Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Bándy Katát a zsidók és/vagy a cigányok ölték meg?

2012.07.16. 07:59 Herkules Irma

Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos tragikus haláleset történik az országban minden évben, számos olyan tragédia, ami emberek, családok, közösségét életét változtatja meg visszavonhatatlanul. Még akkor is, ha sokszor senki nem hall ezekről. VÉLEMÉNY

A tragédiák mindegyike szörnyű, függetlenül attól, hogy mekkora visszhangra lel egy-egy eset a médiában. Az ilyen váratlan és súlyos veszteségek, hatalmas sebeket ütnek, nehéz, sokszor és sok hozzátartozó számára lehetetlen vagy csak sok-sok év gyógyulás után, felállni, folytatni az életet. A gyász, a tragédia áldozatait, az elvesztett személyt és az utána itt maradók fájdalmát tiszteletben kell tartani. Az ilyen helyzetekre való reakcióink sokat elárulnak abból, milyen emberek vagyunk.

Döbbenetes volt látni, hogy történjen bármilyen tragédia, van, vannak, akinek, akiknek a legkevésbé sem szent mások fájdalma, mások szenvedésével mit sem törődve kezdenek fröcsögni, saját véleményük, előítéleteik alátámasztása érdekében kezdenek gyűlölködni, vagdalkozni. Bárki, aki így tesz, uszítson bármilyen etnikai, vallási, akármilyen csoport ellen, érzéketlen, kegyetlen ember. Aki maga sem tudja, meg sem érti, hogy mi a különbség a részvét és a mások sebeiben való vájkálás, a figyelmesség és az önzés között, hogy mennyire szégyellnie kellene magát, ahelyett, hogy látatlanban osztja az igazságot (egyáltalán nem a felháborodás jogosságáról beszélek!). Bűn részvét helyett mások fájdalmát a saját előítéletek terjesztésének eszközeként használni. A szörnyű tett szörnyűsége nem lesz kisebb vagy nagyobb attól, hogy az elkövető milyen etnikai csoportba tartozott.

Ma azt olvastam, hogy vélhetően elfogták az elkövetőt, remélem, hogy méltó büntetésben lesz része, hogy méltóképp és méltó mértékben kell az általa elkövetett SZÖRNYŰ és semmilyen magyarázattal védhető személyes bűnökért megfizetnie. Neki magának, azért, amit tett, függetlenül attól, hogy cigány vagy nem cigány, nem a vele egy településen lakóknak, nem a rokonainak, nem az osztály- vagy évfolyamtársainak, az azonos állampolgárságúaknak, a vele egy etnikai csoportba tartozóknak (tartozzanak bárhová is), mindenkinek a maga bűnéért. A kirekesztés, az általánosítás soha nem vezet jóra, soha nem vezet egy egészségesebb, élhetőbb világ irányába, ez a világ pedig kellően beteg az ilyesfajta kirekesztés nélkül is. A valós és meglévő társadalmi problémákat kezelni kell, nem lehet elintézni sem a tagadással, sem az erőszakkal, de biztos, hogy nem az indulat, a gyűlölet a megoldás. Mielőtt bárki rákérdezne: vertek meg cigányok gyerekként, később dolgoztam velük, közöttük az Ormánságban és másutt is, szereztem rossz és jó tapasztalatok egyaránt, ahogy számos más etnikai csoporttal kapcsolatban is.

Sok erőt és kitartást kívánok a családtagoknak, a rokonoknak, barátoknak! Erőt ahhoz, hogy fel tudjanak állni, hogy újra el tudjanak indulni akkor is, amikor mindez lehetetlennek tűnik!



Néhány megjegyzés:

Öngól? Öngól azt mondani, hogy ha valaki elkövet egy ilyen szörnyű bűncselekményt - amire se mentség, se elfogadható magyarázat nincs - az nem jogosít fel, hogy MINDENKI a vele azonos etnikai csoportból megbélyegezzenek? Hogy nem az számít, hogy milyen színű a bőre, hogy cigány vagy sem. Akkor örömmel fogadom azt az öngólt.

Ha valaki azt állítja, hogy ez a poszt szerecsenmosdatás, hogy "egyértelműen a gyilkos(ok) mellé áll", az azt mondja, hogy mindenki bűnös, aki azonos etnikai csoportba tartozik, mint az elkövető. És vallom a törvény előtti egyenlőséget, a büntetést ne az határozza meg, se pozitív, se negatív irányba, hogy az elkövető hova tartozik, hanem az, amit tett. Se előjogokat ne élvezhessen, se hátrány ne érjen származása miatt senkit.

Hogy jönnek ide a zsidók? Kétségtelen, hogy a cím kiválasztása hiba volt, komoly hiba. Ezen nincs mit magyarázni. Ellenben furcsa, de ilyen véleményekkel is lehetett találkozni. A facebookon hamar lett egy csoport, ami Bándy Kata keresését tűzte ki célul a közösségi hálózatra alapozva. Bizony, bármennyire megdöbbentő, itt hamar megjelentek, az "ennek is ők (abban a kommentben konkrétan zsidók) állnak a hátterében megjegyzések", ami a legkevésbé sem hiszem, hogy bármennyit is segített azoknak, akik az áldozatért aggódtak. Ebben a posztban, pontosabban a címben azért kerültek megemlítésre, mert az előítéletek pontosan így működnek, történik valami, akkor rögtön megvan, hogy kik tették. Ha beigazolódik az állítás, akkor megerősíti a feltételezőt az igazában, ha nem, akkor egyszerűen nem foglalkozik vele.

Ez a poszt összesen annyiról szól, hogy a gyűlölködés és köpdösés nem elfogadható, hogy a részvét, a gyász nem erről szól. Az általánosítás pedig nagyon rossz kezelése valódi problémáknak. A rettenetes bűn elkövetőjét az elkövetett bűn miatt felelős, nem azért, mert valamelyik etnikai csoport tagja.

Ha hasonlóan gondolod, ha egyetértesz a bejegyzés tartalmával, megköszönjük, ha megosztod ismerőseiddel!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

582 komment · 2 trackback

Címkék: magyarország gyász gyilkosság tragédia

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr964659539

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kik is a legkegyetlenebb gyilkosok? 2012.07.19. 12:04:12

Nemrég olvastam egy érdekes cikket a tényleges életfogytigra ítéltekről. Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon ezek közül a legveszélyesebb bűnözők közül mennyi lehet a cigány származású? Lehet-e bármi is a szélsőjobb által hörgött elrettentő, halálos ...

Trackback: Miért nem fontos, ki ölte meg? 2012.07.17. 00:26:32

Elfogult:  - Hallottad, elfogták a lány gyilkosát? Legalábbis a nyomok között megtalálták a DNS-ét, meg beismerő vallomást is tett. Elfogulatlan:  - Igen, olvastam. Várjuk meg a nyomozás végeredményét, nem szeretem a félinformációkra épülő gyanúsítg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amlin Jack Bauer 2012.07.16. 13:54:34

Eléggé lájtos világnézet, a börtönök tele vannak cigókkal, pedig csak a népesség 10%-a cigó. Ez is cigó, nézd meg a faszbukját tele van kolompár ismerősökkel

nuttmeg 2012.07.16. 14:00:09

Az operahaz tele van operakedvelokkel, pedig a nepessegnek csak toredeke operakedvelo.

gaborr11 2012.07.16. 14:01:18

cigány volt. Ezt nem lehet letagadni.

puffatag 2012.07.16. 14:02:49

@fülesboci: a cigányokat ölők meg fehér magyarok

stuffmonger 2012.07.16. 14:05:24

"Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálják rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket."

miért te éppen mit csinálsz okoska?

ülj le, egyes

Régi Péter 2012.07.16. 14:06:19

Bándy Katát nem "a cigányok ölték meg" (kollektíven) hanem csak "cigányok ölték meg". (És meg is erőszakolták, cigányok.) Az origo pedig következetesen "magyar férfiről" írt, később bukkant föl a "magyar állampolgár". Az eset nem nélkülözi a drámaiságot, ám Flieghauf Bence mégsem fog filmet forgatni belőle - érthetetlen okból.

Kivlov 2012.07.16. 14:06:43

teljesen mind1, hogy C volt-e vagy nem. akasztani kéne, ez a lényeg.

Luzercica 2012.07.16. 14:07:26

Szégyenteljes ez a blog.

sidorovich 2012.07.16. 14:08:20

@fukka636: megelőztél, pontosan ezt gondolom én is a posztolóról. Micsoda undorító egy poszt.

nyulaspista 2012.07.16. 14:08:34

Azért a lényeget ne felejtsük el a nagy szerecsenmosdatás közben: cigány volt, ismét

sárospataki 2012.07.16. 14:08:35

Dehát cigány volt, tipikus cigány környezetben. Az kérdés, hogy cigánysága összefügg-e az elkövetés módjával, sőt, egyáltalán, a bűncselekménnyel. Valószínűleg nem, hiszen nem csak cigányok erőszakolnak és ölnek meg lányokat. Viszont feltűnően sok a cigányok által elkövetett erőszakos bűncselekmény mostanában.

Aki ezekre a kérdésekre viszont csak ilyen fos ömlengést képes produkálni, mint te, az minek ír posztot?

Trautmann 2012.07.16. 14:09:32

@nuttmeg:
most akkor a cigányok azért vannak sokan a sitten mert kedvelik???

érdektelen 2012.07.16. 14:10:41

Azért kell ebből okulni, hogy lányainkat ne engedjük cigányok közé soha.

tjunior 2012.07.16. 14:11:08

1.lépés: kijönni az elefántcsonttoronyból
2.lépés: körülnézni a végeken
3.lépés: utána írkálni

B.B/alias B.B · http://libero.blog.hu/ 2012.07.16. 14:11:14

A posztoló már a címben tanúbizonyságot ad arról, hogy hülye..
Bándy Katát zsidók és/ vagy cigányok ölték meg.
Ez a cím tán összemosni szándékozik a cigánybűnözést a zsidóbűnözéssel?
Mert baromira nem ugyanaz.
Egy zsidó sosem fog 20 forintért megölni öregasszonyokat, egy zsidó nem fogja a tanyán magányosan élő öregembert agyonütni egy gázpalackért meg két tábla szalonnáért. Egy zsidó nem fogja kilopni az akkumulátort a vasúti fénysorompóból. A zsidók nem mászkálnak hordákban fel-alá Siófok utcáin, megfélelmlítve a lakosságot és a vendéglátósokat, így nyomatékosítva a védelmi pénzek befizetésének esedékességét. Egy zsidó nem fog a Keleti Pályaudvarnál rézkarikát árulni aranygyűrűként. Egy zsidó nem fogja a tizenkét éves unokuhugát addig ütni, míg az ki nem áll az 5-ös út mellé, hogy prostituáltként keressen neki pénzt.
Szóval, kedves posztoló, kérlek ne mosd össze a cigányokat és a zsidókat, ha bűnözésről van szó.
A zsidók nem olyan bűncselekményekben utaznak, mint a fentebb sorolt cselekedetek.
A zsidók a fehérgalléros bűnözés, a banki és pénzügyi csalások, adó-és ÁFA csalások mesterei inkább.
Ne keverjük a dolgokat!

utalokmindent · http://utalokmindent.blog.hu 2012.07.16. 14:11:26

Hatalmas nagy öngól ez a cikk te liberális majom

csillagközi romboló 2012.07.16. 14:11:33

Igen, igazad van. Sok az általánosítás. Gondolom, amerikai fiúként nem Borsodból írod a cikkeidet. Én itt élek. És szívem szerint kiszaladnék a világból, olyan a helyzet. De még tartom magam, mert nem mehet el mindenki.
És igen, szörnyű dolog ami történt. Csak kérdezném, hogy miért nem volt ekkora felhajtás pl. a környéken, a házukban brutálisan agyonvert idős emberek ügyében?
Ez is egy kérdés, ezt is fel kellene tenni.
A cigányság probléma. A normális és tanult cigány embereknek is. Én egy kis szabolcsi faluban nőttem fel, volt cigány osztálytársaim közül diplomás emberek kerültek ki... De ez a kisebbség.
Kívülállóként könnyű ilyen cikket írni. Nem érint súlyosan a probléma. DE amikor nem tudod, hogy szüleidet, nagyszüleidet életben találod-e legközelebb, amikor idős emberek nem mernek elmenni még templomba sem, amikor nem éri meg művelni a kertet, jószágot tartani, akkor hogy látnád ezt a témát? Nem kellene ezt így is nézni? Nem csak "rózsadombi" gondolkodással?

Elnézést, ha eltértem a tárgytól, de elegem van az állandó mosdatással.
Akár cigány, akár nem az, börtönben nem üdülni kellene pl. ... tudod, hogy a börtönben f... vakarók élelem normája magasabb, mint az iskolás gyerekeké?

Szerintem hortelen sok témát dobtam fel. Kérlek, érintsen meg ez is, légy kissé megértőbb a rettegőkkel és vizsgáld meg a kérdést ebből a szempontból is.

himpellér 2012.07.16. 14:13:27

Édes öcsém, ha tetszik, ha nem CIGÁNY ölt. Ha szereted őket, költözz oda közéjük, és ragadj össze velük.

Kabarészínész 2012.07.16. 14:13:50

azt tudom neked ajánlani amcsi fiú, hogy engedd ki nyugodtan a lányodat a gettóba, de előtte mondd el nekik is a liberális dumádat. hátha igazad van....

dr. trafik nomac 2012.07.16. 14:17:27

Az osmagyar butasag nem lep meg, de fel kellene fogni, hogy van szegeny bunozes, es van az, hogy a ciganyok szegenyek, ennek van egy keresztmetszete es annyi. A "magyar" szegyeny, pont annyi buncselekmenyt kovet el mint a cigany, de ugye konnyebb ciganyozni, mint gondolkodni. Nyilvan a nacionalistaknak egyebkent sem erosseguk az agy hasznalata, de neha azert el kellene ezen gondolkoni, ha mar elefantcsonttorony, akkor eljel szegenysegben, szegeny kornyezetben, aztan majd megaljtuk, mit hoz ki beloled a remenytelenseg...

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2012.07.16. 14:18:33

Posztoló!
Ezzel a cikkel anuláltad a blog eddigi eredményeit.

Szégyeljed magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

viagis (törölt) 2012.07.16. 14:18:38

Rajtad kívül Herkules, ki mondta, hogy zsidó volt a gyilkos? Ha zsidó volnék, most leköpnélek.

érdektelen 2012.07.16. 14:19:09

Kérdem, mi köze az egésznek a zsidókhoz? Ja, semmi csak így lesz ügyes komment- és kattintásgenerátor cikk, benne a bűvös szavakkal: zsidó, cigány.

val 2012.07.16. 14:19:12

"kirekesztés"
"szélsőséges nézetei"
"gyűlölködni"

VÉLEMÉNY

A kötelező lózungok közül az antiszemitát, a rasszistát az árpádsávosat és a félfasisztát kifelejtetted. Ejnye.

Egyébként pedig nem kell kegyeletre hivatkozni akkor, amikor pontosan a szegény Bándy Katalin halálát használod fel arra, hogy megint "széssősséges" veszély legyen. Ideje lenne ilyenkor neked is csendben maradnod függetlenül attól hogy (ha a híradások nem csalnak) cigány az elkövető.

ROBERTO 2012.07.16. 14:19:13

Kit érdekel, hogy cigány vagy nem cigány volt az elkövető! Halálbüntetésre van szükség! Az ilyeneket karóba kellene húzni!

Bundiboy 2012.07.16. 14:20:30

Nagyon szánalmas ez a poszt, egyértelműen a gyilkosok mellé áll.

Ami történt tragédia, egy értékes szép ember vesztette el az életét, egy értéktelen semmirekellő kártékony egyén által. Ez fáj az embereknek leginkább.

Sajnos a politikai korrektség ott már bűn, ha vérről van szó.

Szívem szerint 10 cigányt kéne kivégezni cserébe, abból talán tanulnának, igazságtalan? És ez a kéjgyilkosság nem az? Dehogynem, szemétségre szemétséggel kell válaszolni.

Örülnék ha egy halálbrigád el kezdené látogatni a környéket, aZT KAPJÁK AMIT ADNAK.

GaBko · http://gabkochili.blog.hu 2012.07.16. 14:20:48

Ekkora öngólt rég nem láttam...

a bőregér 2012.07.16. 14:21:11

@viagis: köpdösős mester, akkor valszeg nem nagyon láttad a facebookon azokat a retadáltakat, akik arról firkáltak, hogy biztosan a mocskos zsidók álltak ennek a hátterében is... és pontosan a keressük Bándy Katát oldalon, akkor még nem lehetett tudni, hogy meghalt. Szóval csak óvatosan a csöpögő nyállal...

megint 2012.07.16. 14:21:30

Bence valószínűleg ebből nem csinál filmet, ezért nem kapna díjat. Jó nagy öngól ez a cikk, ilyenkor jobb lenne csendben hallgatni a klímás irodában, és legalább egy hetet várni azzal, hogy ebben az országban mindenki rasszista.
Van még persze lejjebb, hívjátok fel az "üldözött" fő rasszistát mohácsi viktóriát, majd ő elmondja, hogy megérdemelte a lány, hiszen kék volt a szeme.

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2012.07.16. 14:21:33

Ócska, gusztustalan, hatásvadász(nak szánt), jellemtelen, gyáva, szar poszt!

merre 2012.07.16. 14:23:42

Tényleg saját dugába dőlt H. Irma. Kioktatja a népet, hogy ezen ügy kapcsán ne sütögessék saját pecsenyéjüket, majd feltesz egy jókora kacsát a tűzre.
Várható volt, hogy most ezeknek az álliberális férgeknek (copyright Torgyán) az lesz a legnagyobb bajuk, ha néven nevezik az elkövetőt.

HK417 · http://dokkmunkas.blog.hu/ 2012.07.16. 14:24:10

Azért ez most eléggé mellé ment. Most sincs mit magyarázni--cigány volt?-az!
Nem nagyon kedvelem a zsidókat,de szerintem igen nagy hiba volt a cím és én a helyükben most "testületileg" kiperelném az utolsó nyomorult forintodat is--ők minden vélt vagy valós hibájuk mellett nem tesznek ilyent,legalábbis elenyésző százalékban ellentétben szeretett cigányaiddal,akik viszont legtöbbször ilyesmiket csinálnak.

Joe84 2012.07.16. 14:25:07

Biztos véletlen, hogy ezt is cigány(ok) tették. Meg Szögi Lajost is pont ők lincselték meg, ja meg Kozmát is ők ölték meg, ja meg a rendőrgyilkos na keletinél az is cigány volt. Ez biztosan mind csak véletlen, hát persze.

viagis (törölt) 2012.07.16. 14:25:30

@a bőregér: Az fb a te stílusod kiskomám, valóban nem láttam. Én erre a posztra reagáltam. Nehéz ezt felfogni? A dolognak melyik részét nem érted?

svega 2012.07.16. 14:25:53

@dr. nomac: Ha nem lehet nyilvántartani a bűnelkövetők bőrszínét, akkor honnan tudod, hogy pont annyi magyar szegény bűnözik, mint cigány? He?
A magyar szegény megpróbál kertet művelni, alkalmi munkát csinálni és általában tenni magáért. A cigány nem. És ez nem előítélet, ez tapasztalat.
Sajnos megszületett és felcseperedett 10 éves koráig az az 500.000 cigány gyerek, akiből 10 év múlva ugyanennyi nem tanult, nem dolgozó, nem szocializálódott felnőtt lesz. És akkor az országnak vége. Aki tud meneküljön most.

Űrhajózási Bundermajom 2012.07.16. 14:26:49

Legdurvább az egészben hogy a mai világban nem tudod elkendőzni ezeket a dolgokat, nem lehet elsimítani azt hogy cigány vagy más csoporthoz tartozó a tettes. Viszont minél inkább próbálják elnyomni a véleményeket és minél inkább ártatlanoknak titulálni a cigányságot annál inkább hajtják az embereket a szélsőségesek felé! Utána meg születnek az ehhez hasonló cikkek h miért így gondolkodnak az emberek, vagy miért erősödik a Jobbik. Hát azért mert ez a kérdés csak a Jobbiknál jelenik meg problémaként és kardinális kérdésként, a "demokratikus" oldalon elintézik ezt mindenféle pénzügyi támogatásokkal, amikből semmi sem jut oda ahova kellene(felzárkóztatás).

A cigányság bűnözése igenis probléma, és ha ezzel nem nézünk szembe, hanem folyton eltereljük a dolgokat akkor magát a problémát sem tudjuk megoldani, hiszen a probléma megoldásának folyamata is a probléma azonosításával kezdődik, ha ez rossz, rossz az egész rendszer!

Dzsoki Júing 2012.07.16. 14:27:32

Életvitel szerűen bűnözésből élő(sködő) cigány végzett bestiális kegyetlenséggel egy ártatlan magyarral. Megint.
Holnap egy életvitel szerűen bűnözésből élő(sködő) cigány fog végezni bestiális kegyetlenséggel egy ártatlan magyarral. Vagy holnap után, vagy a jövő héten, vagy jövőre. Hogy megint ölni fognak az nem kérdés. A kérdés csak az, hogy mikor és kit.
Az áldozat pedig te leszel. Vagy én, vagy az édesanyád, vagy a gyermeked, vagy a feleséged, kollégád, ismerősöd. Ha szerencséd van, akkor egy számodra ismeretlen ember.
Te, aki megírtad ezt a posztot és próbálod elkenni a tényt, hogy minden magyar ember kortól, nemtől függetlenül folyamatos és közvetlen halálveszélyben van a mindent elborító gyilkos cigányterror miatt, Te cinkosa vagy ennek az ember és állatalatti, mindenre képes véglénynek és annak is, aki majd a következőt hátborzongató gyilkosságot fogja elkövetni. Meg a következőt, meg a következőt...
Megsemmisítésünk közben, azért ne legyünk restek és bégessünk is, beeeee-eeeee. Jó hangosan...

Waldeck 2012.07.16. 14:27:53

Érdekes amikor magyar bűnözik, akkor sosem kajabál senki hogy magyar volt az elkövető.

Simicska cigány vagy magyar?

Madárfejű Lajcsika (törölt) 2012.07.16. 14:28:05

A "kedves" posztoló nem veszi észre, hogy pont a Bándy ügyben nem voltak ilyen roma-zsidó-piréz pletykák.
Én elég szoros figyelemmel követtem a történetet, de sehol nem olvastam még viccből sem, hogy cigány lett volna az elkövető.

Más bűnesetekben voltak ilyen találgatások, ahol a körülmények arra engedtek következtetni, hogy etnikum követte el. De pont a Bándy ügyben senki még fel sem vetett ilyesmit.
Mondom, a legtöbb fórumot, híradást olvastam az üggyel kapcsolatban, de semmi rasszista megnyilvánulást nem láttam.
Kissé lyukra futott a posztoló...

Bundiboy 2012.07.16. 14:28:34

Gondolom mielőtt az index kirakja a posztot, átolvassa a cenzor.

Cigányellenes, pro magyar? nem engedjük

Kéjgyilkoscigányvédő, mosdató, mentegető? engedély megadva, mehet a címlapra

gratulálok, beteg ez az ország

mondjuk elszúrták mert belerakta a zsidókat is, pedig a magyarországi zsidóság nem a kéjgyilkosságairól híres

orgoványi erdőjáró 2012.07.16. 14:28:41

Ismét gyilkot egy cigány, és ismét egy zsidó áll neki a szerecsenmosdatásnak. Undorító, okádék fajta mind2, remélem hamarosan kitakarításra kerülnek ebből az országból!

Balt 2012.07.16. 14:29:04

Hogy a blogfőcímhez passzoljon:

"Az Egyesült Államokban 33 államban van halálbüntetés, és 17-ben nincs. (...)

A 12 legtöbb halálbüntetést végrehajtó ország 2004-ben:

Ország Kivégzések
száma 100 millió lakosra jutó
kivégzések száma
1 Kína 3400+ 260
2 Irán 0159+ 230
3 Vietnam 0064+ 077
4 Amerikai Egyesült Államok 0059 020
5 Szaúd-Arábia 0033+ 130
6 Pakisztán 0015+ 009
7 Kuvait 0009+ 400
8 Banglades 0007+ 005
9 Szingapúr 0006+ 140
10 Jemen 0006+ 030
11 Egyiptom 0006+ 008
12 Fehéroroszország 0005+ 048"

(wiki)

Fertőtlenítés a faluban 2012.07.16. 14:29:14

A poszt undormány okoskodó sz@rkeverés.
Az egyik gyilkos kilétét, származását tudjuk, a többiekét ki lehet találni. Ezeket kinevelte egy olyan közösség, ahol az emberélet (főleg ha fehér ember életéről van szó) nem sokat ér, a börtönévek száma dicsőséget jelent.
Megnéztem a fickó és néhány haverjának a facebook adatlapját. Ami miatt a hideg futkos a hátamon, az az, hogy ilyeneket látok minden nap, ha hazamegyek, ilyenek laknak a szomszéd lépcsőházban. Vajon mennyire vagyunk biztonságban?

dark future · http://www.andocsek.hu 2012.07.16. 14:30:08

az elkövető kilétének ismerete előtt azt feltételezni, hogy az illető cigány: előítélet terjesztése, "szégyenteljes dolog"

a beismerő vallomás megtétele, a DNS-egyezőség megállapítása, valamint a fb-oldal egyértelmű beazonosítása után etnikailag besorolni az elkövetőt: statisztika

ne keverjük össze a két dolgot.

Failer 2012.07.16. 14:30:22

@puffatag: És hány cigány halt meg az elmúlt 22 évben magyarok által? 10-15?

És hány magyar halt meg az elmúlt 22 évben cigányok által? 1000-1500? (Ja igen, mivel nincs róla statisztika nehéz számolni, de ha csak rá nézel egy kibaszott börtön színezetére már láthatod, hogy a gyilkosságért ülők között többségben NEM magyarok vannak)

kitiltott kennimekkormikk 2012.07.16. 14:31:22

A poszt-toló egy szardarab, ez világos.

Thorwald 2012.07.16. 14:31:26

"Döbbenetes volt látni, hogy történjen bármilyen tragédia, van, vannak, akinek, akiknek a legkevésbé sem szent mások fájdalma, mások szenvedésével mit sem törődve kezdenek fröcsögni, saját véleményük, előítéleteik alátámasztása érdekében kezdenek gyűlölködni, vagdalkozni. Bárki, aki így tesz, uszítson bármilyen etnikai, vallási, akármilyen csoport ellen, érzéketlen, kegyetlen és beteg ember."
Bocsanat de ez a poszt mibol probal hasznot huzni, mit lovagol meg es kik ellen is uszit? Jaertem...

Az operahaz hasonlathoz:
Akkor most, hogy a bortonlakok "90%"-a cigo, akkor a cigok odavalok?

Amugy bennem amikor meglattam az elkovetot felhaborodas kelt... nemigaz, hogy ezt is roma csinalta. Statisztikai rasszista vagyok banyek:S Tessek megkulonboztetni az elore frocsogo zsidozo, ciganyozo "heil"-t lendito fajgyuloloktol. Koszonom. Ami itt megy az szanalmas.
Ja es a hazban elo kissebbseg retteg. Ez szamit. Az nem, hogy nem mertem kipostolni a facebookra az elkoveto adatlapjat, mert feltem a csaladomat... az senkit nem erdekel...

Pfoj.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2012.07.16. 14:31:26

Hányingerem van ettől a poszttól meg a szerzőtől.Idióta.

Űrhajózási Bundermajom 2012.07.16. 14:31:28

@Madárfejű Lajcsika: dede, elejétől volt róla szó hogy ahol lakott a lány az egy kemény környék, ahol romák élnek nagy számban, mondjuk ezt inkább kommentekből tudom

Egyallampolgar 2012.07.16. 14:31:46

A legtöbb komment igazolja a posztolót. Nagy bajok vannak itt. S nem csak az hogy egy cigány féreg kegyetlenül meggyalázott és megölt egy fiatal lányt.
De ettől most a törvénykövető cigányoknak is megint nehezebb lesz.

manókomment · http://kakofon.blog.hu/ 2012.07.16. 14:32:02

sajnos indulatot és felháborodást azzal lehet korbácsolni, ha valaki cigány. nem azzal, hogy nőverő, erőszakoló, gyilkos, satöbbi, nem, azzal, hogy cigány.
mer' azokkal nem kell szolidarizálnunk, mer' azok nemmivagyunk. mert miközöttünk is akadnak ugyan nőverők, erőszakolók, gyilkosok (satöbbi) szép számmal, ők a mieink, ugyebár, na de cigánybűnözőink minekünkmagyaroknak nincs nekünk. egyszerű ez, mint a lincselés.

Failer 2012.07.16. 14:33:24

Ez a poszt pedig kimeríti a hazaárulás fogalmát. Ne akard, hogy találkozzunk egyszer pajtás..

A cigány nem azért cigány mert barna a bőre, hanem azért ahogy él és gondolkodik. Azért amit tesz.. És ilyen értelemben (is) cigány ez a retardált putrisöpredék

Uncle Rat 2012.07.16. 14:34:07

Miért van az, hogy ilyenkor, ha egy ilyen mocskos állat elkövet egy gyilkosságot, akkor késztetést éreznek a magukat liberálisnak mondó, ámde végtelenül intoleráns és nagyképű megmondóemberek, hogy védjék a védhetetlent ?

stf! 2012.07.16. 14:34:18

Nekem az lenne a kérdésem, hogy másnak is van-e olyan érzete, hogy kicsit kerek ez a történet rendőrség szempontjából?
Tudom, rendőrséghez tartozott szerencsétlen áldozat, de mégis,
valahogy azt érzem, nem minden pont úgy volt, ahogy elmondták. Lehet, már paranoiás vagyok, de nekem valami sántít...

párnalárva 2012.07.16. 14:35:04

Herkules Irma

"A kirekesztés, az általánosítás soha nem vezet jóra, soha nem vezet egy egészségesebb, élhetőbb világ irányába"

Tényleg nem. Jelen esetben a szavak helyett csak a tettek vezetnének megoldáshoz. Azaz kirekesztés helyett most már el kéne kezdeni cselekedni és deportálni a genetikai mocskot az országból!

(Tilts csak le nyugodtan te buta libsi...)

megint 2012.07.16. 14:36:00

Egyébként sajnálatos módon a jobbik ugyanúgy ezt fogja harsogni mint a nagyon liberális oldal, csak másik szemszögből. Meghalt egy fiatal lány, megölte egy féreg aki remélhetőleg(büntetett előéletű) soha nem jön ki a börtönből.
Szerintem a szülők csendben szeretnének gyászolni, és nem úgy, hogy még fél év múlva is minden politikai vitában az ő lányuk lesz a kereszttűzben.
Az index meg végre rájöhetne , hogy a személyes tapasztalatot nem fogja tudni megváltoztatni mindenféle megélhetési jogvédő, aki a könyvekből akarja megoldani a helyzetet, nulla személyes tapasztalattal.

fludd 2012.07.16. 14:36:16

Ha viszont fordítva lett volna, akkor az ilyen blogok lennének a leghangosabban, hogy a magyarok fajgyűlölők. Jó példa a Mortimer eset, amikor a maszop-szadesz még demonstrált is a terjedő kirekesztés ellen, mikor kiderült, hogy nem csak az áldozta, de az elkövető is cigány. Bocsánatot persze nem kértek... Álszentek vagytok!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2012.07.16. 14:36:21

A cikk célja minél több kattintás és ezzel a címlap elérése. És akkor beszéljünk róla, hogy kinek milyen kegyelet szent, és ki mire használja fel a tragédiat!

Űrhajózási Bundermajom 2012.07.16. 14:36:23

@Egyallampolgar: egyetértek utolsó mondatoddal, mindkét oldalon általánosítanak. Viszont ez is jelzi hogy mennyire kevés a törvénykövető cigányok száma a teljes népességükhöz viszonyítva, hogy nem képesek magukból kilökni, és magukat leválasztani az ilyen bűnőzőktől.

röhögő 2012.07.16. 14:36:43

Ismét egy poszt amely egységet kovácsol jobb és bal oldal között. Egy büdös cigány volt, ebben mindenki egyetért és remélem az életfogyt mellett mindennap rommá verik majd a börtönben, hogy egy büdös cigánynak se jusson többet eszébe kezét magyar nőre emelnie. Mondom én balliberálisként.

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.07.16. 14:36:44

Bándy Kata felelőtlen volt. Egy "közönséges", világszerte gyakori bűncselekmény áldozatává vált, mert nem volt képes felfogni, hogy nagyon rossz ötlet egy lepukkant környéken, egyedül nőként, hajnali órán lófrálni.
Egyébként az elkövető etnikai hovatartozása lényegtelen, "alkalom szüli az elkövetőt" helyzet állt elő, az erőszaktevő, majd gyilkos és áldozata találkozott. Annyira "közönséges", amikor az ösztönei és indulatai, valamint a stressztől túlpörgött erőszakoló "véletlenül" megfojtja az áldozatát. Mennyi ilyen eset volt, van, és sajnos még lesz is. :-(

Kampfer 2012.07.16. 14:36:54

Múlt héten bezélgettünk a kollégákkal az esetről. Közmegegyezés volt abban, hogy mindannyian nagyon nagy pénzt tettünk volna rá, hogy 'tücsök' az elkövető. Persze előítéletes nácik vagyunk mind, de hát mindenki aki a tapasztalatai alapján alkot véleményt, az náci... Ismét bejött... Persze, hogy cigány! Büntetett előélettel... Bravo!
Szar, szemét, demagóg poszt! A posztolónak: a jó kurva anyádat!
Nem olvastam a múlt hét során olyan posztokat, ahol bárki is bármiféle célok érdekében felhasználta volna ezt az esetet. Nos, ez a poszt az első... Egyébként a posztolónak a büdös rántott kurva anyját! Szarnék a cigányokra, ha amerikai fiúkat öldösnének...!
Ja, és a kurva anyádat! Faszfej...

kályhacső 2012.07.16. 14:37:15

Összefoglaló az elkövetkezendő kommentekből:

1: Jaj, hát miért kell ezt a szegény kisfiút cigányozni, amikor csak a körülmények tették olyanná, amilyen lett. És amit tett, az elenyésző ahhoz képest, hogy mennyi szenvedést élt át a megkülönböztetések és a kilátástalanságba taszítások miatt. A kis segély nem adott neki esélyt egy normálisabb életre. Vegyétek észre, itt Ő az igazi áldozat meg az 1 millió nyomorba taszított szerencsétlen cigány ember, akikről tudomást se vesznek a gonosz matyarok!

2: Ez nem cigány kérdés, a gyilkosság nem függ össze a cigánysággal, de a nyomor és a kilátástalanság annál inkább

3: Magyarországon szélsőséges eszmék uralkodnak, és ez a gyilkosság egyféle tiltakozás az elnyomás ellen.

---

Kedves posztoló, hogy a fészkes fenébe jönnek ide a zsidók? Ezt az örökös összemosogatást csak azért csináljátok, hogy az is rasszizmusnak tűnjön, ami még közelről se látszik annak. Idióta!

Gerilgfx 2012.07.16. 14:37:18

egy büdös cigány volt, és őszintén remélem, hogy megerőszakolja majd egy hatalmas aidses nigger, és az ilyen blogíró, jogvédő szarokkal együtt döglik majd meg a börtönben

Ormi 2012.07.16. 14:39:36

A blogíró némileg le van maradva, és most, ráadásul kibaszott nagy lukra futott.

ethan blow 2012.07.16. 14:40:04

Szerintem dögöljön meg a szemét féreg, akár magyar, akár cigány. Mivel halálbüntetés nincs, a tényleges életfogytiglani a minimum az összes résztvevőnek, és nagyon bízom benne, hogy azt a bánásmódot fogják kapni, amit érdemelnek. Majd a kajfer bűnözők elintézik, úgyis unatkoznak bent, örülnek, ha csinálhatnak valami "hasznosat".
Ettől függetlenül szégyen, hogy ilyeneket nem lehet kivégezni.

Fitz 2012.07.16. 14:40:45

Lehet, hogy szar ez a poszt, de hogy mennyi rasszista funkcionális analfabéta gyűlt itt össze, az hihetetlen.

röhögő 2012.07.16. 14:41:43

@Egyallampolgar: "De ettől most a törvénykövető cigányoknak is megint nehezebb lesz. " - A törvénykövető cigányok nem vetik ki maguk közül a bűnözőket, ez az általános.

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2012.07.16. 14:41:50

@Waldeck:
te hülye!!!!!!!!!!!!! szerinted ez egy érv??????????????????????? azzal együtt, hogy egy gazember...ölt embert????????????????????
te hülye barom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

goldblum 2012.07.16. 14:41:52

Én úgy hallottam, hogy egy neonáci a gyilkos.

Madárfejű Lajcsika (törölt) 2012.07.16. 14:41:58

@Űrhajózási Bundermajom: érdekes, én pedig egy helyen sem olvastam rasszista kommenteket, vagy akár csak feltételezést is, hogy roma lehet a gyilkos

ezek szerint most lett volna indok az "előítéletre", de mégsem mert már senki megszólalni

a sok liberális jogvédő, TASZ, LMP, ex-SZDSZ, Demokratikus Koalíció, Maszop, életmenete, fizetett rettegők, örökös kárpótlásban részesülők, MAZSIHISZ, demokráciáért aggódók, antifasiszták meg észrevehetnék már, hogy itt magyarokat irtanak szisztematikusan, nem romákat, ahogy azt külföldön igyekeznek beállítani

nem baj, az elkövető kap majd pár évet, amit kétharmad letöltése után elengednek és mehet Kanadába menedékjogot kérni, mert itt meghurcolták származása miatt, kap majd Strassbourgból kártérítést, amit persze a magyaroknak kell kifizetni...
így megy ez mindig

Balt 2012.07.16. 14:43:26

@merre: Na, ez az allegória telitalálat!

Illusztráció a fb-ról (a gyilkosságot követő posztjaiból):
"a tatyo a lényes tesa ott a sok lové"
"azóta lizingeltem pár zsiros kenyeret"

Madárfejű Lajcsika (törölt) 2012.07.16. 14:44:35

Annak mi az oka, hogy Amerikában ki lehet írni, hogy Asian, Afro-American, Latino, vagy Caucasian az elkövető, itt meg nem lehet.
A rendőrségnek lenne kötelessége ezt közölni, nem pedig blogokon találgatni.

abaka 2012.07.16. 14:45:14

@ROBERTO: Te gondolom anno gond nelkul kivegeztetted volna Kaiser Edet is...

röhögő 2012.07.16. 14:45:19

@Madárfejű Lajcsika: Nyugi, a maximumot kapja!
@Fitz: Neked is. A törvénykövető cigányok nem vetik ki maguk közül a bűnözőket, ez az általános.

golyóstroll 2012.07.16. 14:45:38

Remélem a posztoló akkor is ilyen toleráns lesz, ha az anyján-lányán-hugán nyomják el a cigit, amikor megerőszakolják.

gnme 2012.07.16. 14:45:48

most akkor cigány volt vagy zsidó?

..megyek dobok egy kockával

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2012.07.16. 14:46:20

Kik azok az "egyesek", akik szégyenteljes kirekesztő nézeteik terjesztésére használják fel a tragédiát? Így példa nélkül ez használhatatlan.

Aztán. Vajon ki állította, hogy zsidók ölték meg Bándy Katát? Vagy csak azért kevered ide a zsidókat, mert erre a szóra még mindig rengetegen ugranak, holokauszt meg minden? Nem ocsmány, gusztustalan dolog ez egy kicsit?

Harmadrészt meg... Ha valaki nem szereti a cigányokat, te barom, az nem feltétlenül úgy működik, hogy az illető alig várja, hogy történjen egy gyilkosság, aminek kapcsán végre "cigányozhat" egy jót. Hanem esetleg tényleg felháborodik, amikor egy cigány megöl valakit.

Te kurvára el vagy telve magaddal, hogy mekkora toleráns antirasszista vagy, úgy képzeled, hogy a rasszisták valamiféle elmaradott, primitív, gonosz emberek, akik élvezik, ha szidhatnak valami embercsoportot. Hát nem. Valami miatt ilyen véleményük alakult ki. Általánosítanak, túlreagálnak. Kb. mint most te.

Addig is töltsd ki ezt a tesztet: implicit.harvard.edu/implicit/Study?tid=-1

Űrhajózási Bundermajom 2012.07.16. 14:46:21

@Gamma Leonis: "az elkövető etnikai hovatartozása lényegtelen"

Nagyon szépen leírod mi vezérelte a gyilkost, csak Te nem veszed figyelembe hogy mindezen cselekedetek miből erednek, és ez már tágabb kör: a megfelelő kultúra és az iskolázottság teljes hiánya, az embert ösztönei vezették. És ez megint azt mutatja hogy ezen etnikum problémáit nem megfelelően kezelik!

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2012.07.16. 14:46:52

@sárospataki lány: Remélem Flieglauf már írja a második rész forgatókönyvét és az is ilyen hatalmas nemzetközi siker lesz!

Arról meg, hogy a magyar lakossághoz képest ekkora arányban vannak cigányok a börtönökben, szerintem csakis a jobberek és személyesen Viktor tehet.

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2012.07.16. 14:46:58

@manókomment:
te hülye!
indulatot most sem az korbácsol, hogy cigány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hanem az, hogy egy szadista gyáva szar erőszaktevő gyilkosról van szó! a cigány származás meg sajnos(!) megint beigazolódott!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.07.16. 14:47:05

@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe: Csatlakozom, eddig és is érdeklődéssel és elismeréssel olvastam a blogot. Mostantól nem teszem. Ez nagyon gyenge és elhibázott poszt.

buddha 2012.07.16. 14:47:19

baszki!!te nem foglalkozol a számokkal vagy az adatokkal??nem vagy matekos,pedig a matek nem csal!!
a hasonló bűncselekmények elkövetőinek 87!!%-a CIGÁNY SZÁRMAZÁSÚ,WAZEE!NEM ROMA,CIGÁNY!!

Madárfejű Lajcsika (törölt) 2012.07.16. 14:47:34

@abaka: Mondjuk Kaiser Ede más bűncselekmények miatt 18 évet kapott, ami szerintem nem véletlen, szóval a kivégzés az ő esetében nem lett volna elvetendő ötlet. Ő egy kőkemény bűnöző, csak éppen Móron nem volt ott.

B.B/alias B.B · http://libero.blog.hu/ 2012.07.16. 14:47:58

@Gamma Leonis:
Édesanyád is felelőtlen volt, mert nem vette be a Postinort, és te megszülettél.

kyanzes (törölt) 2012.07.16. 14:48:41

Nem értem a cikket. Akkor mégse cigány volt? A kép alapján annak látszik.

párnalárva 2012.07.16. 14:48:48

Semmi bajom a cigányokkal és bibsikkel. Szappanak, lámpaernyőnek kiválóan alkalmasak!

abaka 2012.07.16. 14:48:49

@Fitz: Ja, a poszt a kommentek nelkul tenyleg csak egy kozhelyes, idealista baromsag lenne. Igy viszont egyre inkabb ul.

Mensikov 2012.07.16. 14:48:54

Szégyellje magát a cikkíró.
Bándy Katát senki nem hozhatja vissza az életbe, e kedves fiatal nő már soha nem érheti meg az anyaság örömét, mert igen, egy cigány bestiálisan kivégezte.
Ne takarózzon nekem azzal, hogy ki mire használja föl az esetet. Ön épp cigánymosdatásra használja.
Mindenesetre remélem az elkövető élte végéig a börtönben fog rohadni...

46,52% 2012.07.16. 14:49:04

A holokausztot kihagytad a posztból, pedig illett volna valahogy belekeverni.

A "magyar származású" híresség eddig is zsidó volt, az hogy a "magyar állampolgárságú férfi"-t mostmár a cigányokra használják még új.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2012.07.16. 14:49:51

a magukat liberálisnak vallókat az ilyen hozzáállás és posztok miatt utálják jelenleg egyre többen. és ezen közben a liberális szépen szitokszóvá válik, noha kossuth országában ennek soha nem lett volna szabad megtörténnie. szégyen rátok.

Balt 2012.07.16. 14:49:57

@Madárfejű Lajcsika: Igen, ez ténykérdés (bár kuruc.infot nem olvasok), előbb felmerült (baráti beszélgetésben, de akár még félhivatalosan is), hogy esetleg egy pszichológiai szakvélemény szerint eltanácsolt rendőr bosszúja. Tegnap gondoltam rá, csak nehogy cigány elkövető legyen, mert ez bizony nagyon feszegeti a pofonládát. (Legalább jól orrba b.ták, az is valami. Egyelőre...)

érdektelen 2012.07.16. 14:50:36

@Waldeck: Simicska hány 25 éves lányt erőszakolt, majd fojtott meg?

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 14:51:28

Mondjuk ki bátran, nem történt semmi, csak egy ártatlan gyerekcsíny.

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2012.07.16. 14:51:43

@Gamma Leonis:
te meg egy érzéketlen fasz tahó vagy. nehogy már az áldozat hibája legyen te hülye. vagy azt gondolod (te méretes barom), hogy az a lány froclizta a cigányokat??????
te...te isten barma!

wiener 2012.07.16. 14:52:26

azért ez nem korrekt hogy most elkezdődik ez a maszatolás, hogy "cigány volt de ez lényegtelen"

a cigányok törvény felettinek gondolják magukat, a bűnözés a kulturájuk része, ezzel szembe kellene nézni

abaka 2012.07.16. 14:53:15

@Madárfejű Lajcsika: Hat en elsosorban arra akartam utalni, hogy talan nem kene az elso letartoztatottat rogton kivegezni...

Kaiser egyebkent valoban eletvitelszeru bunozo volt, eroszakos buncselekmenyekkel is. Viszont senkit nem olt meg, es nem okozott tartos egeszsegkarosodast sem. Szoval a borton teljesen ok, de azert a kivegzes eleg messze megy. Azert valami ertelmes aranyossagot kene tartani, mielott blicceloket lovunk a Dunaba.

rulla 2012.07.16. 14:53:16

@Madárfejű Lajcsika:

"a sok liberális jogvédő, TASZ, LMP, ex-SZDSZ, Demokratikus Koalíció, Maszop, életmenete, fizetett rettegők, örökös kárpótlásban részesülők, MAZSIHISZ, demokráciáért aggódók, antifasiszták meg észrevehetnék már, hogy itt magyarokat irtanak szisztematikusan, nem romákat, ahogy azt külföldön igyekeznek beállítani"

Pontosan jól tudják, mi történik az országban, és kezüket dörzsölgetve támogatják azt, főleg propagandával - ezeknek a manipulatív közegeknek konkrétan ez a feladatuk. Ezért fizetik őket. Akárcsak ezt és a többi, hozzájuk köthető blogot és mindenfajta médiát. Segítik és népszerűsítik, reklámozzák ezt a borzalmas folyamatot, valamint súlyosakat hazudnak ezekkel kapcsolatban, próbálják mosni az agyakat. Honoráriumként szép támogatás érkezik hozzájuk alkalmanként külföldről, azzal a figyelmeztetéssel, hogy ha felhagynak a feladatukkal, félre lesznek állítva. Ha folytatják... továbbra is meg lesznek jutalmazva.
Ezeknek az álliberális, hazaáruló patkányoknak havi apanázs, kosztpénz, semmi több, hogy bomlasztó, agyakat mérgező működésükkel újra és újra elárulják a nemzetet, amibe beleszülettek.

Bundiboy 2012.07.16. 14:53:28

ha magyar gyilkol cigányt: egyből kihangsúlyozzák, hetekig ezen ajvékol a média, nem csak a magyar, az európai is

ha cigány gyilkol magyart: "itt az elkövető etnikai származása nem lényeges" ugye..

úgy látszik egy cigány többet ér, ezt nem értem, miért? pont hogy kevesebbet, nem?

Pékszakállú Henceg 2012.07.16. 14:53:30

@Űrhajózási Bundermajom: Tökéletesen egyetértek!
Én nem vagyok rasszista, de a cigányság bűnözésének problémáját egyedül a Jobbik vállalja fel, a többi párt a fejét homokba dugja. (Na persze, ettől én még nem leszek Jobbik szavazó soha.) A Fidesznek és az MSZP-nek csak addig fontos a cigányság (is), amíg a szavazatot ráadják. Utána kitalálnak mindenféle csilliárdokba kerülő, totál értelmetlen "felzárkóztatási" programot, aminek nem a cigányság oktatása, művelése, és integrálása a célja, hanem a cigányság szavazatait felhajtó ilyen-olyan cigányszervezetek "megjutalmazása".
Ezért nincs integráció, és ezért nagy a leszakadás, nem csak a cigányok hozzáállása miatt.

Kutchek (törölt) 2012.07.16. 14:54:29

A cigányvadászat kapcsán folyamatosan téma volt, hogy milyen kirekesztő a magyar társadalom. Mennyire eluralkodott a rasszizmus.
70 évvel a holocaust után még jmindig az a téma, hogy hány szerensétlen zsidót deportáltak. És milyen szörnyű, hogy egy mai magyar fiatal nem képes a szégyenérzetre stb.....

Ha ilyen nagy halmazban le lehet a magyarokat rasszistázni, antiszemitázni, akkor a cigányokat is le lehet bűnözőzni, gyilkosozni.

Ti kezdtétek....

Turboanyu 2012.07.16. 14:54:36

Ezt a blogot se olvasom többet.

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 14:54:43

egyébként se cigány a gyerek, hanem magyar állampolgár. Ezért nincs országos cigány önkormányzat se, csak országos magyar állampolgár önkormányzat, hiszen nálunk nincs faji alapu diszkrimináció

ORGASMUSFORSCHER 2012.07.16. 14:54:46

Feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen, mert a zsidókat belekeverni ebben az ügybe sima rasszizmus.

Balt 2012.07.16. 14:54:53

@Fertőtlenítés a faluban: Nagyon el tud uralkodni rajtam (is...) a Mad Max hangulat. Nem hittem volna, hogy 20 év alatt ide jutunk...

NapiKamuhír 2012.07.16. 14:55:09

Jól van kedves uszító-ellenes. Te talán az együttérzésedet próbálod kimutatni a család felé a posztoddal? Nem. Te is ugyanúgy "uszítasz", csupán a másik tábort erősíted. Ez is köpdösés, attól még, hogy nem anyázol. És sajnos nem változtat a tényeken. Mondjuk az origo.hu "magyar" férfiként írta le az elkövetőt, persze az olimpiai lángos srácot, akinek az angol falusiak elállták az útját (később persze kiderült, hogy nem így volt) romának nevezték. Diszkrimináció, meg miért pont a roma srác...stb. Nyilván teljesen más a két történet, de árulja már el nekem valaki, ez nem számít megkülönböztetésnek? Ha cigányként hátrány ér, roma vagy, ha bűnt követsz el, akkor magyar?

Amúgy meg valóban...ilyen célokra felhasználni a lány halálát több, mint szánalmas. Részedről is, de a kuruc részéről is. Viszont a bűnös ettől még bűnös marad, hosszú és nagyon gyötrelmes éveket kívánok neki. A fia biztosan büszke lesz majd rá.

balf.sz 2012.07.16. 14:55:09

A veszprémi gyilkosság kapcsán is Mohácsi Viktória azonnal tudni vélte, hogy a kézilabdázókat azért kellett önvédelemből leszurkálni, mert biztos cigányoztak, vagy ukrán bűnözőnek tűntek és ijesztőek voltak, vagy nácik. Tényleg sehol nem volt hallható ilyen, hogy valaki etnikai/vallási csoport tagjának tulajdonította volna a cselekményt. Ezt először itt az indexen, ezen blogban olvastam. Várható volt, és jellemző is. Lesznek majd még új pártok, pl.:MÉGJOBBIK, meg hasonló, az index toborozza majd.

bigthereal 2012.07.16. 14:55:28

szánalmas poszt.

egyébként az elkövető frusztrációja a rasszista és elutasító környezetében keresendő, ezért volt kénytelen a gyilkosság eszközéhez nyúlni...

ez az egész csupán egy csendes kiáltás.

Közbiztonság Szilárd 2012.07.16. 14:56:16

Azért ne lepődj meg nagyon, ha P. Lászlóról kiderül, hogy tényleg cigány.

Már csak azért, mert a környéken lakó cigányok bosszútól tartanak.

Vajon miért?

kitiltott kennimekkormikk 2012.07.16. 14:56:37

@Gamma Leonis: A blogíró mögött a második helyet szerezted meg a NAP BARMA versenyben. Jutalmad egy hét jutalomüdülés Sajóecsegen. Egy nap is elég lesz...

rostás ezékiel 2012.07.16. 14:57:49

Herkules Irma, te nemzetáruló féreg! Mennyit fizettek a cionista barátaid egy ilyen mocskos, szánalmas cigánymosdató ömlengésért?

Nebameg 2012.07.16. 14:58:06

Szerencsére kéjgyilkosságot rendes magyar ember nem követ el, mert a genetikája nem teszi lehetővé.

dr. trafik nomac 2012.07.16. 14:58:43

@svega: "A magyar szegény megpróbál kertet művelni, alkalmi munkát csinálni és általában tenni magáért. A cigány nem. És ez nem előítélet, ez tapasztalat."
Bruhahha, a hirTV-ben, meg a kuruczinfon lehet, a valosagban meg...

Tormássy Félix 2012.07.16. 14:58:47

A posztolónak sikerült olajat önteni a tűzre. A kegyeletnek végleg annyi! Gratulálok!

ErrOr 2012.07.16. 15:00:48

Biztos rettegett és azért kellett ölnie. Csak nehogy a rokonok is öljenek, meg erőszakoljanak, mert rettegnek...

letmetellyou 2012.07.16. 15:02:02

Általában szeretem azamerikaifiu.blog-ot, de ez most tényleg egy óriási öngól.

a bőregér 2012.07.16. 15:02:10

@NapiKamuhír: a másik tábort? ebben a posztban egyénekről volt szó, nem arról, hogy tábor...

glc 2012.07.16. 15:02:17

@Torma F.:
Egyetértek. Kártékony poszt, csak a gyűlölködők idehívására volt jó :(

abaka 2012.07.16. 15:03:05

Hat vagy ide gyulik a magyar internet szemete, vagy nagy bajban van az orszag...

frakmak 2012.07.16. 15:03:38

Kár volt megírnod ezt a cikket. Te liberális fasszopó. Pont ezért utálnak titeket, retkes, liberális buzik.

Balt 2012.07.16. 15:04:02

@Egyallampolgar: Ebben sajnos tökéletesen igazad van. Esetleg el lehetne gondolkodni bizonyos mondatokon:
"Kovács Éva szociológus és Setét Jenő szerint nem szabad elvitatni a roma egyének felelősségét saját sorsukban..."

(Ezt ugyan a Pesty-féle Forgács István "Ha Ti vagytok a cigányok, nem tartozom közétek" "Cigányút" c. film után fogalmazták első indulatból. De nagyon a végére értünk, el kell dönteni, ki hova áll..)

buddha 2012.07.16. 15:04:28

Kíváncsi lennék,ha aki írta ezt a szart,az mivel magyarázná,ha a kislányát,feleségét vagy az anyját erőszakolja majd fojtja meg egy cigány.
Nála nem vetődne fel a statisztika vagy csak a nagy számok törvénye alapján,hogy nem véletlen,hogy cigány követi el ezeket????

CarlosPerez (csikolámolá) 2012.07.16. 15:04:42

szégyen bazdmeg, szégyen ez a poszt.

Azonban az is szégyen, hogy vannak olyanok, akik nem veszik azt észre, hogy a deviáns viselkedés a szocializációból fakad, amely viszont a társadalmi státuszból, ami viszont összefügg azzal, hogy ki milyen etnikumhoz tartozik. De nem biológiai háttere van ennek, hanem társadalmi. Visszaértünk a kezdetekhez: a romák között nem azért magasabb a bűnözési ráta (magasabb, tudom) mert romák, hanem ilyen a szocializációjuk. Ez pedig nem a roma mivoltukkal van összefüggésben, hanem kirekesztettségükkel, és ez így megy körbe körbe, egymást erősítve, amíg valaki meg nem unja.

salamander 2012.07.16. 15:04:50

A cikk írója csak a szokásos provokáció adagot helyezi olvasói elé.
Hátha megeszik.

természetesen létezik a büntetőjogban kriminál-antropológia, kriminálpszichológia, kriminálszociolóia stb, melyek paradigmái közül egyiket-másikat az idő és a tudomány meghaladott.

Azonban az elvitathatatlan, hogy kriminalisztika ismeri a cigány-bűnözést, amely nem mint szociológiai foglom jelenik meg. Ezt a "mindenáronjogvédők" hangoztatják szándékosan összemosva ezen tudományterületeket, hogy részükre is legyen a közigazgatásban egy íróasztal.

Ha valóban cigány ölte meg Bándy Katát, akkor ezt a körülményt a büntetőpolitikának, a kriminalisztikának meg kell jegyeznie. Nem a büntetőjognak mert az nem képes foglalkozni ezzel e témával.

Előttem szólók már nagyon helyesen részletezték, hogy bizonyos népcsoportokra milyen bűnözési fajták jellemzőek. ezeket nem szerencsés összemosni és hangsúlyozom "csak!" kriminalisztikai szempontból szabad vizsgálni így a kérdést!

...

dr. trafik nomac 2012.07.16. 15:04:57

@eßemfaßom meg áll: Aha akkor csak en ismerek bunozo magyarokat ? Valoszinu az ide irkaloknak is egy resze az.

Anti Anyag (törölt) 2012.07.16. 15:05:26

Rögtön belekeveri a zsidókat, hogy ütősebb legyen.

Eléggé lehetett sejteni, hogy cigányok, náluk ugyanis elterjedt az, hogy autóba kényszerítenek lányokat és vagy kurva lesz belőle, vagy megölik.

dany82 2012.07.16. 15:05:33

Majd ha a cigányok mennek és feladják a rendőrségnek a bűnözőket akkor is, ha cigányok (de legalább azokban az esetekben, amelyek aztán tényleg vállalhatatlanok) és emiatt kialakul egy minimális szintű bizalom a többségi társadalomban a cigányok iránt, akkor majd kevesebb lesz a cigányozás is.

Addig nem.

abaka 2012.07.16. 15:05:45

@Torma F.: Lehet, hogy nagyon mashogy nezzuk ezeket a dolgokat, de nem a posztiro az, akinek egy lany meggyilkolasarol az jut csak eszebe, hogy mocskos rohadt ciganyok. A kommentek jol mutatjak, hogy kegyeletrol eddig sem volt igazan szo, max annak a latszatarol...

Martian (törölt) 2012.07.16. 15:05:49

@dr. nomac: "a ciganyok szegenyek"

És náluk bizonyára a mélyszegénység jele a verda, a menő mobiltelcsi, a fészbukozás vagy éppen a kilónyi fuksz.

Az igazi szegényember legfeljebb megélhetésért lop élelmiszert, nem pedig gyúrja magát, hogy kit verjen, erőszakoljon meg.

2012.07.16. 15:05:54

Általánosítani csak nektek szabad, ugye libsikém?

Balt 2012.07.16. 15:06:19

@manókomment: "na de cigánybűnözőink minekünkmagyaroknak nincs nekünk. egyszerű ez, mint a lincselés."

Telitalálat! Kérlek, sorolj néhány lincselést az elmúlt pár évből! Na, ha megvan, lehet olyat is, ahol cigány(ok) volt(ak) az elkövetők!

Waldeck 2012.07.16. 15:08:39

@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe:
ja, hogy neked csak a gyilkosság számít... tessék:
"Az olajszőkítésben érintett Energol vezetője, Portik Tamás a nyomozás jelen állása szerint felbujtó volt két gyilkosságban."

index.hu/belfold/2012/07/16/osszefugg_portik_es_vizoviczki_ugye/

vagy itt egy másik ügy, amikor Kaposváron két hófehér diák verte agyon az osztálytársukat:
www.sonline.hu/tema/kegyetlen-diakgyilkossag

persze tudom én, a kettős mérce a zsigerekbe van égetve. ha cigány öl az pusztán amiatt nagyobb bűn, hogy a gyilkos cigány...

labi 2012.07.16. 15:09:07

Lassan már nekem sem hiszik el, hogy nem azért permetezem a krumplibogarat mert csíkos, hanem mert káros...

Anti Anyag (törölt) 2012.07.16. 15:09:44

@abaka: Sajnos ha egy lány meghal, az rendszerint cigányok. Az okokat keresd meg te.

72-es 2012.07.16. 15:09:55

Mi a fenéről beszélünk? A bűntények 90 százalékát a 10 százaléknyi roma etnikumból kikerülő bűnözők követik el. A tények makacs dolgok. Minden, a poszt írójához hasonló, emelkedett úriembernek és kisasszonynak javasolnék 2-3 hónapot egy borsodi vagy szabolcsi kis faluban, esetleg a gyermekének egy fél évet egy ilyen falu iskolájában, azután újra beszélgethetünk.

moophlander 2012.07.16. 15:10:31

Posztoló! Tegyük fel egy utca közepe táján laksz, de nem vagy otthon! A lányod megy haza felé késő este sötétedés után. Az utca egyik végénél cigány banda ácsorog, a másik végén gárdisták álldogálnak! Felhív telefonon, hogy tanácsot kérjen melyik oldalról menjen be az utcába? Te büdös tahó posztoló akkor mit mondanál? Szánalmas féreg vagy! Pont arra használod ezt az írást, amire köpködni akarsz! Hát állj a tükör elé és köpd le a tükörképed!

Martian (törölt) 2012.07.16. 15:10:34

@Failer: hát igen, lassan lehetne már emléknapja a cigánybűnözés áldozatainak is.

46,52% 2012.07.16. 15:12:19

Akkor most a cigányok a fekete zsidók, vagy a zsidók a fehér cigányok?

2012.07.16. 15:12:40

@buddha: nem kurvára mindegy, hogy üzbég, kambodzsai, vagy marslakó?

NapiKamuhír 2012.07.16. 15:12:55

@a bőregér: miért, szerinted ez, ami itt a fórumban folyik, nem uszítás? Ha ennyi embert, így felbőszítenek? Lehet, hogy egyénekről szól, de nem egyéneknek. Itt jelenleg két csoport húzza egymás agyát, a posztnak ez volt a célja. De mint mondtam, ez már nem változtat semmin. Szóval kár is pazarolni a szavakat...

Madárfejű Lajcsika (törölt) 2012.07.16. 15:12:57

Az milyen érdekes, hogy a rendőrök, a sokat hájpolt sztárnyomozó is egy középkorú, rendezetten élő magyar férfit gyanúsított az elkövetéssel.
Most ki merne állni a nyilvánosság elé és beismerni, hogy szart se ért ahhoz, amiért fizetést kap?
Az ilyet azonnal ki kellene rúgni a rendőrségtől és börtönbe vetni.
Majdnem félrevitte a nyomozást a romavédő szövegével.

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 15:13:00

@Waldeck: Arányok. Ha 10db "agyonverte majd megerőszakolta" esetből 9 magyar állampolgár és egy magyar magyar, akkor ne akard azzal az egyel mentegetni a másik kilencet.

bgp 2012.07.16. 15:13:15

@moophlander: maradjon otthon, főleg ha cigány :)

pukancs 2012.07.16. 15:13:32

Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálják rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket.

KISEBBÍTSED KISEBBÍTSED...JÓ HOGY NEM NÁCI KÖVETTE MÁR A GYILKOSSÁGOT

Számos tragikus haláleset történik az országban minden évben, számos olyan tragédia, ami emberek, családok, közösségét életét változtatja meg visszavonhatatlanul. Még akkor is, ha sokszor senki nem hall ezekről.

AKI KURUCOT OLVAS AZ TUDJA HOGY A GYILKOSSÁGOK ÉS ERŐSZAKOK 90%-ÁT CIGÁNY KÖVETI EL.

itt hamar megjelentek, az "ennek is ők állnak a hátterében megjegyzések",

ÉS NEM LETT IGAZUK?
TISZTA VÉLETLEN...LÓFASZT A KURUC FÉLE STATISZTIKA MEGINT BEJÖTT...TEHÁT NEM VÉLETLEN

A CIGÁGY-T IRTANI KELL

The okos 2012.07.16. 15:13:42

azaz, cirkuszt a népnek, erre van igény - mindent a látogatottságért.

hányadék!

moophlander 2012.07.16. 15:13:47

@Waldeck: Az arány fogalmát ismered???

Anti Anyag (törölt) 2012.07.16. 15:13:47

@Waldeck: Elgondolkodhatnál. Leírták itt százan, hogy a gyilkosságok mögött nem a bőrszín áll, hanem a szocializáció.

A sok ajvékolás helyett a magadfajta liberális taníthatta volna őket egy két dologra a jogaikon kívül. Talán nem lenne velük tele a sitt.

Voltatok elegen valamikor, nem véletlenül nem vagytok már elegen.

dajong 2012.07.16. 15:14:52

@kitiltott kennimekkormikk:

Az. Nagyon büdös, és nagyon gusztustalan.
Rohadna meg!

Balt 2012.07.16. 15:14:58

@goldblum: Mindenesetre nem egy "erős csábításnak kitett, annak ellenállni képtelen jámbor ministránsfiú" - ahogy azt itt többen próbálják beállítani @Gamma Leonis: -, ez a fb (és egyben bűnözői) profilból látszik...

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2012.07.16. 15:15:17

"nem kurvára mindegy, hogy üzbég, kambodzsai, vagy marslakó?"
De! Nekem pl. a cigány meg a zsidó tök egyforma! :)

bgp 2012.07.16. 15:15:25

@Nebameg: mondjuk színtől függetlenül herélés a minimum. Aztán szarrá verés.

abaka 2012.07.16. 15:15:35

@Anti Anyag: ne haragudj, de ez nem kifejezetten igy van. Egyreszt a nemi eroszak nem kiurgoan cigany buncselekmeny, masreszt altalaban sem jellemzo, hogy valaki a sajat tarsadalmi csoportjan kivulivel kovet el nemi eroszakot. Ugyhogy ebbol a szempontbol ez kiugro eset. A sokat emlegetett ciganybunozes, bar szerintem is letezik, tipikusan nem ilyen jellegu cselekmenyekbol all.

Szoval ez az eset inkabbb kakukktojas.

Waldeck 2012.07.16. 15:16:46

@eßemfaßom meg áll: @moophlander: nem értem mire is érv egész pontosan az arány. ha több a cigány erőszakos bűnöző, mint nem cigány... akkor mi is van?

bigthereal 2012.07.16. 15:16:55

@abaka: te magad vagy az internet szemete

46,52% 2012.07.16. 15:17:16

Néhány éve még szélsőségesnek tartottam a kuruc.info-t, ma már objektívnek.

emberekembere 2012.07.16. 15:17:27

A ország szegény. Ebben a szegény országban van kb 1 millió roma. Ők a legszegényebbek, és legiskolázatlanabbak. A társadalom "többsége" igen sötét, mint az itteni kommentekből is kiderül(élén a mindenkori kormányokkal) szarik a problémákra és az integrációra ezért egyre több ilyen eset van/lesz. A fentiek miatt a romák körében mindíg is több lesz a "bűnöző". A szegénység és a kasztrendszer ezt termeli ki magából újra és újra és remény sincs arra, hogy ez változzon. Ezért (is) vagyunk balkán.

Bundiboy 2012.07.16. 15:17:35

Azért pár fasiszta, magyarutáló, cigányfajvédő liberálison kívűl(itt nem lényeges az elkövető etnikuma, persze mikor fordítva volt egyből lenácizták az egész országot), úgy látszik az átlagmagyar fel van háborodva ezen a cigánymosdatáson...

igenis kártékony, szapora, gyilkos, lusta, parazita fajta, ez az igazság

minnél többen vannak annál gyakoribbak lesznek a magyarok kárára történt gyilkosságok

persze magyarok közt is van szemétláda, de az arányok...

és nincs ez máshogy Csehországban, Lengyelben ugyanez van a cigányokkal

lényeg az átlagmagyar átlát ezen a tahó liberális fasiszta szerecsenmosdatáson

Madárfejű Lajcsika (törölt) 2012.07.16. 15:17:52

Kellene keresni egy magas fát és egy erős kötelet, aztán hadd lengesse a szél a mocskot, hadd lakmározzanak a varjak.

Sajnos nincs annyi kötél az országban ami elég lenne a sok "magyar állampolgárságú" született gyilkosnak.

abaka 2012.07.16. 15:18:32

@bigthereal: Hat ebben a kerdesben gyanus, hogy nem nagyon fogunk egyeterteni...

bgp 2012.07.16. 15:18:45

Egyébként, elég könnyen elő lehet kapni egy cigányt tettesnek. Mindenki örül, hogy megvan és senki se sajnálja, ha kivernek belőle egy vallomást.
Ha ő volt, megérdemli. Ha nem, na akkor, szopás. Remélem, tényleg ő volt.

orgoványi erdőjáró 2012.07.16. 15:18:46

@Martian: @Martian: Mihelyst zsidót fognak ölni a cigányok, lesz is, ne aggódj.

Waldeck 2012.07.16. 15:19:05

@Anti Anyag: és én hol írtam hogy bőrszín függvénye a gyilkosság, te nagyon ostoba? előbb magyarul tanulj meg aztán oszt az észt.

Közbiztonság Szilárd 2012.07.16. 15:19:09

@nuttmeg:
Apró különbség, hogy az operaházba bejutásért fizetnek, nem bűnelkövetés miatt viszik oda az embereket.

Tudom, hogy ez neked magas.

@dr. nomac:
Mondjuk ez után a hozzászólás után te ne nagyon emlegesd a gondolkodást, mert neked sem megy.

Érdekes, hogy a durva bűncselekményeket mindig cigányok követik el, nem?
Valahogy Szögi Lajost nem magyarok verték agyon, Marian Cozmát nem magyarok szurkálták halálra, és most Bándy Katát sem magyarok erőszakolták és fojtották meg.

Folytasd a sort a magyarok által elkövetett ilyen bűncselekményekkel.

A szegénység ugyanis nem gyilkosságokra vezet, hanem esetleg lopásokra.

A cigányok viszont agresszív tahó népség, akiknek nincs helyük Európában.

@Waldeck:
Simicska kit ölt meg és mikor, tahókám?

@Gamma Leonis:
"az elkövető etnikai hovatartozása lényegtelen"
Érdekes, hogy mégsem fehérek tették, ahogy általában nem azok teszik.
Pedig azok közt is biztos elsétált.

2012.07.16. 15:20:15

Szögi Lajos, Bándy Kata rólatok ki fog filmet forgatni, hogy milyen szenvedést kellett megtapasztalnotok nektek, és a családotoknak?

Rólatok ki fog filmet forgatni és megmutatni milyen rettegést kellett átélnetek a halálotok előtt?

Ezért ki fog díjat kapni? Fog-e ezért díjat kapni ha valakinek mégis lesz mersze hozzá?

abaka 2012.07.16. 15:20:37

@bgp: Hat azert a DNS eleg donto bizonyitek tud lenni.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2012.07.16. 15:21:14

Az is lehet, hogy Péntek Laci csak "raj"-ságból ismerte be a gyilkosságot (tudva, hogy a DNS egy jól szituált középkorú fehér gyilkostól származik) és így akar média figyelmet generálni a Pécsett élő elszegényedett romák részére!
Ez elég jó liberális magyarázat?

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2012.07.16. 15:21:17

Örömmel olvasnám már itt, hogy a posztíró példamutatóan befogadott lakásába egy kedves roma családot, hogy ezzel is példát mutasson a többségi(?) rasszistafasisztaneonáció magyaroknak!

Mellesleg szinte biztos, hogy pár hét múlva már az lesz műsoron, hogy szerencsétlen lány a hírhedt náci köszöntéssel kötött bele a sittes cigányokba, bicskával fenyegette meg őket hogy adják át értékeiket, miközben kirángatta őket a piros ladából amivel a hajnali "vasazásból" (ismerőseik hívták ilyen formán a "munkájukat") tértek volna haza fáradtan.

/irónia off

ErrOr 2012.07.16. 15:21:59

@emberekembere: 300-600 év alatt hiába akarták őket integrálni, nem hagyják magukat. Miért mindig a magyar nemzet a hibás és sosem a cigányok?

Waldeck 2012.07.16. 15:22:15

@Közbiztonság Szilárd: lemaradtál két körrel, előbb olvass, aztán okoskodj.

@vágtázó halottkém:

te is nyugodtan forgathatsz filmet, hajrá.

amúgy a Kálomista már csinált filmet cigány gyilkosokról, Szíven szúrt ország címmel:
www.port.hu/sziven_szurt_orszag/pls/fi/films.film_page?i_film_id=101974

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.07.16. 15:22:49

@Madárfejű Lajcsika: de voltak, csak szerencsésen nem láttad. Már az eltűnés másnapján több nagy portál kommentjei között is voltak ilyen találgatások. Mindig vannak, ilyen a rasszizmus.

moophlander 2012.07.16. 15:23:25

@Waldeck: Hát pontosan ezt mondom én is! Ha egy kosárban száz almából kilencven rohadt, akkor nem keverem össze azzal a kosárral amiben csak tíz rossz van!
Ha növekszik a gaz a kertemben, nem a tetejét vagdosgatom, hanem kib@szom gyökerestől!

tommygun 2012.07.16. 15:23:52

Remélem a kedves posztoló akkor is oktat majd politikai koirrektségből meg toleranciából ha ő vagy valamelyik nőismerőse, esetléeg húga vagy kedves édesanyja jár úgy mint az a szerencsétlen nő.

Kívánom is neki hogy egyszer megtörténjen.

Balt 2012.07.16. 15:24:00

@abaka: "Hat en elsosorban arra akartam utalni, hogy talan nem kene az elso letartoztatottat rogton kivegezni..."

Nem kell rögtön, elég 15 évi siralomház után - mint a demokrácia őshazájában, bizonyos (Egyesült) Államokban -, ahol a büntetés része az is, hogy minden este úgy alszik el az elkövető, hogy reggel a "ma lesz az utolsó vacsora"-val ébresztik...

nyekk 2012.07.16. 15:24:39

Én még nem tudom, hogy ki volt a gyílkos, de kezdem úgy érezni, hogy szokás szerint cigány lehetett (az elkövetés indokolatlan brutalitásából), meg abból ítélve, hogy mocskos libsik már ajwehholnak (lásd: ez a poszt).

Nagyon elegem van már abból, hogy a cigányok miatt már a toleráns Kanada is kitiltja a magyarokat, meg abból, hogy ezek az emberi szinten nem álló véglények folyamatotan kapják minden féle címen a támogatást, bámilyen aljas disznóságokat megtehetnek, és nekünk magyaroknak csak marad, hogy gyertyákat gyújtogassunk az áldozatok emlékére.

Nincs messze az idő, hogy mást gyújtogatunk, nem a gyertyát.

Csucsundra 2012.07.16. 15:24:43

szegény cigány azért erőszakolta és ölte meg Katát,mert mélyszegény,és elkeseredett emiatt?és ezt hozta ki belőle a társadalmi helyzete?elég furcsa meglátás.Mondhatni hülye... Fuss neki még egyszer...

bigthereal 2012.07.16. 15:24:44

@Zka: "Mindig vannak, ilyen a rasszizmus."

és igazuk lett

ilyen a tapasztalat

_wood_ 2012.07.16. 15:24:45

értem én, hogy el vagy szállva magadtól, hogy mekkora európéer haladó szellemű nép vagy, de kegyelet is van a világon, kedves cikkíró

az agitáció fontos része, hogy tudd, mikor kell kussolni...

Koky_ 2012.07.16. 15:25:07

@Űrhajózási Bundermajom: Már ne haragudj, de a felzárkóztatáshoz nem csak pénz kell, hanem a cigányok tenni akarása is. Ez pedig hiányzik.

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 15:25:18

@Waldeck: Tudjuk, hogy nem érted, nincs ezzel semmi gond, ha nem akarod oktatgatni azokat akik értik.

Közbiztonság Szilárd 2012.07.16. 15:25:44

@abaka:
Gondolom, a magyar internet szemetébe a magadhoz hasonló agyatlan barmokat érted.

Madárfejű Lajcsika (törölt) 2012.07.16. 15:25:55

Hányinger ez az ország!
Az a nép, amelyik hagyja magát egyenként lemészárolni és még eteti, jól is tartja a gyilkosait, az megérett a pusztulásra.

A magyar nép úgy megy a vágóhídra, hogy még fizeti is a mészárosait, akik csak állampolgárságukban magyarok.
Az ilyen birka nép ezt érdemli.
Más népek az utolsó erejükig harcolnának, a magyarok meg mindent elviselnek.
Ez a nép megértett arra, hogy a földjét a nyugati befektetők, izraeli telepesek és a cigány hordák foglalják el.

moophlander 2012.07.16. 15:26:45

@Balt: Ezt megszavaznám ..... :)

protézisesh 2012.07.16. 15:26:55

"Neki magának, nem a vele egy településen lakóknak, nem a rokonainak, nem az osztály- vagy évfolyamtársainak, a hasonló frizurájúaknak, az azonos állampolgárságúaknak, a vele egy etnikai csoportba tartozóknak (tartozzanak bárhová is), mindenkinek a maga bűnéért."

A kapura ki kell írni, hogy harapós kutya. A cigányra miért nem kell kiírni, hogy lopós/közveszélyes/stb cigány? Hány "egyedi" eset kell még, hogy valami történjen? HÁny agyonvert tanár, megkéselt kézilabdás, megerőszakolt pszichológus, agyonvert nyugdíjas, felgyújtott tinilány kell még, hogy valaki ki merje mondani: az ilyen állatoknak a fajtájában van az erőszak?

Lehet, hogy nem a genetikájuk kódolja beléjük, hanem így szocializálódtak. De ha valami kerek, piros és paradicsomízű, akkor én azt paradicsomként azonosítom. Ha valaki meg büdös, rosszul öltözött, agyontetovált, érthetetlen akcentussal beszél, szotyit köpköd és színesfémkereskedés a (fedő)foglalkozása, akkor azt cigányként azonosítom. És ha a börtönökben 80%ban ilyen JELLEGŰ emberek ülnek többszörös visszaesőként elkövetett, erőszakos, garázda jellegű bűncselekményekért, akkor sajnos kénytelen vagyok a cigánybűnözésről elmélkedni. Ha meg melléteszem, hogy az adott népcsoportnak az integrálására az elmúlt 20 évben 100milliárdos nagyságrendben költöttek az ÉN adómból (nem a tiedből amerikából, okostojás), akkor kurvára nem kérek az ilyen jogvédős dumákból.

Egyszerű kérdésem van:
ha a te húgodon nyomta volna el a cigarettáját a nemi erőszak közben, mielőtt megfojtja ez az állat, akkor is ilyen fennhangon védenéd?

Waldeck 2012.07.16. 15:27:09

@moophlander: én nem mondtam semmit, én kérdeztem. de ha jól értem azt akarod mondani, hogy a nem gyilkos cigányokat nem kéne összekeverni a gyilkosokkal? mert ha ezt mondod akkor jól mondod. én a magyar bűnözőket sem keverném a nem bűnöző magyarokkal. sőt úgy általában nem keverném a bűnözőket a nem bűnözőkkel, bőrszíntől függetlenül.

Logan Grimnar 2012.07.16. 15:27:10

@emberekembere: rengeteg lehetőséget kaptak eddig is a mindenkori kormányoktól a munkára és az iskolázottságuk növelésére. Nem éltek vele, mert alapvetően lusták és igénytelenek. Csak saját maguknak köszönhetik azt, amivé lettek.

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 15:27:41

@emberekembere: ez krvára nem szegénységi kérdés. A kajalopás a boltban lehet az, a szöszi magyar lány megölése/megerőszakolása nem az

ezabloghunickmarfoglalt 2012.07.16. 15:28:42

az ilyen elvetemult blogirok csak addig ilyen toleransak mig messzirol halljak a remhireket.
adja a joisten hogy a posztoloval ez ne tortenjen meg, de akkor ha ez vele illetve valamelyik csaladtagjaval tortenne meg, akkor valoszinuleg megvaltozna a velemenye az "agyatlan gyulolkodesrol".

HMF 2012.07.16. 15:28:55

Hát igen valaki könnyen pártolja a "norvégokat" ha nem volt közeli tapasztalata és hangsúlyozom negatív!!!!!

Én is előbb azt kívánnám, hogy az illető lakjon közöttük, sőt legyen bűncselekmény áldozata.És majd meglátjuk...

Hm mit is lehet róluk elmondani?Mit is?
Erkölcs hiánya, deviáns viselkedés az egymás közötti szaporodás okán.A teljes higiénia hiánya,életcél nélküliség...társadalmi együttélés lehetőségének apró szikrájának hiánya????Élősködés...???

Mindig azt mondanám, hogy állatok de téves a felvetésem, mivel az állatokra nézve sértő.

Ők ha tetszik hanem valahol az ember és állat alatt helyezkednek el.

Amúgy meg mindenhol utálják őket, ja és ők is minket.

Közbiztonság Szilárd 2012.07.16. 15:29:06

@Waldeck:
Miért, tahókám, akkor kit is ölt meg Simicska?

Ne terelj, baszd meg, írjad név szerint!
Vagy ha csak baromságokra telik, akkor hallgass!

abaka 2012.07.16. 15:29:43

@Balt: Hat a rogton es a 15 ev kozti kulonbseg pl Kaiser Edenek pont az eletet jelentette volna. Egyebkent az USA-ban foleg a fellebezesek miatt tart ilyen sokaig a dolog. Ez a minden este ugy alszik el duma meg baromsag. A kivegzes idopontja honapokkal elore van meghatarozva.

@Közbiztonság Szilárd: Nem, rad. Viszont nem gondolnam, hogy ezt a velemenykulonbseget fel tudnank oldani, ugyhogy neked tovabbi jo frocsogest.

SzJ1982 2012.07.16. 15:30:49

Nna, szóval akkor kezdődik a szerecsenmosdatás ismét, jó liberális szokás szerint... Jó érzésű ember hány tőletek...
Én nem azt mondom, hogy cigányozni kell teli szájjal, de basszátok meg, igenis meg kell jegyezni a dolgot...

büdipeti 2012.07.16. 15:30:54

Háááát.... én valójában vállalom, hogy lefosom, hogy milyen színű, vagy ki ember fia / lánya a gyilkos, lényeg, hogy undorító, amit tett. Nem fogom jobban elítélni, mert roma, ahogy nem itélném el kevésbé ha fehér. Aki ezt nem érti, az olvasson könyveket könyvtárba sokat, hátha segít.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2012.07.16. 15:31:38

azon is elgondolkodhatnának az emberek, hogy miért csak ez a gyilkosság ekkora hír?

vajon azért mert egy értelmiségit öltek meg és nem "csak" egy falusi idős "parasztot"?

hajrámagyarÉRTELMISÉG...

dr. trafik nomac 2012.07.16. 15:31:44

@Közbiztonság Szilárd: "Folytasd a sort a magyarok által elkövetett ilyen bűncselekményekkel." Van az ismeretsegi koroben par rendor, es biztonsgai or. Van ott sok magyar is elhiheted, a legdurvabb eroszakolos story az pont magyartol szarmazik, ismertem a sracot nevet nem irom meg nyilvan. Volt csaj ismerosom 2 is akit megeroszakoltak, mindeket elkoveti magyar volt. Persze ahol joreszt ciganyok laknak, fura is lenne ha magyarok gyilkolannak.
Persze egy melymagyar soha nem latja sajat hibat, mindig az mase az elso...

abaka 2012.07.16. 15:32:20

@HMF: "deviáns viselkedés az egymás közötti szaporodás okán."

Ez tetszett. Gondolom te egesz eletedben vadaszol egy neger, cigany esetleg latino felesegre. Nehogy veletlenul elkapja a gyereked a devianciat, azert, mert egy feher magyar lanytol van. :D

Waldeck 2012.07.16. 15:32:28

@Közbiztonság Szilárd: te nagyon hülye, olvasd már tovább a kommeteket, és ha beérted a beszélgetést, akkor már nem fogsz olyat kérdezni, amin mér rég túl vagyunk. fel bírod fogni ezt a bonyolult dolgot?

Dr.Betépett felhasználó 2012.07.16. 15:32:32

@bigthereal: gyógyszered elgurult vazze?
Segélykiáltás..az..

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 15:33:18

@abaka: tegyük hozzá. hogy KEde nem ismerte be a mósi dolgot, ez a szimpatikus magyar fiatalember meg , idézem: "A gyanúsított kihallgatása megtörtént, beismerő vallomást tett"

borzimorzi 2012.07.16. 15:33:27

@dr. nomac: Én speciel tapasztalatból tudom, mit hoz ki belőlem a szegénység. Budapest egyik legszegényebb kerületében nőttem fel. Közel 18 éves voltam, amikor először lett egy harmadik pár harisnyám. Addig az volt a rend, hogy egyik rajtam volt, a másik a fregolin, este pedig mosás és csere. Keményen tanultam, dolgoztam. Mostanra nem vagyok szegény. Ennyi. Mindenkinek megvan az esélye ebben az országban. Ez itt nem Amerika, ahol csak mondják.

Mellesleg attól, hogy egy szerencsétlen áldozatot, legyen az öreg vagy fiatal, szó szerint felkoncolnak, attól talán lesz az elkövetőknek pénze? Na, ugye.

Mellesleg ez az elkövető nem volt szegény. Egy prostituálton élősködött, telt neki számítógépre, internetre, facebook-ozással múlatta az időt. Úgyhogy elég lesz ebből a szerecsenmosdatásból! Ez a pofa nem volt szegény, ez szórakozásiból kínzott és ölt. Vagy inkább haszonlesésből, valszeg a pszichológus lányból is prostituáltat akart csinálni.

Üdv:
b

intruderjani 2012.07.16. 15:33:48

Ha én azt mondom, hogy megint egy rohadt, mocskos cigány gyilkolt azzal nem bélyegzek meg kollektíve senkit, nem állítom, hogy minden koszos cigány gyilkos lenne, egyszerűen tényt állapítok meg: egy rohadt, mocskos cigány gyilkolt (megint). Ez ennyi. Felháborodhatnak az ilyen idióták, mint a posztoló, de attól még a tény, tény marad (be is ismerte már). Lehet itt a mélyszegénységre, a szociális különbözőségekre hivatkozva már megint egy "nagy,társadalmi problémára" mutogatni (és kihozni belőle: jajj, szegény elkövető, hiszen maga is csak áldozat), DE a már vázolt tény marad: egy koszos, szar cigány megerőszakolt és megölt egy fiatal lányt.

Csak én látom ezt az ügyet annak, ami?

TyToo 2012.07.16. 15:34:11

Kedves Blogger!

Ha úgy vesszük akkor Te éppen azt csinálod, ami ellen tiltakozol. Egy lány halálát kihasználva hívod fel a figyelmet arra, hogy milyen csúnyák az emberek, hogy mindig cigányoznak...

HMF 2012.07.16. 15:34:16

Amúgy ne kelljen részleteznem, hogy este 10 ig a házunk alatt dekkoltak lomtalanításkor mindent széthányva, szilánkokra törve 10-12 en egy csapatba MUNKAKÉPESEN!!!! és kérem idesz.rtak hu.yoztak a házunk elé...

Mennyi is a benzin?

És 5:40 kor mire ébredek hogy az ablak alatt mint az állatok zúznak...

Ilyenkor nem betegek?Hol a gyámügy stb???Jajj de sajnálom őket....

BALTAZÁR 2012.07.16. 15:34:26

Sajnos az emberi természet már csak ilyen. Az indulatok sokszor ártatlanokon csattannak. Szükségtelen mondani mennyire fájhat ez azoknak akiknek semmi köze az egészhez. Felesleges azonban mindezért magunkat ostorozni. A magyarok semmivel sem rosszabbak ilyen téren mint a világ bármely népe.
Milyen érzés volt pl 2001.szeptember 11.-e után arabnak lenni az USA-ban?
A Franciák, Olaszok tán olyannyira befogadók?
Nem magyar sajátosság ez és bármennyire is undorító bizony mindig lesznek olyanok akik hasonló ügyeket szavazatszerzésre használnak fel. Intelligens ember nem ilyen estek alapján ítél.

Bundiboy 2012.07.16. 15:35:29

egy tökéletes világban egy karóbahúzást érdemelne, de legyen kötél

de az sem lehet hála a liberalizmusnak, akkor legyen fegyház élete végééig, csapvíz+háztartási keksz diétán, néha kapna ünnepnapokon egy hagymát hogy vitamint is kapjon(hogy tudjon dolgozni!)

kőbánya 12 óra, 6 nap/hét, ha nem dolgozik(nem teljesíti a normát) enni nem kap!rokon nem látogathatja, levelet sem küldhet(még ez is elrettentő lenne az ilyen állatoknak)

realitás persze a fűtött börtön, tévével, könyvtárral... az adófizetők pénzén, igazságtalan egy világ...

AirBundy 2012.07.16. 15:36:18

@párnalárva: Mélységesen szégyelld magad!

Gumi 2012.07.16. 15:36:19

Mi értelme van még ennek a posztnak? Az elkövető cigány! A posztoló beégette magát.
A piac beárazza a kockázatokat.
Ez a gyilkosság megalapozottan tovább fogja erősíteni a cigánysággal szembeni kockázatok értékelését.
Az előítélet egy kitalált szó, ami valójában egy kockázatértékelést jelent, ami pedig szuverén joga minden egyénnek. Ha valakit kockázatosnak tartok, azzal nem kívánok semmilyen viszonyba kerülni. Ilyen egyszerű.

Dr.Betépett felhasználó 2012.07.16. 15:36:23

@abaka: igaza van HMF-nek.
Tudod a viccet:a nagyja az apátúl,az apraja a naggyátúl.Olvass utána,ez mit jelent baba.

NapiKamuhír 2012.07.16. 15:37:01

@Dr.Betépett felhasználó: szerintem az egy ironikus hozzászólás volt

abaka 2012.07.16. 15:37:26

@eßemfaßom meg áll: Ez valoban igaz. Viszont joegerosen eliteltek erte, es nem emlekszem kulonosebb tarsadalmi felhaborodasra az itelet kapcsan.

2012.07.16. 15:38:09

@Waldeck:
Én Szögi Lajost és Bándy Katát említettem, nem Marian Cosmát. Van különbség.

HMF 2012.07.16. 15:38:19

@abaka: Arra nehezen, sőt büszke vagyok hogy heteró vagyok :)

Amúgy meg egymás között szaporodnak arra értettem.Rokonságon belül!!!!
Amúgy 60%-uk rokonnal csinál gyereket, ennyi!!!!!

Amúgy nem hiába mondják az ember színe legyen fehér :)
Amúgy meg annál nincs undorítóbb ha vki keveredik ezekkel...

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 15:38:52

@abaka: és ennek mi köze a témához?

abaka 2012.07.16. 15:40:02

@Dr.Betépett felhasználó: En nem hiszem. Legalabbis, akinek az a vilagnezete, hogy barki, aki nem iteli el kollektivan a ciganyokat az egyben veluk szimpatizal, szerintem nem igazan nagy jellemre vagy intelligenciara vall.

karaipuku 2012.07.16. 15:40:10

Aki ismeri a cigányokat élt mellettük ,van tapasztalata róluk ,az rögtön tudta ,hogy fajtájuk az elkövetők ,mikor megjelent ,hogy cigaretta csikk nyomok voltak a szerencsétlen áldozaton !

rumpuncstv · http://rumpuncs.tv 2012.07.16. 15:40:18

mi az anyádért zsidózol te fasz? miért csúsztatsz már a címben is? cigány,egy (vagy több) bűnöző cigány ölt! ébredj fel!

Logan Grimnar 2012.07.16. 15:40:50

@abaka: HMF a családon belüli szaporodásra utalt. Cigányok közt bevált szokás a rokoni házasság.

Waldeck 2012.07.16. 15:40:54

Minden gyilkosság tragédia, de azért van egy kis jó hír is: a tendencia az, hogy csökken a gyilkosságok száma:

"A Legfőbb Ügyészség honlapján közzétett statisztika szerint a befejezett emberölések száma utoljára 2004-ben volt 200 felett, azóta mindig alacsonyabb: 2006-ban 174, 2007-ben 154, 2008-ban 147, 2009-ben 139, 2010-ben pedig 133 ilyen eset volt. Az elmúlt húsz évben ekkor volt a legalacsonyabb."

Remélem ez a szám tovább csökken.

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2012.07.16. 15:41:32

@Waldeck:
Te húgyagyú elmeroggyant!!!!!!!!!!!!
Te az olajos gyilkosságokat hozod fel igazolásként egy ártatlan 25 éves lány megerőszakolására??????????????
Te barom!!!!!!!!!!!!!
Az olajosok "legalább" egymást nyírták ki te hülye!
Megérdemelték egymást!

Te isten barma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abaka 2012.07.16. 15:42:34

@eßemfaßom meg áll: Miert a te kerdesednek mi koze volt a temahoz?

büdipeti 2012.07.16. 15:42:35

@kályhacső: Egyetértek. Itt meg egymásnak esünk megint, hogy roma vagy zsidó, vagy ballib, vagy náci, és ki tudja meddig jutunk. Szégyen. Politika felső fokon, mi meg kajáljuk. Le kellene szállni erről a témáról, vagy nem erre felhasználni. Valakit megöltek, valakik gyászolnak, a bűnös meg bűnhődjön. Részemről ennyi.

Bundiboy 2012.07.16. 15:43:02

@intruderjani: igazad van, koszso is volt, haszontalan, cigány is

a lány pedig szép és fiatal, soha nem lesz belőle szép anyuka

a cigányok biológiai hadviselést folytatnak a magyarok ellen, céljük hogy minnél előbb cigányország legyen, mikor ők lesznek többségbe a megmaradt magyarokat elüldözik

nem lesz szép 100 év múlva itt magyarként sétálgatni, örülsz ha nem köpnek majd le útközben, és köszönhetjük a libsiknek, szép ország lesz... 800 $/fő GDP-vel

Dr. NiChuck Norris sp. 2012.07.16. 15:43:05

Én leszarom, cigány-e vagy magyar. Egy féreg, és ezeknek csak a fenotípusa emberszabású. Ha egyértelmű a dolog, a sitten remélem megtanulja a kis köcsög, hol lakik az Úristen. Börtöntöltelékek, normális gazemberek, szóljatok sitten ülő ismerősöknek, figyeljetek és keressétek majd ezt a férget - ne hagyjátok egy percre sem nyugton ülnie! Szopjon egész maradék, rövid életében!

MZ/x 2012.07.16. 15:44:08

Én még nem olvastam hivatalosan sehol, hogy milyen nációból származik a tettes. Csak, hogy bevallotta valaki a tettet.
Viszont tény, hogy nálunknál nyugatabbra lévő országokban ahol tényleges érdekvédők vannak, addig nem állnak ki, amíg meg nem bizonyosodtak a tényekről a gyanúsított mellett-ellen.
Viszont nézve külföldi híradókat, ott nincs rendőrök, bűnőzök letakarás kikockázása a hírekből. Ha letartóztatnak valakit, akkor nincs téglalap se kísérten, sem kísérőn. Gondolom egyik, mint rendfenntartó vállalja az intézkedését és következményit mint közéleti személy, s nem bújnak érdekes utóbbi 1-2 évben valahol berakott rendelet mögé. A másik meg, ha ártatlan lesz ki lehet állni és felvállalni, hogy jogtalanul hurcolták meg.
Sajnálom szegény Katát, nem kellett volna ilyennek történni vele, se mással. Talán előbb kellett volna tenni azért, hogy az a környék ne ilyenekről legyen hírhedt! Akik ezzel foglalkoznak hivatás szerűen, mikor állnak ki, hogy miért is történhetett ez meg?!

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 15:44:20

@abaka: felhívta A FIGYELMET EGY HIBÁRA AZ ÖSSZEHASONLITÁSODBAN, DE EGYÉBKÉNT IRRELEVÁNS AZ EGÉSZ

bocs capslock

HMF 2012.07.16. 15:45:06

Tökmindegy itt úgyse fogja senki kimondani, hogy bizony nem komplettek.

Egyszerűen belőlük hiányzik az erkölcsi visszatartás, és a törvénytisztelés...

Azt is tudják, hogy nekik minden jár, és mindent szabad...

Azért a c.gányok módszerei elég durvák,őket nem nagyon hatja meg a bestiális gyilkosság...

Szerintem abból kiindulva hogy képesek meggyalázni akár egy idős embert is...

Waldeck 2012.07.16. 15:45:28

@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe: szerintem sürgősen vegyél be egy tripla adag nyugtatót, mert tébolyult rohamodban még olvasni sem tudsz. még a végén agyvérzést kapsz. soha sehol nem írtam semmi olyat, hogy egy gyilkosság igazolna egy másikat. ez igen nagy hülyeség is volna.
és ha rendesen elolvastad volna amit írtam, akkor látnál ott mást is, nem csak olajügyet...

VVA 2012.07.16. 15:45:44

Az eset sokadszor bizonyítja, hogy mennyire elhibázott az elmúlt 22 év cigány-politikája, és ma is mennyire az. Ideje lenne végre szembenézni a valósággal, és abbahagyni a szemforgató hazudozást, mivel az orvos is csak akkor kezdhet hozzá a betegség gyógyításához, ha előzóleg felállította a diagnózist. Ez a megrázó eset különösen azért megdöbbentő, mert egy csinos, helyes fiatal lány volt az áldozat. Ha egy 90 éves nénit erőszakolt és gyilkolt volna meg a "raj roma csávó" vélhetőleg többedmagával, már nem is lenne különösebb hír, annyira mindennaposnak mondható ma Magyarországon... Ébresztő! Egyébként minden együttérzésem a szerencsétlen kislány szüleié.

abaka 2012.07.16. 15:46:34

@eßemfaßom meg áll: "felhívta A FIGYELMET EGY HIBÁRA AZ ÖSSZEHASONLITÁSODBAN"

Ne haragudj, de ez nem az en osszehasonlitasom volt, hanem a tied. A kommentem, amire reagaltal konkretan a halalbuntetesrol szolt, nem pedig errol az ugyrol.

dr. trafik nomac 2012.07.16. 15:47:00

@borzimorzi: "Mellesleg ez az elkövető nem volt szegény. Egy prostituálton élősködött, telt neki számítógépre, internetre, facebook-ozással múlatta az időt. Úgyhogy elég lesz ebből a szerecsenmosdatásból! Ez a pofa nem volt szegény, ez szórakozásiból kínzott és ölt. Vagy inkább haszonlesésből, valszeg a pszichológus lányból is prostituáltat akart csinálni. " Ha neked ez a szerecsnemosdatas,akkor kivalo "magyar: diszpeldany vagy. A lenyeg az, hogy vannak bunosok, meg vannak borszinek.
A harisnyas sztorin sirogorcsot kaptam ! Szegenyek kozott nottem fel,es hat az ember felnotkent sokminent maskepp el meg, nem fogdnek ra, ha ugy alakulna, nem te lenne a alperes.

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 15:47:20

Megemliteném, hogy a helyben lakó cigányok már új lakásba szeretnének költözni, annyira félnek.

Ezentúl ez lesz a módszer, megölnek egy magyart, a tettest gyorsan elkapják aztán az egész kompánia uj kérót kap?

B-rocker (törölt) 2012.07.16. 15:47:35

A kátrányos helyzetű gyilkosnak a pokol tűzén a helye. Vagy esetleg 20 év majd 8, jó magaviselettel 4 év felfügesztett és remélem megtalálja a Te lányodat is. Szerinted?

rostás ezékiel 2012.07.16. 15:49:28

Hány magyarnak kell még meghalni, amíg leesik végre a nemzetnek, hogy mit kell tenni???

Nem mellesleg a feleségem védőnő, minden nap jár a retkekhez egy faluban, elég csinos is, ezek után van fogalmatok róla, hogy mennyire féltem???

Unionista_ (törölt) 2012.07.16. 15:49:41

magyarországon nem cigánybűnözés van, hanem szervezett bűnözés. itt egy strici ölt.

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 15:49:52

@abaka: csakazért se magyarázom el.

@dr. nomac: Szerinted nem szerecsenmosdatás az itt visszatérő: "a cigányok szegények azért kell bűnözniük" tétel?

bgp 2012.07.16. 15:50:01

@abaka: elég könnyű mintákat cserélni. Egyértelmű bizonyíték, ha a rendőrség/szakértők megbízhatók, más nem fér a bizonyítékokhoz/adatbázishoz.

cukorrépa 2012.07.16. 15:50:12

a cigányoknak nem a vérében van a bűnözés, hanem SOKUKNAK a SZOKÁSAIKBAN.
ezt lehet kulturális vagy szociológiai problémának tekinteni, de biztosan nem lehet biológiainak.

a liberális kollégák ezt persze nem akarják elismerni. hát persze, mert könnyű lenácizni azokat, akik (hamisan) genetikai okokra vezetik vissza a cigányok bűnözését. és akkor hú-de-jó, mert akkor a cigányok meg a zsidók egy táborban vannak, hiszen a nácik támadják őket.

ébredjünk fel. a zsidók és a cigányok nincsenek egy táborban, se biológiailag, se sehogy.

a cigány életformába sok cigánynál belefér a bűnözés (erre Mo-n csak a börtönök lakóinak színe utal, mivel hivatalosan tilos számontartani a bűnözők származását), a zsidókra meg valószínűleg nem jellemző jobban, mint mondjuk a magyar etnikumúakra.

nandras01 2012.07.16. 15:51:15

minden tiszteletem a posztírónak.
előre tudhatta, hogy micsoda szarhegyet húz magára csak azért, mert merte vállalni az előítéletmentességét.
a sok elvakultan cigányozó baromarcúnak meg azt mondom, hogy igen. cigány volt.
és?
egy közönséges gyilkos, akiből sajnos van éppen elég cigány és nem cigány is.
kapja meg méltó büntetését, de ne a bőrszíne, az etnikuma, vagy éppen az orra görbesége miatt, hanem az általa elkövetett bűnért.

Doktor Kotász 2012.07.16. 15:51:30

A cigányok mentalitása, gondolkodása, attitűdje általánosságban erőszakosabb, ezért következik az, hogy közülük kerülnek ki általánosságban az erőszakos bűncselekményeket elkövető személyek. Meg van az a képességük, a más etnikumokkal szemben, hogy anyagi előnyök felmerülése nélkül is erőszakhoz folyamodnak. Ha pedig bűnözésről van szó, akkor értelemszerűen ez megmutatkozik a statisztikákban is.
Tehát lehet azt mondani, hogy a szociális körülmények miatt magasabb náluk a tyúktolvajlás, és nem nemzetiségi kérdés a probléma, hanem szociális, de a bicskát rántok mindenre jelenségre nem ad felmentést. Az nem szociális, hanem attitűd, gondolkodásmódbeli kérdés. Tehát, ha egy cigányt érzékenyen érint, hogy megvetik a származása miatt, akkor köszönje ezt meg a zsebekben lapuló bicskáknak, a villamoson elköpködött szotyinak, és mindannak, amit gyűjtő néven cigánykodásnak nevezünk.

chydorus 2012.07.16. 15:52:05

Csinálta volna ezt egy francia vagy olasz városban, égne az egész putri.

Nem a cigányok a hibásak, hanem az az elit réteg amelyik 22 éve csüng a nyakunkon és hagyta, hogy azzá váljon az ország amivé lett. Már visszafordíthatatlan normál eszközökkel. Előbb-utóbb mindannyiunknak lesz olyan közeli ismerőse, akit cigány nyomorított vagy ölt meg.

A poszt írójának üzenem, Te magad vagy egy érzéketlen tuskó. Ma reggel tudtuk meg ki lehet a tettes, de Te már is bunkó, köpködő magyarokról, ártatlanul megbélyegzett kisebbségről hadoválsz.

BALTAZÁR 2012.07.16. 15:52:22

Az is benne van a híradásokban, hogy a tettest az elfogás során némi fizikai behatás érte és kórházi ápolásra szorul.
Mohácsi Viktóra készülhet Strassbourg-ba jelentést tenni a nyilvánvaló rendőri erőszakról aminek forrása - mi más - mint a hazánkban egyre nagyobb teret kapó rasszizmus, fasizmus.
Ez a poszt úgy baromság ahogy van.
őszinte részvétem az áldozat hozzátartozóinak!
Az hogy mit kívánok az elkövetőnek meg maradjon az én titkom.

abaka 2012.07.16. 15:52:23

@eßemfaßom meg áll: Nem magyarazni kellene, visszaolvasni. nem szeretem, mikor szavakat adnak a szamba, aztan ugy tesznek, mintha hulyeseget mondtam volna...

@bgp: Nem hiszem, hogy Mor utan egy ilyen lepest meg merne huzni a rendorseg.

bgp 2012.07.16. 15:53:24

@Unionista_: De hát a csajszinak nem volt köze semmi stricihez. Rendezett állása volt. Mivel rendőrökkel foglalkozott, nem bűnözőkkel, nem nagyon lehetett ilyen ága az esetnek.
Vagy tényleg egy kisfaszú cigány kapta el, vagy valakik el akarták tüntetni.

cukorrépa 2012.07.16. 15:53:54

a Bándy gyilkosa meg egy szarházi állat. a környék miatt számítani lehetett rá, hogy cigány (arrafelé, ahol a lány lakott, egész cigánytelep van).

egyébként tüntetni kellene a halálbüntetés visszahozásáért, és békemenetet szervezni a cigánytelepre. vegyék már észre magukat! akinek inge.

46,52% 2012.07.16. 15:54:12

@nandras01: a posztírónak a zsidóságát kellene felvállalnia, és a féreg mentalitását, hogy egy ilyen esetből is antiszemitizmust gyárt.

Unionista_ (törölt) 2012.07.16. 15:54:48

@dr. nomac:
ezek az emberek nem cigányok, hanem az alvilág végrehajtói. közvetve, vagy közvetlen ott áll mögöttük valaki a maffiából.

Bundiboy 2012.07.16. 15:54:55

@cukorrépa:

tőled okosabb és tapasztaltabb emberek is megállapították hogy "vérükben van a bűnözés"

egyszer egy amerikai házaspár örökbefogadott egy cigánygyereket, szeretettel, türelemmel nevelte, a lényeg nem lett belőle "fehér" ember, tehát igénytelen lusta fasz lett ott is

egy zebra ugyanúgy néz ki mint egy ló, csak más a bőrszíne, mégse lehet megszelíditeni, megülni

míg a vadlovat lehetett

más természet, más gének, biológiailag ilyenek

tény

HMF 2012.07.16. 15:55:09

Nem baj állítólag elfogásnál eltört a kicsi orra :)
Gondolom kezelésbe vették...

Nekem már akkor gyanús volt amikor a cikkbe kihangsúlyozták magyar állampolgár, na mondom mi az Szumátrán élünk vagy mi hogy jön ez ide.
Rögtön leesett hogy norvég az elkövető...

Az a baj, hogy ez olyan dolog hogy a szőnyeg alá van söpörve...majd ha túlerőben lesznek akkor mi lesz?

Mát most lezúzzák a fejed a tömegközlekedésen anélkül hogy bárki kiállna melletted, hogy megvédjen inkább elfordulnak...
Mi lesz később?

Sehol nem szeretik őket elárulom, és mindenhol az a cél, hogy eldugják őket valahova...mert nem bírnak velük...

Amúgy már Kanadába is miért járattuk le magunkat hát miattuk...

Én nem tudok ezekkel együtt élni, és igenis rossz nézni hogy mi megy...Gyerekre gondolni nem merek...

nandras01 2012.07.16. 15:55:22

@46,52%: mi is a konkrét problémád a zsidókkal..?

xi00 2012.07.16. 15:56:44

@abaka: mármint hogy a nemi erőszak nem tipikusan cigány szokás

lószart mama

az agyonvert nyugdíjas nénikéket előszeretettel "csinyájják meg" a kátrányos helyzetű kolompárok, mert az olyan buli és a párászt fölött érzett hatalom kinyilvánítása, szóval erről ennyit...

Martian (törölt) 2012.07.16. 15:57:10

@dr. nomac: "meg vannak borszinek"

Sőt mi több, félelemkeltésre alkalmas bőrszín. :)

Guillaume sous guillotine 2012.07.16. 15:57:57

@nandras01: ez nem cigányozás. ezt nem értem miért nem lehet felfogni! nem az elkövető származása a probléma, érted? hanem ahogy ez a népcsoport (legtöbb tagja) viselkedik. szerinted miért nem "svábozik" senki? azért mert azon népcsoport tagjai betartják az együttélés írott és íratlan szabályait!

Alikam 2012.07.16. 15:58:00

Ez az ország annyira mazochista, hogy saját maga gyorsítja fel azt a folyamatot aminek a végén az lesz, hogy majd csak fegyverrel lehet kimenni az utcára mert nem tudhatod ki akar megkéselni csak úgy, poénból...

Nézzük ezeket a cigány férgeket, manapság már szinte minden héten történik valami, most nemrég a Mester utcánál ütöttek meg többször egy villamosvezetőt, na vajon kik (úgyis mindenki tudja)

Siófokon rendőröket vertek meg (érted? egyenruhás rendőröket), na vajon kik?(úgyis mindenki tudja)

Ez a "körülmények áldozatait" már senki nem kajálja be, bár eddig se ette meg senki, csak hát ugyebár van egy szint, a vízfejek szintje, akik leszarják ezt a problémát, van a média szintje amelyik beszarva a vízfejektől, nem meri megemlíteni a gondokat és van az egyszerű emberek szintje akik meg nyilvánvalóan tisztában vannak a problémával és ennyi...

Azért azt megkérdezném a kedves vízfejektől, hogy mégis miféle közbiztonságról beszélünk amikor egyenruhás rendőröknek már nem egyszer nekitámadnak a cigányok?

Most ez komoly? Ekkora csicska lett a rendőrség, hogy pár, putrilakó köcsögre kommandósokat kell hívni?

Ez baz'meg kiábrándító...

Unionista_ (törölt) 2012.07.16. 15:58:01

@bgp:
a fickó volt strici. és minden strici mögött ott vannak azok, akik biztosítják a terepet. ezek az emberek pont úgy gyilkolnak, ahogyan az alvilág. ez a bűnelkövetési forma nem a cigányokra jellemző, hanem a maffiára.

emberekembere 2012.07.16. 15:58:41

@Logan Grimnar: Én nem védem az elkövetőt, sőt ha rajtam múlna felköttetném. De itt nem egy "cigány kéjgyilkosról" van szó, hanem egy "kéjgyilkosról". Csak a korrektség miatt kérdezem a sok ostoba rasszistától, hogy a móri gyilkosoknál, a kulcsi vagy a tényői családírtóknál (a sor a végtelenségig folytatható ugye) miért nem tettük oda a gyilkos elé a "magyar" jelzőt? Esetleg a pedofil papoknál...? Hangsúlyozom nem védem a bűnözőket, de vagy tegyük oda minden bűnös elé a megfelelő jelzőt (magyar, katolikus, roma, zsidó, szőke, szemüveges) vagy ne tegyük oda soha. Minden rassznak megvannak a maga bűnösei...

nandras01 2012.07.16. 15:59:18

@Bundiboy:
"egy zebra ugyanúgy néz ki mint egy ló, csak más a bőrszíne, mégse lehet megszelíditeni, megülni

míg a vadlovat lehetett

más természet, más gének, biológiailag ilyenek

tény"

meg leht szelidíteni, megülni, sőt akár akadályt is ugrik a lovasával.
tény...

te pedig egy rasszista barom vagy - ez is tény.

Alikam 2012.07.16. 16:00:13

Komolyan aki ezeket védeni akarja költözzön le egy igazi cigánysorra mondjuk 2 hétre és utána felőlem azt mond amit akar, azt mondom, akkor lesz súlya a szavának.

De persze ne vírcsafttal költözzél le baz'meg, mert azt nagyon elő tudják adni amikor előkerül a kamera, hogy ők mekkora áldozatok...

HMF 2012.07.16. 16:00:59

Amúgy gondolom csávókámnak nem tetszett hogy a csajnak nem kellett.
Miért nem lepődök meg rajta, kinek kellene egy ilyen p.hap.csű r.tek?

Ráadásul megszívta azzal is hogy nem tudta ki a csaj.
Azért valljuk be elég gyorsan meglett...

Bele se merek gondolni az utolsó pillanatokba amit átélhetett szegény csaj...Ráadásul a hozzátartozóknak még rosszabb....

Visszahoznám a szemet-szemért....

B-rocker (törölt) 2012.07.16. 16:03:23

A maygar rendörök öklendezve de lelkesen szopják a cigánykárót és vígan ütlegelik az adófizető állampolgárt. Kérdem én minek ezért fizetni, hiszen élvezik mindkettőt.

HMF 2012.07.16. 16:03:49

@Alikam: Én is ezt mondom mindig azok védik őket akiknek fogalmuk sincs a valóságról....

Egyszerűen nem értik...majd megtudják...

abaka 2012.07.16. 16:03:52

@xi00: Mivel a tema nagy szakertojenek tunsz, meg tudnad mondani, hogy evente hany neni "csinalnak meg" a ciganyok, es ez a szam hogy viszonyul az osszes elkovetett nem eroszak szamahoz? Mert vakon belebofogni a vilagba en is tudok...

antonov 2012.07.16. 16:04:03

Pár barom most sem értett semmit a posztból: a posztíró nem védte a gyilkost egy pillanatig sem, nem védte a bűnözőket egy pillanatig sem.Azokat támadta csak, akik saját politikai céljaikra és uszításra próbálják kihasználni szegény lány szörnyű halálát. De egyeseknek ez mindig magas lesz...IQ is kéne ehhez, megérteni.

Antonia40 (törölt) 2012.07.16. 16:04:37

@Gumi: Egyetértek Gumival, az előítélet egyfajta önvédelmi reflexe az egyénnek és tapasztalaton alapul.
Szóval én sem lepődtem meg az elkövető származásán, valahogy egészen meglepő módon,..

Martian (törölt) 2012.07.16. 16:04:42

@B-rocker: ha már rendőrségi dolgozó volt az áldozat, elképzelhető hogy a dzsipókám megbotlik a fogdába vezető lépcsőn és olyan szerencsétlenül esik, hogy élete hátralévő részében még Hawking professzornál is kevésbé lesz mozgékony a tolókocsiban.

46,52% 2012.07.16. 16:05:54

@nandras01: nem kedvellek titeket, csak ennyi.

Valandil 2012.07.16. 16:06:00

"mindenkinek a maga bűnéért" - Holo-ügyben is ezt az álláspontot képviseled?

baggins21 2012.07.16. 16:07:10

"Egy kisebbség csak akkor válik beérkezetté, ha anélkül kerülhetnek ki belőle őrültek és gazemberek, hogy ennek az árát az egész közösségnek meg kellene fizetnie." - Carl T. Rowan

Sajnos ez a cigányokra hatványozottan igaz. Én egy olyan környéken lakom Bp-n, ahol hazafelé sétálva én, vagy a barátnőm vagyunk a "niggerek" nem ők. Nem is merem hagyni, hogy éjszaka egyedül mászkáljon. Bedobnám a sok fajvédőt a 9.kerben este, kíváncsi lennék reggelre hányan tartanának ki az álláspontjuk mellett...

nandras01 2012.07.16. 16:07:31

@46,52%: most már csak azt kellene tisztázni, hogy kik is azok a "titeket"...

is 2012.07.16. 16:08:32

@Balt: "ahol a büntetés része az is, hogy minden este úgy alszik el az elkövető, hogy reggel a "ma lesz az utolsó vacsora"-val ébresztik... "

ja, csak az ügyvéd szólt, hogy a legközelebbi fellebviteli tárgyalás két hónap műlvára van kitűzve, addig áll az ügy, úgyhogy jót röhögnek a börtönőrrel együtt a büntetés ezen részén. te ezt tényleg elhitted?

Tormássy Félix 2012.07.16. 16:08:49

@abaka: És nem is ezt írtam. Arra próbáltam rávilágítani , hogy rossz időpontot választott a posztoló, a téma felvetéséhez.
Az emberek nagy része értetlenül és megdöbbenve áll a szörnyű tragédia előtt és mi mást tehetne bosszúért liheg.

A tehetetlenségben jön a gyűlölet.
És a poszt ezt segít előhozni.

Anti Anyag (törölt) 2012.07.16. 16:09:37

@antonov: Na ja és a képbe beledobta a zsidókat is, hogy párod még jobban megzavarodjon.

Azzal együtt, hogy a párod nyilván este alapból rutinosan kerüli el a cigányok lakta részeket.

SZDSZPistike 2012.07.16. 16:10:09

Mondjuk ki CIGÁNY!
ÉS ne tegyük hozzá, hogy zsidó!

Mindenki érti, hogy a kettőt bizonyos politikai körök szeretik összemosva látni, hogy a kisebbségek védelmében maguk takarózzanak!

Hagyjuk a zsidókat, mert semmi közük hozzá!!!

Ez egy CIGÁNY, aki nem dolgozott, gyilkolt.

Nem minden CIGÁNY gyilkod, de ő GYILKOS CIGÁNY.

Pont, mint Pénzes Henrietta gyilkosa.

nandras01 2012.07.16. 16:10:30

@46,52%: akkor, ha jól desifrírozom az állításod, a fehér, keresztény, idősödő, értelmiségi réteget nem kedveled.
lelked rajta.

külvárosi 2012.07.16. 16:11:19

hát. én konkrétan itt olvastam elsőnek az ügyről etnobizniszbe csomagolva. gratulálok.

L0mpos 2012.07.16. 16:11:25

A leginkább gyomorforgató, hogy a legrosszabb esetben is ugye kap egy életfogytot.
Egy ilyen alaknak pedig gondolhatjátok micsoda lelki törést fog okozni egy olyan hely a csövezés után ahol naponta rendszeresen étkezhet, ágya van, szobája, pajtásai veszik körül, dolgozni ott sem kell, okosítgathat magának bármit amit megkíván és egyszer majd, néhány év múlva XX év börtöntapasztalattal "úgy jön ki, mint a Terminátor és már azt is tudja legközelebb hova tör be"/kit erőszakol és gyilkol meg (Lakatos Attila cigányvajda után szabadon: www.youtube.com/watch?v=kh41BvlPs7Y).

Ez lenne a méltó büntetés? Valóban? Egy életért egy-két évtized all inclusive ellátás?
Ezen gondolkodva hadd fejezzem ki legmélyebb tiszteletem a Bándy-lány édesapja felé, akinek helyében puszta kézzel belezném ki a lányom gyilkosát, tudván tudva mi lehet a legsúlyosabb ítélet.
Ezen kellene változtatni, nem pedig a cigányság megítélésén. Ők maguk juttatják és juttaták oda magukat ahol ma vannak. A tisztességes cigány pedig pontosan ugyanúgy elítéli az ehhez hasonló tetteket és nem érzi sértőnek ha a tények nyilvánosságot kapnak.
A cigányságnak azon rétege, akik ilyen tettekre képesek, már olyan morális mélységbe süllyedtek, ahol a börtön mint a büntetés eszköze egy vicc, egy bagatell dolog.
Emlékszünk még? 12 évesen már gyereket szülő kislány "párjának" ítéletére a Matula családban: "3 év? Mi az? Leüli a vétén (WC-n)!"

Ezek a népek immár semmitől sem félnek. A jogvédők áldozatos munkájának hála jogaikkal már oly annyira tisztában vannak, hogy ezek mögé rejtőzve elkerülnek mindenféle felelősségre vonást, ezzel a viselkedéssel pedig magukkal rántják az egyébként tisztességesen élő társaikat is. Ebben ez a valóban szomorú, mert igenis létezik az a réteg a cigányságon belül, aki tesz és akar jobb életet magának. Viszont őket nem látod, nem ők lófráénak X5 BMW-ben, Mergával fényes nappal, munkaidőben; nem ők lógnak fürtökben megintcsak munkaidőben a 7-8-9. kerület utcáin és kötnek bele fűbe-fába, nem őket látod minden utcán üvöltve vonulni, mintha ő építette volna a sugárutat és nem őt látod a kocsmában bebeaszás közben elverni a gépbe a havi appanázst (ismét munkaidőben). Az az elenyésző réteg, aki integrálódna ezek miatt nem tud. És nem kell messzire menni a helyes példákért: Olaszország, Spanyolország, Franciaország mind megharcoltak ezekkel, és ott valahogy nem vinnyogott a sok jogvédő...

Ezzel a helyzettel kezdeni kell valamit, így nem mehetünk tovább. A halálbüntetést nem lehet újra bevezetni, pedig be kellene, mert a halál az egyetlen amitől ez a lecsúszott de igen széles réteg még retteg. Nálam okosabbakban szeretnék bízni, de nem látom ezeket az agyakat.

Lakatos Attila egyébiránt az egyetlen hazai kisebbségi politikus akire érdemes figyelni.

B.B/alias B.B · http://libero.blog.hu/ 2012.07.16. 16:12:33

Hamarosan 300 komment.
300 komment felett pedig- a blog.hu íratlan szabályai szerint - már lehet zsidózni.

O.D. N.SZ.B. 2012.07.16. 16:12:43

Ha egy rabbival közlik az utcán, hogy nem rajonganak a fajtájáért, az HOLOKAUSZT! Ha egy magyar lányt cigány eröszakol meg és megöl, az ,.... szinte véletlen. Amit természetesen a többségi társadalomnak tudomásul kell venni. Következtetések levonása tilos! Önvédelem? Tilos! Kit fosztanak meg ebben az országban a vagyonától? Èletétöl? Ki kit rekeszt ki?
Aki ezeknek hisz az vagy bünös mint ök, vagy megérdemli sorsát!

HgGina 2012.07.16. 16:12:44

Nem vagyok rasszista. Eléggé.
Szép, követendő és tanulságos történelmi hagyományokra alapozva örömmel látnám a Spartacus-felkeléshez hasonlóan Rómáig fellógatott cigányokat.

abaka 2012.07.16. 16:13:03

@Torma F.: Ebben viszont akkor tenyleg igazad van. Mint ahogy azoknak is, akik szerint a posztiro ugyanugy felhasznalja ezt a sajat politikai nezeteinek eloterbe tolasara, mint a masik oldal.

DarthVader 2012.07.16. 16:13:12

Azért hagy kérdezzem meg a szájkaratézókat, mi a véleményük arról, hogy éjszaka kettőkor egy társaságból egy 25 éves vékony lányt - hacsak nem lánybuli volt, de erről nem volt szó - a férfi ismerősök elengednek egy egy kilométeres útra egy kihalt környéken egyedül? És nem köpik magukat szemközt. Amióta a világ világ, 25 éves lányoknak egyedül az éjszaka mindig veszélyes. Akármelyik részén vagy a földgolyónak.
Szégyelljék magukat, akik elengedték egyedül, és nem kisérték el, és szégyelljék magukat azok is, akikben pl itt is ez fel sem merült eddig, mert azokban ezután sem merül fel, és ismét megeshet.

Anti Anyag (törölt) 2012.07.16. 16:13:13

@baggins21: Na ja, nem véletlen, hogy ezek a vérliberálisok valahogy mindig máshol laknak. Én is laktam ilyen helyen, életem egyik legszerencsésebb napja volt amikor elkerültem, de a házban egytől egyig minden ki iszonyatosan rasszista volt. Az utolsó akkor lett az, amikor a cigánygyerek bement azzal, hogy adja ki a lányát, mert ha nem, megkéseli.

Pedig ezeken a helyeken a lakásokat is fillérekért dobálják, de mégis.

Most vagy nincs elég vérliberális, vagy az összes ilyen hazudik.

bgp 2012.07.16. 16:13:36

@SZDSZPistike: Ez igaz. Volt már itt erőszakoskodó cigány is.

Démonmac1 2012.07.16. 16:15:08

Olyan szintű trágárkodás van az összes ezzel a témával foglalkozó/blogon/topicban sőt a facebookon is.
(különösen, amikor megtalálták az elkövető oldalát is)
minősíthetetlen stílusban megy a rasszista okádás.
Szégyellem, hogy magyar vagyok.

Anti Anyag (törölt) 2012.07.16. 16:15:23

@DarthVader: Na ja, nyilván azok a hibásak. Amúgy ők sem engedték el volna, ha a putrin kellett volna átmennie.

VVA 2012.07.16. 16:15:35

@Waldeck: Vajon ugyanazok adnának-e nekünk is a Bándy-filmre néhány százmilliót, akik a berlini díjnyertes remekműre (Fliegauf Bence: "Csak a szél...") adtak ? Gondolom, már a díj is előre be volt fizetve... de lehet, hogy azzal sem járok messze az igazságtól, ha nem zárom ki, hogy a cigányok elleni gyilkosságsorozat kitervelői és finanszírozói és az erről készült film megrendelői valamilyen közeli kapcsolatban állnak egymással...

Szerintem minden szerecsenmosdatót, így e cikk íróját is nagy felelősség terheli, mert ők bíztatják fel a Péntek László-féléket az újabb hasonló tettekre.

Tormássy Félix 2012.07.16. 16:16:43

@abaka: Ez utóbbiban meg neked van igazad.

Doktor Kotász 2012.07.16. 16:17:09

@emberekembere: A cigánysor mellett olcsón lehet kifogni ingatlanokat. Ha komolyan gondolod, amit írsz, még ki is használhatod a piac eme rendkívüli lehetőségét.

is 2012.07.16. 16:17:13

@nandras01: "egy közönséges gyilkos, akiből sajnos van éppen elég cigány és nem cigány is."

Mo-n megölnek évente kb. 150 embert. Ennek 80%-át hirtelen felindulásból, verekedés közben stb. A maradék 20% legalább 90%-át sajnos cigányok követik el. Ez ugyan kevésnek tűnik, mert 25 ember évente, de pontosan 25-tel több, mint kellene. A verekedéses ügyek (bicskázások, kapával, kaszával egymás esések) csak annyiban különböznek, hogy ott egymást bökik agyon (de még ott is Marion Cozma).

Ez a gyilkos egy állat volt. Azt mondja, hogy akkor ő hajnali 3-kor az első szembejövő nőt megerőszakolja. Ha meg sikongat, akkor a nyakát is kiterkeri. Nagyon remélem, hogy harminc évnél hamarabb nem szabadulhat, mert az életfogytig az helyből bent kell legyen (aljas indokból ölt).

Anti Anyag (törölt) 2012.07.16. 16:17:30

@Démonmac1: Szar ügy, de a lányok elrablása alapvetően cigány műfaj.

Igy alakult.

B.B/alias B.B · http://libero.blog.hu/ 2012.07.16. 16:18:02

@külvárosi:
Csak szóltam, hogy legyen idő felkészülni.

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 16:18:15

@Démonmac1: mi is szégyellünk téged.

Döntetlen.

Démonmac1 2012.07.16. 16:19:02

Sajnos az egész jelenség összefügg:
1, nincs munkahely -kevés a pénze az embereknek
2, nincs iskola/tanítás normális szinten:
nem tanulják meg mi az, amit nem lehet/szabad csinálni.

Ez mindenkire vonatkozik, sötétkékekre/világoskékekre egyaránt.

Anti Anyag (törölt) 2012.07.16. 16:19:46

@B.B/alias B.B: Nem olvasol figyelmesen. A posztban van zsidózás. Az pedig az első.

Doktor Kotász 2012.07.16. 16:20:00

@DarthVader: Jól értem, hogy nem a cigányt hibáztatod, hanem a lány ismerőseit, hogy a lány egyedül elindult haza?

VVA 2012.07.16. 16:20:11

@DarthVader: Teljesen igaza van, ez valóban annak a társaságnak - tágabb értelemben mindnyájunknak - a szégyene. De amint hallom, ma más világ van, mint 25 éve: a nagy individualizmus, az egyéni szabadság következtében sokkal keveseb az igazi társas kapcsolat és a másokért érzett felelősség... Ez az eredmény!

abaka 2012.07.16. 16:20:32

@Démonmac1: Azt azert ne feledd, hogy itt a legaljat olvasod. En inkabb azt szegyellem, hogy ok is magyarok.

septem 2012.07.16. 16:21:16

@Démonmac1: rá se ránts, a magyarok is szégyellik, hogy ilyenek vannak köztük, mint te. menjél, sírjál egyet ojrópában.

libsik, libsik, hányingerkeltőek vagytok.
egy szegény meggyilkolt nő esetéből csináltok posztot, belekeverve a zsidókat. nem sok undorítóbb dolog létezik a hazai libsi csapatnál.

B.B/alias B.B · http://libero.blog.hu/ 2012.07.16. 16:21:18

@Anti Anyag:
A posztoló nem számít, a posztoló zsidó, neki lehet zsidóznia.

is 2012.07.16. 16:21:30

@pukancs: helyes problémaleírásból rossz következtetés.

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 16:21:36

@DarthVader: sőtt maga a Magyar Társadalom a hibás.

A gyilkos cigány a legkevésbé.

@Démonmac1:
1 És ha kevés a munkahely, akkor meg lehet erőszakolni és ölni szőke lányokat.

2. van iskola van tanítás (normális) csak be kellene járni és megtanulni a normális viselkedés alapjait már otthon, nem megveretni a tanárt ha rá mer szólni a Kicsi Leonszióra

bgp 2012.07.16. 16:21:38

@Anti Anyag: Ha mind csupa rasszista volt, ki volt cigány :) Vagy a fele cigány a fele nem cigány, de mind rasszista? Jó hely lehetett...

nandras01 2012.07.16. 16:22:00

@is:
"...Ez a gyilkos egy állat volt..."
egyetértek.

frompearly 2012.07.16. 16:22:02

Mielőtt bárki rákérdezne: vertek meg cigányok gyerekként, később dolgoztam velük, közöttük, szereztem rossz és jó tapasztalatok egyaránt, ahogy számos más etnikai csoporttal kapcsolatban is

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok VELÜNK??, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com

Most akkor megvertek gyerekkorodban a cigányok Téged szegény amerikai fiú, de ha egyetértünk küldjük el a véleményünket NEKTEK???? Akkor ez hogy van Te bért(r)ollnok, egyedül írod a f*szságaidat vagy ott ültök és okádjátok magatokból a "gondolat formáló" trendeket, rendelésre, egyre kevesebb sikerrel?

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2012.07.16. 16:22:07

Csak arra vagyok kíváncsi, hogy amikor a rendőrségi közleményekben "magyar állampolgár" szerepel, az miért mindig cigányt jelent?

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2012.07.16. 16:22:49

"Miután már nem tudták titkolni a hatóságok és a a liberális médiahatalmak Bándy Kata brutális gyilkosának származását, gyorsan előke menekülnek. A hiperliberális nol.hu egy félmondattal utalva a kegyetlen gyilkos hovatartozására egyből a cigányok miatt kezdett el rettegni, és már meg is szólaltatta a cigány interjúalanyait, akik természetesen derék, becsületes emberek, akik előre félnek a rászistákok támadása miatt. Állítjuk: ha a radikális portálok, - közülük is elsőként a Hunhír.info - nem ismertetik a brutálisan kegyetlen cigánybűnöző származását, ez szépen kifelejtődött volna a hírekből. Miután hírportálunk is megnevezte az elkövetőt, és számos elhallgatott információval szolgált, a hiperlibsik is kénytelenek voltak valamit mondani, illetve előre adagolni, hogy természetesen ez kivételes eset. Ha Bándy Kata cigány lett volna, már a világ összes mértékadó hírforrása a magyarországi, rasszista indíttatású cigányölésről harsogna. Hamarosan már a rettegő cigányokról szóló híradások lesznek az uralkodóak, s nem pedig az a tény, hogy ismét egy brutálisan kegyetlen kisebbségi gyilkolt."

"Pattanásig feszülnek az indulatok annál a pécsi háznál, ahol a Bándy Katát meggyilkoló gyanújával brutális cigánybűnöző lakott. A cigány putrinál megjelent Kata volt barátja is, akit a rendőrök elkergettek a helyszínről.

A hiperliberális Bors gyorsan megszólaltatta a cigánybűnöző szutyok rokonságát, akik egyből mentegették a kegyetlen emberállatot. Korábban volt már egy-két balhéja, lopások, kisebb stiklik, de a gyilkosság az egészen más dolog. Nagyon sajnáljuk azt a szegény lányt, és egyben azt is sajnáljuk, hogy László veszélybe került - mondta az egyik cigány rokon, akinek szemében csak kisebb stiklinek számít, hogy a cigánybűnöző korábban erőszakkal rabolt ki magyar kisgyerekeket. Akkor miről beszélünk, tisztelt liberálisok.?"

Frizuravarjú 2012.07.16. 16:22:49

Ez a magyarok szégyene, hogy ilyen férgeket tartunk. A boldog békeidőben be se mehetett cigány az emberek közé.

A bűnözőket önellátó táborokba kell zárni, a gyilkosokat pedig kivégezni.

Logan Grimnar 2012.07.16. 16:23:42

@emberekembere: azért nem került kitételre az általad említett bűneseteknél a "magyar" jelző, mert az a bűneset nem volt fajtaspecifikus, bárki elkövethette. Míg a halálos kimenetelű brutális nemi erőszak az alapvetően ösztönállat cigányok ismérve ( mint a késeléses vagy borotvával elkövetett gyilkosságok is). Ezért alakult ki a "cigánybűnözés" fogalom is.

Da Real Knee Grow 2012.07.16. 16:24:01

bla-bla bla bla, bla bla, bla bla bla !!!!
Bla? BLA!
BLA BLA BLA!!!!
BLAAAAAAAA?????
BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BLAAALALALALALALALAALALALALALAL!!!!!!

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 16:24:07

@abaka: ez még nem a legalja, itt csak páran mosdatjátok a gyilkost, majd ha megszólal a hivatalos jogvédö sereg, akkor lesz a mélypont.

Hiller Józsué 2012.07.16. 16:24:21

Szintén bűn a liberalizmus terjesztésére használni, annak a liberalizmusnak, aminek köszönhetően még mindig nem lehet bizonyos etnikumok bizonyos rétegének bizonyos dolgairól beszélni.

Doktor Kotász 2012.07.16. 16:25:37

@septem: "libsik, libsik, hányingerkeltőek vagytok.
egy szegény meggyilkolt nő esetéből csináltok posztot, belekeverve a zsidókat. nem sok undorítóbb dolog létezik a hazai libsi csapatnál."

Én például végig ballib szavazó voltam, és mégis reálisan látom, hogy a cigányok eltérő gondolkodása milyen visszataszító.

A liberalizmus ellenségeinek tartom a cigányokat.

Démonmac1 2012.07.16. 16:25:56

@eßemfaßom meg áll: "@Démonmac1:
1 És ha kevés a munkahely, akkor meg lehet erőszakolni és ölni szőke lányokat."

Milyen mentális szinten állsz, hogy neked ez a végkövetkeztetés?
Természetesen semmikor nem lehet megerőszakolni senkit, még a lánytestvért sem, ha azt mondja:nem.

Az oktatás, az azért kötelező, hogy a majdani szülő tudja, hogy kell viselkednie. A mostaniak nem tudják.
Mindenkinek az érdekében remélem, hogy sikerül.

KopaszMercis 2012.07.16. 16:26:15

@Gumi:
Vilagos, tehat ha osztrakhonban le"tolvaj geci"zik az anyadat es kizavarjak a boltbol, az csak kockazatkezeles...

En mondjuk nem engednem hogy anyammal igy banjanak, azert mert a limbazkit gitarjat ket reszeg tini sztedzshend meggorta, de te tudod...

DarthVader 2012.07.16. 16:26:18

@Doktor Kotász: Jól érted. Ha te apa lennél, és a 25 éves lányod azt mondaná, hogy éjszaka kettőkor egyedül fog hazajönni gyalog a buliból, mit mondanál, idióta! Az, hogy oké lányom, majd halkan gyere be? Ezelőtt negyven évvel sem lehetett biztosra venni, hogy ilyen esetben nem történik valami - és nem is csak gyilkosság, szimplán rablás vagy nemi erőszak kisérlete. Ha Te úgy gondolod, hogy a világ olyan, hogy egy 25 éves lány akármikor akárhol nyugodtan sétálhat egyedül, akkor nagyonhülye vagy. (Más kérdés, hogy olyannak kéne lennie, de még a párizsi Grand Boulevard sem ilyen hely. Nem még Pécs egy elhagyatott helye. ) Igen, hibásak a társai. És jó lenne, ha ebből az életben maradott 25 éves lányok, és az akárhányéves férfiak is okulnának.

abaka 2012.07.16. 16:27:30

@eßemfaßom meg áll: Bar ertem az ironiadat, csak a rend kedveert, termeszetesen ratok gondoltam.

rulla 2012.07.16. 16:28:54

@-WA-: Biztos lehetsz benne, hogy vannak összefonódások, nem is kevés. Ez a közeg sokkal feljebbről kapja a pénzt és hozzá a "sugallatot", és a céljuk az "oszd meg és uralkodj" kihegyezése a maximumra.
Ezek a blogolgató, uszító, cigányfajvédő, magyargyűlölő tetvek csak a pöcegödör legalja.

Martian (törölt) 2012.07.16. 16:29:32

@frompearly: "Most akkor megvertek gyerekkorodban a cigányok"

Ja, ha megvernek a cigányok, az nekik "férfias sport"... de ha ti veritek meg a cigányokat, az "sportszerűtlen rasszizmus".
Ez ám a kettős mérce, kéremszépen.

Kakimaki0123456789 2012.07.16. 16:29:45

Ez a ciganyozas kicsit olyan mint amikor Becsben ki volt irva a Shopping City Sud-ben hogy
NE LOPJ MAGYAR!
Hat, nem esett jol hogy engem is tolvajnak tekintettek - ha nem is a rendorseg, csak ez a tabla - csak mert magyar vagyok.

Frizuravarjú 2012.07.16. 16:29:53

Amúgy remekül rávilágít a blog címe:

Ez valóban nagyban bizonyos zsidók felelőssége is, ezért párat simán a cigányok mellé lehetne akasztani!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2012.07.16. 16:29:58

jól érzem, hogy elég nagy öngól ez a poszt?
mindenki láthatja, az elkövető cigány, és hogy jönnek ide a zsidók?
szánalmas....

Démonmac1 2012.07.16. 16:30:07

Mosdatja a fene, rakják be 50 évre a börtönbe.
De attól még az oktatás kötelező lenne szülőknek/gyerekeknek a kultúrált együttélés miatt.

Plusz meg kellene teremteni a normális gazdaságot, hogy csökkenjen az egyik alapszintű bűnözést kiváltó ok.

Ahol normális a gazdaság, ott a szélsőséges politikai mozgalmak is hátrébb vannak.

is 2012.07.16. 16:30:54

@L0mpos: "ágya van, szobája, pajtásai veszik körül, dolgozni ott sem kell, okosítgathat magának bármit amit megkíván és egyszer majd, néhány év múlva XX év börtöntapasztalattal"

az életfogytig az minimum 20 év, és csak feltételesen. mivel ez minősített eset, az legalább 30. tegyük fel, hogy 30 év múlva, 56 évesen kiengedik.egy rozoga vénember lesz, fogai kihulltak, látni már nem lát rendesen (a börtönben világítás az nincs rendes), reumás lesz (a fűtés sem elsőosztályú), talán köszvényes is. családja nem lesz, aki befogadja, másnak a nyakára nem tud ülni, most is hajléktalan, akkor is az lesz. a cigányok átalgéletkora kb. 65 év, ez a férfi még él 3 évet hajléktalanként valami szegénysoron, de még tán annyit se, aztán kalap-kabát.

te el vagy tévedve az életfogytosokkal kapcsolatban. ezt a csávót erre az életre lekapcsolták.

Egyasokkozul (törölt) 2012.07.16. 16:31:40

Csak egy cigány család van a kis faluban, a környék összes lopása és fosztogatása hozzájuk fűződik, a börtönben kigyúrt családfő vállán az acetilénes palackkal sétál más garázskapuját és kerítését levágni fényes nappal.
A hangos flex már nem divat, mióta megfektették a kommandósok a karbantartásra lefektetett villanyoszlopok szétvagdalásánál, de még az előzetes sem telt el, máris kint van és tovább garázdálkodik.
Ellopták a kis üzem összes ablakát egy éjszaka, lelopták a lindab tetőt és a nagymama elvállalta a balhét, aki kapott egy ejnyebejnyét. Mindenki tudja, hogy nem ő tette, de senki nem tud ellenük tenni semmit, mert a törvény nem ítéli el, a rendőr nem fogja meg.
Így ártatlanok ők mind.
Endlösung a megoldás.

DarthVader 2012.07.16. 16:31:58

@eßemfaßom meg áll: Apa, a zsebedet a villamoson begombolod, a tárcádat elrejted, nehogy lenyúlják. Táskádat becsukod, szemmel tartod. Gondolsz rá, hogy valami megeshet. A társaság tagjaiban - meg benned is pl - fel sem merült, hogy itt is megeshet valami a nagy büdös magyar éjszakában egy csinos, vékony lánnyal. Hihetetlen. Én, ha lány lennék, a hasonlóak társaságát nagy ivben kerülném, annyi lovagiasság és ész szorult belétek, mint egy öntöttvas aknafedélbe.

Doktor Kotász 2012.07.16. 16:31:58

@DarthVader: Ühüm, tehát én vagyok az idióta, mert furcsálom, hogy nem a cigányt hibáztatod, hanem valaki mást, aki nem kísérte el a lányt?

A következő áldozat legyen egy hozzátartozód.

Démonmac1 2012.07.16. 16:32:16

@Frizuravarjú: Azt az akasztást veled kellene kezdeni:)

Ilyenkor bánom, hogy humbug az egész világösszeesküvősdi, mert ha igaz lenne... nem kéne életben lenned:D

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 16:32:47

@abaka: tudom, de egy dolog, hogy te mire gondoltál, másik meg a valóság.

@DarthVader: Ne csináljár már úgy, mintha az lenne a természetes, hogy minden 25 éves felnőtt nő mellé éjjel kísérőt kell állitani.

@Démonmac1: Milyen mentális szinten kell állni ahhoz, hogy egy gyilkosságról szóló blogon elkezdjen valaki munkalehetőségről papolni aztán rácsodálkozni a kapott válaszra?

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2012.07.16. 16:32:50

@Kakimaki0123456789: Igen. Ki volt írva. Pár évig. Már nincs.
Írjuk ki, hogy "ne ölj, cigány!". Ilyen egyszerű a megoldás! :)

Cinkes 2012.07.16. 16:33:19

Egy két dolgot le lehet azért itt szögezni a sipítozás ellenére: lehet itt uszítani de eddig a cigánygyilkosságok elkövetőin kívül nem volt rá példa, hogy bárki is elkezdett volna csak úgy ezért vagy azért cigányokat vegzálni. Azon kívül, hogy a Jobbiknak lesz majd néhány plusz szavazata az égvilágon semmi nem fog történni (úgy értem a Jobbik se fog semmit se kezdeni a cigányokkal). Aztán ha már rasszizmusról meg kirekesztésről beszélünk nézzük már meg, hogy a cigányság mennyire befogadó, elfogadó. Ezzel persze nem azt mondom, hogy mind szemetek de azért azzal mindenki tisztában van, hogy most kik azok akik inkább nem akarják betartani a társadalmi normákat… Ja és ez az egész amit ebből az ügyből csináltak egy vicc.

Martian (törölt) 2012.07.16. 16:33:39

@Kakimaki0123456789: engem nem zavart a tábla - kinek nem inge, ne vegye magára.
És ha egy honfitársamat előttem kapják lopáson, akár tanúskodtam volna ellene.

DarthVader 2012.07.16. 16:35:20

@Doktor Kotász: Allyighanem szövegértési problémával küzdesz :) Mikor mondtam, hogy a tettes nem hibás? Tudod, van olyan, hogy megelőzés. Vihar jön -> becsukod az ablakot, mielőtt a szél bebassza. Kislány hazamegy -> elkiséred, mielőtt megtámadják.

Ha a minimális, elemi óvintézkedéseket megteszik a társak, ami belekerült volna 10 perc sétába oda, 10 percbe vissza, akkor most nem lenne ügy, a kislány vidáman dolgozna.

Én nem azt szégyenlem, hogy magyar vagyok, hanem azt hogy vannak ilyen férfitársak.

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 16:35:34

@DarthVader: várjál, akkor te most előitéletes rasszista vagy, mert azt feltételezed, hogy ha egy 25 éves felnőtt nő hazaindul éjjel, azt - ha nem kíséri testőr - valami cigányhorda megerőszakolja és felkoncolja.

Démonmac1 2012.07.16. 16:36:16

Jómutkor az egyik tömegközlekedési eszközön vitába keveredten 3-4 sötétkék emberkével (lopással próbálkoztak -másnál és szóltam)nagyon kicsin múlott, hogy nem vertek meg.
A többi magyar meg szépen kinézett az ablakon, szartak magasról a helyzetre...
úgyhogy meg is van a véleményem.

Alikam 2012.07.16. 16:36:30

@DarthVader: akkor mégis hogyan menjen haza? Kísérjék? És az utolsó kísérőt ki fogja kísérni?

Vagy tervezzék meg az útvonalat cigányveszély szempontjából stratégikusan?

Én amúgy úgy tudtam, hogy a lány egyedül élt, vagy tévedek?

Amikor mégis mit tudott volna tenni az Apja?

béci79 2012.07.16. 16:36:51

Láttam dokucsatornákon olyan filmet,ahol fura emberek tigrist idomítanak/tartanak háziállatként.Ezt,mint érdekességet megnézem.De tisztában vagyok vele hogy ez elszigetelt és kisarkított példa,a természetben eszembe nem jutna tigris közelébe menni,mert letépi a karom.Tudom,tigrisrasszista vagyok.Ezt híják paraszti logikának meg egészséges önvédelemnek.És erről magyaráznak folyton "jogvédők",politikusok,liberális toleranciabajnokok hogy ez rossz,gonosz,buta viselkedés.És amit látok,az nem úgy van,mert nincs elég iq-m felfogni,ugye kedves felettemlevő.
Az "uszító" kommentek java pedig az egyszerű magyar ember kétségbeesett,tehetetlen dühét mutatja,a gazdatest dühét,a kiszipolyozottak igazság utáni vágyát.

Martian (törölt) 2012.07.16. 16:37:16

@Egyasokkozul: a tökös székely legényeknél már felrobbant volna az az acetilénes palack, a gazdájával együtt.

a bőregér 2012.07.16. 16:38:59

@frompearly: biztosan nem szúrta ki a szemed, de a poszt tetején fel van tüntetve a szerző, aki egy személy. ettől még írhatnak többen is posztokat a blogra. jaj, ez bonyolult, nem akartalak összezavarni. bocs!

Csucsundra 2012.07.16. 16:39:03

@Torma F.: pont ez a cél.provokálni,utána meg rohadt magyar házmester-nácizni... egy újabb posztban,természetesen.

abaka 2012.07.16. 16:39:31

@eßemfaßom meg áll: Hat olvasva a nezeteidet, minel tavolabbb van a te "valosagod" az enyemtol annal elegedettebb vagyok es annal boldogabban nezek tukorbe.

Démonmac1 2012.07.16. 16:39:43

@Frizuravarjú: "Kussolj féreg zsidó!! " :D
ennyit tudsz.
szánalmas vagy, csak röhögni tudok rajtad:)
ne is menj sehová, elküldtem a fekete autót.

#Nem bkv ellenőrök voltak, bár azoknak is szólok, ha túl hülyék méltóztatnak lenni valakivel.

DarthVader 2012.07.16. 16:39:44

@Alikam: Kisérjék, bazd meg, kisérjék. Legyenek annyira tökös legények. Ezelőtt 35 évvel - pedig akkor a rendőr odabaszott, ha úgy gondolta - mi is kisértük Debrecenben. Ezek szerint a mostani hős férfiak fosnak az éjszakától. Aha.

Doktor Kotász 2012.07.16. 16:40:29

@Egyasokkozul: Még a hatvanas évek elején egy nagypapi rokon (akkor fiatal volt), miután egy falubelijét összevert egy cigánysori, előszedte pár barátjával a háború után eldugott MG42-es géppuskát, a társai meg a Mausereket, PPS-t, lement a cigánysorra. A cigányok dobták ki eléjük az elkövetőt, és kegyetlenül összeverték. Kötelet aggattak a nyakába és felszólították, hogy költöttön el máshová.

Utána vagy 15 évig nem volt probléma.

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 16:41:08

@abaka: hidd el, sokan boldogok lennének ha nekik is olyan távol lenne a valóságk a jelenlegitől, mint neked.

De nem mindenki élhet budai őrzött lakóparkben.

Shopping 2012.07.16. 16:41:13

"Bándy Katát zsidók és/vagy cigányok ölték meg"

mondjuk sejtettem, de te ezt honnan tudod?

a cikket elolvasni nincs időm

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2012.07.16. 16:41:22

@Démonmac1:
Aha...érdekes okfejtés.
Nekem van egy 52 éves többdiplomás mérnök ismerősöm aki a cég "right sizing"-ja miatt miatt küldtek el (nagy távközlési giga multi). Lassan egy éve keres munkát de csodák csodája, még nem eőszakolt meg és nem ölt meg senkit.

Fenntartod az állításodat?

Frizuravarjú 2012.07.16. 16:41:29

@Démonmac1: Költözz a cigányaid közé te majom, oda való vagy!!

Neked annyi, kis metélt pöcs!

abaka 2012.07.16. 16:42:00

@Csucsundra: Es a sok hazmester-naci milyen lelkesen ugrott a provokaciora. :)

Martian (törölt) 2012.07.16. 16:42:34

@DarthVader: az is érdekes menet, ha az elkövető megpróbálja "lerendezni" a kísérőt... mert ha netán a dzsipókám marad ott a flaszteren, akkor megint csak előkerül a "rasszista gyilkosság" kártya. Akárhogyan is, nem könnyű helyzet...

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2012.07.16. 16:42:52

Föld alá minddel, aztán majd bocsánatot kérünk az ENSZben, meg kapnak egy ünnepnapot és egy múzeumot, oszt el is van intézve.
Legyen mondjuk október 12, akkor mindig esik, nem kell magyarázkodni miért vannak kevesen az éves megemlékezéseken.

Démonmac1 2012.07.16. 16:44:09

@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe:
fenntartom, hogy a tudatlanság és a szegénység együttes hatása okoz rengeteg bűnt, bajt és nyomort.

Az 52 évessel az a gond, hogy külföldön is nehezen talál munkát.

Tormássy Félix 2012.07.16. 16:44:20

@Csucsundra: Lehet. De akkor nagyon szánalmas. És az igazi problémák maradnak megoldatlanul.

abaka 2012.07.16. 16:44:50

@eßemfaßom meg áll: Baromi szorakoztato es eredeti, hogy az en mondataimban felcsereled a szerepeket es ezzel frappanssan visszavagsz.

A budai orzott lakoparkos duma viszont tetszik. Azt kitol vetted at? Biztos segit, hogy ugy erezd a tobbsegi velemenyt hangoztatod.

béci79 2012.07.16. 16:45:16

@Démonmac1: Én is szégyellem hogy magyar vagy!

