Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Ki a rossebnek ajándék egy vacsora Csernus Imrével?

2010.12.15. 02:30 Spejbl

Tombol az értékesítési verseny, mindenki próbál a másikra licitálni a karácsonyi ígérgetésben, innen 5 Forint megy a világ senyvedő madárpókjainak, ott 35%-kal mennek alá az ázsiai termelői árnak, van olyan divatüzlet is kicsiny hazánkban, ahol minden 10. 15.000Forint fölötti vásárlás esetén a pénzdonort ingyen polippá operálják, a próbafülkében egy szívószállal, majd a sikeres beavatkozást követően minőségi mocsolyaszegi földdel teli cserépbe ültetik. Szóval mindenki örühet és örül is, összességébe nincs olyan ember, aki ne nyerne az októbertől dec. 24-ig tartó szezonon - mi ugyan az unalmas, de kiárusításokban gazdag januárokért rajongunk, Karácsonyra pedig kizárólag régi és csak-a-helyet-foglalja holmijainkat fogjuk idén is szeretteinknek ajándékozni (lásd még senyvedő madárpókok) -, egyedül azt nem értjük, hogy kedvenc online könyv-tápszer-játék-parfümárusunk és a mester kiadójának hogyan juthatott eszébe, hogy egy könyvkiadói akciót úgy népszerűsítsenek, hogy a kiadó termékeiből a meg nem nevezett, de általunk sűrűn látogatott webshopon keresztül kedvezményesen beszerző fogyasztók között egy vacsorát sorsoljanak ki Dr. Csernussal???

Most komolyan van olyan személy, akit a potenciális vásárló állapotából egy ilyen ajánlat billent át a valós vevővébe? Borzadva képzelem el, hogy milyen lehet egy vacsora Imrénkkel. Ön bevállalja?

Dr. Csernus Imre legújabb könyve az életről szól. Arról, hogy „(…) ne búvalbélelten, hanem szépen, gyönyörű hittel, lelelkesedve ugorjunk bele a fájdalomba is meg az örömbe is” - írja a kötetről a Bookline blogja, rossz hír a világegyetemnek, hogy valós az idézet. Vajon az ominózus vacsora december 22-én jobb lesz?

Úgy érzem, Magyarországon ma egy rinyáló, rosszindulattal teli életérzés uralkodik. Nem tudom, hogy mennyire fog sikerülni, hogy ennek az ellenkezőjét sugalljam egy könyvben. Félek tőle, hogy nem fog, ennek ellenére mindent megteszek, mert kihívások nélkül nem tudok élni. - Dr Csernus Imre. Hát a poszt zárásaként annyit talán elmondhatunk: mi sem! Megyünk és polippá operáltatjuk magunkat!

Szólj hozzá!

Címkék: üzlet depresszió öngyilkosság karácsony pszichiátria akció ajándék boldogság szeretet szuicid csernus életigenlés szuicid krízis ünnepi készülődés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása