Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

A jó terminátor, aki a BKV-nál ellenőrként dolgozott

2014.02.28. 07:30 Herkules Irma

Ma egészen hihetetlen élményben volt részem. A BKV ellenőreiről általában nem a legjobb az emberek véleménye, elsőre valószínűleg az jut legtöbbünk eszébe, hogy az udvariasság, a figyelmesség legalapvetőbb jeleit se mutatják (tisztelet a kivételnek!), ha viszont sokan vannak, akkor olyanok, mint a városi galambok. Két üzemmódból váltogatnak ide-oda: az egyik a totális közöny üdítős palackokkal körülvéve, a másik a lehetetlen agresszivitás közterületesekkel megspékelve. Ráadásul sokszor az az érzésem, valamiért úgy érzik, kegyet gyakorolnak azzal, hogy a bérlettel, jeggyel utazó utasokat egyáltalán felengedik a járatokra.

terminátor ellenőr.jpgNa, a mai napon egyetlen pillanat alatt rombolta le minden előítéletemet és prekoncepciómat az az ellenőr, akinek egy alkatrészéről ez a kép készült. Ő ugyanis, miközben épp egy fiatalembert büntetett, a leopárdok támadási stratégiájának részleteiről és a TEK-be történő jelentkezés szabályairól diskurált meglehetősen nagy átéléssel, vidámsággal és mosolyogva. Baráti csevely volt, nevetéssel, csekktöltéssel. A 99-es busz közönségének számos tagja mosolygott, jó volt a hangulat.

A legkülönösebb azonban mindenképp az volt, ami a mellékelt képen is látszik. Az ellenőrt vélhetően áramforrásként is igénybe lehet venni. Nincs több lemerülő mobil, 2 megálló is elég az aksinak 1-2 százalékra. Nincs több korpás haj, az utasok közül valakinél biztosan akad hajszárító, kérdezz csak körbe bátran! Miért ne ismerkednél meg a többi utassal?

A BKV innovációja talán most kezdődik el? Több ilyen ellenőrt és kevesebb zombit! Vagy legalább kedvesebb zombikat!

 

A kép és a szöveg forrása: facebook/Az amerikai fiú Csepregi János új könyve

 

 

Úgy érzed, hogy Magyarországon komoly zavar van az erőben? Csatlakozz hozzánk a (klikk) fészbukon, ha az gondolod, ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett végre építkezés kezdődne!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

 

10 komment

Címkék: budapest bkv 2014

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr65836296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ROTFL Manó 2014.02.28. 15:41:51

Mi az a csuklóján? Vérnyomásmérő? Nem látom tisztán ezen az elmosódott fényképen.

2014.02.28. 16:27:10

Mi van? Megbüntetett valakit, közben beszélgetett és ez olyan cuki volt, hogy mindenki mosolygott? És ezt meg kellett írni?
Biztos én nem értem, kimaradhatott a lényeg véletlenül...

videki gyerek 2014.02.28. 16:32:05

Oriasi geciseg, ez a sotet lila karszallag. Sokkal nehezebb kiszurni, mint a pirosat.

a nemzet fogatlan provokátora 2014.02.28. 19:37:49

@videki gyerek: Csak a köztereseket kell kiszúrni, nekik meg úgyis világít amellényük..

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.02.28. 21:17:53

@videki gyerek: miért kéne kiszútni őket, nincs jegyed?

videki gyerek 2014.02.28. 21:27:12

@enpera: Van jegyem, csak hat kell egy kis ido, ervenyesiteshez, es minel elobb veszem eszre annal biztosabb a siker.

videki gyerek 2014.02.28. 21:30:31

@a nemzet fogatlan provokátora: ez is igaz, hogy csak akkor komoly ha kozteresek is vannak, oket meg tenyleg konnyu eszrevenni.
süti beállítások módosítása