Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Breaking: Nemzetközi hitelminősítők és az IMF leminősítését fontolgatja a kormány

2011.11.25. 09:00 Herkules Irma

A kormányszóvivő ma reggel 7:00kor a Kossuth téren tartott, Magyarország bóvlivá minősítésével kapcsolatban tartott sajtótájékoztatón  bejelentette, hogy a Kormány drasztikus lépésre szánta el magát a szabályokat folyamatosan áthágó, sumákoló, lobbiérdekeket szolgáló hitelminősítő intézetekkel szemben.  

 

A rosszul teljesítő, megbízhatatlan hitelminősítők, közülük elsősorban természetesen az élenjáró Moody's, értékelését akár negyvenhárom osztályzattal is rontani fogja a következő hetekben, amennyiben azok nem hagynak fel tisztességtelen magatartásukkal. A kormányzat a negyvenhárom osztályzatos leminősítés után is életben kívánja tartani a további leminősítések kockázatára utaló negatív kilátást. Giró-Szász elmondta, senki ne lélegezzen fel, aki ebből a körből kimaradt, a kabinet az IMF-n és az EU-n is rajta tartja a szemét, és nem fog késlekedni a leminősítésükkel, ha nem viselkednek végre rendesen!

Giró-Szász a változásokat tartalmazó táblázatot is bemutatott:

Standard&Poor's jelenlegi besorolás: gátlástalan, szemétláda lobbisták + várható: mocskos csalók, anyagyilkosok dilettáns szemetek -

Fitch Ratings jelenlegi besorolás: korrupt és dilettáns szemetek + várható: hazug, népnyúzó mocskok  -

Moody's Investors Servie jelenlegi besorolás: dögevő szemétládák várható: szóra sem érdemes, kéjgyilkos, hullarabló összeesküvők, anya- és kéjgyilkosok, nemzetsorvasztó rohadékok -

IMF jelenlegi besorolás: régi és megbízható barát, kenyeres pajtásunk várható: ?

Giró-Szász hangsúlyozta, nem céljuk mások megbüntetése, és annak sem örülnének, ha végül meg kellene tenniük ezeket a drasztikus lépéseket. "Mi stabilan haladunk tovább a megkezdett úton, hogy a világ mit akar, az meg már az ő dolga.

(Ez egy 3 nappal ezelőtt született, vicces álhírnek szánt szöveg, hát sajnos nagyon is bejött)

csatlakozz bátran! Az amerikai fiú a fészbukon

Mi is Az amerikai fiú? Egy regény. Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze álhírek és valódi vélemények.

 

Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság magyarország imf giró szász

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása