Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Figyelj csak, ez érdekes!

Ma a romlott csokitojással mérgezett rendőrgyerekekre emlékezünk

2010.12.08. 06:19 Herkules Irma

A 2008-ban, a rendőrségnél megesett, meglehetősen magyaros történet (az eredeti hírért: KLIKK!) fantasztikus nyitánya lehetett volna valamilyen szuperhősös tévésorozat hazai, eastern változatának, miszerint a karhatalomba beépülő gonosz és magasrangú szürkeeminenciás, úgy akarja megszakítani a sokgenerációs, nagymultú és hagyománytisztelő rendőrdinasztiák (eléggé szamurájos a feeling, érzed?) továbbélését, ezzel lehetetlenné téve  a fegyveres rendvédelmi szervek áldásos tevékenységének fennmaradását, létünk biztonságát, hogy egy Télapó- és/vagy Mikulás-ünnepségen mérgező csokoládéval tör az ifjú padavanok életére. Az anyag vagy a massza (nevezzük inkább így, mert ez eléggé misztikus), amiből a mérgező szörny-Mikulások készültek, azonban annyira durva és olyan mértékben át van itatva gonosz intelligenciával (!), hogy még a Mikulás alakját sem képes felvenni, a torz édesipari termék pedig leginkább tojásra hajaz. Kétévnyi csendet törünk meg ezzel a poszttal, saját életünket veszélyeztetve!

Nem hagy nyugodni, vajon mi lehet azóta a mérgezés mellett az ünnepek perverz összekutyulásával is súlyosan traumatizált rendőrgyerekekkel? Azóta minden homályos! Egyszerűen eltűntették volna a nyomokat? Vagy a Mikulás hozta csokitojások azóta is az ablakban szomorkodnak? Esetleg beleolvadtak anya piskótájába? Lett valami a panaszból? Netán a gyerekek szuperképességekre tettek szert? Azóta latexszerkóban röpdösnek a Föld fölött 300 méterre vagy harcolnak a Rossz ellen bolygóközt? Én ennek örülnék a legjobban, ráadásul itthon talán még ennek van a legtöbb esélye.

De komolyan, mi történt azóta? Nem hallottunk semmit. Valaki tényleg panaszt tett, hogy lejárt szavatosságú húsvéti csokitojást kaptak a rendőr-Mikulástól a rendőrgyerek? (Ami egyébként tényleg nagyon tré dolog.) Esetleg valakit elővettek az ügyben? Vizsgálódott az ÁNTSZ? Esetleg valaki nyilvános bocsánakérést követően aranyvirgáccsal véresre vesszőzte magát, mondjuk a rendőrpalota előtti kopár téren?

Szólj hozzá!

Címkék: a húsvét superman rendőrség botrány police itt télapó mikulás egészségügy bud spencer szakszervezet comix helye terence hill mégis ételmérgezés szuperképességek toxikológia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.