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 16:45:30

@DarthVader: Nem érzed ugy, hogy te magad vagy Utólag Okos Kapitány?

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2012.07.16. 16:45:41

@Martian: Akkor az elkövető nem próbálkozott volna. Feltéve, ha egyedül volt, amit kétlek, mert mindig csoportosan támadnak. Szerintem egyedül a lányt sem merte volna megtámadni.

septem 2012.07.16. 16:45:51

@Doktor Kotász: nem tudom, baz megyében nőttem fel, sok cigányt ismerek, a legtöbbjükkel semmi gond. de ez a belekeverem a zsidókat, mert úgy nagyobbat szól a posztom... ez mindennek a legalja és ezt egy pesti libsi csinálja, és mivel már jó régen pesten élek, tudom, hogy sok ilyen libsi van. én soha nem fogok libsikre szavazni. ennyire valóságtól elrugaszkodott társaságot el sem bírtam képzelni. szerintem a libsik sokkal gázosabbak a cigányoknál.

átlátó 2012.07.16. 16:45:52

Ne zsidozz fölöslegesen. Ez is cigany volt.

DarthVader 2012.07.16. 16:45:55

@eßemfaßom meg áll:

Azt feltételezem, hogy ha egy 25 éves nő éjszaka hazaindul egyedül, akkor abból kázus lesz. Cigány, hottentotta, leszbikus, ufó, rendőrjárőr, mindegy. Baj leHET belőle. Ne menjen egyedül. Ilyen egyszerű. Ha közel lakik, elkisérjük, ha messzebb, akkor taxit hivunk. (Ha nincs pénze, még ki is fizetjük neki. ) Ettől férfi a férfi, és nem szimpla vibrátor.
De ezt ti ugysem értitek.

Démonmac1 2012.07.16. 16:47:01

@Frizuravarjú: "Költözz a cigányaid közé te majom, oda való vagy!!

Neked annyi, kis metélt pöcs!
"
Ne türelmenkedj már, mingyárt csönget az avh a odud ajtaján.
(Miért foglalkozol a répámmal,csak nem meleg vagy?:)

még a végén megdöglesz szívbajban -na nem mintha kár lenne érted, csak nem tudod elturbékolni a társaid nevét.

L0mpos 2012.07.16. 16:47:12

@is: értem. mégis ÉL, és talán nem lövök nagyon mellé, ha azt állítom, ha 26 évesen kb. csöves szintjén leledzett, akkor az elkövetkező 30 éve egy büntetés-végrehajtási intézményben nem lesz feltétlenül rosszabb, mint az a putri, ahol élt. A szeme amúgy is tönkremegy, a putriban sincs fény, meghát "vasazott", az sem egy úrimunka. A fogai így is-úgy is kirohadnak mert mosni amúgy sem mosnak fogat (erre pl. nagyon jó volt a sorkötelezettség, mert legalább ott megtanultak fogat mosni és késsel-villával enni), úgyhogy nem tudtál meggyőzni hogy ez a büntetés arányos az elkövetett tettel.

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 16:48:37

@Démonmac1: a tudatlanság vagy a szegénység ölte meg Katát?

@abaka: tippelhetek, hogy nem egy cigánytelep szomszédságában élsz?

Logan Grimnar 2012.07.16. 16:49:05

@Démonmac1: tipikusan hazug, liberális szerecsenmosdatás amit csinálsz.
Sajnos az egész jelenség összefügg:
"1, nincs munkahely -kevés a pénze az embereknek" ez nem mentség egy ilyen brutális gyilkosságra. A "megélhetési bűnözés" hamis ideológiája már megbukott. Tisztességes ember inkább kuporgat és spórol, alkalmi munkát vállal, de nem jár lopni a boltba.
"2, nincs iskola/tanítás normális szinten" - de van. Az én gyerekeim is normális iskolába járnak. Ja igen, nincs cigány az osztályban, akinek szülei összevernék a tanárnőt, amennyiben az szóvá tenné kolompár ricsike erőszakoskodásait nála vagy öt évvel fiatalabb osztálytársaival.
Roppant könnyű a társadalmat, a világot hibáztatni önön lustaságuk és igénytelenségük okán, de az igazság szerencsére már nyilvánvaló akár a legnaivabbak számára is.

gazell16 2012.07.16. 16:50:12

Én értem a posztot, és teljes mértékben a gyászt tartom a fontosnak. Ugyanakkor mennyire lehet a véletlen számlájára írni hogy mar aznap a hozzaszolok nagy resze az elkovetes miknetje okan 91 %ban "norvégnak" nevezte a szocialisan kátrányos helyzetu elkovetot? Merthogy azsem veletlen hogy a 600 ezres kissebseg nagy resze bunozo: nem altalan kimondva hanem bortonstatisztika.
Amig a liberalista gondolkodas nem engedeti veletek kimondani hogy " hat de... megiscsak felhaborito hogy a a ciganysag mit muvel es tenni kell valamit ellene" addig az ertelems es osregi parazsti igazsaghoz szokott emberek elott folyamatosan buktara alltok.
Igenis szamit hogy ki, milyen nemzetisegu volt az elkoveto. A miheztartast vegett. A kovetkezmeny levonasa vegett. Az elcseszett integracio vegett. Es a javiutani valo kotelesegg vegett
Amig ti ezt lesopritek a szoneyg ala es szegeny B.Kata gyaszaval takaroztok addig az eszme amit kepviseltek : bukasra all.
Az igazsag nem kimondasa nem tesz jobb emberrre senkit csak mert nem tredni kimondani, vagy mert szerintem nem vér es fajfuggő ez es ez. Lehet hogy nem, de a tenyeket szarazaon talalani kell es megoldast talalni.
MIKOR LESZ REND? HA nem teszunk rendet mi fiatalok hamarosan akkor oylan rendcsinalas jon robbanaszeruen ami volt mar a torenelemben nemreg es nem valogatott a millio halottjelolt kozott.

Es mindeztol fuggetlenul: reszvetem a gayszolo csaladnak. Az a fontos hogy megtalaljak lelki bekejuket hosszu ido multan. En kivanom h ez az ido rovid legyen

DarthVader 2012.07.16. 16:50:20

@eßemfaßom meg áll: Nem, barátom. Mondom, már 35 évvel ezelőtt Debrecenben hazakisértük a buliból a lányt, és mi még visszamentünk tovább bulizni. Nem engedtük egyedül. Pedig akkor a rendőr nem jegyzőkönyvezett, ha valakit rosszban kapott az éjszakában.

(Rendőr bekiséri a tettenértet orvosi vizsgálatra.
Orvos:
- Józsi bátyám, hányszor ütötted meg a gumibottal?
- Háromszor.
- De 31 ütésnyom van rajta!
Vállvonogatás:
- Szétkente. )

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 16:50:59

@DarthVader: Fel se merül benned, hogy mondjuk nem akarta, hogy hazakísérjék?

46,52% 2012.07.16. 16:51:58

Komoly összeggel támogatnék egy alapítványt, amelyik lakásokat vásárolna Újlipótvárosban, melyekbe megélhetési problémákkal küzdő cigánycsaládokat költöztetne.

Ki támogatja az ötletet?

Doktor Kotász 2012.07.16. 16:52:20

@DarthVader: Aha, ahogyan azt te elképzeled. Nem úgy van az, hogy Petike elhívja Jucikát a szalagavatóra, és este hazakíséri. Az úgy van, hogy fogja magát az ember, és elmegy. Vagy útközben találkoznak vagy a helyszínen. Ha valaki úgy érzi, hogy fáradt, álmos vagy csak unatkozik, akkor fogja magát és hazamegy. A többiek észre sem veszik, hogy haza ment. Mert meglehet a rötyire ment. Mellesleg nem fiuk-lányok párban szórakoznak, hanem adhocc. Nem az udvarlók kísérgetik a leánykákat, hanem ismerkedni mennek a szórakozóhelyre.

De természetesen én vagyok az, aki nem érti a világot.

Mellesleg az jön le a mondókádból, hogy minden lányt kísérni kell, mert cigányhorddák portyáznak az utcákon, és azzal tolod el a felelősséget a cigányokról, hogy a lány nem létező lovagját hibáztatod, aki nem kísérte el.

abaka 2012.07.16. 16:53:42

@eßemfaßom meg áll: Gyerekkoromban 12 evig volt mindket szonszedunk cigany. Raadasul a kornyeken is elt jopar csalad. Nem volt ciganytelep, vegyesen eltek magayrok es ciganyok. Mondjuk teny, hogy mifelenk az olajszokitest preferaltak, igy aztan gondolom kifejezetten torekedtek ra, hogy minel kevesebb ugyuk legyen a rendorokkel.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.07.16. 16:54:06

Humoros látni, hogy a poszt azt a helyzetet teremtette meg a kommentekben, ami ellen felszólalt. Tényleg érdekes végiggondolni, miért pont ez az eset kavarta fel a közvéleményt (egy helyes, életút előtt álló lány halála?) és miért kezdődött el azonnal a külső ellenségek keresése. Bárki tehette, lehetett zsidó, lehetett cigány, lehetett magyar, lehetett olasz turista vagy román kárpitos, a kegyetlenség és a perverzió nem bőrszín, vallás kérdése.

Ja, cigányfaluban dolgozom, mielőtt valaki belvárosizna.

gazell16 2012.07.16. 16:54:08

Mellékesen a zsidokat belekeverni hogy harapjanak ra a trollok alaassa az egesz hitelesseget a posztolonak. IYlen alapaon irhatta volna azt felhaborodttan h egyesek rapperek/rockerek sot volt egy aki sohaorszag titikosszagalatanak gyilkossagnak titulalta. De nem. Kellettek ide a hamis szegeny zsidot meghurcoltak ujra kepet ujraes ujra es ujra a falra festeni
Minek?
Minek?
es 5020ig minek?

Egyasokkozul (törölt) 2012.07.16. 16:56:28

@Doktor Kotász: Szép legendák ezek, meg is könnyezem őket, de a jelen rögvalóságban én a sitten ülök éveket, ha hozzá merek nyúlni ezekhez a véglényekhez, akik érinthetetlenek.
A nyulak meg rettegnek az ágyakban, s remélik, aznap nem ők lesznek a soron.
És ez a baj.

Perillustris 2012.07.16. 16:57:40

@is: Ami az adófizetőknek kb. 80-100 millió forintba kerül (mai áron).

46,52% 2012.07.16. 16:58:05

@Member: izrael zászlós lmp-s -e vagy?

Ugye, hogy az.

Zuzzant 2012.07.16. 16:58:47

@DarthVader: Persze, persze KEND CSAK SZÉT A SZART!

Igen, úgy szokás tompítani az egyén felelősségét, hogy mindenki másra rá tereljük a hibázás lehetőségét!

Gratulálok, most már biztosabban könnyíthesz magadon a WC-n

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2012.07.16. 16:59:22

@Member: lehetett volna de nem AZ VOLT....

cigány volt. megint, és újra és újra...nem fehérbőrű 40es jól szituált sorozatgyilkos, mint a filmekben, nem egy cigány, megint és újra. megint elvett egy cigány egy életet, egy becsületes, fital, magyar életet.

Pipas 2012.07.16. 16:59:40

@DarthVader: Értem én, nők ne járkáljanak férfi védelme nélkül az utcán. Nem a szabadlábon rohangászó gyilkos cigányokkal van a gond, hanem a magyarokkal, mert nem kísérik el a csajokat.

És akkor mester magyarázd már el, mi a helyzet, amikor férfiakat gyilkolnak? Azt hogyan oldjuk meg?

DarthVader 2012.07.16. 17:00:43

@eßemfaßom meg áll: De. Felmerült. De akkor is. (Normális ember hasonló esetben egyébként is zsbadkozik, nem akar kellemetlenséget okozni.)
Sőt, az is felmerült, hogy a lány esetleg spicces volt. Akkor meg végképp.

Martian (törölt) 2012.07.16. 17:01:54

@Doktor Kotász: "minden lányt kísérni kell, mert cigányhorddák portyáznak az utcákon"

Akkor viszont egy egész kommandó kell a hazakíséréshez...

Űrhajózási Bundermajom 2012.07.16. 17:02:25

@Koky_: egyetértek,ezért írtam egy másik kommentemben hogy a pénzügyi segítés nem elég. A környezetet kellene úgy átalakitani hogy ne legyen más választásuk, h ne érje meg jobban lopni, segélyen élni, etc

Doktor Kotász 2012.07.16. 17:05:41

@Pipas: Esküszöm neked, hogy olyan hálás lettem volna a sorsnak, ha egy nagyobb társasággal éppen arra járok, és megakadályozzuk az esetet, és addig rugdossuk a tetvet, amíg a végtagjai mind eltörnek. Fejre, testre nem szabad, mert abba belehalhat, de ha élete végéig nyomorék marad, mert eltörik a térde, azzal mindenki jól jár rajta kívül.

Córeszmaci 2012.07.16. 17:06:06

Gratulálok a postolónak!
Sikerült odasz@arni a koporsó mellé!
Szégyelld magad!
Rosszabb vagy, mint akik ellen a cikket írod!

DarthVader 2012.07.16. 17:07:31

@Doktor Kotász: Igen, Te vagy, aki nem érti a világot. Persze, aki most kéjesen borzong, hogy a cigányok megint öltek, rohadjon meg mind, stb, azok legközelebb is kéjesen borzongani fognak, ahelyett, hogy próbálnák megelőzni a bajt.

Azért felhivnám a figyelmet, hogy ha legközelebb 25 éves lány egyedül megy haza éjszaka kettőkor egy elhagyatott helyen, akkor ismét előfordulhat, hogy baja esik. (ha pedig főúton megy, akkor megdugja két rendőr.:)

Amúgy pediglen, ha jól emlékszem, a közelmúltban volt hasonló eset, amelynek nem cigány volt az elkövetője. A szituáció mindenféleképpen veszélyes.

Aki érti, érti. És legközelebb gondolkodik, és figyel. Ti pedig majd utána megint jól szörnyülködtök.

Űrhajózási Bundermajom 2012.07.16. 17:07:40

@Pékszakállú Henceg: úgy látom egy véleményen vagyunk!

Nagyon sok mszp-s szavazó ha úgy nézzük ugyanúgy rasszista mert nem szeretik a romákat, csak elvi okokból és a problémák megoldásának módja miatt nem szavaznak a jobbikra.

B-rocker (törölt) 2012.07.16. 17:09:07

Ezeknek nem börtön kell, életfogytos kényszermunka a kőbányában, amennyit leadnak annyit kapnak enni.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.07.16. 17:09:10

@46,52%: Izraelt nem kedvelem különösképpen, sőt, szerintem beszélhetek többes számban, eléggé jogsértőek mind a bevándorlókkal, mind Palesztinával szemben.

@FILTOL: A kulcsi mészáros meg mélymagyar volt. Lehet ebből általánosítani? Nem.

abaka 2012.07.16. 17:09:49

@Córeszmaci: "Rosszabb vagy, mint akik ellen a cikket írod! "

Miert is? Mert szerintem max egy kategoria, de mitol lenne rosszabb?

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 17:12:07

@abaka: :)))) megszínesitetted a napomat

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2012.07.16. 17:12:10

@Member: ez baj, hogy nem általánosítás folyik....

nem előítélet van, hanem tapasztalat. de hozhatod az ellenpéldákat.
pl. magyarok ölték meg a hetven-nyolcvan-kilencven éves néniket...

szmoker (Homo Trollicus) 2012.07.16. 17:13:47

@Córeszmaci: "Rosszabb vagy, mint akik ellen a cikket írod!"

Ezt a blogot árokásási céllal írják, nem vetted még észre?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2012.07.16. 17:14:29

@Űrhajózási Bundermajom: Nagyon sok mszp-s szavazó ha úgy nézzük ugyanúgy rasszista "
naná...nem véletlenül nyomatják, hogy Orbán cigány...meg persze nyilas is, meg fasiszta, és minimum diktátor, de ez persze más szavazóknak szól.

Fred Krueger 2012.07.16. 17:15:36

én is olvastam a zsidózos kommenteket hétvégén. úgy tűnik, hogy a zsidók nagyban szétlopják az országot, agymossák az embereket, a cigányok pedig a maradék bűnökért felelősek. A jó magyarok pedig csak tűrnek, csak szívnak rendületlenül. De mondja már meg valaki, hogy ebben az országban, ami a történelem során mindig átjáróház volt, pontosan kik ezek a hibátlan magyarok? mert én magyarnak gondolom magam, de mégsem érzem, hogy közöm lenne ezekhez a tökéletes emberekhez. tényleg baj, ha valaki tovább akar látni annál, minthogy minden problémára csak az jön elő, hogy valaki más a hibás! ha az nem lenne, ha azt levernék, ha eltakarodna, akkor, akkor, akkor lenne jó.

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 17:16:03

@DarthVader: 25 éves felnőtt nőt nem lehet erőszakkal hazakísérni. Nem egy 14 éves diszkóban picsátlengető hülyegyerekről van szó, hanem egy Felnőtt Emberről.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2012.07.16. 17:16:08

"A Bándy Kata meggyilkolásával gyanúsított férfinak már július 2-án börtönbe kellett volna vonulnia."
-Index.

2012.07.16. 17:19:22

@nemzetikonyves: kisebb stikli - ez jobb mint az "erőszakos kéregetés"

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 17:19:23

@DarthVader: Hozzátenném még kérdésként, hány főnek kellene hazakísérni minden lányt? A gyilkos elszólása alapján nem egyedül volt: "A gyanúsított így fogalmazott: „Egyedül viszem el a balhét.”

benne van a pakliban, hogy ha egy srác is megy vele, akkor két halott lenne.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.07.16. 17:21:07

@FILTOL: Félrekövetkeztetés van, élethelyzetből és torz normákból eredő problémákat állítotok be etnikainak és endlösungolnátok a legkiválóbb közösségszervezős kollégámat és a legjobb barátomat Kalocsán. Már tovább sem mennék, hogy a kérdéses videón, a gettón csak a cigány útbaigazító látszott, az elkövető nem, itt a gettófaluban, a munkahelyemen is tömegével élnek gádzsók ilyen színvonalon, nem kell ehhez cigánynak lenni.

46,52% 2012.07.16. 17:21:41

Blikk - A gyilkos cigány. Kommentelni nem lehet a hírt.
A gyilkossággal kapcsolatos eddigi híreiket lehetett.

www.blikk.hu/blikk_aktualis/o-gyilkolta-meg-bandy-katat-2096741

Démonmac1 2012.07.16. 17:23:13

A blikk "nézettségének" és az eladási mutatóknak, nagyon jót tesznek az ilyesféle ügyek.

G_P 2012.07.16. 17:23:18

A zsidókkal a világon semmi baj nincs! Többségében művelt, tanult és ügyes emberek, sok művész és feltaláló volt/ van köztük.

KÁR ŐKET IDEKEVERNI.

Az van, hogy a magyarországi cigányság egy része aggresszív, kilátástalan helyzetű, és veszélyt jelent környezetére. Bándy Kata gyilkosa is ezek közé a cigányok közé tartozik.

abaka 2012.07.16. 17:24:38

@eßemfaßom meg áll: Hat ennek orulok, megerte felkelnem. Egyebkent arrol, hogy csak a budai orzott lakoparkok elitje gondolkodik igy, arra azt tudnam mondani, hogy a Kettos Merce hasonlo temaju posztjat pillanatnyilag 17.500-an like-oljak, amig pl a kuruc cikket harmadannyian se.

hopptarisznya 2012.07.16. 17:24:50

"Bárki, aki így tesz, uszítson bármilyen etnikai, vallási, akármilyen csoport ellen, érzéketlen, kegyetlen és beteg ember."

Vagy inkább nevén nevezi a dolgokat, és ezzel talán megelőz egy újabb tragédiát, mert nem árt a tendenciákra felhívni a figyelmet. Az ilyen esetek után zárták a cigányokat gettóba Olaszországban, és takarították el franciáországból. Mi magyarok meg csak ülünk, és némán ballagunk a halálba, vagy "jobb esetben" csak belenyugszunk, hogy mások szüretelik a kertünket, szemetelik az utcát, elcseszik az iskolát, hangoskodnak az utcán. ÉBRESZTŐ!!!

blablabla123 2012.07.16. 17:25:18

remek kis bal-liberális cigánymosdatás megy itten,majd kiderül megint,hogy ő inkább áldozat mint tettes, szegíny a csúny rászístá magyarok miatt ölt

mikrobi79 2012.07.16. 17:25:23

Amerikaifiú,

Húzzál vissza Amerikába kurva gyorsan.

A hozzád hasonló férgek tették élhetetlenné ezt az országot, a folyamatos mosdatással és a valódi problémák elbagatellizálásával. Az, hogy ezek a véglények ennyire felbátorodtak az utóbbi években, a ti hibátok, mert egy kifordított, devianciákat dicsőítő, beteg világot építettetek.

Szégyelld magad!

46,52% 2012.07.16. 17:25:58

Dunántóli Napló - "kifehérítette" a gyilkos cigányt

kuruc.info/r/6/98784/

Liberális újságírók, szevasztok!

Nekrofil Sírásó Phd. (törölt) 2012.07.16. 17:27:50

"ez a poszt szerecsenmosdatás" Pontosítanék, cigánymosdatás, vártuk is, hogy ilyenekkel legyen tele a blogketrec az Indexen. Bejött.

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 17:28:13

@abaka: ebből le lehet vonni azt a következtetést, hogy több unatkozó fészbugger olvas kettősmérczét mint kuruczot.

ezen kivül mit?

Pipas 2012.07.16. 17:28:19

@G_P: "Az van, hogy a magyarországi cigányság egy része aggresszív, kilátástalan helyzetű, és veszélyt jelent környezetére. Bándy Kata gyilkosa is ezek közé a cigányok közé tartozik. "

Miben is volt az ő helyzete kilátástalan? Nem fizet jól mostanában a bodza, vagy nehéz kijönni a háziorvosi fizetésből? Nehéz a stricik beilleszkedése, vagy mi?

Démonmac1 2012.07.16. 17:28:57

@46,52%: Azért ha megnézed a blikket, épp most vittek el a rendőrök egy széljobbert
www.blikk.hu/blikk_aktualis/egy-oran-at-kinoztak-elrabloi-a-hitelugyintezot-2096613

blablabla123 2012.07.16. 17:31:01

kuruc.info/r/2/98768/
itten van a "nem cigány" elkövető

46,52% 2012.07.16. 17:31:24

@Démonmac1: és lehet is kommentelni, a cigány gyilkosos hírt miért nem?

Liberális újságírók, szevasztok!

kvadrillio 2012.07.16. 17:31:30

nu..., akkor leszögezhetjük: AKI SZEXUÁLIS INDÍTTATÁSBÓL BRUTÁLISAN ÖL, AZ EGY ABERRÁLT, BARBÁR, KORCS, GENETIKAI MUTÁNS ÉLŐLÉNY LEHET CSAK !!!

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 17:32:11

@46,52%: nem tudom eldönteni, hogy ez szánalmas, röhejes vagy felháborító

@Démonmac1: a halottak száma az ügyben:...

curkóka 2012.07.16. 17:33:21

Pár mondatban,ha megengeditek!Köszönöm!Az Oktatási-nevelési rendszert tenném felelőssé elsősorban ezekért a bűncselekményekért!Ezek az emberek nem szocializált kör.között nőnek fel.Nem ismerik a "közösségért"c.fogalmat,éppen ezért válnak önzővé,makaccsá,erőszakossá.Szituáció:"aggyámáegycigit,heeee!-nincs,nemdohányzok.-akkor vedd le a cipőd,mert szétbaszom az agyadat"Ugye ismerős?Volt ez mindíg is,de nem ennyire durván.A legnagyobb baj az hogy tovább nő a lemaradottak száma!Nincs pénz ennivalóra,villanyra,ovónői fizetésre,stb.Ovoda bezár,épület szétrohad(szétlopják)Iskolával,ugyanez a helyzet.Pedagógus az utcán,aztán beszéljünk gyerek nevelésről.Kivel???A H Rózsával?Minden szóért kár!Szóval!A 60-as években összefogdosták a "nem felzárkózó,csavargó...gyerekeket.Jött a Pobeda(?)irány az intézet.Elszeparálva,mindentől,mindenkitől,eldugva a halál faszába,ahová nem nagyon megy halandó!Majd tizenakárhány évesen elengedték szakmával,munkával(vándortarisznyával)a zsebében.Most ez az 50-60-as korúak.(volt vályárok,bányászok-Dorog,Tokod.festők,asztalosok,stb Tiszadobról)(80% cigány ember,és nem volt börtönbe az életében!Elitéli a borzalmat!Családot tart el,a kétkezű munkájával!Miért???Mert olyan nevelést kapott,nem úgy nőtt fel,mint a vadgesztenye(stb)A legkönnyebb azt mondani hogy nincs!De van!Nem kell 386 naplopót,+ még kitudja hányszáz közalkalmazottat(tisztelet a kiv!)eltartani!Nem szégyen,vissza kell kérdezni,hogy miért is volt nyugisabb világ?Ha történt véletlenül valami balhé,a rendőr egymaga hatékonyan tudott intézkedni!Tekintéje volt!Aztán most?-azért,mert én cigány vagyok?-és máris csönd van.Nem csak Kanada,hanem más országoknak is borzasztó gondot jelent ez a fajta tsdalmi réteg!Haza is toloncolnak mindenkit,mindenhonnan!...Csak mégtöbb problémánk lesz!-megoldatlan!-Kössz a türelmet!

46,52% 2012.07.16. 17:33:54

2012-re eljutottunk oda, hogy a Kuruc.info a leghitelesebb hírforrás.

És még ezt akarják Viktorék bezáratni.

livengood 2012.07.16. 17:34:59

A törvény előtt mindenki egyenlő. Mindegy, hogy mi a vallása, bőrszíne, származása. Az önbíráskodás is bűncselekmény amit a törvény erejével kell üldözni, mint bármi más bűntényt.

Ennek megértése érdekében többeknek Clint Eastwood filmeket kellene nézni. Most ajánlom nekik az "Akasszátok őket magasabbra!" (Hang 'Em High, 1968) Jed Cooper sheriff megmutatja az utat mely még előttünk van.
www.youtube.com/watch?v=Cq39iNlWTnw

Azúrkék égbolt (törölt) 2012.07.16. 17:35:05

@Démonmac1: Te mit széljobberezel büdös zsidó?! Azok a székházostromnál fizetett provokátorok voltak, mind rendőr meg katonatiszt.

A féreg kurva anyádat!

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 17:35:29

@curkóka: "Nem ismerik a "közösségért"c.fogalmat"

hogyne ismernék. A saját közösségük szent és sérthetetlen, más közösség meg számukra nem létezik. Ez nem iskolai nevelés kérdése, ezt otthon tanulják meg.

Démonmac1 2012.07.16. 17:36:45

@Azúrkék égbolt: Mit zsidózol te hülye náci, ugyanolyan szánalmas vagy mint a varjúfrizura haverod.
Csak röhögni tudok rajtatok.
(pedig roszabbak vagytok mint a sötétkék bodzaszedők)

Azúrkék égbolt (törölt) 2012.07.16. 17:38:07

@46,52%: Naná, hogy bezáratnák a Kurucinfot. Hitelesség hiányzik nekik a legkevésbé.

Ez a köcsög cigány meg biztosan nem egyedül volt, mert egyedül még egy vak kisgyereket sem mernek megtámadni ezek a gázkamraszökevények!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2012.07.16. 17:39:13

@Member: endlösungolnátok "
nem tudom ez mi a lópikket, csak annyit mondtam fent....lehetett volna az elkövető a te elméleted szerint is..de nem az lett, volt.
de vitatkozhatunk tényeken, ha van kedved?!

46,52% 2012.07.16. 17:39:36

@Azúrkék égbolt: Teljesen igazad van. A cigány egyedül nyuszibb a nyuszinál.

öt görög 2012.07.16. 17:41:51

Kedves Irma!
Bándy Katát cigányok ölték meg.

Tessék ízlelgetni.

46,52% 2012.07.16. 17:41:59

Az Index is beállt nácivadásznak, gratulálok!

"Látta? Ismeri? Tud róla?
Ha van információja Csatáry Lászlóról, kérjük, küldje el nekünk az ugyelet@mail.index.hu címre. Köszönjük!"

Démonmac1 2012.07.16. 17:42:05

@Azúrkék égbolt: A kurucinfot nem lehet bezáratni, jó helyen van, a sokat szidott liberalizmus fellegvárában:))

Egyébként vicces, mert a széljobberek is csak csapatban erősek, magányosan ugyanúgy szalad az összes, mint bármelyik sötétkék kisebbségi. (tapasztalat:D

Azúrkék égbolt (törölt) 2012.07.16. 17:42:13

@Démonmac1: Csak a címben olvastuk, hogy a zsidók miatt ölték meg a lányt. Azért zsidózunk.

Te sötétség fejedelme, te.

Ha nem lennél ekkora szánalmas bűzös köpőcsésze, még röhögnék is rajtad.

tyúkarc 2012.07.16. 17:46:15

@abaka: a pontosság kedvéért a KM facebook oldalát lájkolják annyian, nem a bejegyzést...

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.07.16. 17:47:52

@FILTOL: Fent elhangzott pár nem túl kellemes megjegyzés a lehetséges fizikai megsemmisítésre, ami finoman szólva sem érintett meg. Nem feltétlen a te szádból.

Vitatkozhatunk. Egy példával élnék, összehasonlításként: A kommunizmusban felülreprezentáltak voltak a zsidók, egyszeri ember mondhatná, zsidó találmány.
1. A tudósok nagy része zsidó volt.
2. A zsidók nagy részének nem volt helye a magyar jobboldalon
3. A kommunisták nem éltek meg nemzeti/vallási identitást, kicsinálták a tőkés zsidót simán.

Visszavezetve, a mélyszegénységben élő, több generáció óta munkanélküliek, az iskolázatlanok és a gettón felnövők nagy része cigány, de nem mind az, ahogyan nem él minden cigány gettóban és sokan szereznek becsületes szakmát, dolgoznak vakulásig. De a felszínen csak az látszik, hogy még egy erőszakos bűncselekményt ők követtek el. El lehet jutni oda, hogy minden kínai étterem tulaj kínai, de minek?

hopptarisznya 2012.07.16. 17:47:57

@46,52%: írni kell nekik többszáz kamu sztorit, agy ellehetetlenítjük ezeket a magyarvadászoknat.

Démonmac1 2012.07.16. 17:49:24

@Azúrkék égbolt: Jó kis személyeskedéssel telik az idő :)
hogy lerövidítsem a próbálkozásaitokat: nem tudtok megsérteni :))
Az elemi butaságotok jobban fáj, mint a sértéseitek.

Sokmindenkit lehet okolni, de én továbbra is azt mondom, hogy:
1 szegénység
2 oktatás hiánya

A két alapvető ok, ami miatt szegény Kata eltávozott közülünk.
És nem felmenteni akarom a tettest (eket)
Nem szeretem a politikai szélsőségességet (bal/jobb egykutya)

Nem én vagyok, hanem én 2012.07.16. 17:50:58

Ez az első és utolsó hozzászólásom a témához.
Az írással egyetértek. De nem kellett volna megszületnie. Ahogy a másik oldalnak is csöndben kellett volna maradnia. És teljesen mindegy, hogy mi volt előbb. Mert ha végre csönd lenne, akkor talán meg lehetne hallani a halkan szóló gyászzenét.
Magyar állampolgár vagyok. Orvos vagyok. Naponta vizsgálok fehéreket és nem fehéreket, nőket és férfiakat, időseket és fiatalokat, kövéreket és soványakat, kopaszokat és dús hajúakat, kettő, egy vagy akár láb nélküli embereket. Higgyétek el, mindenkinek ugyanúgy meszesedik az ér a szívén.
Pécsen élek, és dolgozom. A környéktől nem messze lakom. Gyalog megyek haza. Nem félek.

ledzep 2012.07.16. 17:51:20

(Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket.)

Így van!
Mint ahogy ezt teszed te is!

Nagyon szomorú ez!

Démonmac1 2012.07.16. 17:51:34

@hopptarisznya: Ha igaz, magyar állampolgárok ellenében cselekedett, de írjál nyugodtan több 100 mailt, addig sem tudod mételyezni a sületlenségeiddel a netet :))

Anyátok picsája! 2012.07.16. 17:52:12

@hopptarisznya: Ez mekkora! MAGYARVADÁSZAT

Ez a valódi kifejező szó az izraeli férgek honfoglalására!!! Nem tudják kivel kezdtek, eddig mindenkinek belénk tört a bicskája és nem lesz ez másképp most sem.

Anyátok picsája! 2012.07.16. 17:54:32

@Démonmac1: Te kis buzi, melyiken nem tudnának változtatni a férgeid, ha AKARNÁNAK???

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 17:56:54

@Démonmac1:
"1 szegénység
2 oktatás hiánya

A két alapvető ok, ami miatt szegény Kata eltávozott közülünk."

a nap LOL-ja

Shopping 2012.07.16. 17:58:14

@Démonmac1:
1. szegénység nem lehet ok ilyen tett elkövetésére
2. oktatás hiánya? oktatás van, csak be kéne járatni a gyereket az iskolába.

Az alapvető baj, idestova 100éve,hogy:

-mi integrálni akarjuk a cigányokat
-ők nem akarnak integrálódni.

Nem értem miért erőlködünk még mindig??

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.07.16. 18:02:25

Hát bizony rendes náczi létemre,ez az írás nem olyan rossz.

Zoltan895 2012.07.16. 18:03:15

Szerintem aki azzal a hamis állítással vezeti félre az állampolgárokat, hogy a cigányok nem veszélyesebbek a gyereket/nők életére mint az államalapító nemzet tagjai, az bűnös a cigányok által megöltek halálában -tettestársként. Hiszem többek közt ő hitette el az áldozatokkal, hogy ha cigányt látsz akkor nem kell elfutni/óvintézkedéseket tenni, mert ő is olyan mint te... pedig nem, nem olyanok. Elvileg is képtelenség, hogy két különböző nép tagjai pont ugyan olyan eséllyel és százalékban legyenek gyilkos hajlamúak.

a bőregér 2012.07.16. 18:03:24

@ledzep: szélsőséges nézet elmondani, hogy lehet hogy cigány az elkövető, de ez nem jelenti azt, hogy minden cigány azonosítani lehet vele?

Arzén Vendel (törölt) 2012.07.16. 18:05:13

Kedves posztoló: Ha neked ennyi jutott eszedbe erről a brutális bűncselekményről, erről a megrázó, aljas gyilkosságról, ha neked ilyen logikai láncolat áll össze a fejedben erről a gyalázatról, akkor elmész te a jó édes anyádba.

ledzep 2012.07.16. 18:06:44

Tulajdonképpen mi akar lenni ez az írás?

A társadalom által még ki sem állított, bizonyítvány magyarázata?

( Aki maga sem tudja, meg sem érti, hogy mi a különbség a részvét és a mások sebeiben való vájkálás, a figyelmesség és az önzés között, hogy mennyire szégyellnie kellene magát, ahelyett, hogy látatlanban osztja az igazságot. Bűn részvét helyett mások fájdalmát a saját előítéletek terjesztésének eszközeként használni.) Megelőlegezi a mi gondolatainkat?

Nekem ettől hánynom kell!

DNA 2012.07.16. 18:08:24

minden cigány rasszista,utálja a magyarokat,ez köztudott,a gyerekeiket is erre nevelik,üssék, verjék a magyart,lopják meg ahol tudják.
Együttélésről,integrációról nem beszélhetünk ott,ahol az egyik fél -a cigányok- soha nem is akartak integrálódni sehová.
Lehet álszenteskedni meg belemagyarázni a zsidózást ami teljesen más dolog. A zsidó szó egy népcsoportra utal, a cigány pedig egy állatfajra.

Guillaume sous guillotine 2012.07.16. 18:10:02

@Démonmac1: nagyon sok szegény él tisztességben úgy, hogy 1 turbó rágót nem lopnak a boltból. iskolába pedig 18 éves korig lehet járni szóval nem a többségi társadalom hibája hogy nem tudnak beilleszkedni.

Csetepaté márki 2012.07.16. 18:16:50

Ezt az ocsmány undorító szart miért nem takarították már el a címlapról?

livengood 2012.07.16. 18:17:18

@miklos.rabai:
Ha nem szólsz hozzá, hamarosan meg kell válogatnod a pácienseidet, egyébként majd tettestárs lehetsz. Zoltan895 (2012.07.16. 18:03:15) megírta mi vár rád, ha csak az önbíráskodók hangja hallatszik:
"...aki azzal a hamis állítással vezeti félre az állampolgárokat, hogy a cigányok nem veszélyesebbek ... mint az államalapító nemzet tagjai, az bűnös a cigányok által megöltek halálában -tettestársként."

Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2012.07.16. 18:18:36

Azt nem tudom, hogy zsidó, vagy cigány volt-e az elkövető, de az kiderült, hogy csöves!

Na most, én a rendőrség helyében gumibottal verném ki az összes csövest Pécs határába - de minimum a halál faszába vegzálnám őket -, hogy utána csak akkor jöjjenek ismét ide vissza, ha úgy vélik, hogy a jövőben még véletlenül sem jut az eszükbe valami hasonlót cselekedni!

Remélem ez a véglény pedig beledöglik a fegyházba!!

G_P 2012.07.16. 18:20:38

!! Egyik kutya, másik eb !!

A szélsőjobboldali média arra használja a gyilkosságot, hogy a cigányokat ostorozza, a liberális média pedig arra, hogy a szélsőjobbot.

Mindkét fél ugyanolyan elvtelen módon profitál egy 25 éves lány halálából.

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 18:21:27

@BPBP: cigány, ez nem kérdés, már a helyi rettegő cigányközösség is megszólalt, bosszutól félve uj helyen akarnak lakást

apanna 2012.07.16. 18:22:39

@B.B/alias B.B: "A zsidók a fehérgalléros bűnözés, a banki és pénzügyi csalások, adó-és ÁFA csalások mesterei inkább."

Ne felejtsük el, hogy ezek a hitehagyott zsidók. És általánosítani sem szép dolog...

◄ ► 2012.07.16. 18:27:07

tök mindegy miféle-fajta, visszaeső: halálbüntestést neki, nem az adófizetők pénzén tartogatni pár évig, aztán megint kiengedni az utcára egy gyilkost...

G_P 2012.07.16. 18:27:45

MIKOR JÖN MÁR MUNK VERA?
Mikor írja már meg végre, hogy Bándy Kata rasszista volt, és hogy a gyilkosnak jutalom jár?

a bőregér 2012.07.16. 18:28:56

@ledzep:

azt kérdezted mit akar ez a poszt:
"Ez a poszt összesen annyiról szól, hogy a gyűlölködés és köpdösés nem elfogadható, hogy a részvét, a gyász nem erről szól. Nekem legalábbis." - ez van aláhúzva a szövegben.

Korábban te idéztél a posztból, miszerint valaki mindig a saját szélsőséges nézeteihez használ fel egy-egy tragédiát, ezért kérdeztem, hogy szélsőséges nézet-e elmondani, hogy lehet hogy cigány az elkövető, de ez nem jelenti azt, hogy minden cigány azonosítani lehet vele?

krüger 2012.07.16. 18:29:44

Igen, bárki elkövethet ilyen bűntettet. De cigányok gyakrabban. Ezért én is arra tanítom a kamasz lányomat, hogy a cigányokat lehetőleg kerülje, a saját érdekében. Nem mintha tanítani kéne rá, a saját tapasztalatai alapján is bőven tudja már. Ez mindössze józan parasztész, semmi más. Lehet nyugodtan rasszistázni.

@apanna: Általánosítani nem szép, de bizonyos határok között azért nem is hülyeség. És Bernie Madoff például tudtom szerint nem hitehagyott, hanem vallását gyakorló zsidó.

livengood 2012.07.16. 18:35:39

@DNA: Mindent elkövettünk, hogy ez legyen, mindent elkövettek, hogy így maradjon.

Hátborzongató, hogy bármilyen probléma, válság, bűncselekmény történik, mindig más a hibás. Az ír gázoló ügyében csak az ír bíróság és még inkább az írek a hibásak, kizárólag az angol település lakói tehetnek a helyzetről ami miatt tiltakoztak a magyar olimpiai lángot vivő ellen, csak a szlovákok tehetnek arról, hogy félnek, utálnak közülük sokan bennünket, mert nem értik, hogy a Felvidék a miénk, hogy a nagy Magyarország matricákról a magyar kocsik hátulján nem kéne rosszra gondolniuk, minden gazdasági bajunkért az IMF, vagy az EU, vagy Amerika, vagy a zsidók, vagy a világ összeesküvés a hibás, a baloldaliak tehetnek arról, hogy kiderült, hogy a kormányunk által támogatott erdélyi író nyilas volt, hogy nem is volt nyilas és, hogy ha nyilas volt azt nem érti a világ, hogy jó magyar volt. Mindenről mások tehetnek. A magyar cigányok lecsúszásáról és az ezzel együttjáró magasabb bűnözésről sem mi tehetünk, hanem ..., és ..., és így tovább...

béci79 2012.07.16. 18:37:31

A cigányokról és az őket futtató szélsőliberális magyarellenes bűnözőkről reálisan:
www.youtube.com/watch?v=oAfJ7MxD7NI

cigánybűnözés: www.youtube.com/watch?v=zXeDD8YT-CQ

Kassian 2012.07.16. 18:40:18

@béci79: Az álmagyar, szarosnáci jobbikos csürhéről miért nem linkelgetsz be videókat, te szarkupac?

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2012.07.16. 18:40:28

@livengood: "A magyar cigányok lecsúszásáról és az ezzel együttjáró magasabb bűnözésről sem mi tehetünk, hanem ..., és ..., és így tovább..."
Jól látod! Te tehetsz róla, meg a haverjaid. :)

ledzep 2012.07.16. 18:42:59

@livengood: Aha!

Szóval mindenről mi tehetünk!

Ez azért egy kicsit általános! :-))

eßemfaßom meg áll 2012.07.16. 18:43:06

@livengood: "A magyar cigányok lecsúszásáról és az ezzel együttjáró magasabb bűnözésről sem mi tehetünk, hanem"

Dehogynem mi tehetünk. Személyesen én is legalább 30 cigány lecsuszásáról tehetek, nem dolgozok eleget ahhoz, hogy több segélyt kaphassanak az adómból. Szerencse, hogy ők mindent megtesznek azért, hogy a lecsuszásukat megállitsák, szorgalmukat, tudásukat, tenniakarásukat latbavetve küzdenek a jobb életért, csak mi rohadék magyarok visszarugdossuk őket a mocsokba.

ledzep 2012.07.16. 18:53:48

@a bőregér:( "Ez a poszt összesen annyiról szól, hogy a gyűlölködés és köpdösés nem elfogadható, hogy a részvét, a gyász nem erről szól. Nekem legalábbis." - ez van aláhúzva a szövegben.)

Ez eddig nem jutott az eszedbe?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.07.16. 18:54:26

Na:Kettős Mérce.
Mérges 1234 kommentje :18:50:40-kor.
Na ott a pont szerintem.

ledzep 2012.07.16. 18:57:30

@a bőregér:

Mégegyszer:

Ez csak most jutott az eszedbe?

Eddig jó volt így!

Csak józsikáért kellett tüntetni?

dzsugasvili 2012.07.16. 18:59:44

Persze amikor az országot és a többségi lakosságot kell gyalázni (csak úgy a nap 24 órájában, nem többen), akkor rögtön "a magyarok fajgyűlölők", a "fasiszták", "nácik", "aljanépek", "genetikailag alattvalók", "csak a fütyülős barack és a bőgatya" a lényeges a kultúrájukból. Mindezek felvetéséhez nem is kell ürügy, pofánkba vágják az ehhez hasonló blogokon és a támogató sajtótermékekben napjában százszor is az itteni szerkesztőhöz hasonló gazemberek.

De ha valaki jól körülhatárolható kisebbségi csoportba tartozó követ el iszonytató bűncselekményeket, és majdnem mindig őhozzájuk jutunk el a hasonló értelmetlenül és felfoghatatlanul kegyetlen esetek után, akkor ezt szigorúan tilos megfogalmazni, szóvá tenni, akkor a fent említett hányadékok azonnal ilyen mentegető cikkeket kezdenek írni. Ez a hozzáállás valóban genetikailag kódolt lehet. Felháborító eseteknél olajat önteni a lángokra.

Koma, ha így folytatod, egyszer még megperzselődsz. Aztán kíváncsi leszek a következő cikkecskére...

livengood 2012.07.16. 19:02:52

Úgy nyilvánítotok véleményt mintha, nem ti szavaztátok volna meg a regnáló hatalmat, vagy nem ti nem mentettetek volna el ellenük szavazni, vagy ha el mentetek és ellenük szavaztatok, akkor a lecsúszó társadalmi rétegeket segítő/tönkretevő politikát folytató kormány/kormányok nem a ti magyar kormányaitok is lettek volna. Így értettem, hogy vannak akik soha semmiről nem tehetnek, amikor vélt vagy valós problémák okán (itt is) teli szájjal gyűlölködnek.

Mr. Rustical 2012.07.16. 19:07:30

Más szemében a posztíró a szálkát keresi, sajátjában a gerendát nem leli.
Dehát így szokott ez lenni.

Miközben "kárhoztatja" a tragédiát "saját céljaikra" felhasználó "kegyeletsértőket",
ő maga az Index címlapján fényezi magát pár ostoba közhellyel.

Kegyeletsértő módon felhaszánlva a tragédiát az ostoba posztik végtelen sorozatát produkáló blogja számára.

Szóval, érted. Senkinek nem szabad kegyeletsértő módon gusztustalankodni, cska nekem.

Bajnaiéknál a ezt tanuljátok a nagykönyvből, ez van, nincs mit tenni. Végül is tényleg elég egy kis pénz és néhány egyszerű szabály (sose írj semmi okosat, összetett mondatot ne használj, ilyesmi) s kész a közönségsiker.
Ja meg persze az alap, a totális moral insanity. A jóértzés meg az erkölcs amúgy is elavult kategóriák, amin ti liberális könnyedséggel libbentek át, s építitek a karriereteket halott huszonévesekből, meg ami akad. Brávó.

ledzep 2012.07.16. 19:08:35

@livengood: (Így értettem, hogy vannak akik soha semmiről nem tehetnek, amikor vélt vagy valós problémák okán (itt is) teli szájjal gyűlölködnek.)

De nem fiatal lányokat erőszakolnak és fojtanak meg!

Mer ugye nem mindegy!

livengood 2012.07.16. 19:09:36

@dzsugasvili: Vedd figyelembe, hogy
a törvény előtt mindenki egyenlő. Mindegy, hogy mi a vallása, bőrszíne, származása. Az önbíráskodás is bűncselekmény amit a törvény erejével kell üldözni, mint bármi más bűntényt.

Ennek megértése érdekében többeknek, neked is, Clint Eastwood filmeket kellene nézni. Most neked is ajánlom az "Akasszátok őket magasabbra!" (Hang 'Em High, 1968) Jed Cooper sheriff megmutatja az utat mely még előttünk van.
www.youtube.com/watch?v=Cq39iNlWTnw

Nézd meg, szórakoztató és közben hátha megérted a törvény lényegét.

csaba1959 2012.07.16. 19:10:27

Vajon a köztársasági elnök mikor tesz részvét látogatást a meggyilkolt magyar leány hozzátartozójánál, mert az IRGUN-os svejcer józsihoz nagyon sietett.

apanna 2012.07.16. 19:10:35

@krüger: "És Bernie Madoff például tudtom szerint nem hitehagyott, hanem vallását gyakorló zsidó."

Az nem jelenti, hogy hitben élt. Amúgy már a hetvenes évek eleje óta űzte az ipart.
Egy igazi zsidó, betartja a tízparancsolatot, féli Istent.
Aztán van amelyik azt mondja, hogy Isten nem látja, mert fedél van a feje fölött, azon keresztül meg nem lát át Isten sem....:)

rajen 2012.07.16. 19:11:10

Ocsmány poszt, dolgozzátok a közvéleményt, index??? Hogy jönnek ide a zsidók már megint??? Te is csinálhatnál valami hasznosat a blogolás helyett.

ledzep 2012.07.16. 19:14:09

@rajen:( Ocsmány poszt, dolgozzátok a közvéleményt, index??? )

Ilyesmi?

DNA 2012.07.16. 19:20:22

@livengood: Magyarországon szerintem példátlan módon bánnak a cigánysággal. Nem tudok még egy országot, ahol alanyi jogon egy életen keresztül kapnak segélyt,kapnak INGYEN házat,amit az után elbontanak az alapig,INGYEN oktatást biztosítsanak, KIEMELTEN előnybe részesítsék a kisebbségieket az oktatásban stb.

Ha egy magyar ember belegondol,hogy ha cigánynak születne ki tudna-e keveredni a putriból,azt gondolom a legnagyobb esélye itt meg van rá. Csak nekik más az értékrendjük...

Leszart Ritthberger 2012.07.16. 19:20:39

Ma azt olvastam, hogy vélhetően elfogták az elkövetőt, remélem, hogy méltó büntetésben lesz része, hogy méltóképp és méltó mértékben kell az általa elkövetett SZÖRNYŰ és semmilyen magyarázattal védhető személyes bűnökért megfizetnie. Neki magának, azért, amit tett függetlenül, hogy cigány vagy nem cigány, nem a vele egy településen lakóknak, nem a rokonainak, nem az osztály- vagy évfolyamtársainak, az azonos állampolgárságúaknak, a vele egy etnikai csoportba tartozóknak (tartozzanak bárhová is), mindenkinek a maga bűnéért. A kirekesztés, az általánosítás soha nem vezet jóra, soha nem vezet egy egészségesebb, élhetőbb világ irányába, ez a világ pedig kellően beteg az ilyesfajta kirekesztés nélkül is. A valós és meglévő társadalmi problémákat kezelni kell, de biztos, hogy nem az indulat, a gyűlölet a megoldás. Mielőtt bárki rákérdezne: vertek meg cigányok gyerekként, később dolgoztam velük, közöttük az Ormánságban és másutt is, szereztem rossz és jó tapasztalatok egyaránt, ahogy számos más etnikai csoporttal kapcsolatban is

Szóval aljadék, tetű, moslék dolog mások tragédiáját kihasználni saját kicsinyes politikai haszonszerzésünk érdekében.
Pfúj

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2012.07.16. 19:30:01

a gyilkos cigány.
ez tény.

azt hogy ebből az esetből mire lehet következtetni ?

hát a kriminológiai statisztikákban a
szumma gyilkos(+nemi erőszak) & cigány nép/szumma cigány (össznépességük) statisztikájában eggyel nő a számláló.

Épelméjű 2012.07.16. 19:34:28

Ismét cigány ölt, ennyi. Ezen nincs mit szépíteni.
Azon se, hogy az ilyenkor általánosítók minden cigányt egy kalap alá vesznek.
Azon meg pláne megint semmit se lehet szépíteni, hogy jönnek az önjelölt "jajj védjük már meg a cigányokat a gonosz általánosítóktól" és álfelháborodva, magukból már a sok tucatnyi alkalommal kikelve írnak ilyen semmitmondó posztokat.

Tény:
- a cigányok a társadalom perifériájára szorultak
- ehhez nagyban hozzájárultak a cigányok
- ehhez kevéssé hozzájárultak a nem cigányok
- a cigányokkal szembeni előítélet TAPASZTALATI úton szerzett ismeretekből táplálkozik
- a feltétel nélküli cigányság melletti kiállás politikai indíttatású, cigányokkal még hírben se találkozók álTeréz-Anya egyének napi foglalatossága
- erőszakos és tulajdon elleni bűncselekmények 85-95 %-át cigányok követik el
- börtönök 85-90 %-ban cigányokkal vannak tele
- stb...

Ez a poszt semmi másra nem jó mint az indulatok keltésére. Az index miért is ne tette volna címlapra...

Ahogy haladunk előre az időben, úgy csúszik egyre lejjebb és lejjebb az index.hu az origo.hu-val karöltve. Még pár év és remélem jön 1-2 új hasonló kaliberű portál ami szépen elszipkázza az olvasókat sokszor (nagyon sokszor) színvonaltalan oldalakról.

livengood 2012.07.16. 19:34:57

@DNA: Tény, hogy valamit rosszul csinált és csinál kormányaink sora. Ezt látjuk, ettől szenvedünk.

Azt is aláírom, hogy a tisztánlátás, a dolgok nevükön nevezése fontos. Ugyan akkor se én, se te nem tudhatjuk mi az igazság, mert ezek szakmák (szociológia, politikai hatalom gyakorlás, szociálpolitika...), és nekünk is csak egy életünk van, mindenhez nem érthetünk. Csak bízhatunk abban, hogy akiket megválasztunk, jó döntéseket hoznak. Ha rosszul döntenek, mi szívunk. Ez van most. Szóval hideg fejjel, józanul kéne megbeszélnünk NEKÜNK, hogy kiknek adjuk a hatalmat legközelebb.

Csigafattyú 2012.07.16. 19:42:00

Ha egyedi eset lenne Bándy Katáé, és a cigány bűnözők (különírva) aránya az összes bűnöző között annyi lenne, mint amúgy a cigányok aránya a társadalomban, akkor talán igazad lenne. Így viszont csak egy segg vagy.

Ajtony 2012.07.16. 19:43:14

@Démonmac1: Tanulatlan és szegény emberek ezek szerint várhatóan erőszakos szexuális bűncselekményt követnek el.
Aha - zsír vagy
zsírhülye

krüger 2012.07.16. 19:45:52

@apanna: OK, adjak kis összeállítást azokról a hithű zsidókról, köztük nem egy rabbiről, akiket pedofil bűncselekmények miatt ítéltek el? Nem éppen rövid lista. Az az igazság, hogy a hit nem véd meg a bűnöktől.

Ajtony 2012.07.16. 19:46:13

@livengood: ezt a sok marhaságot honnan szedted össze?

cukorrépa 2012.07.16. 19:50:21

nédda, hogy kimoderált a kis amerikai fiú... gratula! fáj az igazság, vagy mi?

csak megírtam, hogy a liberális dogmatistáknak az a jó, ha a cigányság és a zsidóság ügyét össze lehet mosni. ezért kiabálnak a libsik, hogy jaj, a cigányokat megint genetikai (vagyis biológiai) alapon anyázzák a jobberek.

holott a magyarországi cigánysággal nem biológiai alapon, hanem a szokásaik miatt van probléma. nem mindenkivel, csak azokkal, akiknek természetes a bűnözés.

ez egy kulturális kérdés, nem genetikai. erről szabad és kellene is beszélni. csakhát ha kulturális kérdés, akkor nem ráncigálhatjuk ide a nácizmust, ajjaj!

pedig az milyen kényelmes, sajnáltatni a cigányokat, zsidókat együtt, és sajnálkozni a szemét rasszisták miatt.
sötét, liberális propaganda ez is. vagy tök hülye, vagy szégyellje magát, aki ennek bedől.

cukorrépa 2012.07.16. 19:55:35

@cukorrépa:

a pics.. nem is moderálták ki a korábbi kommentemet, csak nem néztem meg az összes kommentet. sorry a felindulásért!

máskülönben fenntartom, nincs a cigányok vérében a bűnözés, nem is lehet. de a kulturális fertőről, amibe sokuk belekeveredik, igenis kellene beszélni.

Ajtony 2012.07.16. 19:57:00

@Épelméjű: lényeges - gyűlölet, vagy félelem?
Ezt a kaffa szociológusaink úgy kérdőíveztetik meg, hogy aki fél, az is gyűlölködőnek lesz beállítva.
Hasonló az antiszemitizmussal kapcsolatos kérdések összeállítása - amikor Sorosék shortolják az OTP-t és a forintot, akkor lehet mérni magas értékeket. Ha valaki korrekt lenne, akkor rákérdezne arra, hogy egy embercsoportot, vagy egy magatartásformát gyűlöl.
Persze ez nem cél, mert csak a fasisztázással lehet feltűnni.
Úgy gondolom, hogy a kuruc.info és ez a cikk is is ezt a célt szolgálja.

töreki 2012.07.16. 19:57:08

Teljes szívemmel kívánom, hogy te és a családod is sorra kerüljön a cigány állatok által!

livengood 2012.07.16. 19:57:31

A bűnözés elharapódzása, egyre brutálisabb formája jogosan háborít fel sokakat. De vegyétek figyelembe, hogy jogállamot építeni csak a törvény maradéktalan betartása mellett lehet. Ha az ír gázolót indokolatlan módon elengedi a magyar bíróság, akkor ő jogosan veszi igénybe az ír törvény védelmét, miszerint nem adható ki mivel az ír törvények szerint nem szökött meg.

Ugyan így látni kell, hogy függetlenül attól, hogy ki ölte meg Bándy Katát, a rendőrség a legtöbbet tette amit tehetett, napokon belül megtalálta a gyilkosát. És így a független magyar bíróság is gyorsan cselekedhet és a TÖRVÉNY teljes szigorával lesújthat erre a rettenetes bűnelkövetőre. Azt üzenve ezzel a társadalom többségének, hogy egy olyan országban élünk, ahol a bűn, főleg egy ilyen súlyos bűncselekmény nem marad megtorlatlanul és ugyan akkor azt üzeni ezzel a bűn útjára tévedőknek, hogy nektek is ez lesz a sorsotok, ha nem fékezitek meg magatokat. Hiszek abban, hogy ez így lesz.

Remélem, hogy a nyomozó szervek teljes mélységében feltárják az eseményeket, a bíróság pedig minden enyhítő körülményt figyelembe véve és minden vallásra nemre, rasszra vonatkozót félretéve a valódi bűnöst fogja példásan megbüntetni.

Azt hiszem mindannyian ezt szeretnénk, remélem ebben egyet értünk.

béci79 2012.07.16. 19:58:00

@Kassian: Mi a baj?A videok igazságtartalma dühített így fel hogy ismeretlenül személyeskedni kezdesz és szarkupacnak nevezel?Az igazságot is meg lehet szokni,neked is hassolló' jókat.

Alf (törölt) 2012.07.16. 19:58:54

Ahhoz képest, hogy a "Ez a poszt összesen annyiról szól, hogy a gyűlölködés és köpdösés nem elfogadható, hogy a részvét, a gyász nem erről szól."

Egy köpködő, provokáló, uszító és kegyeletsértő címet adtál neki.

Szégyelld magad, többet ártasz, mint hinnéd.

Ajtony 2012.07.16. 20:02:17

@cukorrépa: sok törzsük él Magyarországon. Ezek közül a legtöbb nem bűnöző életmódot folytat, ha van lehetősége másképp megélni. Más kérdés, hogy jelenleg a kvalifikált szakemberek jó része is alacsony bérért dolgozik, vagy éppen nincs munkája.
A szegénység viszont nem kell erőszakhoz vezessen.
Remélem a három csapás miatt meglesz az élegyfogyi

J.László 2012.07.16. 20:03:27

@csaba1959:
Én is várom, hogy Áder megtépkedje magát a TV-ben az egyre fokozódó cigányterror miatt.

n0kedli 2012.07.16. 20:04:10

A poszt rasszista.

A poszt rasszista, és azt is megmondom, miért: kizárólag etnikai egységként képes pozicionálni a cigányságot, kizárólag etnikumban képes gondolkodni.

Szociológiai és kriminalisztikai tény, hogy léteznek a tagjaikat etnikai alapon "szűrő" cigány bűnbandák. A rohadék priusza azt sugallja, hogy mozgott ilyen körökben. Ennek jelentőségét felmérni fontos a bűnözéssel kapcsolatos diskurzus szempontjából. Rasszistázni ebben a kérdésben tehát ugyanolyan szarkavarás, mint maga a "cigányok genetikailag bűnözők"-típusú rasszizmus.

a bőregér 2012.07.16. 20:07:41

@töreki: igazán jó ember vagy, sikerült bebizonyítanod!

töreki 2012.07.16. 20:12:59

Úgy jönnek képbe a zsidók, hogy azok adják a lovat a cigányok alá, hogy büntetlenül ölhetik a Magyart ami sajnos jelen pillanatban igaz is, hála a zsidó bíróknak!

tlvajferi 2012.07.16. 20:13:47

helyesen látja a posztoló, az erőszakos bűncselekmények elkövetői nagyobb eséllyel cigányok, illetve romák,
a fehérgalléros bűnözők, sikkasztók, pénzmosók pedig nagyobb eséllyel cionisták,
természetesen azt mondtam nagyobb eséllyel, nem azt, hogy biztosan azok

tlvajferi 2012.07.16. 20:16:14

ja, és még a nagymamák szoktak mesélni unokájuknak, hogy magányo snőnek semmi keresnivalója éjjel az utcán
főleg egy ilyen országban, ahol géppisztollyal a hónalj alaltt kell hazasétálni

B.B/alias B.B · http://libero.blog.hu/ 2012.07.16. 20:16:53

Több mint 500 komment, sok ezer kattintás, pörög a reklámbevétel számlálója.
Cigányos poszt termeli a hasznot, na így függ össze a cigánybűnözés a zsidókkal.

