Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

újabb településen cserélik fideszes politikusok arcaira az óvodai jeleket

2012.11.22. 13:33 Herkules Irma

ovodai jelek1.jpg- Újabb településeken cserélik fideszes politikusok arcaira az óvodai jeleket, márciusra pedig nem marad olyan óvodai csoport az országban, ahol ne történne meg az átállás! - jelentette be sajtótájékoztatón Giró-Szász András kormányszóvivő, aki elmondta azt is, hogy ez ugyan az óvodások NER-be történő beépülésének csak az első, de talán a legfontosabb lépése. ÁLHÍR

matolcsy.jpg"Hosszú utat tett meg már idáig is a kormány a széttöredezett magyar társadalom összefogása, újraegyesítése érdekében, kár lenne ebből kihagyni a legkisebbeket, akik borzalmasan érzik magukat a köztük és a kormánypárti politikusok közti, számukra áthidalhatatlannak tűnő távolság miatt", derül ki a Századvég Alapítvány által állami megrendelésre készített, uniós forrásból finanszírozott kutatásából, mondta el Giró-Szász, majd kiemelte, hogy a csere azért is szükséges, mert az iskolai alkalmassági vizsgákon 2013-tól már politikai és ideológiai kérdésekre is válaszolnia kell a hatodik életévüket betöltő gyerekeknek.

A tervezett vizsgának fizikai alkalmassági és műveltségi része is lesz. Az első a piros pöttyökkel kapcsolatos, a második pedig a politikai tájékozottságot és a világnézet fejlettségét fogja vizsgálni. A kormány pedig elkötelezett abban, hogy minél kevesebb gyerek hulljon ki az oktatási rendszerből már 6-7 évesen, hiszen ez komoly problémát okozhatna a munkaerőpiacon.

Ahogy arról Tacskó Muki, egykori bloggertársam még 2009-ben beszámolt, korábban is történt már kísérlet az óvodai jelek forradalmasítására, azonban a szegedi modell hatalmas felháborodáshoz vezetett. Erről itt olvashat többet.

deutsch tamás mtk.jpgA szóvivő újságírói kérdésre elmondta, az óvodai jelek elkészítésének pályáztatására a Magyar Művészeti Akadémia kap jogosítványt, akik munkája fölött Kerényi Imre bábáskodni. Minderre 9 milliárd forintot különít el a kormányzat. Egyetlen szakmai problémára nem találtak még megoldást, mi lesz akkor, ha mindenki Orbán Viktor akar lenne. Így lehetséges, hogy a róla készülő jelből több variációt is kérni fognak (például labdázó Orbán Viktor, szabadságharcoló miniszterelnök vagy éppen kolbásztöltő OV). Természetesen a vallásos óvodai csoportokról sem feledkeztek meg, náluk KDNP-s politikusok arcképei tűnhetnek fel, a keresztényüldözések idején is állhatatos, jelenleg boldoggá avatására váró dr. Semjén Zsoltnak például biztosan lesz saját jele, szükségesetén forrásmegjelöléssel.

Dr. Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár emailes megkeresésünkre elmondta, valóban fontos lépésnek tartják a gyerekek élete szempontjából az intézkedést, hiszen nem lehet eléggé korán elkezdeni felkészítésüket az életre. Az államtitkár asszony azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy a pedagógusok ezután a gyerekeket úgy büntessék, hogy ellenzéki politikusok nevén szólítják majd őket, esetleg előfizetnek nekik a HVG-re.

 
 

Csatlakozz hozzánk a fészbukon, ha tetszett a cikk, ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne.

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

3 komment · 1 trackback

Címkék: fidesz kdnp

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr984360111

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mostantól semmi sem bűzlik 2012.11.22. 18:47:24

Egy új magyar találmánynak köszönhetően egyszersmind véget vethetünk a kellemetlen szagoknak. Legyen az pöcegödör, cipőbe ragadt kutyaszar, vagy éppen korrupciós botrány, csak egy fújás, és nem bűzlik tovább.     Eddig csupán két dologró...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

házi ninja 2012.11.22. 13:58:45

siman eljohet meg az az ido...

Fred Krueger 2012.11.22. 14:16:00

jé, még nem csinálták meg?

martsika 2012.11.22. 15:56:20

végre! remélem, hogy kedvezményesen házi oltárokat is lehet majd vásárolni, hogy a felnőttek se maradjanak árván.
süti beállítások módosítása