Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Megdöbbentő eredményt hozott a szélsőjobboldali férfi génvizsgálata

2012.05.14. 09:10 Herkules Irma

Egyik olvasónk jóvoltából blogunk megdöbbentő háttér-információkhoz jutott az interneten keringő, állítólag egy szélsőjobboldali állampolgár családfakutatásához készült szakértői véleménnyel kapcsolatban. Bár a világhálón terjedő anyag - amivel kapcsolatban több helyütt felvetették már, hogy hoax - a dokumentumnak csak az első oldalát tartalmazza, valójában létezik egy titokzatos második oldal is. ÁLHÍR

Olvasónk beszámolója szerint Kalinyin Mihályról a laboratóriumi vizsgálatok bebizonyították, hogy zsidó és roma ősökkel egyáltalán nem rendelkezik, azonban génállományának mintegy 7 százalékát pigmeus, 9 százalékát mongol, 11 százalékát berber, 12 százalékát laoszi, 19 százalékát kazár, 21 százalékát eszkimó, 24 százalékát valamilyen északi szláv, 38%-át pedig vízi gót ősöktől, emellett génállománya további 9 százalékát pedig valamilyen földönkívüli létformától örökölte. A vizsgálat eredménye mindenképp megnyugtatónak mondható, hiszen se zsidó, se cigány felmenőkre utaló nyomokat nem találtak, 150%-os, tiszta génállományával pedig Kalinyi úr kétségtelenül übermenschnek számít.

Kalinyin Mihály állítólag az eredmények kézhezvételét követően baráti körben kijelentette:

- Nagy kő esett le a szívemről, jó érzés tisztán magyarnak lenni! 


De most komolyan: Mit gondolsz? Valóban a származásod határozza meg, hogy milyen ember vagy? Ennyire egyszerű lenne a világ? Elfogadható az általánosítás, a kirekesztés? Helyénvalónak érzed, ha valakit azért bélyegeznek meg, mert cigány, mert zsidó, mert szlovák vagy éppen azért, mert magyar? Szerintünk nem! Szerintünk nem a származás, határozza meg, hogy milyen emberek vagyunk, hanem az egyén viselkedése, gondolkodása. Te hogy vagy ezzel?

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy a kirekesztés, az előítéletek nem elfogadhatóak, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

1 komment

Címkék: genetika

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr694507153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jenőke 2012.05.14. 13:36:02

Ez kimaradt!
"A magyarok DNS-e kilencszer csavarodott (ellentétben mások hétszeresével), miként a Szíriuszról jövő fényhullám is kilencszer csavarodott útközben."

Kérem a vitatott hipotézis következetes és indokolt magyar ázatát.
süti beállítások módosítása