Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Kormánypárti jeti támadt Miskolc határában az éhségmenetelőkre

2012.02.07. 07:45 Spejbl

Meg nem erősített, mszp-s körökből származó információk alapján tegnap Miskolctól néhány kilométerre egy vélhetően kormánypárti jeti támadt az éhségmenetelőkre. A hóviharban érkező rémet egyedül a hatalmas, a hóviharban is jól látható, Munkát, kenyeret! feliratú táblákkal és az MSZP Borsod feliratú láthatósági mellényekkel tudták megfutamítani. Orbán Viktor tagad, forró teára várja valamelyik hajléktalanszállón a túlélőket. ÁLHÍR

Úgy tudjuk, az ötven menetelőt ugyan megriasztotta a támadás, azonban nem adták fel küldetésüket, bár újabb rajtaütésektől tartanak, és már nem is gondolják olyan jó ötletnek a túra időzítését. A jelenlegi időjárásra gondolva, jó esélyük van rá, hogy egy hóvihar végleg kitakarja őket.

Az ügyben Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor is nyilatkozott:

"A kormány eddigi magatartása miatt nem lehet kizárni a lehetőségét újabb nagyobb mennyiségű hónak, egy váratlan adóellenőrzésnek, esetleg egy alattomos téli Edda koncertnek! - mondta el véleményét a budapesti New York Kávéházban Gyurcsány Ferenc. Aki maga is szeretett volna csatlakozni a demonstrálókhoz, azonban a volt miniszterelnök végül kezdődő macskanáthája miatt, a menetelők érdekében döntött úgy, hogy elegendő, ha csak Mogyoródnál csatlakozik a Miskolcról érkezőkhöz. (Addigra talán javul annyit az idő, hogy bekerülhessen ismét a tévébe.)

Orbán Viktor sajtóközleményben igyekezett eloszlatni azokat a véleményeket, melyek szerint nem érdekli Magyarország, azon belül pedig a vidéki Magyarország sorsa, sőt, hogy a menetelőkkel sem törődne. Hogy szimpátiáját kifejezze, közleményében üzeni, örömmel várja egy pohár forró teára valamelyik fővárosi hajléktalanszállón a menet túlélőit! A miniszterelnök egy rá jellemző, mélyértelmű dakota közmondással zárta sorait, miszerint: Aki nem tesz a globális felmelegedésért, az ne csodálkozzon, ha megfagy! Az elégedetlenkedők pedig azt üzente, higgyék el, miniszterelnöknek lenni sem könnyű!

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, mindnyájunkról szólna a politika, ha bontás helyett építkezés kezdődne, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: Az amerikai fiú a fészbukon


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

Mostantól Politikai Ateista is Az amerikai fiú csapatában! Írásait keressétek a Sorok között c. rovatban!

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország tél gyurcsány ferenc orbán viktor éhségmenet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása