. 18:59:36

@DezInf:

Persze ha Közgépes lobbista vagy akkor elnézést kérek, hiszen Simicska úrral ki is merne ujjat húzni, lehet még a NAV első embere ha rosszra fordul a helyzet:)
Aztán lehet hosszú bájtok ( vagy.........igény szerint behelyettesíthető) éjszakája!
Jobb félni,mint várni a lefüggönyözött ablakú fekete autóra.

Csak Norris 2013.01.03. 19:01:59

@mizrolist: "Martonyi mikor is lépett be az MSZMP-be? 1988-ban vagy 1989-ben?"

Fingom nincs. Ki az? Melyik műszakban van? :D

sánta vas 2013.01.03. 19:02:53

@belekotty: Ja persze, csak az nem mindegy, hogy kitől szedik be. Ez volt az első kormány amely több száz milliárdot beszedett a multiktól, és nem a gáz, villany és közlekedési árak növelésével finanszírozta a hiányt, mint a szocik. Akár tetszik, akár nem ezek a költségek a legfontosabbak a kisemberek számára, mert a lakást ki kell fűteni, mosni kell, közlekedni kell. Ezeken nem lehet spórolni.

sánta vas 2013.01.03. 19:04:57

@DezInf: Még ha igaz is lenne, akkor is hamvas kis babazsúr a szocimutyikhoz képest.

Csak Norris 2013.01.03. 19:05:00

@belekotty: Csodálkozom, nálunk a "falu" és Tsz. vezetés vörössegű volt 90-ig, majd váltás után ők voltak a templomban az első sorban. Gondolom ha ekkorát váltottak, nem jókedvből voltak párttagok.

kublerek · www.vasalobolt.hu 2013.01.03. 19:05:47

Szerintem éppen ideje lenne véget vetni ennek a FIDESZ uralomnak!!!Ez a közel 3 év túl sok volt nekik. És én pont egy ilyen hülye országba születtem ahol senki és semmi nincs biztonságban. Hosszú évek óta!!!

Csak Norris 2013.01.03. 19:09:52

@saci02: "ez nem igaz. 80 elott szulettem es nem voltam a benne a partban. Sot KISZ alapszervezetem is magatol eloszlott amikor masodikos gimnazista voltam. 85-ben siman felvettek az egyetemre, 90-ben munka alltam..."

Én sem. De nem is erről beszéltem. Munkáig mindenki eljutott.
De lehet nem lett már belőle kapitány, vagy iskolaigazgató...
Nem a mi korosztályunkra gondoltam aki épp 80 előtt született hanem akik kicsit előttünk voltak. Én 7.-es lehettem mikor eltörölték az úttöröséget. Így nem érintett a dolog.

DezInf 2013.01.03. 19:14:36

@sánta vas:
Alakul ez :)
Egyik kutya-másik eb.
Egyiket sem védeni kell,hanem jól megérdemelt helyükre kellene juttatni :)

neménvagyok 2013.01.03. 19:24:31

@1055: Kedves 1055.

Láttam a linkedet, tisztelettel meg is köszönöm. Én annyit állítottam mindössze, hogy szerintem nem nőttek a rezsiköltségek a háromszorosukra. Az általad hozott link a gázárat valóban 2,77-szeresen jelezte, de tudtommal pl az áram ára nem nőtt ilyen mértékben. A hsz-emnek viszont nm ez volt a lényege.

Ezen kívül még próbáltam volna megtudni a fideszes kollégától, hogy szerinte az infláción kívül vajon mennyivel növelte a gázárat a világpiaci ár ötszörös körüli növekedése, de sajnos erre a kérdésre nem készítették fel a tematikus eligazításon, így maradt neki a személyeskedés ősi fideszes fegyvere.

CSENDES 2013.01.03. 20:21:23

Fiam kijött,megkérdezte, hogy tudnék-e valami melegszendvicset készíteni. Közöltem,hogy amerikai fiú mintára. Elvonult, sebeit nyalogatni.

kvadrillio 2013.01.03. 20:26:27

vonulnak...vonulnak...pávatáncot járva...miközben úgy közelednek mintha távolodnának.....Matolcsy közben vakargatja piros pontjait a töke körül..., és erősen gondolkodva összeakadt szemekkel azon morfondírozik, vajopn ezek a piros pontok ázsiai jelek avagy szífsz ilike-e....Orbán nagy keres focilabdával dekázgat fiával adogatnak egy másnak. eközben leánykája árvahajat fon az ábrándok kivonulási útján.... a többi gyerekét nem láton tisztán csak íz old...án...

menjenek mind ISTEN HÍRÉVEL...CSAK VISSZA NE FORDULJANAK SOHA !

kvadrillio 2013.01.03. 20:36:37

"Itthon is elindult a gáztőzsde
2013. január 2. szerda 16:19:59
Információ
A cikkek nyomtatása csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges. Amennyiben Ön már regisztrált, lépjen be a szolgáltatás eléréséhez!
nyomtatáse-mail küldésCikk betűméretének csökkentése
Megosztás|

CimkékGáz
Fórum hozzászólások

Elindult a földgáztőzsde Magyarországon, a CEEGEX Közép-Kelet-Európai Szervezett Földgázpiacon a szerdai nyitás után azonnali ajánlatok jelentek meg - közölte a CEEGEX Zrt. szerdán.
hirdetés
Gáz
Gáz

Nem Magyarország orosz gáztarifája a legmagasabb

A MOL gáztárolójára is lecsap a kormány

Elfogadták: 10 százalékkal csökken a gáz, villany, távhő ára

Kikapcsolási moratóriumot hirdet karácsonyra a Tigáz is

Elkezdték a Déli Áramlat építését
További cikkek »

A szervezett földgázpiac létrehozása segíti az európai regulációs elvárásoknak való megfelelést, a kereskedési platformot pedig a nemzetközi fejlett piacok mintájára, a kereskedők elvárásai és a már működő szabványok alapján alakították ki - hangsúlyozta Lajtai Roland, a CEEGEX Zrt. vezérigazgatója a börze beindításáról kiadott sajtóközleményben."

NU, AKKOR MAJD MEGINDUL A GÁZ ÁRA FÖLFELÉ, MINT A GABONA, TAKARMÁNY, VETŐMAG...STB ÁRÁNÁL........

zollerbá 2013.01.03. 20:43:47

Nem szeretem a fideszt, de a másik oldal is gyöngusz.
Tanácskozott a múmia ügyvéd, aki mellékesen III/III-as volt fiacskája,az unokája,a kábszerreklámozó, a fika zabáló /MSZP-s kampányfőnök Szigetvári Viktor taknyot zabál - YouTube/ a KGB-és áltűzoltó. Szép csapat!!!

op tomi 2013.01.03. 21:01:21

Kommenteken direkt átgörgettem, a post szellemes, színvonalas, gratulálok :)

hitelkártyahalmozó 2013.01.03. 21:04:57

@sánta vas: "Ja persze, csak az nem mindegy, hogy kitől szedik be."
- Kis naiv! Gondolod a multik nem húzzák ezt le a kisemberekről?
Megszívatod a multikat? Akkor elbocsájtanak egy csomó embert! Nézz rá az adóbevallásokra! Eltűnt 250 ezer adóbevallás.

dr. mesterséges színezék 2013.01.03. 21:38:48

@DezInf: "Persze ha Közgépes lobbista vagy"

Minden fideszhívő automatikusan az: a vallás szerves része.

dr. mesterséges színezék 2013.01.03. 21:52:41

@zollerbá: " Nem szeretem a fideszt, de a másik oldal is gyöngusz."

A másik oldalt ugyanabba a zsákba kéne zárni a tengerbe taszajtás előtt.

Nincs jobb analógia arra, ami az országgal folyik, mint az, hogy az MSZP-SZDSZ az utolsó emberig védekezésben elhajtotta a marhát, elvitte a vagonokat, tél közeledtével és alatt gatyára vetkőztette az országot -- aztán jött a Fidesz, és felszabadított... erőszakolva, bakancsát a terítőbe törölve, internálva a neki kellemetlen alakokat és törvényesítve minden korábbi és tervezett lépését.

Ha EZ itt Mária országa, akkor a Teremtő nem nagyon bírhatja a béranyákat.

captain morgan 2013.01.03. 22:13:22

@Desmond77: vagy csak ráéreztek az új
hullámra.

sánta vas 2013.01.04. 20:23:54

@hitelkártyahalmozó: Még akkor is jobb, mintha a szocik módjára állandóan a rezsi, és közlekedési költségeket emelnék.
Itt ugyanis nincs alternatíva. Ezeket mindenképp fedezni kell. A szocik csak a lózungok szintjén voltak baloldaliak. A valóságban 90 óta a nagytőkét szolgálják.
süti beállítások módosítása