Ajtony 2012.07.16. 20:17:34

@livengood: Mint a Cosma ügyben: a másodfok szerint a "csoportosan elkövetés" nem valósult meg. A sportolókat fenyegetően körülálló, bár csak verbálisan megnyilvánuló szurkolók, aki öt-hat autóval érkeztek Veszprémbe a gyilkosokkal....
a szívben megforgatott kés meg nem utalt szándékosságra az emberölésnél
- és ez nem a Monty Python csoport abszurdja, hanem a magyar bíróságé

szeberenyi 2012.07.16. 20:20:54

Ostoba dolog volt a zsidókat is idekeverni, eléggé látszik rajta a manipulatív szándék, hogy a gyilkosság kapcsán mindenféle kritikát diszkreditáljon. A zsidókat senki nem hibáztatta, ellenben sok embernek joggal az a percepciója, hogy a romák igen felülreprezentáltak az erőszakos bűncselekmények elkövetésében, és a mostani eset is ezt erősíti meg.

Azt gondolom, hogy az együttélés szabályainak a megszegését származástól függetlenül kell szankcionálni, ugyanakkor nem lehet színvakságot tettetve úgy csinálni, mintha itt nem egy jól lehatárolható kör tartaná terror alatt a társadalmat (köztük mellesleg sok romát is, mivel a cigánybűnözők áldozatai jelentős részben maguk is - rendes és jóravaló - romák).

szeberenyi 2012.07.16. 20:22:52

@Alf: Így van, csatlakozom, a poszt kegyeletsértő is. Mit szólnál, kedves posztíró, ha közeli családtagodat bestiálisan meggyilkolnák, és másnap valaki azon poénkodna az index címlapon, hogy bizonyára a zsidók vagy a hottentották tették? Kész hányinger ez az egész...

Pilóta78 2012.07.16. 20:27:56

Szerintem ez a cigánymosdatás elég kontraproduktív. Felbőszíti az amúgy nyugodt vérmérsékletű embereket is, előbbre hozza a 2. Nemzetközi Holokausztot. Ugyanis a cigókkal nem csak nálunk van gond.

pippi-hu 2012.07.16. 20:31:45

@Ajtony: Ott a pont és egyben ez a dolog a legfelháborítóbb: Bicskával járni szórakozóhelyre, egy két méteres óriást 5-6 büdös cigány kivégez és utána nem bizonyítható semmi... Na ez az, te meg fizesd az adót és ETESD BELŐLE A CIGÁNYOKAT, AKIK A GYEREKEDET MEGERŐSZAKOLJÁK, KIVÉGZIK... Ez a szomorú valóság!

Megyko · http://www.szinkronrendezo.blog.hu 2012.07.16. 20:33:22

Mondjátok már meg, hogy a faszba vagytok képések egy véleménybe belekötni? Titeket mi fűt, mikor vérző szemekkel, szinte beszakadozó körmökkel gépelitek a posztolót fikázó kommenteket? Miért? Szerencsétlen lányból a tv2 totál vezetőként a híradós idősávban csinált milliós bevételeket, a hozzátartozókra, vagy úgy egyáltalán mindenkire totál szarva.

Akik halálbüntetésről, meg gettókról álmodoznak üzenem: szerezzetek be gyorsan egy barátnőt, mielőtt valami komolyabb problémátok is lesz. Betegek vagytok, de súlyosan.

pippi-hu 2012.07.16. 20:34:57

...és nevezzenek rasszistának, de itt valami nincsen rendben!!! Nincs bajom a cigányokkal, de a cigány bűnözéssel annál inkább!!! Ezt a Pénteket meg a "tágító üzemben" veszik majd kezelésbe - azért ölte meg Katát, mert nem akart vele közösülni... Hát hol él ez a nyomorult???

Phátyol Ferenc 2012.07.16. 20:37:23

ember te miről beszélsz? konkrétan egy cigány ölte meg, és tény ami tény, fehér ember ilyet nem csinál olyan gyakorisággal, mint a cigány. nem hinném, hogy rasszizmus lenne kimondani a nyilvánvaló tényt, hogy a cigányokkal komoly gond van. mint ahogy azt sem rasszizmus kimondani, hogy nagy részük igen is alacsonyabb rendű az alacsony iskolázottságnak és beltenyészetnek köszönhetően.
engem eddig háromszor próbáltak kirabolni, volt hogy késsel fenyegetőzve, és mind a háromszor cigányok voltak. nem előítéletekről van itt szó, hanem az emberek tapasztalatairól. hatalmas a különbség és vérlázító, hogy te is egy vagy azok közül akik megpróbálják ezt a valós problémát a rasszizmus irányába tolni.

Megyko · http://www.szinkronrendezo.blog.hu 2012.07.16. 20:39:22

Szolnokon élek cigányok között. Az igazán balhésok közé (késes balhés alakok.. úristen ez is de tipikus közhely) az keveredik be aki akar.

Most őszintén, a magyar-cigány verekedések legnagyobb részében a magyarok is arcoskodnak rendesen, egyformán. Persze van mikor fehér ver meg cigányt, van mikor cigány ver meg fehért, mindkettő bekerül a híradóba, és az adott szereplők képviselői kiállnak,és elmondják szépen, hogy "rásszizmus ván", vagy "cigánybűnözlés van".

De ha valaki megöl valakit, azegészen más kategória, sújtson le a törvény legkeményebb szigora, de ne a halálbüntetés legyen már ennek az egyetlen "jogos" meg "igazságos" eszköze.

tlvajferi 2012.07.16. 20:42:59

@Kassian:
érdekelne, hogy a tettét beismerő roma fiatalember fényképét miért nem mutaták be a zindexen
sem az origon, sem a stop.hun,stb.
téged nem?
netán cenzúra van cionországban?

seahawks 2012.07.16. 20:45:29

ki az a bándy kata? valami híresség? ha nem, akkor miért lett felfújva az ügye a többszáz hasonlóval ellentétben, ami megtörténik magyarországon?

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2012.07.16. 20:46:45

@Phátyol Ferenc: Az a király, hogy az ilyen postokkal szerencsétlenek pont az ellenkező hatást érik el, mint amit akarnak.

Az emberek nem hülyék, tudják hogy a magyarok között is van bűnöző meg degenerált dögivel, de a tapasztalat amit gyakran a saját bőrükön éreznek a romák irányából vagy a hírekben látnak olvasnak, az sajnos valóság, nem pedig rasszizmus.

Közben meg az ilyen jogvédő majmok próbálják hülyének nézni az egész országot, csak az emberek már átlátnak rajta.

seahawks 2012.07.16. 20:47:34

ja még valami:

magyarok ölték meg. rendet kéne tenni a magyarok közt. suttyó egy nép, egyből rákeni valaki másra, aki pedig véréből való.

xenuka 2012.07.16. 20:48:42

Amikor a lakosság bizalma megrendül az állami igazságszolgáltatásban a saját kezébe veszi azt.
Ezt az állam önbíráskodásnak nevezi.
A lakosság pedig igazságszolgáltatásnak nevezi.

Addig kellene Pintérnek és Orbánnak rendet vágni a mocskos féreg cigányaik között amíg valakik el nem mennek elkeseredésükben helyettük!

Lefetyke 2012.07.16. 20:53:59

Bevallom őszintén, nem olvastam el a cikket. Pusztán a címhez van hozzáfűznivalóm.

Ismerve a létező előítéleteket és sztereotípiákat, el nem tudom képzelni, hogy bárki is azt mondta volna, hogy egy zsidó az elkövető. Legyünk nyersen őszinték, a zsidóságot egészen más dolgokkal vádolják, egészen más okokból gyűlölik azok, akik gyűlölik.

A cigány elkövető gondolata viszont sokkal inkább reális. Nekem ugyan meg sem fordult a fejemben (egy újabb sztereotípia: a bűncselekmény Pécsett történt, ezért erre az eshetőségre nem gondoltam volna, de ha itt, Kelet-Magyarországon történt volna, tuti ez lett volna az első gondolatom).

Viszont akkor itt a keserű igazság: tényleg cigány volt az elkövető. És az infók róla: többszörösen büntetett előéletű, a bűncselekmény idején egy újabb keletű szabálysértési büntetés okán éppen börtönben kellett volna ülnie, önkényes lakásfoglaló, "fél-hajléktalan" (a fene se tudja, hogy az milyen), AKINEK AKTÍV FACEBOOK PROFILJA VAN, AMIT RÁADÁSUL MEG IS TUD NÉZNI?! Miről, honnan?

Tisztelt blogíró, üdvözlöm a törekvésedet arra, hogy megpróbálsz szembeszállni az előítéletekkel és a rasszizmussal, de már megint beletenyereltél: ez az eset megint olyan, ami megerősíti az embereket az előítéleteikben, garantáltan újabb embereket visz szélsőségesebb irányba, és hidd el, hogy ez ráadásul nem alaptalan.

Olyan helyen kell élned, ahol ez a probléma a mindennapjaid része, ahol testközelből tapasztalod meg a problémákat, a félelmek és előítéletek kiváltó okait. Én miskolci vagyok, túl jól is tudom, miről beszélek.

Anyátok picsája! 2012.07.16. 20:55:35

A rasszizmus a fajfenntartás alapösztöne. Aki nem rasszista az kihal a picsába.

Faszfejek.

birss 2012.07.16. 20:59:07

Teljesen elítélem, ha valaki valakit a származása miatt gyűlöl, vagy lenéz. De eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy azokban a kerületekben, területeken, ahol sok roma van, mindig nagy a bűnözés is. Pesten 2 kerületben is laktam romák közt, az elsőben költözésem utáni első héten az lakás előtt láttam, ahogy késelnek, pár méterrel tőlem. Ezután sötétedéskor mindig halálfélelemmel tudtam csak hazamenni, a biztonság érzetem úgy ahogy van megszűnt. A másik helyen, is csak úgy tudtunk menni az utcán, ha közöttük elmentünk. Rendszeresen ordítoztak, és leköptek minket. Mindig félve tudtam csak közlekedni ott. A végén már menekülnünk kellett onnan, mert kis híján megöltek minket a helyi roma tinik, amikor úgy gondolták, milyen menő a másik feje felé köveket dobálni.... Ezen kívül a szülővárosomban is veszélyesek voltak (és ma is azok), azok a helyek, ahol sok a roma. És egy harmadik városban, ahol tanultam, szintén félelemkeltően viselkedtek. Ezzel együtt is tudom, hogy van egy csomó, tök normális roma, akik szívnak a barom társaik miatt, de összességében félek a romáktól, és nem merek már oda költözni, ahol sokan vannak.

radikalisviccek 2012.07.16. 21:02:32

Hány gyilkosság kell még ahhoz, hogy rájöjjetek ti is, hogy nem tudunk együtt élni a cigányok jelentős részével?

Komolyan megint a jobbikot meg a jobboldaliakat kell basztatni azért, mert fel merik hívni a figyelmet arra, hogy megint egy ilyen aljadék senkiházi gyilkolt?

Épelméjű 2012.07.16. 21:04:26

@Ajtony:

Teljesen igazad van. A kuruc.info és ez a blog is ugyan azon lovagol. Nagy ívben tesznek arra mi lenne a jó és helyes, le van szarva. Olyan érzése van az embernek, mintha a kuruc ennek a blognak - meg a hasonlóaknak- cikkezne, ez a blog és hasonlóak meg a kuruc.info-nak.

A lényeg, hogy foglalkozzanak velük...
Mi hülyék meg megtesszük:)

Azt mondta Piroskanéni általánosba: "Gyerekek ha a Sanyi idióta módjára viselkedik és Ti ezen röhögtök, figyelmetek rá szánjátok, akkor Sanyi sose hagyja abba az idióta viselkedést, mert tudja, hogy Nektek tetszik, figyelitek. Légyszíves szarjatok arra amit Sanyi csinál és majd akkor egyszercsak elunja, mert mindenki tesz a dolgaira.."

Hát kb ezt kellene itt is csinálni. Csak az a baj, hogy a sok idióta megtalálja a kuruc.infot, meg ezt a fos blogot is. És adja alájuk a lovat.

Ugyan ez a helyzet a zsidósággal és a holokauszttal, antiszemitizmussal. Ők is állandóan jajongnak meg nyavalyognak, rettegnek, stb...

Ha a kutya nem foglalkozna a sok hülye megnyilvánulásukkal, akkor előbb utóbb észrevennék, hogy feleslegesen csinálják a hepajt. Dettó ez a Jobbik is.

Ezek egymásnak parádéznak állandóan, egymásnak. Kb annyira érdekeli az átlag felhasználót a kuruc.infó-s dolgok, meg Jobbik Gárdás ömlengése, mint a holokauszt idején mi történt a zsidósággal, milyen "atrocitások" érik őket ma is, stb... Ki a lófaszt érdekel ez a sok semmitérő napi ömlengés?

Ha nem lenne a kuruc.infó, akkor a zsidóknak ki kellene találni. Ha meg nem lennének a cigányok-zsidók, akkor meg a kuruc.infónak kellene őket kitalálni.

A két oldal egymás nélkül eltűnik a süllyesztőben, míg egymással állandóan küzdve fennmaradnak és benn maradnak...

Ajtony 2012.07.16. 21:07:40

@seahawks: köcsög vagy. Látod, nem azt kérdeztem, ki a fasz vagy te?
Mert bemutatkoztál

martinzol 2012.07.16. 21:09:47

Ha este sétálsz az utcán és szembe találkozol két-három cigány külsejűvel és nincs náluk hegedű és a szemükbe nézve megpróbálsz elmenni mellettük, akkor vagy igazán bátor liberális. Sajnos nem tudom elhinni, hogy abban a pillanatban nem szeretnél igazából máshol lenni és akkor már nem is vagy liberális, mert félni kezdesz, és erre ráadásul minden okod megvan.

Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2012.07.16. 21:14:39

@Megyko:
"Akik halálbüntetésről, meg gettókról álmodoznak üzenem: szerezzetek be gyorsan egy barátnőt, mielőtt valami komolyabb problémátok is lesz."

Miért? Jobb az, ha a barátnődnek lesz problémája? (pl. megölik)

ap@tigris · http://apatigris.blog.hu 2012.07.16. 21:16:01

Két idézet a Könyvből:
"Ne ölj!"
"Szemet szemért!"

Minden más mellébeszélés csupán.

csahos 2012.07.16. 21:16:39

A szocialistának magukat nevező kormányok nyolc év alatt megduplázták a legszegényebb és főként roma lakosság számát, támogatási rendszerükkel.
Néhány év múlva tömegesen fognak rabolni gyilkolni ezek addigra felnövő gyerekek.
A rendőrök meg diszkóba bizniszeknek.
Talán a pécsi rendőrségen körül kellene nézni mivel töltötték az elmúlt hónapokat, és az összes vezetőt azonnal leszerelni.

Gatinho 2012.07.16. 21:20:11

Ez az írás egy mocskos provokáció már a címében is. El sem kell olvasni hozzá.

Golgotai 2012.07.16. 21:23:55

Zsidók-cigányok kifelé az országból!

n0kedli 2012.07.16. 21:26:55

@Megyko: "Akik halálbüntetésről, meg gettókról álmodoznak..."

A kettőt hisztérikus dolog összemosni, és kegyeletsértő azokkal szemben, akiket gettókba zártak. Halálbüntetés van az USA-ban is, nem összeegyeztethetetlen a demokráciával. Ebben az esetben 1.) beismerő vallomás megvan, a vádlott bűnössége 100 %-os biztosságú 2.) a bűnös nem mutat megbánást 3.) olyan természetű bűnt követett el, ami nem rehabilitálható, társadalomba nem visszaterelhető személyiségre utal. Ilyen esetekben én indokoltnak tartanám a halálbüntetést. Már csak azért is, hogy ha esetleg "beszerzek" egy barátnőt, ahogy fogalmaztál, akkor szeretném, hogy egy olyan társadalomban éljen, ahol zéró toleranciát mutatnak az erőszaktevőkkel szemben.

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.07.16. 21:45:02

Volt itt néhány nekem címzett személyeskedő hangvételű hozzászólás. A szerzőiknek üzenem, hogy nő vagyok.
Sose sétálnék egyedül hajnali órán cigányok vagy hajléktalanok lakta környéken.
Szegény Kata, mégis mit gondolt, vagy a szerencséjében bízott, hiszen sokszor megtette mindenféle gond nélkül a hazafelé tartó utat?
Gyakorlatilag tálcán kínálta fel magát az elkövetőnek, mivel egyedül volt. :-(
Tudomásul kell venni, hogy a feminista mozgalom ellenére még mindig a nő húzza a rövidebbet, ha elővigyázatlansága miatt rátör egy erőszaktevő.

Bundiboy 2012.07.16. 22:11:24

@Gamma Leonis:

tehát azt mondod burkoltan, hogy a kéjgyilkosságért nem a koszos cigány volt a felelős, hanem a nő, amiért arra merészelt sétálni

tehát megint a magyarok a hibásak, csakis a magyarok, mindenért a magyarok

libsi mentalitás

Pilóta78 2012.07.16. 22:21:07

"Sose sétálnék egyedül hajnali órán cigányok vagy hajléktalanok lakta környéken."

Miért? Csak nem előítélet? A hajléktalan lehet, hogy egyetemi docens, aki rosszul jött ki a válásból, a ciganygyerek a dzsindzsásba pedig csak a kutyáját hozta le megsétáltatni hajnalban, mielőtt munkába indulna :)

bandigyerek 2012.07.16. 22:21:48

@Épelméjű: az erőszakos és tulajdon elleni bűncselekmények felderítési mutatóit tekintve nem helytálló amit mondasz, ahogy az sem hogy mennyi a cigányok aránya a börtönökben, mert ilyen irányú felmérés Magyarországon nem készülhet.

Épelméjű 2012.07.16. 22:29:41

@bandigyerek:

akkor honnan tudod, hogy nincs igazam és nem ez a valós érték?

csak tippelni lehet, mert a mindenkori kormány nem hajlandó statisztikát közölni. Nehogy tudjuk a valós adatokat, mert...

Helyette marad a találgatás és tippelés, becslés.

Ez jobban tetszik?
60 % cigány, 40 % magyar
:)

bandigyerek 2012.07.16. 22:38:45

@Bundiboy: így ahogy mondod, a magyarok a hibásak, az a sokszázezer ember akik itt háborognak egyidejűleg, ahelyett hogy Viktor háza elé vonulnának azzal, hogy vagy egy hónapon belül rend lesz vagy mégy vissza a picsába felcsútra vagy ahová akarsz....

bandigyerek 2012.07.16. 22:42:06

@Épelméjű: az említett bűncselekmények felderítettsége messze van a 100%-tól, pedig annyi kellene hogy kimondhasd az arányokat.A találgatás az meg ide vezet amit itt fenn olvashatsz. Nem tetszik, a 0-0% tetszene. :)

Pilóta78 2012.07.16. 22:53:43

@bandigyerek: viszont elintézhetsz egy látogatást valamelyik börtönbe, ahol saját szemeddel láthatod az arányokat. Szerintem utána ujragondolod az álláspontodat.

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.07.16. 23:16:36

@Bundiboy: Tippelek, de évente többen halnak meg közlekedési balesetben mint gyilkosság által. Az összes sofőr potenciális gyilkos, mert az autó mindig erősebb mint pl. a gyalogos vagy a kerékpáros. Kobozzuk el az összes autót! Jobb és biztonságosabb hely lesz nélkülük a világ.

Pilóta78 2012.07.16. 23:21:07

@Gamma Leonis: az ittas sofőrök több balesetet okoznak, mint a józan társaik. Ezért az ittas sofőrök jogosítványát elveszik. Igy lenne korrekt a példád. Tehát az állam is előítéletes és diszkriminál.

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.07.16. 23:44:32

@Pilóta78: Egyik ismerősöm a zebrán halt meg, mert egy autó józan, de türelmetlen sofőrje átment rajta. :-((
Mindenki potenciális gyilkos, hiszen számtalan helyzet adódhat, amiben akarva-akaratlanul kiolthatjuk egy másik ember életét.
Lehet ájvékolni Kata gyilkosának etnikai hovatartozásán, de semmi értelme. Ifjabb koromban kétszer kerültem nehéz helyzetbe, amikor fehér férfiak molesztáltak. Sőt egyszer a metrón egy fehér fiatalember akart kizsebelni. A negatív tapasztalataim ellenére mégsem gyűlölöm a magyar férfiakat. Azonban tanultam az esetekből és sokkal óvatosabb vagyok.

Bundiboy 2012.07.17. 10:05:03

@Gamma Leonis:

Na neee... tudsz különbséget tenni a halálos kimenetelű BALESET és aközött, hogy valaki leteper egy fiatal lányt, megerőszakolja, elnyomja az arcán a cigijét, utána megfojtja? Micsoda undort , iszonyatot és halálfélelmet érezhetett utolsó perceiben?

Ha én valakit elütök és én voltam a szabályos(a gyalogos a szabálytalan), akkor én nem vagyok gyilkos, de ha én vagyok szabálytalan akkor sem ugyanaz.

persze az is tragikus, de nem szándékos hanem baleset

ennyi erővel a pilóta aki lezuhb

Micsoda cigánymosdatás... eszem megáll...

Bundiboy 2012.07.17. 10:12:14

@Gamma Leonis:

akartam mondani, ennyi erővel a pilóta aki lezuhan az utasszállító gépével(mégha a annyiban ő a hibás hogy a műszaki problémára rossz döntést hozott), az 350-szeres gyilkos

vagy az orvos aki hibázik és meghal a beteg(persze ezer másikat megment), az is gyilkos?

nem ezek balesetek, amit a koszos cigány tett, az brutális, kegyetlen gyilkosság

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2012.07.17. 10:19:01

Amúgy nem kicsit hányingerkeltő a széljobb hozzáállása.
Ugyanis amíg nem derült ki hogy cigány az elkövető, az igazmagyar széljobberek azon örvendeztek hogy elkapta valaki ezt a rendőr ribancot.
Most hogy kiderült az elkövetőről hogy cigány, már telesírják a netet hogy a cigányok szegény ártatlan magyar lányokat gyilkolnak.
Basszátok meg pár napja ti rendőr ribancoztátok le szegény csajt.

kifordított nagyanyó 2012.07.17. 10:44:03

Leginkább akkor cigányoznék ha kiderülne hogy esetleg többen voltak és mondjuk prostítúcióra akarták kényszeríteni.

Bundiboy 2012.07.17. 10:45:07

@Dr. Di622: áruld el hol olvastál ilyet?

újabb libsi csúsztatás?

lehet volt egy-két tahó fórumozó(nem biztos szélsőjobber), de miért veszed egy kalap alá mindenkivel?

átlátszó ferdítés, csúsztatás

Gumi 2012.07.17. 11:25:47

@KopaszMercis: Nem, az már udvariatlanság, esetleg becsületsértés, ami polgári peres eljárást alapozhat meg.

Gumi 2012.07.17. 11:36:34

A "nem fontos ki ölte meg" és a "minek mászkált ott" állásponton lévők legyenek szívesek keressék meg ezzel a "nácivadász" Eifram Zuroff-ot is, mert úgy tűnik, ő a jelen fórumon hosszászóló "rasszistákkal" ért egyet. Különben minek kerestetne 60 év után egy vélt zsidógyilkost?

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.07.17. 14:37:05

@Bundiboy: Ahogy az ismerősöm meghalt a zebrán, azt nyugodtan nevezhetem gyilkosságnak. :-( A gyilkosa börtönbe se került. :-((

Az orvosi tévedések is megérnek egy misét. De elfogadom, hogy a dokik is emberek, tévedhetnek. Persze kellemetlen, ha én vagyok a tévedésük áldozata, és jól járok, ha csak picit nyomorék és nem halott leszek az orvosi hiba után. Van ilyen. El kell fogadni.

Ahogy azt is, hogy baromi rossz ötlet törékeny nőként lepukkant környéken lófrálni, mert igen, a világunk részei a bűnöző elemek is. Itt most nem az áldozatot hibáztatom, hanem azt hiányolom, hogy hová rakta el a józan eszét, egészséges életösztönét, és az elemi óvatosságot?!

Nincs szándékomban mosdatni a gyilkost, amint 100% bebizonyítódik, hogy ő volt az elkövető, nem volt tettestársa, némi halálsoron való rohasztás után agyonlövettetném.
Azonban az ítélkezés joga nem nálunk van. Talán nem véletlenül.

Alf (törölt) 2012.07.17. 15:19:19

Engem eddig életem során 4x támadtak meg a nyílt utcán, mind a négy alkalommal cigányok.

Ettől függetlenül nyilván nem minden cigány bűnöző.

Magyarországon tilos kimondani, hogy "valakit cigányok öltek meg"
így helyette azt mondják:
"valakit a cigányok öltek meg"

nem mindegy.

Alf (törölt) 2012.07.17. 15:21:47

@Gamma Leonis: lepukkant környék európa kulturális fővárosának milliárdokból felpuccosított Zsolnay - negyede?

érdekes gondolat.

Bundiboy 2012.07.17. 15:41:08

@Gamma Leonis: Ahogy az ismerősöm meghalt a zebrán, azt nyugodtan nevezhetem gyilkosságnak. :-( A gyilkosa börtönbe se került. :-((

sajnálom az ismerősödet, de az is baleset volt, lehet a vezető volt a szabálytalan, lehet bedrogozva volt, lehet utólag se mutatott megbánást

mégiscsak más, hogy elrabolsz valakit, cigivel kiégeted az arcát, megerőszakolod és megfojtod

nem lehet egyelőségjelet tenni

ha valakidre ráesne egy tégla az utcán, mert a munkás véletlenül kiejtette a kezéből az állványon, az is ugyanolyan gyilkos? nem, az baleset.

nyílván a gázoló sem direkt gázolta el az ismerősödet, de mit szólnál ha ilyen kéjgyilkosság áldozata lett volna?

az orvosok esete is más, persze hibázhat az orvos is, attól még nem gyilkos, hisz segítő szándékkal lett orvos, a legnagyobb bűne hogy nem mentette meg, de az sem hasonlítható egy szándékos megerőszakolás, kínzás, megfojtás kombóhoz

az féligazság hogy egyedül mit keresett egy ilyen környéken(bár nem tudom valójában milyen környék az), akkor se hibáztatható ezért, nehogymár kihozzák hogy a lány tehet róla

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.07.17. 18:16:01

@Bundiboy: Az a legnagyobb baj, hogy bármilyen büntetést is kap az elkövető vagy elkövetők, Kata nem támad fel, ahogy az ismerősöm sem. Marad a gyászmunka, a hiányérzet és a harag, hogy mindig a vétlenek szenvednek, és gyakran az elkövetők megbánást sem tanúsítanak. :-(( Fel se fogják, át se érzik, hogy miféle bűnt követtek el.

béci79 2012.07.17. 19:01:38

@Dr. Di622: Teljesen igazad van!Nekem is hányingerem van a széljobber náczyistáktól,a hülye kurucon is 200 kommentből legalább 3-an leribancozták a hölgyet.Egyébként sem értem minek ilyen piti ügyekkel foglalkozni,itt a holokauszt,meg jön gyarmatlátogatásra a simon peresz,a dánielpétert meg üldözik ok nélkül a széljobberes fasiszták,ez fontosabb.Szerencsére az index tudja mivel kell foglalkozni,vérdíj van kitűzve a náczy háborús bűnös fejére,aki aggastyánnak maszkírozza magát,én is őt keresem az antifa fiatalokkal.Örülök hogy vannak ebben a náczy országban még ilyen igazságkereső antirasszisták,mint te és jó hogy támogatod derék roma polgártársaink integrációját.De örömmel értesítlek hogy a mindannyiunk által vágyott multikulturális/antirasszista szép új világ már nincs messze és a gonosz jobbikosok még megakadájozzák ugyan,de nemsokára összeköltözhetsz te is a derék romákkal,homoszexuálisokkal,afroamerikaiakkal,pedofilokkal,kommunistákkal,cionistákkal,anarchistákkal,a széljobberek meg futhatnak amerre látnak.Hey,már alig várom!

Baldrick68 2012.07.17. 22:24:40

@béci79:
Kettőnk között az a különbség hogy én nem foglalkozom azzal hogy az elkövető cigány, zsidó vagy árja fajmagyar volt-e.
Engem az érdekel hogy az illetőt elkapták és remélem hogy rározsdásodik a műanyag lakat.

Hogy a zsidók hogy jönnek ide fel nem foghatom. De előttem már lejátszottak ezek a nácivadász jómunkásemberek amikor nem adták ki a lengyel hatóságoknak Slomo Morellt.
A Slomo mestert azt hiszem csekélyke 3000 rendbeli gyilkosságért vádolták amit a háború után követett el lengyel állampolgárok kárára.

Tudod én NEM teszek különbséget erőszak és erőszak között.
Ezt a Slomo gyereket szépen fel kellett volna akasztani Erichmann mellé csak hogy jó társaságban legyen.

Ezek után tőlem elmehetnek a halál farkára, amikor 90 éves tatákat kergetnek.

Gumi 2012.07.18. 11:44:37

@béci79: Az általad emlegetett multikulturális és antirasszista világ kommunista találmány, csak akkor azt még úgy nevezték, hogy internacionalizmus. A lényege ugyanaz volt, csak nem a mai kapitalista környezetre tervezve.
A kommunista vezetők pedig javarészt zsidók voltak. Akkor is. Érdekes mi? A részleteket meg googlizza ki mindenki magának. Semmi sem véletlen, csak amire még nincs logikus magyarázat.

Azúrkék égbolt (törölt) 2012.07.18. 12:35:59

A zsidók ölték meg.

A cigány csak fegyver a zsidó katona kezében.
süti beállítások módosítása